Pihtipudas

19+7

Millainen asuinpaikkana? Kannattaako eläkeläisen sinne hakeutua?

63

4428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turvenuija_

      Taitaa olla kuollut koko Pihtipudas.

    • :)))

      Olihan tuolla eilen kylä virkeänä porukkaa,näin Pyhäjärvisenä siellä käy mielummin kaupassa kuin Pyhäsalmen kaupoissa...

    • teluvain

      Keppikarnevaaleissa väkiä kuin mäkäräistä, vaan kylä tänne mahtuu.

      • Huijatut

        Lopettakaa nuo "karnevaalit" Naisten kisoissa riittää 50 m viiva ja miehissä 70 m viiva. Missä on huonompitasoiset kisat? Ei missään, jokaisessa Afrikan maassa on korkeatasoisempia kisoja. Maksakaa 10 €/katsoja ensi vuonna jos meinaatte saada yleisöä. Todella törkeää yleisön aliarvioimista.


      • SeppoRädynAurinkolasit

        Aikansa elänyt tapahtuma tuo varsinainen pääkilpailu. Kotimaiset huiput jättävät usein kisan väliin, ulkomaalaisia huippuja ei voisi vähempää kiinnostaa.
        Tällaista ruikulia vielä YLE näyttää suorana lähetyksenä!


    • anttifantti3

      Homoille karstulalaisille ja kivijärveläisille luvattu maa.

    • eläkeläinen

      Pihtipudas on aivan mukva ja virkeä kylä. Ennemmin asuisin pihtiputaalla kuin viitasaarella..mutta kuitenkin ääneseutu on hyvä..konnevesi ja hankasalmi myös.

      Pettuveelle en menis enkä karstulaan..kivijärven kierrän kaukaa. Jyväskylässä..no se on kaupunki ja siellä kaupungin meiniki. Laukaa nukkumalähiö.

      • pierupihti

        Oletteko huomanneet, että poromiehet pieree aivan uskomattoman paljon, ja pierut TODELLA haisee! Ehkä paikalliset on tottuneet niihin, mutta turisti tai junantuoma kyllä ikävästi haistaa nämä poromiehet. Osasyynä voi olla se, että kalsareita ei vaihdeta kovinkaan usein, ja niin on pinttynyt melkoset jarruraidat


    • Kaikkimulle

      Muuttaja on avainasemassa oman sopeutumisensa kanssa , elää voi jokaisessa kylässä riippuen tietenkin mitä tyyppi ihan oikeasti haluaa . Siis itseltään , ei voi olla kuten teinit että joku toinen olis velvollinen järjestämään hälle kivaa.

    • Paikallinen

      Pihtipudas on hyvä paikka asua! On hyvät terveyspalvelut, urheilukenttä,erinomaiset uudet koulurakennukset, kirjasto/kirjastoauto, valokuitu, ym. ym.!
      Ihmiset ystävällisiä ja auttavaisia. Metsästys- ja kalastusmahdollisuudet erinomaiset!
      Varmaan jäi monta hyvää asiaa mainitsematta, mutta tässä alkua.
      Puttaalla viihtyy vauvasta vaariin!
      Tervetuloa Pittspöökiin asumaan!

      • vanillafizzz

        Aina on sydämeni putaalla vaikka oon nykyisin viitasaarelainen,parhaat muistot on putaalla :)


    • jouluvalot

      #pitspöökki on paras!

    • kulkuri kurkkas

      Pihtiputaan hotelli kuulemma myynnissä? Muikkulehden textaripalstalla juoruttiin.

      • kuitua löytyy..

        Lainaus Digi Today lehdestä

        Valtion laajakaistahanke saa kritiikkiä: iskee palveluihin
        Kuva: © Tim Wimborne / Reuters

        12.12.2014 09:09 Onko Laajakaista kaikille 2015 -hanke susi?
        Kuusamo hankki 4g-tukiasemia kaapelin sijaan.

        Hallituksen vuonna 2008 tekemä päätös laajakaistan tuomisesta lähes kaikille ei saa yleistä hyväksyntää kaikilta kunnilta. Ensi vuoden lopussa päättyy määräaika, jonka sisällä yli 99 prosenttia väestöstä olisi saatava enimmillään kahden kilometrin päähän 100 megabitin kuituverkosta.

        Suurin osa kunnista on toteuttanut hankkeen vetämällä kaapelia. Tämä tekee kunnasta osittain myös internet-operaattorin. Kuntien osuus hankkeen kustannuksista on kunnan taloudesta riippuen 8, 22 tai 33 prosenttia.

        Kuusamon kaupunginjohtaja Timo Halonen väittää sen myös köyhdyttävän sähköisiä palveluita. Kuusamon kaupunki on osallistunut pilottihankkeeseen, jossa kaapelin sijaan kunnan alueella rakennetaan laajaa 4g-peittoa.

        – Jos olisimme lähteneet vetämään kaapelia, meillä olisi nyt 15 miljoonaa velkaa eikä yhtään palvelua. Palvelut ovat nyt verkossa nopeammin, koska painopiste on palveluissa eikä tekniikassa, Halonen sanoi puhuessaan toimittajille torstaina Kuusamossa.

        Kuusamon tietohallintojohtaja Pekka Kantolan mukaan kaupunki on ottanut tänä vuonna käyttöön kotihoitoa tukevan videoyhteyspalvelun sekä astman hoidossa käytettävän etämittauspalvelun.

        http://www.digitoday.fi/data/2014/12/12/valtion-laajakaistahanke-saa-kritiikkia-iskee-palveluihin/201417135/66


    • kylmää kyytiä

      Vetää sanattomaksi...miten Pihtipudas selviää miljoonien takauksistaan?

      Miettikö liittymiä etukäteen ostaneet päättäjät sitä vai omaa etuaan?

      • kuitua.kuitua

        Sonera laittoi uutta vauhtia mobiilinettiin – 300 megan nopeudet

        Manu Pitkänen
        Luotu: 15.12.2014 22:52

        Teknologia

        Tämän vuoden alussa Nokia testasi 300 Mbps:n latausnopeuksia Elisan matkapuhelinverkossa ja kuukausi sitten DNA kertoi testaavansa samanlaisia nopeuksia muutamissa paikoissa Helsingissä.

        Sonera on nyt liittynyt joukkoon avaamalla 300 Mbps:n LTE-A-verkon Helsingin Oulunkylässä ja Roihupellossa. Soneran mukaan kyseessä "on Pohjoismaiden ensimmäinen kaupallinen carrier aggregation -tekniikkaa hyödyntävä LTE-A-toteutus". Nopeampien yhteyksien hyödyntämiseen tarvitaan LTE Cateogry 6 -tason puhelin, kuten Samsungin Galaxy Alpha tai Note 4. Soneran liittymävalikoimassa korkein yhteysnopeus on yrityskäyttöön tarkoitetuissa Sonera Sopiva Pro –liittymässä ja Aito 4G Max -liittymässä.

        ”Ehdimme vielä tänä vuonna tuoda uudet nopeudet noin kymmenelle tukiasemalle eri puolilla Etelä-Suomea. Suomessa on otettu 4G nopeasti käyttöön, joten uskomme nopeamman verkon ilahduttavan asiakkaitamme nyt kun uusimmat puhelimet ja reitittimet tukevat korkeampia nopeuksia”, sanoo Soneran teknologiajohtaja Kalev Reiljan.

        Muut asiasanat:
        DNA, Elisa, 4G, Sonera

        http://www.uusisuomi.fi/teknologia/75497-sonera-laittoi-uutta-vauhtia-mobiilinettiin-300-megan-nopeudet


      • kuitua, kuitua..

        Pihtipudas selviää Kepun pumppaamalla lisälainalla. Taitaa mennä vielä päälle valonkin rahat maan sisään. Onneksi olkoon, meiltäpä löytyy kuitua syrjäkylitä mahdollisille suuryrityksille! Talous kunnossa kuituyhtiöllä?


    • Pihtiputaa-aaa

      Onneksi kohta Niemenharjulle aukeaa uusi todellinen keidas! Saa vihdoin kunnon hampurilaista tästä kyläästä.

    • Jet Setter

      Putaanportillepa aukeaa Skannerin burgeri!!! Maan mattavimmat sieltä ne löytyy.

      • kuitua,kuitua

        Uuraisilla ja Saarijärvellä ritti asiantuntemusta ja malttia tehdä laajakaistasta sellainen päätös, joka tuo parhaat edut, aina uusimman teknologian ja talouden sekä kunnalle, että asiakkaille. He antoivat pitkät "siipiveikoille" ja "asiattomille rahastajille" ulos.

        "Yhteisverkolla nopea 4G myös syrjäkylille

        Kansainvälisestikin harvinainen operaattoreiden yhteishanke varmistaa laadukkaan mobiiliverkon ripeän rakentamisen. Tuloksena on nopea ja tehokas verkko myös sinne, minne se ei ole aiemmin ulottunut.
        23.12.2014 06:19

        DNA ja TeliaSonera päättivät elokuussa yhdistää voimat Itä- ja Pohjois-Suomen matkaviestinverkon rakentamisessa. Yhteinen sävel löytyi, kun uusien 4G-taajuuksien myöntämisen jälkeen operaattorit olivat joka tapauksessa rakentamassa uutta verkkoa.
        Puolet Suomen pinta-alasta kattavalla alueella asuu vain 15 prosenttia väestöstä, joten kalliiden verkkoinvestointien jakaminen on järkevää. Hyödyt näkyvät myös asiakkaille, lupaa DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen.

        "Mobiilidatan käyttö kasvaa räjähdysmäisesti myös jatkossa. Toisaalta käyttö on luonteeltaan liikkuvaa ja asiakkaiden odotukset sen mukaiset, olipa kyse yritystoiminnasta tai vapaa-ajan vietosta. Tätä yhtälöä lähdimme ratkaisemaan: halusimme nopealla aikataululla nopeat ja tasalaatuiset palvelut koko maahan.”

        Leinosen mukaan molemmat operaattorit voivat palvella asiakkaitaan paremmin yhteisessä verkossa. Tehokkuushyödyt näkyvät käyttäjille verkon parempana laatuna, nopeampina yhteyksinä ja nopeampana rakentamisena. Operaattoreiden tuotannollinen yhteistyö kattaa verkon perusinfrastruktuurin, mutta kaupallisessa mielessä kilpailu asiakkaista vain kovenee.

        Ainutlaatuinen yhteisyritys

        Yhteisverkko on Suomessa ja kansainvälisestikin ainutlaatuinen hanke. Erityiseksi sen tekee laaja maantieteellinen alue sekä se, ettei Itä- ja Pohjois-Suomeen jää operaattoreiden omia päällekkäisiä verkkoja.

        "Valtioneuvoston hyväksyttyä toimilupamuutokset yhteisrakentaminen on sallittu kaikkien radiotekniikoitten osalta. Toisin sanoen rakennamme kokonaan uuden verkon niin 2G-, 3G- kuin 4G-tekniikoilla. Verkko ja palvelut paranevat, oli asiakkaan käytössä viimeisin älypuhelin tai vuosia vanha gsm-kapula", Suomen Yhteisverkko Oy:n toimitusjohtaja Antti Jokinen sanoo.
        Aiemmin DNA:n tuotantojohtajana työskennellyt Jokinen on valmistellut verkkoa elokuusta lähtien. Jokisen mukaan konkreettiseen rakentamisvaiheeseen, ensimmäisten tukiasemien asennuksiin, päästäneen huhtikuussa 2015. Peruskapasiteetin rakentaminen jatkuu pitkälle seuraavaan vuoteen.
        "Verkkohan ei ole koskaan valmis, vaan siihen tulee koko ajan parannuksia. Koko Suomi on katettu vuoden 2016 lopussa", Jokinen lupaa.

        Enemmän ja nopeammin

        Yhteisverkon kivijalka on uusin mahdollinen tukiasematekniikka. Se parantaa palvelun laatua kaikille asiakkaille. Lisäksi tukiasemapaikkoja tulee enemmän kuin yksittäisillä operaattoreilla on tähän asti ollut. Kun tähän ynnätään DNA:n ja Soneran hallitsemien radiotaajuuksien yhteiskäyttö, verkon peitto ja tiedonsiirron nopeus ovat ennennäkemättömiä.
        4G:n teoreettinen maksiminopeus 150 Mbit/s tulee aidosti kaikkien ulottuville myös haja-asutusalueilla.

        "Osa hyödyistä näkyy verkon nopeampana rakentamistahtina ja tasalaatuisena palveluna ympäri Suomen. On kansallisen edun kannalta tärkeää, että luomme koko maahan modernia ja tehokasta digitaalista infrastruktuuria", DNA:n Jukka Leinonen muistuttaa.

        Yhteisverkko palvelee samalla myös laajakaista kaikille -tavoitetta. "Syrjäseuduilla ei olla valmiita maksamaan tuhansia euroja kiinteistä kuituyhteyksistä. Erittäin kustannustehokas ja nopea mobiiliyhteys luo kilpailukykyä ja alueellista tasa-arvoa – ILMAN YHTEISKUNNAN TUKIA."

        Tämä artikkeli on yhteistyökumppanin sisältöä."

        http://www.taloussanomat.fi/dna/2014/12/23/yhteisverkolla-nopea-4g-myos-syrjakylille/201417547/325


      • pekkarointia
        kuitua,kuitua kirjoitti:

        Uuraisilla ja Saarijärvellä ritti asiantuntemusta ja malttia tehdä laajakaistasta sellainen päätös, joka tuo parhaat edut, aina uusimman teknologian ja talouden sekä kunnalle, että asiakkaille. He antoivat pitkät "siipiveikoille" ja "asiattomille rahastajille" ulos.

        "Yhteisverkolla nopea 4G myös syrjäkylille

        Kansainvälisestikin harvinainen operaattoreiden yhteishanke varmistaa laadukkaan mobiiliverkon ripeän rakentamisen. Tuloksena on nopea ja tehokas verkko myös sinne, minne se ei ole aiemmin ulottunut.
        23.12.2014 06:19

        DNA ja TeliaSonera päättivät elokuussa yhdistää voimat Itä- ja Pohjois-Suomen matkaviestinverkon rakentamisessa. Yhteinen sävel löytyi, kun uusien 4G-taajuuksien myöntämisen jälkeen operaattorit olivat joka tapauksessa rakentamassa uutta verkkoa.
        Puolet Suomen pinta-alasta kattavalla alueella asuu vain 15 prosenttia väestöstä, joten kalliiden verkkoinvestointien jakaminen on järkevää. Hyödyt näkyvät myös asiakkaille, lupaa DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen.

        "Mobiilidatan käyttö kasvaa räjähdysmäisesti myös jatkossa. Toisaalta käyttö on luonteeltaan liikkuvaa ja asiakkaiden odotukset sen mukaiset, olipa kyse yritystoiminnasta tai vapaa-ajan vietosta. Tätä yhtälöä lähdimme ratkaisemaan: halusimme nopealla aikataululla nopeat ja tasalaatuiset palvelut koko maahan.”

        Leinosen mukaan molemmat operaattorit voivat palvella asiakkaitaan paremmin yhteisessä verkossa. Tehokkuushyödyt näkyvät käyttäjille verkon parempana laatuna, nopeampina yhteyksinä ja nopeampana rakentamisena. Operaattoreiden tuotannollinen yhteistyö kattaa verkon perusinfrastruktuurin, mutta kaupallisessa mielessä kilpailu asiakkaista vain kovenee.

        Ainutlaatuinen yhteisyritys

        Yhteisverkko on Suomessa ja kansainvälisestikin ainutlaatuinen hanke. Erityiseksi sen tekee laaja maantieteellinen alue sekä se, ettei Itä- ja Pohjois-Suomeen jää operaattoreiden omia päällekkäisiä verkkoja.

        "Valtioneuvoston hyväksyttyä toimilupamuutokset yhteisrakentaminen on sallittu kaikkien radiotekniikoitten osalta. Toisin sanoen rakennamme kokonaan uuden verkon niin 2G-, 3G- kuin 4G-tekniikoilla. Verkko ja palvelut paranevat, oli asiakkaan käytössä viimeisin älypuhelin tai vuosia vanha gsm-kapula", Suomen Yhteisverkko Oy:n toimitusjohtaja Antti Jokinen sanoo.
        Aiemmin DNA:n tuotantojohtajana työskennellyt Jokinen on valmistellut verkkoa elokuusta lähtien. Jokisen mukaan konkreettiseen rakentamisvaiheeseen, ensimmäisten tukiasemien asennuksiin, päästäneen huhtikuussa 2015. Peruskapasiteetin rakentaminen jatkuu pitkälle seuraavaan vuoteen.
        "Verkkohan ei ole koskaan valmis, vaan siihen tulee koko ajan parannuksia. Koko Suomi on katettu vuoden 2016 lopussa", Jokinen lupaa.

        Enemmän ja nopeammin

        Yhteisverkon kivijalka on uusin mahdollinen tukiasematekniikka. Se parantaa palvelun laatua kaikille asiakkaille. Lisäksi tukiasemapaikkoja tulee enemmän kuin yksittäisillä operaattoreilla on tähän asti ollut. Kun tähän ynnätään DNA:n ja Soneran hallitsemien radiotaajuuksien yhteiskäyttö, verkon peitto ja tiedonsiirron nopeus ovat ennennäkemättömiä.
        4G:n teoreettinen maksiminopeus 150 Mbit/s tulee aidosti kaikkien ulottuville myös haja-asutusalueilla.

        "Osa hyödyistä näkyy verkon nopeampana rakentamistahtina ja tasalaatuisena palveluna ympäri Suomen. On kansallisen edun kannalta tärkeää, että luomme koko maahan modernia ja tehokasta digitaalista infrastruktuuria", DNA:n Jukka Leinonen muistuttaa.

        Yhteisverkko palvelee samalla myös laajakaista kaikille -tavoitetta. "Syrjäseuduilla ei olla valmiita maksamaan tuhansia euroja kiinteistä kuituyhteyksistä. Erittäin kustannustehokas ja nopea mobiiliyhteys luo kilpailukykyä ja alueellista tasa-arvoa – ILMAN YHTEISKUNNAN TUKIA."

        Tämä artikkeli on yhteistyökumppanin sisältöä."

        http://www.taloussanomat.fi/dna/2014/12/23/yhteisverkolla-nopea-4g-myos-syrjakylille/201417547/325

        Lukeekaapa tarkkaan Taloussanomien uutinen ja miettikää samalla, miksi se julkaistiin jouluaaton aattona. Vastaan itse retooriseen kysymykseeni: virastot ovat visusti kiinni juhlapyhinä ja suurin tunnekuohu jää juhlapyhien vuoksi pienenmäksi.

        Lehti jätti häveliäästi mainitsematta, että kyseessä on ollut Suomen mittakaavassa kaikkien aikojen vedätys.

        Vanhasen hallitus rustasi Pekkarisen ja Kepun ideoimana tukivedätyksen, "laajakaista kaikille", jolle ei vertaa löydy. Kokoomuksen Suvi Linden saatiin höynäytettyä tuolloin mukaan.

        Ainoa vastaava vertailukohde saattaisi olla ns. "paskalaki", jossa on identtisiä piirteitä tähän laajakaistavouhotukseen.

        Sekin oli tietysti Kepuvetoinen viritelmä, jota ajoi Paula Lehtomäki, Venäjän ylin ystävä ja ymmärtäjä.

        Tähän laajakaista huijaukseen oli tarkoitus tuhlata yli 500 miljoonaa euroa veronmaksajien rahoja. Eu:ltakin onnistuttiin kähveltämään 5,4 miljoonaa tänne Keski-Suomeen, mutta nämä rahat maksettiin kaikessa hiljaisuudessa takaisin syksyn lisäbudjetin rahoilla. Hyvä suoritus sinänsä oppositiopuolueelta.

        Viestintäviraston ja Ely-keskuksen virkamiehet ovat olleet hyvänä apuna tässä kusetuksessa.
        Näissä virastoissa pitää olla tarkat tiedot siitä, mitä kaapeleita isänmaan povessa kulkee ja kenelle ne kuuluvat. Niiden tulee myös arvioida, ovatko hankkeet tukikelpoisia vai ei.
        Näyttääpi siltä, että kulloinkin vallassa oleva hallitus sanelee virkamiehille, mitä saa tehdä tai olla tekemättä. Jälkeenpäin kyllä selitellään ja sysätään vastuu yksittäisen kunnan kopioita ottaneelle kanslistille, jos entiset merkit paikkansa pitävät.

        Yhteydet veronmaksajille saadaan näköjään ilman yhteiskunnan tukea ja aivan markkinavetoisesti niinkuin pitääkin.
        Eu totesi jo ajat sitten, ettei Suomen kaltainen maa voi saada perusinfraan kuuluvaan tietoliikenneverkon rakentamiseen unionin tukea. Verkkojen rakennus on kaupallisten toimijoiden tehtävä ja sen pitää toteutua markkinavetoisesti. Suomen kaltaisen valtion on itse pystyttävä verkkonsa rakentamaan

        Saarijärveltäkin Sampon jutun mukaan kaapeleita on "yllättäen" löytynyt enemmän ja vähemmän.

        Mitähän ajattelevat ne kunnat, jotka houkuteltiin 30 vuoden velkavankeuteen holdingyhtiömalliin? Mikä on tämä Kuuskaista, jota paapotaan veronmaksajien rahoilla? Mihin Telog-Oteran on rahat kanavoinut? Mikä järki on kaivaa kuituja kuitujen viereen?

        Luulisi myös liittymänsä etukäteen maksaneita veronmaksajia pikkuisen harmittavan.
        Toivottavasti muistatte huijarinne äänestyskopissa piirtäessänne numeroa eduskuntavaaleissa.

        Olis vähintäänkini kohtuullista, jos 5000 huijatuksi tullutta etumaksunsa maksanutta ihmistä ja yhteisöä nostaisivat joukkokanteen niitä tahoja vastaan, jotka tämän sopan ovat keittäneet ja vaatisivat tekijät myös rikosoikeudelliseen vastuuseen virkarikoksista.

        Suomen kansantalous ei kerta kaikkiaan kestä tällaista asioiden hoitoa.

        Hävetkää "sopan keittäjät" , jos osaatte.


    • Nelostienkulkija

      Pysähdyin juuri Pihtiputaan Grilli-Keitaalle syömään maan maittavat makkaraperunat ja kunnon maitoa päälle. Suosittelen!

      • hiuig

        Tuo on muuten totta, itsekin olen siinä joskus makkaraperunat syönyt ja todella hyvät ja rapeat oli mutta eläkeläisen kannattaa muuttaa Hankasalmelle.


      • OKsupoksu

        Elämäs mukavin ruokamyrkytys?


    • autoilija111

      Mitä tulee poltetun Niemenharjun hotellin tilalle? ABC:n liikenneasema?

      • LEIJAILIA

        NESTEESSÄ OLLAAN


    • kultakeidas

      Maanmaittavat ruuat Grilli Keidas muistakaa

    • valokuituatarvitaan

      Ajelin illalla kylillä ja näin variksen lentävän aika matalalla, ja eipä sitten muita ollutkaan liikenteessä!

    • massutäynnä

      Kiitos hyvästä ruoka paikka vinkistä

    • samakuneka

      Varikset lihavia Pihtiputaa-taajamassa

    • samataas

      Onko Liverpool ainokainen Pihtiputaa-taajaman jalkapallo joukkue. Kertoisivat oman kylän tsempistä.

    • Ei-saatu-ministeriä

      Ei tänne Pihtiputaalle kannata muuttaa. Me ollaan kaikki niin kärtysiä kun Rinne vei Sdp:n oppositioon. Tuli juhlittua Ihalaisen ministeriyttä etukäteen ja aivan suotta.

    • innokassonnni

      Oli ilo olla yleisöässä Sami Hebdergin standupissa, koska paikalliset naiset ja kassarouvat olivat pynttäytyneet parhaimpiinsa. Galamainen tunnelma ja säihkettä.

    • varmaanvaris

      Millainen esitys se oli? Kertoiko vitsejä Pihtiputaalaisittain. Ittelläni ei ollut tarpeeksi koreita vaatteita paikalle tullakseen.

    • gallup

      Kuka on hauskin Pihtiputaalla? Kertokaapas ihmiset.

      • pomotus

        Kunnanjohtaja


    • Pitspurgilainen

      Onhan meillä Ihalaisen ay-köpö. Kallis mies yhteiskunnalle.

    • yritinnukkua

      kuka kailotti keskellä yötä liverpoolin maalilaulua keskellä kylää?

    • kinkkuananaspepperoni

      Kiitos Putaan Pizzeria. Oli parempi ja huomaavainen kuin Grilli-Keidas.

    • vainukoira

      suliko suorastaan suussa?

    • tänne kannattaa tulla töitä karkuun, ei toimettomuuspäiviä viettämään.

      • Kaarlowi

        Toinen hyvä vaihtoehto työtä vieroksuvalle on Kinnula.


    • 19_7

      Kiitos. Näiden kommenttien perusteella tuntuu siltä että ei kannata. Taidan suunnata jonnekin muualle, kokonaan pois Keski-Suomesta....

      • eiputtaalle

        Viisas ratkaisu....näiden kommenttien perusteella en minäkään muuttaisi Pihtiputaalle


    • hirveetä

      OIKEETA PONTIKKOO JA JOKUNEN SALAKAATO

    • kannattaakokeilla

      Erinomainen grilli on tällä paikkakunnalla, jos ei vaikka löydy pätevää emäntää kotona ruokoo laittaa.

    • ibcoiu4

      Kyllähän eläkeläisenä on hyvä vaihtoehto Pihtipudas, Pihtiputaalla erittäin aktiivinen kylän juopporemmi ja uusia jäseniä tarvitsevat koska jäseniä on edes mennyt, osa luonnollisesti poistumalla ja joitakin on edesautettu että pois lähteminen tapahtuisi ripeämmin ja näin avautuu uusille jäsenille tilaa kerhossa.

      Pääsyvaatimuksena varmaan on että molemmissa käsissä on viinakaupan kassi ja nenällä voi painaa ovikelloa ja taksit kyllä tietää mitä ovikelloa tulokkaan kannattaa mennä nenällään painamaan, juopporemmistä saa hyvin pian ystäviä itselleen ja ystävyys kestää ja kestää, aina niin kauan kun vaan viinaa tarjoat tai on rahaa, suosittelen.

    • muistojenmaisema

      Vieläkö Niemenharjulla tanssataan? Tuli nuorena juhannusaattoina siellä käytyä. Hyvät mestat ja tanssittajia piisas.

    • talonmiespikkarainen

      Etkö ole meidän Pihtipudas Facebook-ryhmässä fanina? Tämänkin vastauksen saat sieltä.

    • hyihemmettivieköön

      Grillikeitaalla myydään paskaa pussissa, pihvit hampurilaisissa kanannahkapihvejä ja kuivia sämpylöitä. En suosittele, yäk.

      • Observer69

        Paskapuhetta.
        Parempi grillikioski, kaikin puolin.
        Maksavat jopa alvinsa.

        Ruoka normi grillikioski. Eikä tartte syödä paitsiossa mitään sinne kuulumatonta!


    • käköne

      Pihtiputaalla on erikoisliikkeitä.Vain RKP puolue puuttuu.

    • rakastunut

      pihtiputaan nuori lääkäri joonas tolvanen on oikea herrasmies ja varsinainen namu pala ! nappaan kaverin itselleni ja tulen viemään vielä vihille. mark my words! <3 <3 tietääkö ketään missä mies pitää yksityis vastaanottoa?

    • jolähtenyt

      Voi voi kukahan sammuttaa sieltä ne viimeiset katuvalot lähtiessään mitkä palaa päivälläkin.

    • miespikkarainen
    • Mummelivain

      Pihtipudas on paras!

    • Pihtiputaalainen50v

      HYvin paljon mopolla, traktorilla ja autoilla vöyhöttäviä nuoria amiksen alkuja joita eisaa hiljaseks edes kirveellä. vittuko ne puttaalla roikkuu menisivät jonnekkin muualle!!!

    • eppäillys

      kuka on talonmies pikkarainen?

      • Coliman

        Minullakin on epäilys kuka sinä olet. ;) Mistä moinen kysymys?


    • Uskovainnäkemäsi

      Terveyskeskus, apteekki ja ruokakauppoja kaksin kappalein. Pankkikin löytyy. Lukuisia yrityksiä. Keskusta pieni, ihmisiä eniten liikkeellä maanantaisin. Ihanteellinen paikka luonnonrauhaa rakastavalle. Mielenrauhan rikkovat juoruavat nais- ja miespuoliset henkilöt, jotka keksivät juoruja vaikka omasta päästään. Juoruillaan kasvotusten tai somessa. On päässyt unohtumaan, että juoruilulla ja perättömillä puheilla (lue kiusaamisella) on rajansa, siitäpä voi joutua vaikka syytettyjen penkille.
      Niin, kannattaa itse kokeilla asumista siellä.

    • Kannattaaa

      Kannattaa

    • realiteettiä

      Jos eläkeläinen on hyvin terve niin silloin pärjää mutta jos alati potee jotain sairautta niin J:kyläkö lähin poppamiehen kohtauspaikka ? Pitkä olisi matka

    • OIveX

      Niinjän vähän on, mutta Kelataksi kuljettaa ainakin toistaiseksi!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe