Miten olette saanut remmiä?

vyöjuttuja

Kun olette saaneet remmiä, miten se tapahtui? Pitikö laskea housut alas ja kumartua pöydän yli tai sängyn päälle? Oliko remmi yksin- vai kaksinkerroin taittenuna ja sattuiko se nyt niin kauheasti? Omasta mielestäni ei remmi ei pahemmin satu vaikka en olekaan saanut.

29

8758

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heppulimäjuu

      Ihan housut jalassa joo ja musta nahka vyö, ei kaksikerroin. En päivään voinu istua että aahjeaaa:::::))))))

    • Pikkulurjus

      On tullu otettua remmistä tän nuoren iän aikana niin perkeleen monta kertaa. Ite on pitäny iskän hyllystä hakea tämä juuri tarkoitukseen säästetty, vanha, pitkä ja paksu nahkainen remmi jossa kirjailuja reunoissa. Niistä aina selkeä luettava jälki jäi ahteriin.
      nyt kun miettii, niin ihan aiheestahan sitä on tullu piestyy. Housut kinttuihin ja iskä huitoo. (pervot jotka nyt tuosta sai hävyttömyyksiä mieleen, hakekaa hoitoa.. :D)
      Pahempina kertoina kun on menny pahuuden teot vakaviksi on annettu solki puolella, ne kerrat on harvassa mutta sitäkin vahvempina mielessä.
      Nyt 18w ja viimeksi tuli remmiä muistaakseni 16 vuotiaana. Joskus 12 vanhana tuli melekeen päivittäin, ihan varmuuden vuoksikin.. :P

    • viuhuutaas

      Sattuuko remmi muka niin paljon että meinaa itku tulla? Minusta risu sattuu enemmän?

    • maso1

      Saan remmiä päivittäin paljaille pakaroille, ja mulla rupeaa aina seisomaan heti.

    • hyvä äiti

      en rupee lyömään lapsiani koskaan remmillä enkä muutenkaan lyö lapsiani tulevaisuudessa :)

      • justkoo

        Kuinka moni "hyvä äiti" on koneella klo. 5.20.. Eikä siihen aikaa pitäis olla nukkumassa että jaksais seuraavanaki päivänä olla hyvä äiti?!!


    • jonathaaan

      justkon jäätävä servaus :DDD

    • se vaan

      remmiä tuli nulikkana niin,että vielläki hirvittää ja aina solkipäällä ja ku oli vähän pienempi poika niin se remmi oikein kierähti kehon ympäri..

    • Anonyymi

      Ei oo remmistä tullu mutta sanon ku ukki ja iso setä vetäs mua koivuniemen herralla eli koivunvitsalla oli aina 10-20 lyöntiä eikä muute tuntunu kivalta remmillä lyöminen on vähän paska homma lievempi on kyllä risu tai vitsa sillä voi lyyä ei nahka remmillä

    • Anonyymi

      Tietenkin se miten paljon sattuu johtuu jossain määrin piiskaajasta. Isä käytti remmiä ja veli veteli vitsalla. Isä otti olkavarresta kiinni ja paukutteli remmillä vaatteiden päälle, joskus tuntui, että se ei sattunut juuri yhtään, varmaan minä juoksin hänen ympärillään kehää niin nopeasti, että remmi melkein jäi jälkeen.

      Veli paneutui tehtäväänsä. Minulta revittiin housut pois, Piiskauksen välissä tuli "tietoiskuja", joten toimenpide kesti kauan. Veli oli 6 vuotta vanhempi, joten vielä 16-vuotiaana sain häneltä selkäsaunan.

      Isältä piiskan saaminen hävetti enemmän, koska se oli julkinen tapahtuma. Veli koivuvitsalla antoi kovemman löylytyksen, mutta piiskaaminen sutuutettiin salassa. Vasta aikuisena on alkanut tuntua epänormaalilta, että veli piti yllä omaa piiskaohjelmaansa. Lapsena sitä ajatteli, että se piiskaa joka siihen pystyy. Jos paljaalle pyllylle polviensa päällä piiskasi, niin silloin varmasti pystyi.

      • Anonyymi

        Oletko tyttö vai poika?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko tyttö vai poika?

        Poika olen.


    • Anonyymi

      Olen saanut veljeltä aikuisenakin muutaman kerran selkäsaunan. Se ei niin kovasti minua hetkauta, mutta sitä ihmettelen, ettei hän tai joku muu piiskaaja tänne kirjoita. Luulisi että toisen piiskaaminen olisi vähemmän häveliästä kuin tulla itse piiskatuksi. Veljeni vaikuttaa kovastikin pollealta aina, kun on minut piiskannut.

    • Anonyymi

      Jo hölmöjä kyselet.

    • Anonyymi

      Meitä oli kolme veljestä, 15-18-vuotiaita. Kerran isä yllätti meidät melkoisessa huppelissa, se oli oikeastaan minun nuorimman syytä. Ei siinä mennyt edes puolta tutia, kun jokainen meistä oli saanut remmisaunan paljaalle perseelleen. Kuri kyllä koveni tuon tapauksen jälkeen melko lailla.

      PS. Ei tarvinnut itse laskea housuja ja remmi oli luultavasti kaksin kerroin.

    • Anonyymi

      Piiskaa sain aina vitsalla paljaalle. Itse en suostunut piiskaa hakemaan, joten huoltaja varasi sen jo valmiiksi. Vitsaa käytettiin koska se ei ollut niin krouvia, vaikutti "lapsiystävälliseltä" ja sivistyneemmältä.

      Housujani en tietenkään laskenut vapaaehtoisesti, vaan sabotoin tilaisuutta minkä pystyin. Pelko oli suurin syy moiseen käytökseen.

      16-vuotiaana minua odotti vitsa kotona kun saavuin. Mutta isä oli arvioinut tilanteen huolella, hän esitti, että minä korvaisin selkäsaunan työllä, asiassa syntyi sopimus, työn laatua en enää muista. Ilmeisesti isä ajatteli, että piiskaaminen ei saata enää onnistua. Mitä tästä opimme? Ainakin joskus jää selkäsauna saamatta, jos aina pistää täysillä vastaan.

    • Anonyymi

      Vitsaa olen saanut, en remmiä. Olin 14 v. ja veli oli saanut juuri ajokortin. Lähdimme kahdestaan meidän mökille, veli kuskina. Perillä meille tuli riitaa ja veli päätti piiskata minut. Sainkin risua paljaalle takapuolelle. Ensin minua suututti ja ajattelin, että en anna veljelle tapausta koskaan anteeksi. Muutamassa viikossa asiat oli kääntynyt ihan päälaelleen, minua oli alkanut tosissaan kiinnostaa piiskan saaminen veljeltä.

      Olen miettinyt paljon asiaa ja epäilen että minulle tuli fetissi, koska tappelin piiskausta vastaan, jos olisin kiltisti suostunut, niin mitään muutosta seksuaalisessa elämässäni ei olisi tapahtunut.

    • Anonyymi

      en lapsena saanut remmiä, mutta myöhemmin olen saanut remmiä ja muistaakseni itse piti housut laskea alas. siitä jäi tapa annan nykyisin itse itselleni remmiä silloin tällöin

      • Anonyymi

        Sain remmiä säännöllisesti melko vanhaksi. Pelkäsin toimitusta niin hirveästi, että menin täysin kipsiin. Saunan pukuhuoneessa oli remmi odottamassa, isä talutti minut sinne, tipautti housuni ja nappasi minut polviensa päälle mahalleni. Sitten sain remmiä melkoisen tovin ja lujaa.

        Joskus 16-17 vuotiaana ajattein, että minun pitää puhua tämä asia selväksi, mutta eihän siitä mitään tullut, koska multa pääsi itku pelkästä asian ajattelusta. Isä väitti, että piiskan saanti tuntuisi minustakin hyvältä. Lukioaikana näin unta, että isä piiskasi minua, eikä se sattunut ollenkaan. Silloin olin jo sen verran kehittynyt, että tohdin yrittää vastarintaa ja huomasin, että minua kiihotti isälle voimassa häviäminen ja piiskan saanti vielä yli parikymppisenä.


    • Anonyymi

      En ole koskaan saanut remmiä, mutta vitsaa montakin kertaa. Vitsan käytössä oli alistamisen ja häpäisyn meininki. Annettiin ymmärtää, että oli noloa, kun noin iso poika pitä vielä vitsalla piiskata.

    • Anonyymi

      Minua lyötiin pumpulla, hengarilla ja solkipäällä. Kävi tosi kipeeä. Useasti tuli verijäljet. Opettaja näki voimistelutunnilla käski pukea vaatteet. Ei tehnyt lastensuojeluilmoitusta.

    • Anonyymi

      Piti laskea pöksyt kinttuun huoneen nurkassa. Sitten remmillä muutama sivallus ja se oli siinä. Se nöyryytys oli paha, ei kipu. 80-luvun alussa tapahtui ja olin poika. En muista, että kukaan tyttö olisi saanut.

    • Anonyymi

      13 vuotiaana sain ensimmäisen stondiksen piiskauksen aikana. Sen jälkeen mulle jysähti ankara seisokki, jos minua uhattiin piiskaamisella. Yritin kaikin tavoin peitellä seisokkia ja oli helpotus kun ukko nykäisi minut mahalleni syliinsä, kylä se seisokki helpotti, kun pistettiin remmi tai vitsa töihin. Sen muistan, että vitsa oli inhottavampi.

    • Anonyymi

      En oo ite saanu remmiä mutta luunappeja paljo ja oon 15

    • Anonyymi

      Älkää antako antaa remmiä vetäkää vanhempia turpaan. Paitsi jos on tullut ite kunnolla töppöiltyä niin ihan ansaittua..

      • Anonyymi

        Olin 17, kun päätin, että enää en tanssi isän pillin mukaan. Sain viimeisen varoituksen, ukko ilmoitti kutsuvansa Koivuniemen herran kylään, jollei muu auta.

        Ei auttanut. Yhtenä päivänä isä lopulta ilmoirtti piiskaavansa minut. Vähän se ensin puistatti ihan kuin kylmällä, mutta kohta tilanne rauhoittui. Ukko vaati tipauttamaan housuni, mutta minä en ollut kuulevinani. Isä kävi käsiksi rautaisin ottein ja minulle oli heti selvää, että olin matsin heikompi osapuoli. Muutama minuutti siinä nujuttiin ja lopuksi minä sain koivuvitsasta paljaalle pyllylle. Toimitus loppui vasta sitten, kun lupasin totella häntä.

        Isä sanoi, ettei meidän tarvitse tästä kenellekään puhua ja käski minun mennä ulos hävittämään vitsan.

        En vetänyt isää turpaan vaan aloin kovasti kunnioitamaan häntä, jota asiaa kovasti ihmettelin. Lieneekö jollekulle muulle käynyt niin, että alkaa kunnioittamaan piiskaajaansa. Minun tapauksessa ukko soveltui oikein hyvin esikuvaksi, oli reilu ja riski mies. Ihailu ja pelko pani minut tottelemaan, eikä se tuntunut ollenkaan pahalta. Jos olisin onnistunut tinttaamaan ukkoa turpaan, niin jengin matkassa olisin kulkeutunut moneen typeryyteen.

        Muistan nelikymppisenä, kun serkkupoika puhui piiskaamisesta, miettineeni että ukko on 62 vuotias ja tarvittaessa vieläkin piiskaisi minut. Faijan pelko oli viisauden alku.


      • Anonyymi

        Ei se aina mene niin kuin kuvittelisi. Itse olen saanut vielä aikuisena selkään veljeltä. Hän uskoo enemmän voimaan kuin puheeseen.


    • Anonyymi

      Kyllä sitä remmiä tuli jos puhe ei menny perille,nopeasti vetäisi ukko remmin vyöltä ja alkoi kintuille vedellä.Loppu irvistelyt ja väittelyt kerta laakista siihen,kukapa sitä suurperheessä väsyneenä työpäivän jäkeen olis jaksanu kakaroihin huutamista kuunnella.Itse en kyllä koskaan ole moiseen kurinpitoon tarvinu ruveta.

    • Anonyymi

      Todistamassa kuritusta

      Menin kerran kaveria tapaamaan, tohlasin tupaan koputtelematta ja mitä näinkään. Kaverini siellä makasi pylly paljaana isänsä sylissä ja vitsa räpsähteli iholla. Kaveri yritti kiemurrella vapaaksi mutta turhaan. Ukon täytyi olla pirun riski, kun 16 v poika pysyi tiukasti hänellä otteessa. Sain ankaran seisokin , syy siihen oli tuon hauiksen pullistelu.

      Mieleeni nousi ajatus, että tuo isäntä ottaa minut rähmälleni syliinsä. Silloin laukesin ja kuulin kuinka kaverini marisi isäsä sylissä. Ukko päästi poikansa, joka heti katosi huoneesta. Ja isänsä lausui minulle, kuinka hän voisi piiskata minutkin.

      - Kiitos ei tällä kertaa, sanoin. Jälkeenpäin huomasin, että olin antanut luvan myöhemmin tapahtuvaksi.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe