tuntemattoman kanssa

YouSex

En tiedä, kuinka kauan siinä sitten istuin ennen kuin varjo laskeutui ylleni. Säikähdin ja katsoin, mistä varjo tuli. Vieressäni seisoi sama poika, joka oli aiemmin vilkuillut minua. – Mahtuuko tähän? poika kysyi ja osoitti penkkiä, jolla istuin. Nyökkäsin hämilläni, mutta poika oli jo istunut. – Mikko, poika sanoi ja ojensi kätensä. Ihmettelin, että eikö ole vähän vanhanaikaista kätellä kun esittäytyy, mutta tartuin silti käteen ja sanoin reippaasti nimeni: - Lotta.
Istuimme hetken hiljaa katsomatta toisiimme. – No, mitäs sinä täällä teet ja mistä päin olet? Mikko kysyi. Katsoin häntä hetken ymmärtämättä kysymystä. Sitten hän naurahti hieman vaivaantuneen näköisenä. En tiennyt miten olisin vastaisin, joten käännyin poispäin. – No, minkä ikäinen olet? Itse olen 15, Mikko höpötti. – Niin minäkin, hihkaisin ja kuulostin vähän innokkaammalta kuin oli tarkoitus. Mikko katsoi minua sen näköisenä, että pidättelee naurua. Voi ei, ajattelin. Sitten hän ”aivasti” äänekkäästi. – Terveydeksi, tokaisin ja nojasin taaksepäin. Katsoin toiseen suuntaan ja yritin vältellä Mikon katsetta. Hän ei selvästikään pitänyt minua yhtä viehättävänä kuin minä häntä.
Sitten hän tarttui käteeni ja nousi seisomaan vetäen minut mukanaan. En vastustellut, vaan seurasin häntä puiston vieressä olevan kerrostalon pihaan. Nyt hän irrotti kädestäni, ikään kuin tarjoten minulle mahdollisuuden paeta samalla kun hän kaivoi taskustaan avaimen. Hän avasi alaoven ja piti sitä auki minulle.
Hän johdatti minut portaita ylöspäin. Nousin portaat mahdollisimman seksikkäästi. Ohittaessaan minut tasanteella hän hieraisi jalkoväliään, koettaen selvästi kiinnittää huomioni ”siihen”. Hänellä seisoi aika ilmeisesti. Minulla oli ylläni lyhyt, keltainen kesämekko ja 8 sentin korot, ja minun oli aika vaikea kävellä siten, etteivät limenvihreät pitsipikkuhousuni näkyisi.
Lopulta pääsimme oikean asunnon ovelle. Mikko avasi sen ja huusi: - Onko ketään kotona?! Vastausta ei kuulunut, joten hän veti minut sisään. Potkin kengät jalastani, ilman niitä oli huomattavasti lyhyempi kuin Mikko.
Kun ovi oli kiinni, Mikko veti minut lähemmäs itseään ja katsoi minua suoraan silmiin, ja hänen katseestaan heijastui intohimo, jokin eläimellinen halu. Vastasin katseeseen ja hymyilin seksikkäästi.
Hänen huulensa painuivat hellästi omilleni, ja se tuntui aivan taivaalliselta, olin jo aivan märkä, kun hän alkoi puhua ikään kuin suuhuni. – Oletko neitsyt…? hän henkäisi. Nyökkäsin hieman hämilläni, mutta hänen kielensä oli jo suussani.
Avasin nopeasti hänen ruudullisen paitansa nappeja, ja hän veti mekkoni vetoketjua auki. Hän ohjasi minut makuuhuoneeseensa, parisängyn reunalle. Sujautin mekon pois päältäni ja jätin sen lattialle.
Katsoin Mikkoa silmiin, mutta hän ihaili häpeilemättömästi rintojani ja katseli myös uteliaana jalkojeni väliä. – Valmistaudu… hän henkäisi ja tönäisi minut sängylle. Sitten poika lähti huoneesta ja jätti minut siihen makaamaan.
Kurkistin pikkuhousuihini. En ollut ajellut karvojani pitkään aikaan, sillä sille ei ole ollut tarvetta ennen kuin nyt. No, ajattelin, ei kai sillä ole mitään merkitystä, ja riisuin pikkuhousuni ja rintaliivini.
Kun Mikkoa ei kuulunut takaisin, en enää kestänyt paineita, ja aloin hieroa klitoristani hiljaa. Suljin silmäni ja ajattelin pornovideota, jonka olin katsonut edellisenä päivänä. En yleensä katsonut mitään videoita tai kuvia, kun hyväilin itseäni, mutta sillä kertaa olin eksynyt sille sivustolle. Videolla nainen makasi hieromapöydällä ja mies hieroi rajusti hänen häpyään. Sitten kaikki sumeni ja voihkin äänekkäästi, mutten tietoisesti. Hikinen ihoni liimautui lakanoihin, kun sain voimakkaan orgasmin, - Aah, ahh, just noin, ahhh… minä huohotin, puristin vasemmalla kädelläni patjan reunaa, kun oikealla hieron ja puristelin klitoristani lujaa ja nopeasti.
Pian hiljensin tahtia ja annoin hengitykseni tasaantua. Pidin silmät kiinni vielä jonkin aikaa ja hyväilin hellästi rintojani.

6

5313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YouSex by accident

      Kun viimein avasin silmäni, näin Mikon seisovan alasti edessäni, kädessään kondomipakkaus. Punastuin rajusti, ja yritin peittää itseäni käsilläni.
      Mikko tarttui penikseensä, joka oli isompi kuin olin luullut, ja pisti kondomin sen päälle. Tuijotin sitä lamaantuneena, sillä vaikka olin neitsyt, tiesin, että kun tuo kalu olisi sisässäni, tuntisin mitä suurinta mielihyvää.
      Ennen kuin ehdin edes huomata, Mikko oli jo hyökännyt pimppini kimppuun. Hän imi ensin hellästi häpyhuuliani, nuolaisi sitten klitorikseni molempia reunoja ja alkoi imeä klitoristani. Hän ei tuntunut piittaavan siitä, että pimppini oli karvainen. Heiluttelin hitaasti lantiotani ylös ja alas ja voihkin tahattoman äänekkäästi. Toivoin, ettei minun tarvitsisi ottaa häneltä suihin, sillä pelkäsin purevani häntä vahingossa.
      Sitten hän levitti jalkani ja alkoi hieroa peniksellään klitoristani. Sitä ei jatkunut kovin kauaa, vaan pian hän työntyi sisääni. Ensin se sattui tosi paljon, ja ihmettelin miten kaikki ylistivät sitä tunnetta maasta taivaisiin, mutta kun kipu laantui, tunne tosiaan oli huumaava. – Pane mua kovaa… Nussi mua koko päivä!!! huusin kiimaisena, ajattelematta mitään.
      Mikko puristeli rintojani ja nuoli kaulaani. Huusimme pian yhteen ääneen himosta ja nautinnosta.
      Hänen peniksensä veltostui ja hän veti sen pois sisältäni. – Kiitos, hän mutisi.
      Pian kuulin narahtavan äänen ja käännyin katsomaan ovelle. Siellä seisoi lihava, keski-ikäinen mies. – Isä! Mikko huusi. Miehellä oli kamera toisessa ja penis toisessa kädessään. Sitten tajusin, että tuo ventovieras mies oli kuvannut koko toimituksen ja masturboinut samalla.
      Keräsin äkkiä vaatteeni ja juoksin ulos asunnosta. Puin vaatteeni vasta, kun olin päässyt kadulle. En enää koskaan mennyt sinne puistoon sen jälkeen kun olin nähnyt Mikon isän kuvaaman videon YouPornissa.

    • voi ei

      Oikeestikko tapahtui?

    • Epäilevä

      En usko että on totta :/ sry nyt vaan

    • kirjoittajansa

      Ei tietenkää ooo totta!;D

    • runnkaus<3

      Ihana tarina! Tosi kiihottavaa toi et toi isä kuvas ja runkkas!

    • Sumpsan Sulttaani

      Ei runkkaamalla lapsia saa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe