Uros rottis hakusessa!

???

Eli etsin nartulleni varauros rottista.En vaadi papereita vaan vain ja ainoastaan sen että uroksella on hyvä luonne ja kokoa saisi myös olla.Mitään pikku urosta en kelpuuta.Löytyisikö pk-seudulta?

14

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • john813

      mulla ois hieno ja iso uros.. venäjäntuonti. Hyväluonteinen ja itsevarma, rohkea.
      Säkä 68,5cm ja painoa 55kg.
      Lonkissa hieman rikkoa, mutta tässähän olikin kyse koosta, ulkonäöstä ja hyvästä luonteesta.

      [email protected]

    • täh..

      ootteko ihan oikeesti tosissanne?

    • koirallinenx2

      Ai miksi et vaadi urokselta papereita? Ilmeisesti sun nartullakaan ei ole niitä? Sä oot just sellainen ääliö, joka teettää rotikoita ihan tosta vaan sen tarkemmin asiaan perehtymättä. Ja minkähän takia uroksen pitää olla iso? Lonkat saa ilmeisesti olla mitä vaan?! Voi pyhä sylvi! Ilmeisesti haluat myydä tulevat pennut egon jatkeeksi. P.s toivon, että kirjoituksesi oli provo....

    • ???

      Siksi en vaadi papereita, koska koira ei ole sen parempi vaikka sillä olisikin paperit! Ihmiset ovat itse keksineet rahastaa enemmän tuolla tavalla että koiralla pitäisi olla paperit!
      Joo koirallinenx2 olet oikeassa nartullani ei ole papereita eikä tarvitsekaan olla! Narttuni on aivan ihana,hellyydennkipeä,lapsirakas ja ennen kaikkea terve! Tässä siis taas todiste siitä että paperit eivät tee parempaa koiraa! Tarkoitukseni ei ole mitään pentutehtailla.Haluan teetättää vain ja aioastaan yhden pentueen nartullani.
      Olen vastuullinen koiranomistaja ja katson todella tarkkaan millaiseen kotiin pennut sitten lähtevät! Pentuja en myy egon jatkeeksi vaan vastuulliseen,koulutuksen omaavaan ja kyseisestä rodusta kokemusta omaavaan kotiin!
      Tässä haenkin varaurosta ja todellakin vaadin että uros on TERVE! unohdin sen näköjään kirjoittaa tuohon ensimmäiseen viestiin.Uroksen pitää todellakin olla terve,hyväluonteinen ja isokokoinen(nykyisin kun suomessa ei ole kuin pieniä rottiksia vain) ja isokokoisella tarkoitan lihaksikasta en mitään läskilylleröä!
      Ja vielä sinulle koirallinenx2 kannattaisi varmaan katsoa peiliin ennenkuin tulet tänne aukomaan päätäsi!!
      Itselläni on kokemusta rotikoista monien vuosien takaa joten tiedän kyllä mitä olen tekemässä!Tunnen rodun oikein hyvin ja tiedänkin mitä vaadin tulevilta perheiltä! Niin ja mitähän koiria sinulla mahtaakaan olla? Tännekin kun näyttää aina eksyvän noita isojen koirien ja varsinkin rottiksien vihaajia!

      ja lopuksi vielä kermana kakun päälle että olen myös ottanut hoivaani monia pilattuja rottiksia jotka ovat olleet lopetuksen uhan alla ja heistä on kuoriutunut aivan ihania hellyydenkipeitä koiria!!

      Joten ei kannata(tietenkin saa) tulla avaamaan tänne päätään jos ei tiedä toisen ihmisen koirataustasta yhtään mitään!!

      • koirallinenx2

        Hyvä ???
        Kun koiran rekisteröi Kennelliittoon, voi mahd. pennun ostaja tarkistaa käytetyn yhdistelmän terveystulokset monen sukupolven takaa. Se että sun narttus on terve, ei takaa sitä, ettei se kantais esim. periytyvää silmäsairautta. Tämän voi siis tarkistaa jalostustietokannasta. Vastuullinen koirankasvattaja selvittää ennen astutusta, sopiiko yhdistelmä toisilleen. Olen varmaan tyhmä, kun en ymmärrä miksi nartun omistajan TÄYTYY tehdä edes yhden pentueen nartullaan, tekeekö se nartusta jotenkin paremman?! Hyvä että vedit herneen nenääsi kirjotuksestani. Ps. minulla on ollut rottiksia vuodesta - 84 alkaen ja olen kouluttanut ne sekä kilpaillutkin niiden kanssa. Sinä et ole varmaan edes vielä syntynyt silloin.......


    • älä nyt viitti

      Ehkäpä sinun kannattaisi katsoa, jos pystyt oman napasi ympäriltä katsomaan, kokonaisuutta.

      Rotua ei ole, jos sitä ei ylläpidetä. Rekisteröinnillä on oma tärkeä merkitys rodun kannalta. Rotikan pitäisi olla käyttökoira, jolloin käyttöominaisuuksia pitäisi pystyä vaalimaan. Käyttöominaisuuksiin kuuluu terveys.

      Pitäisi katsoa ulos sen oman kotipihan ympäriltä ja arvostaa rotua muutenkin kuin "minä haluan teettää yhdet pennut". Olit omasta mielestäsi kuinka vastuullinen tahansa, minusta tuo kertoo itsekkyydestä vaikka et sitä tajuakkaan. Tuo että suomessa ei olisi sopivan kokoisia rotikoita, kertookin kaiken.... Etpä ole tainnut hirveästi perehtyä tai nähdä kuitenkaan kantaa.

      • pienet rottweilerit

        Olen myös huomannut sen että Suomesta ei oikein löydä oikean kokoista rottweileria.Harvoin näkee kunnon rottweilereita joilla on oikeasti kokoa.Ja tällä en tarkoita sitä,että pitäisi olla niin läski että lonkat paukkuu.Rottweilereiden tulee olla lihaksikkaita(ei kuitenkaan liikaa).Nykyisin useammin tulee vastaan vain jotain ruipelo rottweilereita!Itse aion ainakin hankkia rekisteröidyn ja puhdasrotuisen rottweilerin ulkomailta.


      • älä viitti
        pienet rottweilerit kirjoitti:

        Olen myös huomannut sen että Suomesta ei oikein löydä oikean kokoista rottweileria.Harvoin näkee kunnon rottweilereita joilla on oikeasti kokoa.Ja tällä en tarkoita sitä,että pitäisi olla niin läski että lonkat paukkuu.Rottweilereiden tulee olla lihaksikkaita(ei kuitenkaan liikaa).Nykyisin useammin tulee vastaan vain jotain ruipelo rottweilereita!Itse aion ainakin hankkia rekisteröidyn ja puhdasrotuisen rottweilerin ulkomailta.

        Onneksi on olemassa rotumääritelmä. Se kertoo millainen se oikeasti kuuluu olla...


    • rott1

      onko sul enne ollut rotikoita vai pelkästään sekarotuisia koiria,mikä sun narttuski on.....?
      ja pennut maksaa sit varmaa 100-200 euroo ...vai kuinka paljon ajattelit pyytää?

      Ja nyt en tarkoita,että paperittomat koirat olisi mitenkään huonoja koiria,mut sekarotuisia ne on!!!(pois sulkien, ne mitkä saisi rekistöröityä)

      • ???

        Jos osaisit lukea niin huomaisit että kirjoitin aiemmissa teksteissäni,että minulla on ollut useita rottweilereita!Ja ihan PAPERILLISIA olivat! Olen ottanut monet rotikat hoivaani koska olivat lopetusuhan alla!!Olivat olleet ihmisillä jotka eivät tiedä hevon v*****kaan kyseisen rodun luonteesta ja mitä sen koulutus vaatii!!

        Ja mistähän sinäkään sen tiedät että olisiko nartullani ollut mahdollisuus saada paperit?Rotikat pitää lonkkakuvata,luonnetestata ym. ennen astutusta.Entäpä jos narttuni vanhemmat olivat puhdasrotuisia rekisteröityjä,näin ollen myös narttunikin on puhdasrotuinen mutta ei vain papereita löydy!!!


    • voivoi3

      otsikko pitäis ol et SEKAROTUINEN UROS hakusessa!

    • rusettirinta

      Aloittaja sanot, että olet vastuullinen!. Tiedätkö, että vastuullinen tarkoittaa rodun vaalimista.

      Ajattele, jos kaikki Suomen kasvattajat myisivät sinun ajatusmallin mukaan vain paperittomia. Miten tämä rotu silloin muuttuisi? Ei olisi terveystilastoja, luonteen kuvauksia, joista ostaja voisi tarkistaa pennun ennen ostopäätöstä. ei myöskään olisi takeita siitä, että suvun kaikki koirat olisivat edes rottweilereita.

      Kasvattaja, joka myy paperittoman, tekee aina jonkin tietoisen vilpin pentueen osalta ja siksi ei voi pentuetta rekisteröidä. Tälläisia vilppejä ovat esim. liiian tiheä pennutus, siis nartulla rahastus. Sitten kasvattaja voi olla rekisteröinti kiellossa, vääränlaisesta kasvatustoiminnasta. Asia, minkä kasvattaja ostajalle ilmoittaa syyksi rekisterittömyyteen on aina tekaistu. Salataan totuus ja rahastetaan pentujen emon siitä vain kärsiessä. Kannattaisi todella rakastaa koiraasi niin paljon, että sinä et ainakaan halua osaltasi epärehellistä koirakauppaa tukea.

      Ehdotan, että puhtain mielin jätät tämän koirasi pennuttamatta. Sitten tulevaisuudessa ostat paperillisen ja alat harrastaa/kasvattaa. Silloin vasta huomaat, kun nimesi ei ole tahraantunut, että oletkin arvostettu kasvattaja.

      Voit myös lukea Koiramme lehdestä SKL:n kurinpitolautakunnan asettamia kasvatuskieltoja, jotka ovat kasvattajien sopimusrikkomuksista seurausta. Siinä menee maine lopullisesti, kun nimet julkaistaan.

    • rusettirinta

      ???
      18.7.2013 12:07
      "Entäpä jos narttuni vanhemmat olivat puhdasrotuisia rekisteröityjä,näin ollen myös narttunikin on puhdasrotuinen mutta ei vain papereita löydy!!! "
      --------------------------------------------
      rusettirinta
      5.7.2013 18:20
      "Kasvattaja, joka myy paperittoman, tekee aina jonkin tietoisen vilpin pentueen osalta ja siksi ei voi pentuetta rekisteröidä. Tälläisia vilppejä ovat esim. liiian tiheä pennutus, siis nartulla rahastus. Sitten kasvattaja voi olla rekisteröinti kiellossa, vääränlaisesta kasvatustoiminnasta. Asia, minkä kasvattaja ostajalle ilmoittaa syyksi rekisterittömyyteen on aina tekaistu. Salataan totuus ja rahastetaan pentujen emon siitä vain kärsiessä. Kannattaisi todella rakastaa koiraasi niin paljon, että sinä et ainakaan halua osaltasi epärehellistä koirakauppaa tukea."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe