Helios/Hania/Agii Apostoli

elokuu22

Tuonne oltais menossa. Onko joku majoittunut yksiöön? Onko niiden terassit maatason alapuolella, kun kuvista jotenkin näytti, että on varjossa ja portaat alas? Lomamatkoijen kautta varattu, onkohan yksiöt kaikki terassillla vai onko parvekkellisiakin? Onko lähistöllä hyviä ruokapaikkoja ja markettia?

5

373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nosto

      Eikö kellään ole kokemusta noista yksiöistä? Onko ne tosiaan maatason alapuolella?

    • Love Kreeta

      Toivottavasti ei tule vastaus liian myöhään. Oltiin Helioksessa viikko toukokuun puolivälissä, Lomamatkojen kautta. Ihana hotelli! Ystävällinen henkilökunta, mukava allasalue, aurinko paistoi melkein koko päivän altaille. Huoneet todella siistejä! Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta. Huoneistoja on tavallaan kolmessa kerroksessa. Maanpinnan alapuolella oli myös huoneita. Hotellin omistajapariskunta asui yhdestä nisstä huoneistoista. Meidän aikaan kukaan lomalainen ei majoittunut niihin huoneistoihin. Meillä oli huoneisto keskikerroksessa eli 1.kerroksessa. Kaikissa huoneistoissa (1. ja 2.kerroksessa) oli parveke. Meillä oli näkymä uima-altaalle. Majoituimme yksiöön. Se oli todella tilava. Meitä oli 2 aik. ja 2 lasta ja hyvin mahduttiin! Ranta oli 400 metrin päässä.
      Pieniä ruokakauppoja ja ravintoloita oli noin 300 metrin päässä. Kaupoista sai hyvin ruokatarvikkeita mm.aamupalalle. Käytiin muistaakseni neljässä lähellä olevista ravintoloista. Kaikissa oli hyvä ruoka ja palvelu.
      Jumbo-ostoskeskukseen oli matkaa pari kilometriä. Siellä aika edulliset hinnat ja paljon valikoimaa. Haniaan pääsi kätevästi taksilla. Maksoi 6-7 euroa suunta, riippui hieman reitistä. Hanian keskustassa mukava paikka oli venetsialainen satama. Siellä oli todella paljon vaatekauupoja, lelukauppoja, kultakauppoja ym.. Ravintolatarjonta oli myös Venetsialaisessa satamassa todella laaja.
      Toivottavasti tästä vastauksesta oli apua. Mukavaa matkaa!

    • Love Kreeta

      Kirjoitin edellisen viestin vähän kiireessä. Vähän näköjään tuli hypittyä asiasta toiseen, toivottavasti siitä sai selvää:). Muutama kirjoitusvirhekin taisi tulla. Kirjoitin vahingossa maanpinnan alapuolella, tarkoitus oli kirjoittaa maatason alapuolella:). Niistä maatason alapuolella olevista huoneistoista vielä, että niissä on vain sellaiset pienet ikkunat mistä tulee valo sisään. Portaat täytyy mennä alas, jotta pääsee huoneistoihin sisään. Meitäkin askarrutti sama asia ennen matkalle lähtöä. Laitoin Lomamatkoille sähköpostia, että saisimmeko huoneiston jostakin "ylemmästä kerroksesta". Että emme oikein haluaisi huoneistoa juuri sieltä maatason alapuolelta. Saimme sitten huoneiston "keskimmäisestä kerroksesta". En tiedä onko se sitten virallisesti 1. vai 2. kerros? Näköjään Lomamatkojen sivuilla on Helioksen kohdalle merkitty, että kerroksia olisi 2. Onkohan ne maatason alapuolella olevat huoneistot edes lomalaisten käytössä?
      Tosiaankin hotellin omistjaapariskunta asui yhdessä huoneistoissa siellä maatason alapuolella. Tulipas kirjoitettua pitkä tarina:)

      • ap.

        Kaunis kiitos vastauksista. Kiva, että hotelli oli viihtyisä.Eihän hyttyset kiusanneet? Nyt vaan lomaa odottamaan!


      • Love Kreeta
        ap. kirjoitti:

        Kaunis kiitos vastauksista. Kiva, että hotelli oli viihtyisä.Eihän hyttyset kiusanneet? Nyt vaan lomaa odottamaan!

        Hyttysiä ei onneksi ollut lomamme aikana. :-) Mukavaa lomaa vielä kerran!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe