Ovatko kaikki transsukupuoliset tällaisia?

Fredi68

Tuntemani (teini-ikäinen) transsukupuolinen on hyvin itsekäs, rääväsuinen ja henkisesti epätasapainoinen. Johtuisiko extreme liberaalista arvomaailmasta joka törmää konservatiivisiin arvoihin ympärillä vai mistä. Joka tapauksessa haluaisin tietää ovatko kaikki transsukupuoliset tällaisia?

22

1377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ole

      Olet tainnut tavata Allun.

      • KukaTietää

        Vieläkö Alli muuten on pakkohoidossa vai joko on taas päästetty jatkamaan yliopisto-iskun suunnittelua?


    • AlienIndie

      Olen sellainen mutten todellakaan suvaitsevainen, kuitenkin muiden täytyy olla suvaitsevaisia sillä onhan älyni ylivertainen. Se nyt vaan on niin että syön hormoneita koska sain nuorena ja parhaassa iässäni autogynefilian tämän yhteiskunnan ja ihmissuhdeanarkian takia. Kukaan tyttö ei pitänyt minusta lukiossa ja kaikilla muilla pojilla oli itseäänpaljasteleva kaunis tyttö kainalossa. Minäkin halusin sellaisen mutta koska olin miehenä niin vastenmielinen niin halusin olla itse itselleni oma tyttöni. Vihaan muita vähäpukeisia ihmisiä koska oma vartalo ei useiden vikojen, joita yhteiskunta ei suostu korjaamaan, takia kestä katseita ja se on epäreilua. Kapitalistiapinat ja mengelettäret haluavat että nuolen heidän perseitään, he siis ovat väärässä ja aiheuttavat pahoinvointini ja he ovat pahempia kuin natsit. Siksi olen vielä nykyäänkin vihainen, sillä nyt en ainakaan saa ketään muuta tyttöä enkä ole tyytyväinen itseenikään. Tietysti yritän nauttia omasta peilikuvastani ja hyväilen itseäni vähissä ja seksikkäissä vaatteissa, mutta en haluaisi itse koskaan olla itseni näköisen ruman olion kanssa. Sen takia siis minusta kaikkien RATIONAALISTEN JA EMPAATTISIEN IHMISTEN PITÄÄ OLLA MINUNLAISIA. KOSKA KUKAAN EI OLE SITÄ MINUA AHDISTAA NIIN HELVETISTI KAIKKI!!!! Koska en koskaan saa keneltäkään seksiä enkä pääse kokemaan BDSM:n suomia iloja ja siksi muiden mielettömän alieni-vihan takia olen joutunut elämään vasten tahtoa selibaatissa. Yhteiskunnan ihmissuhdeanarkian takia olen jäänyt ja ikuisiksi ajoiksi yksin ja vihaan siksi kaikkea seksuaalista ja itsensäpaljasteluun liittyvää mitä tuntemani psykopaatit ympärilläni harjoittaa.

      • mää vaa

        Älyään kehuva ei ole älykäs, hän vaan itse luulee olevansa.


      • KenenVika

        "Yhteiskunnan ihmissuhdeanarkian takia olen jäänyt ja ikuisiksi ajoiksi yksin ja ..."

        Aina jonkun muun vika! Ei tullut mieleesi, että vika voikin olla sinussa itsessäsi?


      • Noh… eihän kaikki voi mennä niin huonosti ;)


      • Anonyymi
        Froo kirjoitti:

        Noh… eihän kaikki voi mennä niin huonosti ;)

        Tuon viestin kirjoittaja tosiaan sai tuomion (tai pakkohoitoa) aseellisen iskun suunnittelusta Helsingin yliopistoon, joten aika huonosti taisi ainakin tuossa 8-9 vuotta sitten mennä


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuon viestin kirjoittaja tosiaan sai tuomion (tai pakkohoitoa) aseellisen iskun suunnittelusta Helsingin yliopistoon, joten aika huonosti taisi ainakin tuossa 8-9 vuotta sitten mennä

        Upsista :)


    • joku transu

      Tuntemani (teini-ikäinen) tummaihoinen on hyvin itsekäs, rääväsuinen ja henkisesti epätasapainoinen. Joka tapauksessa haluaisin tietää ovatko kaikki tummaihoiset tällaisia?

      Pässi.

    • AlienIndie

      Kuulostaa siltä että olet törmännyt NORMAALI-IHMISEEN. Transsukupuolisten joukossa he ovat yhtä yleisiä kuin muun väestön. Osuit siis ihan okeaan, suurin osa transsukupuolisista on juuri tämän tapauksen kaltaisia. Juuri tällaisten yksilöiden takia minusta transhoidot pitäisi pitää kaikkien narsistiseksi luettavissa olevien ulottumattomissa. Miksi sellaiselle yksilölle pitäisi tehdä hyvää joka ei piittaa muiden ihmisten hyvinvoinnista?

      • kysyvä ei eksy

        Huluatko sä muka takas mieheksi?


    • Helpmaybb

      Transuilu on jees, mutta jostain syystä tiedän aika monta transua, joilla on kamalia agressioita ja naisvihaa. Kummallista. Nämä tietämäni ovat transvestiittejä, eivät transseksuaaleja. Ilmeisesti tuo roolijuttu pitää sisällään paljon asioita, jotka eivät ole kovin keveitä. Ehkä traumoja lapsuudesta tms.

      • Slurrslurr

        Tuntematta tarkemmin tapauksia olen törmännyt osassa transvestiitteja siihen, että ankara miehinen kasvatus on saanut heidät kauhistumaan omaa naisellista ominaisuuttaan. Tämä sitten purkautuu jonkinlaisena kompensaationa, mikä saattaisi selittää ilmiötä.

        Yksi, varma asia kuitenkin on, että jos haluat saada aikaan aggressiota ja vihaa itseesi kohtaan omaan sukupuoleesi katsomatta, se tapahtuu helpoimmin käyttämällä tuota t-slurria.


    • Yksimeistä

      Suurin osa transsukupuolisista elää stelthina ja ovat juuri niin konservatiivisia kuin normaalit aikuiset ovat.

    • MiksuSyöSunKyrvän

      Ei, en ainakaan itse ole.

    • Oulunotus

      Mitä vittua. Suurin osa transsukupuolisista on konservatiivisia ja uskovaisia. Niin olen itsekkin.

    • TransNainen

      Ei todellakaan. Epätasapainoisuus voi johtua niin teini-iästä että transsukupuolisena elämisen hankaluudesta. On kamalaa olla transsukupuolinen ja siihen liittyen voi olla paljon traumoja, huolia, ahistusta ja muita vaikeuksia. Ja vaikka ei olisi teini-ikäinen niin kun aloittaa hormoonit alkaa ikäänkuin toinen murrosikä joten alkuun voi olla epätasapainoinen niinkuin teini-iässä

    • Anonyymi

      Transideologia ja rääväsuinen äärivasemmistolaisuus kulkevat nykyään käsi kädessä, ilmiön pariin hakeutuvat tietyntyyppiset ihmiset.

      • Anonyymi

        Näin varmasti onkin niiden kohdalla, jotka hakeutuvat ilmiön pariin. Eri asia on sitten me, jotka valitettavasti olimme transsukupuolisia ja jotka kävimme prosessin läpi saadaksemme elää mahdollisimman tavallista elämää.


    • Anonyymi

      Kun transseksuaalit puhuvat innokkaasti sukupuoli-identiteetistään oikeastaan he puhuvat sairausidentiteetistään. Siis eihän kenenkään normaalin ihmisen sukupuoli-identiteetti ole tuollainen.

      Kun he käyttäytyvät huonosti esim. mies naisten pukuhuoneessa, heidän pyrkimyksenä on allekirjoittaa sillä oman sairaskertomuksensa. Normiheterot eivät koko ajan hae ympäristöltä vahvistusta omalle sukupuolelleen.

      • Anonyymi

        Mitä vittua selität? Enköhän tässä normiheterona käytä ihan miesten pukuhuonetta, saisin aika pitkiä katseita naisten pukkarissa. Ennen hoitoja tietty tilanne on sitten eri, silloin pitää kunnioittaa muita ja katsoa kumpaan menee ja missä ei herätä huomiota.

        Johan transseksuaali-sana vanheni tuossa parikyt vuotta sitten :D Muusut on sitten eri juttu, jos haluat heitä arvostella, mutta transsukupuolisen identiteetti ei todellakaan ole mikään trans vaan joko mies tai nainen.


      • Anonyymi

        Painu vittuu nyt oikeesti, säälittävää tuollainen valehtelu😂😂


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe