Rethymnon Aristea

nami nami

Onko mitään kokemusta ko. hotellista? Lähinnä kiinnostaa onko esim. ruokapaikkoja hotellin lähellä vai keskittyykö kaikki keskustaan? Yksin on tarkoitus lähteä, onko turvallista? Kiitos jo etukäteen .)

5

396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • venny1

      Hotellista ei ole kokemusta, mutta tiedän sen sijainnin melko tarkalleen. Ainakin FM asiakkailta hotelli on napannut korkeat pisteet., ja itsekin olemme harkinneet hotellia useamman kerran.

      Ruokapaikkoja on hotellin lähellä, joten syömään ei tarvitse lähteä kaupunkiin, ellei välttämättä halua. Meidän suosikkimme viime syksyn matkalla oli piskuinen taverna Crete. Sijainti lähes Pearl Beach hotellia vastapäätä, pieni sivukatu lähtee siis rantakadun päättyessä "ylöspäin", et voi olla löytämättä. Paikasta saa myös take away-annoksia. Hieman sisempänä samaa katua oli enne saman niminen taverna, nykyään toisella nimellä. Sen tuntomerkkinä omistaja, joka käyttää "feikki" kainalosauvaa. Ruuan laatu ei niin hyvä kuin em paikassa.

      Rantakadun varrella on lukuisia ruokapaikkoja, joten nälkää ei tarvitse nähdä missään vaiheessa. Vanhan kaupungin ruokapaikat ovat mielestäni ylimainostettuja, yhtä hyvin ja edullisemmin voit syödä sivummalla keskustasta.
      Vanhankaupungin tavernoista voin suositella Agrimia tavernaa, sijainti Rimondi-suihkulähteen yläpuolella. Hyvä ruoka, loistava palvelu ja erittäin hyvä viini. Samaria tarjoaa perinteistä kreikkalaista ruokaa. Hinta kohdallaan, siellä ei ketään sisäänheitetä ja palvelu on hyvin hillittyä, mikä sopii meidän makuun. Sijainti lähellä venetsialaista satamaa, ennen merirosvolaiaa.

      Voin kertoa lisävinkkejä, joten kysy jos haluat tietää jotain. Turvallista on yksinkin matkustavalla. Tietysti on hyvä pitää pää kylmänä määrättyjen asioiden suhteen ;o)

    • nami nami

      Kiitos paljon :) Nyt vaan matkaa varaamaan :)

      • Eglifan

        Aristean lähellä Egli taverna jossa tosi hyvä ruoka ja henkilökunta ystävällistä.Juvetsi parasta mitä olen vuosiin syönyt.Crete taverna myös ihan hyvä.Ota taskulamppu mukaan niin voit oikaista hotellilta myös ilta-aikaan.Aristeasta ei mitään motittavaa.Rantakadulla hyviä paikkoja La Mare ja Manolis.Egli ehdottomasti paras.


    • Liljanen1

      Aristealta lähevällä rantakadulla on tosi hyviä ravintoloita. Parempaa ruokaa kuin vanhassa kaupungissa. Myös "pääkadulla" on hyvä ravintola, nimeltään Klimatarja (tai sinne päin), Aristeasta noin kilsan päässä, supermarkettia vastapäätä.
      Ja huoneista: jos huoneesta on näköala uima-altaalle niin silloin on myös merinäköala, ainakin ylimmsätä kerroksesta, ja luulisin että myös kakkoskerroksen parvekkeilta näkyy meri.
      Ja turvallista on.

    • mat6

      Moi,
      Juuri palattiin Aristreassa ja voin suositella lämpimästi, sinne mennään myös uudestaan. Siisti, rauhallinen hotelli, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Itselle positiivinen yllätys oli, että rantaan saattoi vain hilpaista, oletin että olisi tie välissä, kun en ollut tutkinut asiaa. Ja koska ei olut tietä niin tienoohan oli tosi rauhallinen. Noista ruokapaikoista, jotka ovat makuasioita tietenkin Crete oli perusvarma ja lähellä, Egli ja klimatarja tuotti pettymyksen mutta maha tuli täyteen, käytiin myös klimatarjasta eteenpäin olevassa, olikohan se Zisis, jota paljon kehuttiin, ruoka oli ihan tavallista ei siis mitään ahaa elämyksiä, mutta piti mennä toistamiseen kun oli mielenkiintoinen kreetalaiseksi mainostettu ruokalista. Paikka oli isohko ja siellä oli silloin lähes kaikki paikkallisia, jotta siinä mielessä kokeilemisen arvoinen,.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe