soneran paperilaskusta

omat e-maksut

Elisa saa tuomion paperilaskun hinnasta, mutta Sonera saa periä 1,90e palkkion samasta asiasta.

Itsellä on e-maksu yleisessä käytössä, mutta tiedän laajan joukon joille se ei käy.

Näillä yrityksillä ei ole minkään sortin asiakassegmentointia edes asiakkaan ikäryhmissä.

Ainoa asiakasryhmittelyn peruste on se, miten säännöllisesti asiakas maksaa laskunsa. Hyvin hoitava saa olla ja huonot heitetään ulos.

Vinkki. Jos yrityksellä on iäkäs asiakas, niin älkää perikö sitä paperilaskulisää älkääkä ulkoistako sitä laskunhoitoasiaa iäkkään ihmisen asioita hoitavalle ihmiselle enää yhtään enempää kuin nyt. Kyllä niiden laskujen hoito sellaisenaan jo riittää.

4

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ennakkotapaus.

      Kyseessä on ennakkotapaus ja jos Elisa tuomitaan, ei Sonera tai muutkaan saa periä paperilaskusta maksua! Toivottavasti Elisa saa langettavan tuomion ja on erittäin hyvä että asia on viety oikeusistuimen ratkaistavaksi.

    • omat e-maksut

      Mutta itse olen sitä mieltä, että näiden paperilaskusta laskuttavien pitää nyt ottaa jollaintapaa vinkistä ja segmentoida iäkkäät ihmiset omaksi ryhmäkseen, ja kompensoida se paperilaskun arvo tulevassa laskussa.

      Sitten vielä kun alvit on nousseet, niin siitä paperilaskusta on peritty korotettu alvikin. Kyse ei ole isosta rahasta, vaan periaatteesta.

      Tsekkasin asian eilen yhdestä paperisesta Soneran laskusta, ja se oli 1,90e/kk. Se on reilu 20e/vuosi, ja tätä on ollut kaiketi ainakin 1,5 vuotta, eli ainakin 30e ekstraa.

      Ongelmaan on ratkaisu. Nostettakoon sitä liittymän perusmaksua vaikka yhdellä sentiiä kaikilla nuttuun ja nappiin katsomatta, niin saadaan se kohtuuton laskutuslisä pois niiltä joita sitä ei perustellusti voida periä.

      Mä ymmärrän täysin meidät jotka ollaan alle 65v ikäsiä, että me hoidetaan asioita eritapaa, mutta kyllä viimeistään 75v iässä asiakas pystytään segmentoimaan niin, että hän saa vapautuksen jostain maksusta pelkän iän vuoksi.

      EI luulis olevan vaikeaa?

      • ennakkotapaus.

        Olen kyllä samaa mieltä kanssasi ja myös tuo paperilaskusta veloittaminen pitäisi saada pois. Oma vanha äitini ei pärjää edes itsekseen edes verkkopankin käytössä ja häntä pitää olla auttamassa vaikka on paperilaskutkin. Saati sitten jos vielä e-laskuja pukkaisi. Eli kyllä pitää olla vaihtoehto e-laskuille. Itsekään en huoli mitään laskua e-laskuna vaikka olen vasta keski-iässä.


      • omat e-maksut
        ennakkotapaus. kirjoitti:

        Olen kyllä samaa mieltä kanssasi ja myös tuo paperilaskusta veloittaminen pitäisi saada pois. Oma vanha äitini ei pärjää edes itsekseen edes verkkopankin käytössä ja häntä pitää olla auttamassa vaikka on paperilaskutkin. Saati sitten jos vielä e-laskuja pukkaisi. Eli kyllä pitää olla vaihtoehto e-laskuille. Itsekään en huoli mitään laskua e-laskuna vaikka olen vasta keski-iässä.

        Itse hoidan omat laskut mahdollisimman paljon e-laskuna, mutta minua on elämä opettanut suunnittelemaan ja ennakoimaan asioita, niin pärjään laskujen kanssa.

        Se on kätevää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe