Sauva ja parisuhde

Maikku800

Olisin kovasti kiinnostunut kokeilemaan jonkinlaista hieromasauvaa petipuuhissa mieheni kanssa, mutta hän ei ole ollenkaan innostunut ja kiinnostunut. Onkohan mustasukkainen?
Mitäs sellaisia hyviä vinkkejä tai perusteluja voisin sanoa, miten tuo auttaisi meitä petipuuhissa. Seksi sujuu hyvin, mutta jotain pientä piristettä tai vaihtelua haluaisin hommiin.

7

669

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leluja2

      Minä tein leluavauksen suhteessamme ja ostin vaimolle dildon. Eipä ole ilmeisesti käyttänyt kuin yhdessä kerran sitä. Tosin vaimo on muutenkin kylmähkö seksin suhteen ja hiukan tylsä, kun taas minä haluaisin kokeilla kaikkea uutta.

    • Maikku800

      Yksiin ei käy toiveet sitten meillä kummallakaan. Toisella hannaa nainen vastaaan ja toisella mies...

      • Jollandiiia

        Meillä myös vaimo oli hiukan kapeakatseinen sauvaan, ensimmäisen ostin nimipäivälahjaksi. Hieman varovasti alkuun kokeiltiin sitä samalla kun nuolin vaimoani, vaimolle tuo nuoleminenkin oli aivan uusi juttu. Muutaman kokeilukerran jälkeen vaimoni sai ensimnäisen orgasminsa suuseksissä jossa sauva oli pienenä apuna, ja nykyään tuolla kaavalla mennään melko usein. Itselleni seksilelut eivät ole koskaan olleet mikään ongelma, vaan päinvastoin nautin suunnattomasti kun näen vaimon nauttivan. Ehkäpä kannattaisi miehellesi vaan varovasti ehdotella, ja vaikkapa kädestä pitäen näyttää kiusoittelevasti mitä kaikjea kivaa sillä sauvalla saakaan aikaan, ja entistä ahnaampana ja kiimaisena otat miehesi tuon jälkeen ;)


      • leluja2

        Haluaisitko Maikku vaihtaa ajatuksia mailitse?


    • kaalimato.com

      Hei,
      Jos tuntuu sitä, että kumppani ei lämpene hieromasauvalle voidaan ensimmäiseksi seksileluksi ostaa vaikkapa klitoriskiihotin tai peniksen varteen pujotettava kiihotinrengas. Toisaalta kumppania voi houkutella tutustumaan seksileluihin selailemalla yhdessä verkkokaupan valikoimaa. Voit esimerkiksi järjestää mukavan illan, ruoan ja juoman merkeissä... sitten kun sopivalta tuntuu ottaa tietokone eteen ja tutkia yhdessä verkkokaupan valikoimaa. Yksi vaihtoehto on myös hankkia itse jokin sinua miellyttävä seksilelu ja esitellä se sitten pikkuhiljaa kumppanille. On tietysti myös hyvä muistaa, että toista ei voi pakottaa käyttämään seksilelua sinulle jos hän ei halua. Tällöin voit käyttää seksilelua itse seksin aikana tai jos kumppani ei halua sitäkään, niin nauttia seksilelusta sooloseksissä.

      Toisinaan yleinen keskustelu seksin moninaisuudesta, parisuhteen seksistä, omista toiveista ja haluista voi avartaa kumppanin näkemystä ja innostaa kokeilemaan jotain uutta. Keskustelua voi helpottaa aiheeseen liittyvän kirjallisuuden, lehtien tms. hankkiminen kotiin.

      Terveisin
      Kaalimato.com

    • adfadsfadfsfsffdf

      Mulla on sulle yks sana: Öljy

      Eroottinen hieronta on vähintääkin todella kiihottavaa. Hierontaöljyä kannattaa käyttää ja niitä voit tilata vaikka kaalimadosta. Vauvaöljy on myös hyvä ja sopii varsinkin alapäähän. Meillä on aina 2 öljyä esillä, joku hierontaöljy sekä vauvaöljy alapäähän ja leluille.

      Miehen kannattaa lukea Hidas Käsi -niminen opas naisen eroottisesta hieromisesta: http://www.oocities.org/hidaskasi/

      Nainen voi myös hieroa miestä ja suosittelen naista käyttämään siinä koko kroppaa hyväksi. Omaa kroppaa siis. Eli öljyät myös itsesi ja sitten voit hieroa itseäsi miestäsi vasten ja voin miehenä kertoa, että on todella kiihottavaa.

      Hieron vaimoani todella usein jopa joka toinen tai kolmas kerta. Ja meillä harrastetaan seksiä monta kertaa viikossa, joten öljyä kuluu ;)

      Käytämme toki paljon muita välineitä ja itseäni myös kiihottaa kun saan antaa leluilla vaimolle suuren orgasmin tai useamman kerralla. Penisrenkaat sun muut tietysti löytyy. Noh, monta vuotta on ollut nämä mukana ja seksielämä on vieläkin todella virkeä yli vuosikymmenen jälkeen.

    • myö

      Meillä mies tilasi ensimmäisen sauvan meille. Yhteisissä leikeissä on sitä käytetty, ja välillä olen piristänyt itseäni miehen ollessa töissä :P. Nyt postissa olisi tulossa kiihotin ja penisrengas sekä geishakuulat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe