kysymyksiä seksileluista

ensikertalainen2

Hei :) Olen tässä vähän miettinyt erilaisia tuottteita, joita voisin tilata Kaalimadosta. Minulle on kuitenkin herännyt kysymyksiä joidenkin tuotteiden kohdalla, joten haluaisin niihin selvennyksiä, olen kuitenkin uusi täällä.

Aloitetaan vaikkapa Fleslight tuotteista. Elikkäs jos haluaa todellista nautintoa ja aidontuntuista vaginaa niin on varmaan syytä tilata heti kunnolla tuollainen Fleslight-vagina, ainakin kommenteissa näyttävät kehuvan niitä maasta taivaisiin, ne varmasti sopivat aloittelijoillekin? :) ajattelin kysäistä tästä, että millaista liukuvoidetta tälläisen kanssa tulisi käyttää, en itse tarkalleen tiedä, koska noita liukkareita tuntuu olevan niin paljon erilaisia. Voisitko vaikkapa linkittää jonkun/ jotkut luotettavat liukkarit, jotka sopivat hyvin Fleshlightiä varten :)

Sitten olen miettinyt hieman noita eturauhaskiihottimia, tuntuu kyllä aika homomaiselta, mutta eikös monet hetero miehet kuitenkin käytä niitä? Osaisitko suositella minulle TODELLA hyvää eturauhaskiihotinta, joka sopisi hyvin aloittelijalle ja jolla pystyisi saamaan takuuvarman orgasmin, koska sellainen olisi varmasti hienoa kokea. Voisitko kertoa eturauhaskiihottimista vähän enemmän ja linkata muutamat minulle sopivat eturauhaskiihottimet ja kertoa kuinka ne oikein toimivat :) Teillä näkyy olevan myynnissä esim. paljon noita Aneros -nimisiä eturauhaskiihottimia, se eikai välttämättä ole paras kiihotin juuri minulle, mutta niitäkin on niin monenlaisia niin neuvoisitko mikä olisi todella hyvä kiihotin juuri minulle :) Ja mitäs liukkaria eturauhaskiihottimen kanssa tulisi oikein käyttää, jotain anaaliliukastetta varmaankin, voisitko linkittää siitäkin pari linkkiä? :)

Kiitos jo etukäteen! :) Olen siis tosiaan uusi täällä sivustolla enkä paljoakaan vielä tiedä kaikkea erilaisista seksileluista, joten tarvitsen hieman valaistusta pääkoppaani :)

2

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaalimato.com

      Hei,
      Fleshlight keinovaginat ovat kehuttuja ja suosittelemme varauksetta niitä kenelle tahansa. Seksivälineiden kanssa kannattaa käyttää ensisijaisesti vesipohjaista liukuvoidetta. Tässä muutama vaihtoehto: http://www.kaalimato.com/catalog/Fleshlube_p_21500.html
      http://www.kaalimato.com/catalog/ToyFluid - Liukastusaine_p_3130.html
      http://www.kaalimato.com/catalog/Tenga Hole Lotion - Wild_p_15212.html
      http://www.kaalimato.com/catalog/Kaalimato Liukuvoide 200 ml_p_30529.html

      Miehen prostatan alueella sijaitsee paljon hermoja joita stimuloimalla mies voi saada orgasmin ilman, että penistä edes kosketetaan. Eturauhaskiihottimen toiminta perustuu lantionpohjalihaksilla tehtäviin supistuksiin ja rentoutuksiin joiden ansiosta eturauhaskiihotin liikkuu peräsuolessa. Eturauhaskiihottimet ovat muotoiltu niin, että niiden pää osuu eturauhasen alueelle. Useissa kiihottimissa on myös ns. koukku joka stimuloi myös välilihan aluetta.
      Se, että pitää anaaliin kohdistuvasta nautinnosta ei liity millään tavalla homoseksuaalisuuteen. Niin miehellä kuin naisellakin pepun alueella sijaitsee runsaasti herkkiä hermoja joiden kautta voidaan saada seksuaalista nautintoa. Joten ei ole ihme, että toiset nauttivat peppuun kohdistuvasta stimulaatiosta.

      Kaalimato Klubissa on artikkeli jossa on tarkemmin eturauhaskiihottimen käytöstä. Tässä linkki siihen: http://klubi.kaalimato.com/?i=page_level3_yleis_1207907578677_13

      Tässä myös toinen linkki artikkeliin jossa on hieman enemmän Aneros- stimulaattoreista: http://klubi.kaalimato.com/?i=page_level3_yleis_1331288429038_99

      On vaikea sanoa mikä eturauhaskiihotin on sopiva juuri sinulle. Ensimmäiseksi kiihottimeksi kannattaa valita pieni ja kapea malli. Tässä muutama vaihtoehto: http://www.kaalimato.com/catalog/Aneros SGX - Standard Mini_p_4821.html
      http://www.kaalimato.com/catalog/Aneros Helix Syn_p_15641.html
      http://www.kaalimato.com/catalog/Aneros Peridise - Tappisetti_p_5928.html

      Joissakin eturauhaskiihottimissa on moottori. Toiset miehet pitävät värinästä, toiset taas eivät. Tämäkin täytyy kokeilla itse, mistä sinä pidät. Toisaalta moottoria ei tarvitse pitää päällä, jos huomaa ettei pidäkään värinästä.

      Eturauhaskiihottimien kanssa voi käyttää vesipohjaista erityisesti anaaliin tarkoitettua liukastetta (nämä ovat koostumukseltaan hieman paksumpia liukasteita) tai tavallista vesipohjaista liukuvoidetta.
      Tässä muutama vaihtoehto: http://www.kaalimato.com/catalog/Super Rutscher Anal, liukuvoide_p_21538.html
      http://www.kaalimato.com/catalog/Anal Gel_p_21537.html
      http://www.kaalimato.com/catalog/Water Glide - Anal_p_15063.html
      http://www.kaalimato.com/catalog/Durex Play Feel Liukuvoide_p_8590.html

      Terveisin
      Kaalimato.com

    • ionoib

      Koska mietiskelet peppuleikkeihin sopivia välineitä, uskallan olettaa että olet jo aikaisemmin kokeillut pepun stimuloimista?

      Oletan myös viestisi perusteella että olet ensimmäistä kertaa liikkeellä lelujen ostamisessa?

      Aneros on kallis, ja kallis tarkoittaa laatua, mutta aneros on välineenä sellainen että se ei välttämättä sovi sellaiselle joka ei ole tutustunut peppunsa alueisiin ja siihen mikä sopii ja tuntuu hyvältä sisältä. Siksi sata euroa sellaisesta tuotteesta ei ole ehkä vielä tässä vaiheessa järkevää.

      Kaalimadolla on halpoja peppuun tarkoitettuja vibraattoreita ja dildoja jotka voisivat olla parempia välineitä tutustumiseen koska niiden rahallinen arvo ei ole niin paha jos ne jäävät jossain vaiheessa pölyttymään kaappiin. Kannattaa ehdottomasti valita sekä kapea ja pehmeä väline, että myös paksumpi, mutta myös pehmeä dildo.

      Tässä kaksi ehdotusta nopealla vilkaisulla:

      http://www.kaalimato.com/catalog/Jelly Anal_p_1104.html

      http://www.kaalimato.com/catalog/Jelly Double Dong 12, Clear_p_211.html

      Jälkimmäisen jellyn paksuus saattaa pelottaa, mutta jelly on sivusuunnassa todella mukautuva ja siksi sen paksuus aina "valehtelee". Vaikka jelly on täyttä löllöä, niin pituus suunnassa se ei ole lainkaan löysä, vaan toimii loistavasti sisään ulos liikkeessä.

      Lisäksi kannattaa hankkia myös aloittelijoilla soveltuva anaalitappi rentouttamiseen ja paikkojen lämmittämiseen. Anaalitapin tulisi olla mieluummin silikonista, koska se on sopivan kovaa. Anaalitappi ei saa olla pehmeää materiaalia, koska halvan ja pehmeän materiaalin kanssa on vaarana se että se stoppari antaa periksi ja sen jälkeen koko hoito on kirjaimellisesti perseessä.

      Jellyn kanssa on myös aivan ehdoton pakko käyttää kortsua jos sillä leikkii pepun puolella. Kaalimadolla on myynnissä myös tukkupakkauksina halpoja kortsuja, eli yhden ainoan aneroksen hinnalla saat a) läjäpäin kortsuja, b) riittoisan liukasteen ja c) kaksi peppuvälinettä (tai kolme jos haluat anaalitapin. Tuo vibra on todella kapea, joten sekin käy yksistäänkin lämmittelyyn).

      Fleshlight on lyhyesti sanottuna helvetin hyvä, joten on oma asiasi haluatko käyttää siihen rahaa heti, vai kokeiletko mieluummin halvempaa välinettä ennen sitä. Fleshlightissä on ongelmana lähinnä se että kuinka kapeaa, eli tiukkaa, tavaraa haluat. Minulla on sen verran paksu väline että mitään "kiinalaismuijaa" ei tee mieli, joten minulle kelpaa se ihan perustavara ja se tyydyttää minut. Fleshlight on ehdottomasti rahan arvoinen väline ja kestää käytössä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      88
      1662
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1196
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1084
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      883
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      389
      813
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      802
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      795
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      766
    Aihe