Nuori ja viaton

HNJS

Haluaisin kerrankin kokea jotain, jotain kovaa, hikistä ja eläimellistä. Jotain mikä saa minut vapisemaan pelkästä kosketuksesta. Näin ajattelee pieni ja viaton tyttö. Tyttö ei kuitenkaan ole mikään lapsi, vaan nuorta naisellisuutta pursuava "neiti". Kesä on edennyt. Pieni ja viaton tyttö haluaa kokea räjähdyksen sisällään. Tyttö tietää mikä sen voisi aiheuttaa. Hän. Hän joka on tehnyt tyttöön syvän vaikutuksen, erinlainen kuin kaikki muut. Hän jonka silmät koukuttavat kaiken mitä katsovat edes sekuntia pidempään. Hän on nuori poika joka on vaikuttavampi kuin suurin osa miehistä. Pienellä ja viattomalla tytöllä oli kerran onni saada kokeilla pojan pyhimpää. Se paisui hänen käsissään ja tyttö olisi halunnut puristella ja tunnustella sitä molemmilla käsillä mutta pelkäsi. Mitä hän pelkäsi? Että näyttäisi hölmöltä? Tätä tyttö ei tiedä mutta katuu ettei tehnyt sitä vaan antoi tilanteen katketa.
Pieni ja viaton tyttö viettää karaoke iltaa ystäviensä kanssa. Myös nuori poika on siellä. Tyttö pääsi istumaan pojan viereen ja juoma virtasi kaikilla. Tyttö laulaa ystäväänsä vastaan ja silloin poika tarttuu tyttöä kädestä. Tyttö vapisee ja haluaisi karata. Karata sieltä huoneesta pojan kanssa jonnekkin missä muita ei ole ja tutustua toistensa kehoihin rauhassa. Mutta tilannetta ei voi auttaa, laulaminen jatkuu. Yhtäkkiä poika päästää kädestä irti ja alkaa siirtyä tytön reidelle ja sieltä shortsien sisäpuolelle tytön pyhimpään. Tytön hengitys nopeutuu, pitää yrittää keskittyä laulamiseen ettei kukaan huomaa mitä poika tekee. Poika on kokematon mutta saa silti tytön kostumaan. Taivas lähentelee varmasti tätä tunnetta.
Seuraavana aamuna tyttö yrittää selvitä pahasta olosta mitä juominen vähän teetti. Tietenkään poika ja tyttö eivät voineet edetä pidemmälle ja käyttäytyivät loppu illan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Milloin seuraava tilaisuus tulisi ja johtaisiko se johonkin suurempaan? Tämän ajatuksen jälkeen saapunut tekstiviesti sanoisi että mahdollisesti. Tyttö on hermostunut. Hän saapuisi kohta tytön asunnolle. Varmasti haluaa jatkaa eilisestä tai sitten kertoa sen olleen virhe ja ettei se toistu. Ovikello soi ja tytön on pakko avata tuli mitä tuli. He istuvat vierekkäin sängyllä, eivät edes kosketa toisiaan. Tilanne on ahdistunut ja kiusaantunut. Tyttö ajattelee että jomman kumman on pakko nyt rikkoa hiljaisuus. Haluaisitko yrittää kanssani? Tyttö viimein rikkoo kireän tunnelman. Poika ei mieti kahdesti. Molemmat ovat kokemattomia ja hermostuneita mutta niin kiimassa ja ihastuneita että rivosti sanottuna voisi sanoa että heitä panettaa. Suutelu ja vaatteiden riisuminen toisiltaan on kömpelöä.
Alasti sängyllä maatessaan tyttö näkee kunnolla pojan työkalun ja vähän säikähtää että mahtuuko tuo sisään. Tytön rinnat eivät ole isoimmasta päästä mutta se ei poikaa näytä haittaavan kun hän himoissaan nuolee, puree ja puristelee nännejä ja hyväilee rintoja. Tytöstä se on ihanaa, aivan uusi tunne. Poika siirtyy suutelemaan alas päin ja tyttö hätkähtää. Hän kysyy varovasti mitä poika aikoo tehdä ja poika sanoo että hän haluaa suudella toisia kosteita huuliasi. Tyttö laskee päänsä takaisin tyynyyn ja odottaa toisenlaista suudelmaa. Ensimmäinen suudelma. Tyttö päästää hiljaisen huokauksen. Toinen suudelma. Tyttö haluaisi jo että poika nuolisi ja suutelisi hänen pilluaan kuin hullu. Poika huomaa tytön kehon kielestä tämän ja löytää klitoriksen. Se saa tytön sekaisin.
Selvittyään toisenlaisesta suudelmasta tyttö haluaa tutustua pojan penikseen tarkemmin. Se on isompi mitä tyttö oli kuvitellut ja todella kova. Tyttö aloittaa rauhallisen runkkauksen. Poika neuvoo että tyttö voi puristaa kovempaa. Tyttö yrittää uudelleen ja saa aikaan pojassa erinlaista reaktiota. Tyttö haluaisi niin kovasti maistaa ja suudella pojan penistä. Tyttö nuolaisee ja hitaasti alkaa imeä sitä. Poika tarttuu tytön tukasta kiinni. Tyttö pitää tästä. Pojalla on kuitenkin liian iso että tyttö saisi sen kokonaan suuhunsa. Tyttö ryömii takaisin pojan vierelle. Jännittääkö? Molemmat kysyvät melkein yhtä aikaa. Ja molempia jännittää hirveästi. He kuitenkin haluavat toisiaan niin kovasti ettei pelko voisi estää. Poika menee tytön päälle ja alkaa sormellaan etsimään reikää jonne olisi tarkoitus työntyä. Se löytyi melkein heti. Se on kostea ja lämmin. Peniksen ohjaus sisään alkaa. Koskematon pillu ei niin vain halua penistä sisäänsä. Se puristaa penistä ja se tekee kipeää tytölle. Tyttö kuitenkin haluaa tuntea pojan sisällään. Tyttö välittää pojasta ja poika selvästi tytöstä.
Ensimmäiset työnnöt olivat kivuliaita. Mutta hiljaa muutaman työnnön tehtyään poika kysyy että vieläkö tyttöön sattuu? Tyttö sanoo jo itseasiassa alkaneensa nauttia tästä. Poika kiihdyttää. Etsii kädellään tytön takapuolen ja puristelee sitä samalla kun rakastelee tyttöä. Tätä tyttö juuri halusi. Kumpikaan ei lauennut. He kuitenkin tunnustivat toisilleen rakkautensa ja halusivat tutustua toistensa kehoihin rauhassa että löytäisivät rentoutumisen että kykenisivät laukeamaan toistensa kanssa.

1

1465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • biggy1234

      mitä jos tyttö haluaa ratsastaa mukava iso muna, asun yksin ja täällä on kosketuksissa [email protected]
      what if any girl want to ride a nice cock , i live alone and here is the contact [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4520
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      246
      2249
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1660
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      291
      1337
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1137
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1094
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1075
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      62
      1031
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      967
    Aihe