Millainen hintataso on Kreetalla

5+7

Millaistakohan matkabudjettia kannattaisi suunnitella kahdelle hengelle, jos haluamme syödä pääosin ulkona.

Ihan mielenkiinnosta vaan lueskelisin vähän, että mitä mikäkin suurin piirtein Kreetalla nykyisin maksaa.

Haniaan kahden viikon kuluttua.

10

3111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Piissamirotta

      Itse samaa miettinyt ja kovasti koittanu muistella viime kesää.

      Olen pähkäilyissäni päätynyt siihen tulokseen, että ruuan suhteen riittänee n 50€/pv.

      Eli tämä nyt perustuu viimekesän hintatasoon seuraavanlaiseen ajatuskulkuun:
      - Aamiainen yleensä ostettiin kaupasta, leipää, tomaattia, mehua ym. perus juttua. Maitotuotteet on tosi kalliita Suomeen verrattuna. Kahvi tuotiin Suomesta kun siellä ei ollut edellisellä kerralla kahvia kaupassa meidän makuun).
      - Lounas oli yleensä salaattia ja vettä ravintolasta.
      - Välillä parit juomat, vettä toki paljon, mutta myös olutta ja drinksua silloin tällöin (ei joka päivä eikä "kaadettu" koskaan). Ja jäätelöä ja rannalta hedelmiä ajoittain myös.
      - Illalla ravintolaan, hinnat vaihtelevat tosi paljon. Mahan saat t ä y t e e n 10€:lla/hlö, mutta muutamia kertoja syötiin pitkän kaavan mukaan ja hinta oli joskus jopa 50/kerta (sis juomat, mutta ei taaskaan mitään baari reissua, vaan ihan ruuan kanssa viiniä ja olutta ja vettä).

      Nyt olemme 3 viikkoa reissussa ja aikalailla koitetaan tuohon 50€/pv päästä ruuan suhteen.

    • Piissamirotta
      • Reissupena

        Hep! Viime kesänä Hanian lähellä oltiin perheen kanssa Malemessa viikko.
        Ja täytyy todeta että 2 aikuista ja lapsi söi alkupalat , talonviinit ja muut juomat sekä pää ruuan sekä jälkkärin tyyliin 35 - 65 euroo riippuen mitä otti ja missä söi. Eli tulee kyl halvemmaksi syödä siellä ulkona kuin Suomessa, tääl samalla sydeemillä helposti jo lähestytään 200 e ravintolalaskuu.


    • Visa vinkuu

      Ei siis ainakaan tuon hinnaston mukaan kovin edullista.
      Hinnatkin ovat vuodelta 2011. :-o

    • Ravintolaillallisia

      Miksi se olis kovin edullista? Yleisesti olen sitä mieltä, että ruoka-aineiden hinnat eivät kaupassa poikkea paljoakaan meidän hinnoista. Ravintolassa syöminen on sentään selvästi edullisempaa meeidän tasoon. Mutta onhan siinä varaakin.

    • äiskäiskäkahden

      laitappa aloittaja viestiä tänne tasosta, ku tullu takas. ollaan menossa Retyyn kaksin vkoks ja meinasin ottaa reilun tonnin mukaan. syödään joka ilta ulkona, mutta ei mitään 30 e pihvejä, vaan iha paikallista sapuskaa ja siihen juomat ja drinkit päälle, iltasin drinkut huoneessa ja baarissa muutama. auto meinataan vuokrata päiväksi. aur. tuolit meillä kuuluu hintaan, aamupala ostetaan ite huoneeseen normi leipä, muna, makkara linjalla. meillä riitti viime kesänä rhodoksella koko perheelle (2 lasta mukana ) reilut 1500 e. sillo kuului aamup. hintaan. jonkin verran ostettiin tuliaisia. tais jäädäkin muutama satku tuosta kotiinpäin. ruukaan aina ottaa mieluummin vähän reilusti kun tiukasti budjettia mukaan. kaikki uintivehkeet yms. on ostettu kotoa lähtiessä valmiiksi, niihin ei ole sitten mennyt yhtään rahaa perillä. eikä rasvoihi, neki saattaa olla perillä 5 e kalliimmat, ku täällä. eikä olla kahdenkaan lähdössä kaatokännäämään, vaan hyvän ruoan ja rentoutumisen perässä mennään.

    • Vanhat varikset

      Me olimme viimesyksynä Agia Marinas ja sieltä löytyi perheravintola
      Romeos johon olimme tyytyväisiä,kun menimme kolmannen kerran sinne syömään niin meille oli jo varattu nimikkopöytä,ruoka todella hyvää ja paljon salaattien,leipien yms.kanssa ja kahdelta aikuiselta juomien kera se illallinen maksoi alle 30 euroa,lisäksi talo tarjos aina sellaisen litteän pullon väkevää kirkasta juomaa ruokailun päätteeksi (matolääkettä).....;-)

      Ja kaiken lisäksi sitten viimeisenä päivänä kun menimme sinne ennen lähtöä syömään niin tämä ravintola tarjos ilmaiset ruuat meille juomien kera,saatoi johtua myös siitä että kausi oli lopuillaan silloin lokakuussa,vaikka helle oli kova.

      Nyt meillä on varauksessa loma taas Kreetalle lokakuussa,paikka Agii Apostoli&Kato Dartso

    • LiaLea

      Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että lopullinen lasku on enemmän kuin listahinta. Tarjoilija kiikuttaa mielellään leipää, ylimääräistä salaattia yms. ja aika usein kahden hengen ruokailu juomineen lähestyi viiittäkymppiä.

      • vanhat varikset

        Totta tuokin mutta meidän kohdalla ei tuota tapahtunut emmekä maksaneet riksaa enämpää kuin 10-15% lopullisen laskun päälle kun lopulta lähdimme,laskussa näkyi myös alvikin.
        Ainut ongelma oli että he halusivat pitää meitä mahdollisemman pitkään pöydässä ja syyhän oli että kuta täydempi ravintola oli niin sitä enämpi sinne on pyrkijöitä.-;)
        Saimme myös käydä keittiössä kuinka vanha rouva valmistaa meille ateriaa,sehän oli perheravintola.
        Vaikka emme osaa Kreikkaa eikä lontoota vähän Ruotsia mutta kuiteskin tulimme hyvin toimeen ravintola henkilökunnan kanssa,joskus kynää ja paperiakin oli käytössä mutta on sanottava että jäi hienot muistot siitä matkasta.

        Rantaravintolassa joka oli hotellin (Oscar Suites) alapuolella oli Ruotsalainen tyttö tarjoilemassa.Josta aina iltapäivisin ostimme vähän suupalaa ja juotavaa,hänkin oli iloinen,kaikin puolin voi sanoa että se matka meille eläkeläisille oli täyden 10 arvoinen

        Taxi oli myös edullista verrattuna Suomen hintoihin,kävimme taxilla Haniassa ja suuntaansa se maksoi 10 euroa Agia Marinasta.


    • Olen ruokaillut usein vain Kato Staloksessa, kahden hengen jokin liharuoka, broileri on halvimpia ruokia. Maksoi viineineen jälkiruokineen ja laskun mukana tietysti rakia yleensä noin 25 euroa yhteensä. Kannattaa katsella ravintoloiden mainoksia. Hanian satama ei ole halvimpia paikkoja ruokailla vaikka paikkana onkin viehättävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      74
      1443
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1247
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      117
      1197
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1136
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      994
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      78
      783
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      742
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      735
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe