Mikä on ollut elämäsi noloin tapaus.

Nauretaan yhdessä

Ollaan rehellisiä ja kerrotaan kuinka se tapaus sai sinut häpeämään, Kaikilla meillä on joskus ilmavaivoja ja joskus on mahdotonta pidättää, eikä voi lähteä tilanteesta pois, niin onko sinulle käynyt niin, että hajupommi on lentänyt ilmoille, aivan väärässä paikassa, ja et ole saanut sitä vaimeaksi, vaan se on tullut narahtamalla ilmoille.

Minulle kävi juuri niin olin lääkärin tarkastuksella ja vatsastani rupesi vääntämään ja samalla huomasin että ilmaa on tulossa, ja pidättelin mahdottomasti, mutta se ei autanut niin minulta pääsi ilmoille naraus ja kyllä olisin halunnut vajota maan alle, niin paljon häpesin, mutta en puolustautunut millään muotoa enkä sanonut sanaakaan. olin tyytyväinen kun pääsin ovesta ulos mitä pikemmin sen parempi.

Laitoin tällaisen kevennykseksi, ottakaa kantaa, puhutaan jostain tällaisesta ei asiallisestakin, minkälaisia temppuja teillle muille on tullut?

207

12564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nahkatuolissa

      Kerran yskiessä toimistossa tuli niin raju paukku samalla, että hyvä ettei tuolinpäällinen ja hame haljennut;))) Onneksi se tuli voimalla samaan aikaan kuin yskä-ääni. Itse kuulin sen kyllä.

    • jjoutava

      kuulin sellaisesta miten tanssilattialla alkoi piereitään ja hän luuli siinä tanssinpyörteessä hajun sekoittuvan, mutta kappale loppui ja hajua oli. Siinä viereisen tanssiparin mies kumartui hänen puoleen ja kuiskasi "eikö sinustaki tuo Juuso haisee pskalle".

    • öhhöh

      En nyt niistä omista paukuista, mutta eipä ollut kiva mennä hissiin johon joku oli päästänyt aikamoisen hajupommin,liekö ihan kakkostakin mukaan tullut.

      • Erehdyin mäkin

        nousemaan sellaiseen höystettyyn hissiin.Rajut oli hajut ja
        seuraavassa keroksessa tuli lisää porukkaa hissiin.Niillä kiilsi
        silmat inhosta ku mua mulkoilivat.Mutta se totaalinen hiljaisuus oli kauheinta.Tästä oppineena en enään
        mee mihinkään ahtaaseen tilaan joka haisee paskalta.


      • MIeitte_

        Kerran iltakävelyltä tullessa huomasin että naapurin juoppolalli oli menossa kotiinsa (oli n. 50m minua edellä jo avaamassa rappukäytävän ovea)

        Menin rappuun ja siinä hänen asuntonsa kohdalla rappu haisi niin mädälle ettei mitää rajaa. Jälkeenpäin aina naapuria tervehtiessä on meinannut pokka pettää yhä edelleen. Tapahtuneesta on aikaa n. 2kk.


    • hävetti

      Pukkulinja jatkuu.
      Minulta pääsi kerran fysikaalisessa hoidossa pieru.

    • Huh hei

      Olimme jumppatunnilla, ja viressäni oli pyylevä nainen ja siltä pääsi kyykkyliikkessä niin valtava paukku että en ole eläissäni kuullut ennen enkä jälkeen, minulta meinasi päästä nauru mutta purin poskilihaksia että sain pidätettyä sen,

      Se paukku kuului koko salin täydeltä.

      • Anonyymi

        Miten sinun näkemyksesi kyseisen ihmisen koosta on oleellinen tässä "hassun hauskassa ja inhimillisessä pierutarinassasi" kun mainitset henkilön olleen pyylevä ?


    • Oisinkohan voinut olla hiljaa jos itselleni olis noin käynyt,...tuskinpa! Ainakin olisin sanonut,

      Ohoh, pahus kun karkasi ja nauranut ittekin:))))

    • nuorena''''

      Menin työterveyshoitajalle ruokatunnilla näyttämään kainalon hikirauhasen tulehdusta. Se oli sitä aikaa kun penisilliniä herkästi piikitettiin.
      Hän käski minut lavitsalle makaamaan ja sanoiettä ole ihan rentona vaan. Olin niin rentona että kun se piikki iskettiin pakaraan pääsi pippa. En olisi ilennyt lavitsalta nousta. Kumpikaan ei sanonut mitään.

    • nyt vanha

      ja taas,,ei pippa kun pieppa alias pieru

    • tupla mummu ja äiti

      Kun odotin esikoistani, Kotkan Korelan neuvolassa, oli todella ilkeä kätilö.
      Hän käski meidät odottavat ottaa alushousut pois, kun jonotimme saksalaiselle neuvolalääkärille. Tämä lääkäri oli kuulemma niin määrännyt Hän ei katsele, kun isomahaiset naiset riisuutuu.. Eikä kykene itse sanomaan, kun on saksan kielinen. Olin itse silloin 26v. käytin mekkoa joten asia ei hirveästi haitannut odotushuoneessa ei mitään näkynyt.. Meitä jonotti siinä neljä, yksi oli nuori äiti 19v. Hänellä oli äitiyshousut ja niiden kanssa pusero joka yletti vähän alle vyöteisen.. Tyttö häpesi niin että: hänen silmänsä olivat täynnä tuskaa häpeää ja nöyryytystä.
      Olin kai ainoa joka ei välittänyt, lohdutin muita; yrittäkää ajatella että olemme lääkärille menossa lapsen vuoksi ja se on tarpeen..

      Kolme vuotta myöhemmin odotin kuopusta, äitiysneuvolla oli toinen Kotkan saarella, mutta nöyränä riisuin Wc housut pois odottaessani tarkastukseen pääsyä. Housuja ei olisi tarvinnut ottaa pois, mitään sellaista tutkimusta ei tehty. Olin todella nolona. Sain silloin vasta kuulla edellisen kätilön siirrosta muihin töihin, koska hän oli mikä oli... Kuulin sitten vielä että syy oli kätilön X-miehen, joka jätti tämän kahden pienen tytön kanssa ja muutti nuoren tytön luo, tehden tällekin kaksi lasta.
      Asuin Kotkassa vielä 2v. jos olisin tavannut se kätilön, olisin ehkä ystävällisesti sanonut; "Ei miehesi turhaan lähtenyt, ihme kun edes alkoi olla kanssasi".

      • Pervo kätilö(?)

        Siis kätilökö huijasi teidät riisumaan alushousunne - ihan omaksi sadistiseksi huvikseen? (Saksalainen lääkäri ei ollutkaan kohottanut mitään sellaista tekemää.) Anteeksi mutta, oliko tämä saksalainen lääkäri nainen - vai mies? Sanoikohan kätilö puolestaan lääkärille, että siellä ne tytöt jo heittivät housunsakin sivuun, kun eivät millään malta odottaa tutkittavaksenne pääsyä?


    • Sadismia liittyi

      joskus ennen aikaan synnytyksiin. Sinne hakeutuu sellaisia.

    • häissä

      bestmanilta tulsi kuset ja paskat housuun sahdin takia.
      Ei tietenkään hävettänyt yhtään.....

    • huhuu kuuleeko kukaa

      Silloinen äitini yllätti minut valtava meisselini kädessä tekosissa. Olinhan jo murrosikäinen "16" ja kaluni oli jo mitoissa 19cm

      • äitiys on ikuista

        Silloinen äitini ???


    • nysä vaan

      Pitkäks se nyt on?

    • mää panin

      matchbox auton perseeseeni ja pärisin xD

      • tärkeä kysymys

        Lapsena vai aikuisena?

        سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ


    • Tanssilavan reunalla istuskelin tyttöystäväni kanssa ja huomasin vaaleiden housujeni edustassa mustan karvan. Ajattelin siivota sen pois pikku nyppäyksellä, mutta sepä olikin toisesta päästä kiinni omassa karvoituksessani ja eikä irronnut millään. Tyttöystäväni havaitsi sen varmaan ja minua nolotti, kun piti jollan tekosyyllä nousta siitä vetään karvaa sisään. Housujen kangas oli siihen aikaan semmosta harvaa.

    • hyi sentään

      Kyllä on ollut monia noloja tapauksia, mutta silloin 19 vuotiaana juuri raskaaksi tultuani jouduin lääkärin ja kuuden nuoren miesoppilaan tutkittavaksi jalat haarallaan.
      Se oli ensimmäinen kerta elämässäni kun olin lääkärin kanssa tekemissä ja jouduin tuollaiseen tilanteeseen.
      Ei kysytty lupaa eikä mitään, vaan yht´äkkiä housut alas ja pöydälle makaamaan.

      • 2+2

        Edelliseen liittyen, ei ehkä nolointa,mutta todella törkeää:
        Menin kiireellä synnyttämään sairaalaan, jota mainostettiin perheystävälliseksi, oli erilaisia huoneita, vesisänkyjä, kivasti sisustettuja huoneita.
        Minut laitettiin minulta kysymättä pieneen kapeaan huoneeseen laverille, yleisönä yli 10 opiskelijaa. Lapsi tuli tosi nopeasti ja kivuliaasti maailmaan, mutta tunsin itseni raiskatuksi.


    • hilma6

      Asun n.10 km päässä lähimmästä kaupasta ja kauppa oli menossa kiinni, joten kiire oli. Tie on mutkainen ja keltaista viivaa piisaa. Ohitin henkilöauton keltaisen viivan kohdalla ja auto lähti ajaan perään. Seur. mutkan takana oli traktori peräkärryineen edessä ja ei muutakuin ohi, ja taas oli keltainen viiva eli ohittaminen kielletty. Siitäkään en välittänyt, koska kiire oli ja olihan kauppa menossa kiinni. Ohittamani auto tuli perässä. Vähän ennen kaupanpihaa päästin kunnon paukun ja ulos en autosta kerennyt, kun ohittamani auto tuli kaupan pihassa viereen ja sieltä kaksi poliisia kyseleen, että mihinkäs oli kiire.No sinne kauppaan kun se ei ole kuin muutaman min. enään auki. Poliisisetä vain tuumas että ohitukset ei olleet laillisia, mutta rouva menee nyt äikkiä sinne kauppaan ja ajelee sitten liikennesääntöjen mukaisesti, rauhallisesti kotia. Meikäläinen oli punainen kuin rapu monenkin "töppäyksen" takia,mutta poliisi toivotti hyvää illanjatkoa ja meikäläinen sain maitopurkit ostettua, mutta ei sakkoja. Löyty siltä poliisiltakin ns. pakki kun autonikkunasta yritti kurkata autooni.

      • iIIuminatus

        Löyty siltä poliisiltakin ns. pakki kun autonikkunasta yritti kurkata autooni. <

        -siis mitä tuo lause tarkottaa??


      • jestas...
        iIIuminatus kirjoitti:

        Löyty siltä poliisiltakin ns. pakki kun autonikkunasta yritti kurkata autooni. <

        -siis mitä tuo lause tarkottaa??

        No kun tuo nainen mainitsi päästäneensä kunnon paukun, niin jospa sieltä vielä kunnon hajutkin kantautui poliisin kurkatessa autonikkunasta...


    • kirkossa kajahti

      Olin valmistautumassa rippikouluun ja tuomasmessussa kirkko oli aivan täynnä.. sitten naureskeltiin kavereiden kanssa jotain mummelia joka puhui hassusti siellä edessä ja multa pääsi ilmoille aivan karmee töräys! Monet edessäkin kääntyi katsomaan eikä ollu punasena helottavasta naamasta vaikee päätellä syyllistä (syntistä)..

    • nolostunut123

      niin noloja tapauksia ettei niitä voi edes kirjoittaa.......

      • jjoutava

        Kirjoitan sillti, Tänään ajoin tietyömaan ohi valo-ohjatulla vuoroliikenne paikalla. En huomannut punaista valoa ja ajoin kymmeniä metrejä kunnes tuli autojono taksi etummaisena vastaan. Ymmärsin jarruttaa ja aloin pakittaan sitte sitä mutkaista ja kapeaa väylää. Onnistuin kohtalaisesti etten törmännyt niihin moniin kaiteisiin ja porsaisiin.

        Auton pellit on kyllä hyvä suojapaikka ja voi kuvitella ettei kukaan tunne. Eikähän tuo nolottanutkaan edes, mutta kirjoitin silti.


      • farrrrt!
        jjoutava kirjoitti:

        Kirjoitan sillti, Tänään ajoin tietyömaan ohi valo-ohjatulla vuoroliikenne paikalla. En huomannut punaista valoa ja ajoin kymmeniä metrejä kunnes tuli autojono taksi etummaisena vastaan. Ymmärsin jarruttaa ja aloin pakittaan sitte sitä mutkaista ja kapeaa väylää. Onnistuin kohtalaisesti etten törmännyt niihin moniin kaiteisiin ja porsaisiin.

        Auton pellit on kyllä hyvä suojapaikka ja voi kuvitella ettei kukaan tunne. Eikähän tuo nolottanutkaan edes, mutta kirjoitin silti.

        Rekisterikilpi on käytännössä naamataulu, sillä sinut voidaan jäljittää joten autollakaan ei passaisi törttöillä ihan miten tahansa, voi tulla jälkipuheita.

        Itse pieraisin kerran töissä ja eikö kohta tietysti esimies ollut selän takana selostamassa jotain työasiaa, nuuhkaisi ilmaa aika nyrpeän näköisenä :D Silloin nolotti ja toivoin etten olisi päästänyt paukkua.


    • nolona

      Joo, mulle on kans käyny samoin et tuli paukku keskellä huonetta vieraitten ihmisten keskellä. Joku sanokin siinä että täällä haisee. Nolotti ihan hirveesti. Siinä sitten vain seisoin pää punasena. Mitään ääntä ei päässy mutta haju oli sitäkin voimakkaampi.

    • suhna..

      kauppa jonossa laskin pakosta suhu pierun ja haju oli järkyttävän härski, siinä rupes naamat punottaa jonossa seisovilla, mutta sain pidettyä pokkani, kun menin ulos niin tarkkailin sitä porukkaa lasin takaa ja katseet olivat tappavia kaikin puolin syyllistä etsien ps, ei ollu heleppoo kassa neitilläkään.

    • Max Martin

      Minulle on käynyt eräässä melko arvokkaassa tilaisuudessa kerran niin, että joku puolituttu alkoi yhtäkkiä esittämään olevansa minun aviomieheni ja kertomaan hänen työstään ja sitten yhtäkkiä olinkin ihan kauhuissani miten pystyn olemaan nauramatta, että ihankuin minusta olisi tarttunut omaa aviomiestä toiseen puolituttuun henkilöön. Välillä voi tilanne kääntyä täyskomedian puolelle täysin yllättävissä tilanteissa. Mutta sitten jälkeenpäin selvisi, että mieheni oli suunniteltu salamurhattavaksi ja hänen omaisuus oli vain jo etukäteen jaettu ns. hyville tyypeille.

      • älä viitsi

        Ööö anteeks mitä? Kuulostaa kyllä joltain elokuvan juonelta toi salamurha... :D


      • Max Martin
        älä viitsi kirjoitti:

        Ööö anteeks mitä? Kuulostaa kyllä joltain elokuvan juonelta toi salamurha... :D

        Ihan tätä normaalia Naton sotaa täällä EU:ssahan se on. Mun exä on EU:n suuromistajia, niin sen omaisuus oli jo niinkuin jo etukäteen siirretty tietylle herraklubille. Sota on vielä kesken, mutta on se edelleen hengissä. Mutta eihän tilanne hyvältä tietenkään vaikuta, kun EU pisti jo ydinpommit maailmanloppuun saakka vuosi sitten kostoksi, eikä Nato pysty lopettamaan sotaa, kun ne muutti koko päämajan EU:n pääkaupunkiin vääristä syistä tänne Turkuun.


      • Max Martin
        Max Martin kirjoitti:

        Ihan tätä normaalia Naton sotaa täällä EU:ssahan se on. Mun exä on EU:n suuromistajia, niin sen omaisuus oli jo niinkuin jo etukäteen siirretty tietylle herraklubille. Sota on vielä kesken, mutta on se edelleen hengissä. Mutta eihän tilanne hyvältä tietenkään vaikuta, kun EU pisti jo ydinpommit maailmanloppuun saakka vuosi sitten kostoksi, eikä Nato pysty lopettamaan sotaa, kun ne muutti koko päämajan EU:n pääkaupunkiin vääristä syistä tänne Turkuun.

        Mä joskus käsikirjoitan tota Hollywoodia, että oikea termi meni siis väärin. Exäni oli siis psyykkisistä syistä kuolemaantuomittu eutanasiapotilas suomalaisuuden takia, on varmaan se oikeaoppinen tarinankerronta. Oli Suomeen se kansanmurha tulossa ja mun exä omistaa fitneksen, niin sen oli Nato jo ennakkoperinnyt kipeeltä suomalaiselta homolta... Eikai, kun Euroopan kuninkaalta eli EU:n ryöstöön liittyvä juttu.


      • nossa
        Max Martin kirjoitti:

        Mä joskus käsikirjoitan tota Hollywoodia, että oikea termi meni siis väärin. Exäni oli siis psyykkisistä syistä kuolemaantuomittu eutanasiapotilas suomalaisuuden takia, on varmaan se oikeaoppinen tarinankerronta. Oli Suomeen se kansanmurha tulossa ja mun exä omistaa fitneksen, niin sen oli Nato jo ennakkoperinnyt kipeeltä suomalaiselta homolta... Eikai, kun Euroopan kuninkaalta eli EU:n ryöstöön liittyvä juttu.

        Eipä taida olla kaikki tuksut jollassa max martinillakaan...


    • Vanhat muistot

      Kerran naisen kanssa touhutessani sängyssä pieraisin kesken hyvinkin romanttisen rakastelun. Onneksi naisella oli huumorintajua. Hävetti ihan helvetisti.

    • 1123dfv142

      Kerran rakastelin naisen kanssa ja kesken touhujen hokasin että eihän mulla oo suojausta päällä :D kyllä nolotti, varsinki ku HIV on :D Mutta onneks nainen ymmärsi.

      • tyjue6t8i

        YMMÄRSI saaneensa sulta HIV:n.


    • ihannaurattaa

      Onpa "hauskoja" sattumia....hoh,hoh,hah,hah,haa...

    • elevator

      minä taas pierasin hississä ja meillä kaikilla oli niin hauskaa

    • Avio ei ymmärtänyt

      Olen tehnyt montaa sellaista duunia, joissa ollaan tekemisissä paljon ihmisten kanssa. Sattunut ja tapahtunut on kaikenlaista, mitä joku muu voisi hävetä paljonkin, multa vissiin puuttuu sellainen puoli sisältä kokonaan. Tai sitten vain osaan selittää hyvin ja pistää huumorin piikkiin ja nauruksi.

      Mutta yksi naistentautien lääkärin vastaanotto kauan sitten on jäänyt mieleen, se hävetti ensialkuun, mutta kun pääsin kotiin, niin nauramisesta ei ollut tulla mitään loppua. Tutkimuspöydällä nimittäin lääkärin pää ja posket olivat vaarassa, kun polvet vetivät sellaista twistiä jännityksestä tai jostain muusta 'huumasta'. Samalla käynnillä lääkärin osoittaessa tuolia istuttavaksi, istuin hänen jakkaralleen, joten hän joutui huomauttamaan, että "jospa minä kirjoittaisin".

    • eliashaapala
    • heh heh heh

      Pierun laskemisesta.Kerran liikkuva poliisi pysäytti ja pyysi auton takapenkille ja alkoivat kirjoittamaan sakkoa.Kun sain sakkolapun käteeni ja olin poistumassa autosta, laskin kunnon haisevan tuhnan.Poistuin äkkiä ja löin oven kiinni perässäni.Seurasin,että ei mennyt kaua kun poliisisaabin etuovet avautuivat.

      • murrosikäiset

        täytyy nyt tuohon Sabiin tarttua, että olikos se sillon 80-90 luvun taitteessa kun noita merkkejä vielä oli poliisilla käytössä?


    • Kaalisoppapieru

      Sattuhan näitä, mutta kyllä kerran nolotti ja nolasin vaimonikin. Tulin töistä kotiin ja olin syönyt ruuakai kaksi lautasellista kaalisoppaa työmaan ruokalassa. Pidän kaalisopasta kuin hullu puurosta, mutta tietäähän sen, että se kehitää kaasua.... No, astuin ulko-ovesta tuulikaapin kautta eteiseen ja olin pidätellyt jo pierua pihalla, kun jouduin naapurin kanssa juttusille. Paineet oli kovat ja, kun pääsin eteiseen, niin huudahdin vaimolle, että " ai että, kun on kiva lykätä ilmoille oikein kunnon pieru " ja annoin tulla pitkän, naukuvan pierun ja vielä toisenkin kaupan päälle ja ähkäisin nautinollisesti päälle! Kun sitten astuin olohuoneeseen, niin siellä oli hiiren hiljaista, mutta vaimo oli kutsunut sukulaisiaan kylään, kun nämä sattuivat liikkumaan meillä päin,. En ollut heitä koskaan ennen tavannut, hienoja ihmisiä näyttivät olevan... Olipa mukava sitten esitellä itseni näille sukulaisille naama punaisena.... Koko loppu ilta meni vartoillessa, että vieraat lähtevätpois ja vaimo kyllä muisti kuittailla asiasta aika kauan....

      • Suolikaasut luonnoll

        Kiitos! Toivottavasti vaimosi sukulaisissa oli muutakin hienoa kuin ulkokuori, eli hieno ja ymmärtäväinen luonne, niin että ymmärsivät sinun tehneen jotakin hyvin luonnollista! (Jos olisit tiennyt vaimon sukulaisten läsnäolosta, olisit varmaan hipsinyt hiljaa WC:en tuhnuttelemaan.)


      • hajuherne1

        sinä oot paljon kivempi kuin nuo vaimosi hienot sukulaiset! heh heh...


    • 6+4

      Noloin tilanne oli, kun vastasin ylläpidon aloittamaan nauretaan yhdessä ketjuun. Nämä ketjut tunnistaa kirjakielestä ja miten sulle -asenteesta.

      • jackassi

        Aivan sama kenen aloittama, huomattavasti mielekkäämpi kuin 99% ketjuista on. Jos on ylläpidon aloitus, niin onpahan kerrankin palkkansa ansainnut...


    • nolo111

      Istuin bussissa hammaslääkärin jälkeen yläetuhampaat puudutettuna ja ihmettelin, että näkyykö se niin selvästi, että on puudutettu, kun ihmiset tuijotti. Kotitalon hississä huomasin, että nenästäni roikkuu uskomaton vihreä räkä.

    • Pitkä työpäivä takana ja liian paljon kahvia,siitä se sitten alkoi.Oli kaunis kesäpäivä
      ja kävelin bussipysäkille,kahvi mouri vatsassa enteellisesti,kun saavuin pysäkille,
      niin paine kävi sietämättömäksi.Tarkastin ilmansuunnat ja kun ketään ei ollut näkyvissä,niin kävelin katoksen toiseen päähän annoin tulla melko riskisti,ja johan
      helpotti.Leyhyttelin kaasut nurkkaan ja palasin paikalleni,sitten vilkaisin oikealle ja
      jähmetyin siihen paikkaan.Noin 10:n metrin päässä käveli keski-ikäinen nainen
      reippaasti ja päättäväisen näköisenä kohti pysäkkiä,mitäs siinä tekee kun ei ole
      pakopaikkaakaan ja toisessa nurkassa muhii hajupommi.Nainen meni tietysti
      siihen nurkkaan ja istuuntui,mutta kimposi vajaassa sekunnissa pystyyn ja meni
      katoksen ulkopuolelle.Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt ja siinä sitten pureskelin
      poskilihaksiani ja nauruhermoja kutkutti mojovasti,mutta pysyin miehekkäästi
      hiljaa.Tuntui kuin kaksi kekälettä olisi kulkenut pitkin kehoa ja sivusilmilläni
      huomasin kun nainen mittaili katseellaan minua ylhäältä alas.Ajattelin sanoa
      jotain,mutta muistin vanhan viisauden:älä koskaan selittele,se vain pahentaa
      tilannetta,niinpä ajattelin säästellä sanoja.Bussi saapui viimeinkin suureksi
      helpotukseksi ja minä ryntäsin ensimmäisenä sisään ja ajattelin mennä tarpeeksi kauas istumaan,mutta eukko jäi keskioven viereen josta piti poistua
      ja niinpä kohtasin ne kaksi kekälettä vielä kerran kun poistuin kyydistä,itseasiassa ne tuntui seuraavan minua kotiin asti.

    • Anna 11v

      Hyi saatananhuora menehoitoon, olet ihmisen irvikuva, olet paholainen, sukusi vihaa sinua.

      • ..............

        Käyppä kuule vaikka siellä koulun terkkarilla, niin rukkavat lääkitykses kuntoon... Tuntuu olevan pahasti väärä lääkitys vai puuttuuko kokonaan... Äkkiä hoitoon siittä...


      • luokkatoveri

        Sinua ne kuulemma vihaa Anna 11 v ja äitisikin vihaa sinua,isästäsi puhumattakaan.Veljesi kertoi.Veljesikin vihaa sinua yli kaiken.


    • Hyvin yleinen juttu

      Heidä työtään s eon hoitoalalla. Kyllä siellä haisee jos mikäkin erite. Kirurgit, vatsananlueen lääkärit ja hoitajat varmaan haistavat sitä päivittäin.

      Siitä he saavat rahansa, joten ei tarvitse ujostella.

      Jos ja kun käytte vuodeosatoilla ja sairaaloissa, vanhustenhoitolaitoksissa niin ominaishaju on siellä kyllä erilaiset eritteiden hajut ja ne tarttuvat vaatteisiin ja työasuihinkin.

      Joten kyllä se hoitajien etenkin lähihoitajien on päivittäistä ulosteilla läträämistä, pesuja ja vaippoihin liittyvää.

      Lääkäreillä myös paljon tekemistä näiden hajuasioiden kanssa eli ei hääviä työtä.

      • ............

        Ammatinvalinta kysymys. Ei meidän muiden alojen ihmisten sitä tarvitse ymmärtää...


      • 8uyy

        Laitoksen johto voisi pyytää lääkäreitä sekä hoitajia olemaan piereksimättä työaikana.


    • Asentajaduunari

      No onpa mullakin oma tarinani, tapahtui tuossa kesällä...

      Meillä on eksän kanssa yhteishuoltajuus pienestä pojusta. Äiti asuu Turussa ja minä puolen tunnin ajomatkan päässä. Tapanani on hakea poju aina Äidiltään kun se hetki koittaa. Samassa kerrostalossa, samassa kerroksessa asuu äärettömän mukava nainen (ei eksäni). Hymyilevä ja kaikinpuolin mukava, puhelias ja hyväkroppainen ja niin kauniit silmät kun vaan naisella voi olla...Olen...olin ehkä jopa lievästi häneen ihastunut...
      Noh, kertana eräänä hain taas pojua äidiltään ja astuin sisään rappukäytävään ja tunsin että nyt tulle aika kiva potti suolistokaasuja kyllä ihan just ja heti ulos.
      Sisälläni kun asuu pieni ikuinen kakara eli jatkuvat pikku metkut mielessä niin riensin oikein hissiin joka sattui olemaan katutasossa...Äkkiä ovi kiinni ja nappia painamaan. Ja sitten vapautin hyvin generoituneen suolistokaasuni hissiin, kova oli löyhkä taas kun oli tullut karvakäsirullakebabbi edellisiltana nautittua. Oikeen pahaa teki se käry...
      Hissi pysähtyi ja avasin ripeästi oven poistuakseni tilasta jossa alkoi jo olemaan tuskallista. Ja mitä ihmettä.... Arvaatte varmaan kuka odotti hissiä siinä kerroksessa....Voi taivas sitä häpeää kun avasin oven ja tämä tyttö sanoi kuten aina yhtä ihanasti hymyillen että "moooi". Oma tervehdykseni oli aika mollivoittoinen, olin lievässä shokissa....Nainen siirtyi hissiin ja en kehdannut taakseni katsoa... Otin rappukäytävän kaiteesta tukea ja nojasin otasllani omaan käteeni ja surkuttelin "EI_VOI_OLLA_TOTTA" Tunsin kuinka ihoni kroppani häpeästä. Tilannetta ei todellakaan helpottanut se että kuulin kun hissin ovi katutasossa aukesi ja ensimmäinen ääni minkä kuulin oli kaksi perättäistä yskäisyä.... Voi taivas sitä häpeää.

      • .............

        Ihan oikein sulle...


      • turistaan

        Nyt jäi kyllä mietityttämään, miten seuraava kohtaaminen tämän naisen kanssa sujui, jos olette sattuneet törmäämään. Toivottavasti kaikki hyvin.


      • mielihuvitus :)

        kiitokset päivän nauruista :D


      • elämäs on

        Todellisuus on se että se nainen tuskin oli susta kiinostunut. Kaunis hyväkroppainen ja luontoinen naineen ei hakkaile eronneiden kaljaa ja pikaruokaa itseensä tunkevien punkeroiden perään. mukulaakin sulla oli ja eksakka asuui sen naisen naapurina. Kukaan järjissään oleva kaunotar ei kato tommosta kahteen kertaa ei ennen ei jälkeen. Ihan sama vAikka se sulle oli mukavakin. Niin ihmiset usekin on se ei meinaa kiinnostusta.


    • koululainen1

      olin koulus ja sit kun me mentii ruokalaan niin kun mä ja mun kamu oltiin sit syöty ja me mentii luokkaa nii sit multa ja mun kaverita pääs samaan aikaan paukku ja sit kaikki meiän luokkalaiset yökköili ja jollakin meinas lentää laatta. Mua ja sitä mun kaverii nauratti ihan sikana ja sit me puhuttiinki siitävaan koko loppupäivä! Se oli niin noloo, ja vielpä kun töräytettiin samaan aikaan! Miettikääpä sitä, että millanen lemu mahto syntyä! xD

    • metanisti

      Minä taas kaasuttelin varhais murkkuna oikein kunnolla aina metrossa.

      • Kelju K.Kepponen

        Ovien vieressä(vanhanmallinen metro),kun seisoo ja nojailee penkin selkänojaan,on perse just siinä penkillä istuvan korvan korkeudella.

        Siinä ku töräyttäis sellasen tajuttoman krapula-jalapeno flatarin,ni penkillä istujalta repeis tärykalvot ja palais puolet hiuksista,tai ainakin se säikähtäis niin saakelisti et laskis alleen.. =)


      • a.joulupykki

        Mie pierasin kerra, mut olin yksin korvatunturilla. Kylla hävetti!
        Joulupukkikii oli äimän käkenä.


    • Vieläkin nolottaa

      No se oli noloa, kun tv:ssä oli juuri alettu mainostamaan sitä aamukeksiä, ja itse töräytin duunissa kahvitauolla, että onko kukaan teistä vielä kokeillut sitä aamuseksiä. Eiku keksiä. Toimitusjohtaja kääntyi katsomaan minua todella oudon näköisenä sen "aamuseksin" jälkeen, samoin kollegat. Ei sitä tilannetta saanut enää millään vitsillä tai korjauksella oikaistua.

      Toisaalta, eipä ollut hääviä sekään, kun esikoiseni synnytyksessä ponnistusvaiheessa kakkaa tuli. Ja tuli. Ja tuli. Kätilön ja neljän kätilöopiskelijan ollessa aitiopaikalla siellä jalkopäässä. Minulle ei oltu tehty suolentyhjennystä, joten siinä ennen kuin lapsen pää edes tuli ulos, suoli tyhjentyi siihen sängylle. Kätilö pyyhki ja pyyhki, mutta aina supistuksen tullessa ja ponnistaessani tuli vaan uutta kakkapötkylää. Lapsen isäkin tuumasi jälkeenpäin, että olihan se näky, kun itsekin jo odotti että se vauva sieltä putkahtaisi, ja rouva senkuin paskansi...

      • ............

        Ja hyvästi seksielämä lopullisesti, otaksun...


      • pierut paukkuu
        ............ kirjoitti:

        Ja hyvästi seksielämä lopullisesti, otaksun...

        Telkkarissa oli vasta leffa, jossa sinkkuäitien kerhossa muovialtaassa yksi äideistä synnytti.
        Päähenkilö meinasi pökrätä, kun äidiltä tuli altaaseen kakka. Kakkaa varten oli varsihaavi, jolla se köörättiin vessanpönttöön.

        Noloin pierukokemus minulla oli fys.hoidossa hoitopöydällä, ei sen kummempaa.


      • pierut paukkuu
        pierut paukkuu kirjoitti:

        Telkkarissa oli vasta leffa, jossa sinkkuäitien kerhossa muovialtaassa yksi äideistä synnytti.
        Päähenkilö meinasi pökrätä, kun äidiltä tuli altaaseen kakka. Kakkaa varten oli varsihaavi, jolla se köörättiin vessanpönttöön.

        Noloin pierukokemus minulla oli fys.hoidossa hoitopöydällä, ei sen kummempaa.

        Leffan nimi oli muuten Varasuunnitelma ja pääosassa oli Jennifer Lopez.
        Kun Miinustaja luulee kai minun puhuvan puuta heinää.


      • gitta -75

        Juuri tuon (kin) takia ei kannata ottaa miestä synnytykseen. Aika epäromanttisen näköistä, ilman noita kakkavahinkojakin. Tappaa romantiikan pitkäksi aikaa, itsellämme 2 lasta ja mies ei ole tullut synnytyksiini ja se on yhteinen mielipiteemme. Säilyy edes joku romantiikan rippunen pitkässä suhteessa :) ei sitä kaikkea tarvitse toiselle näyttää kun ihminen on haavoittuvimmillaan. Ihmettelen miten yleistä se on että mies tulee synnytykseen.


      • 10 + 12
        gitta -75 kirjoitti:

        Juuri tuon (kin) takia ei kannata ottaa miestä synnytykseen. Aika epäromanttisen näköistä, ilman noita kakkavahinkojakin. Tappaa romantiikan pitkäksi aikaa, itsellämme 2 lasta ja mies ei ole tullut synnytyksiini ja se on yhteinen mielipiteemme. Säilyy edes joku romantiikan rippunen pitkässä suhteessa :) ei sitä kaikkea tarvitse toiselle näyttää kun ihminen on haavoittuvimmillaan. Ihmettelen miten yleistä se on että mies tulee synnytykseen.

        No voi hellanlettas jos ihan synnytyksen joutuu näkemään ja kaikki menee pilalle. Kyllä mies sen kestää ja jos toisen kanssa on tosissaan niin juuri nuo hetkethän ne ovat ne kaikkein tärkeimmät, jotka pitää jakaa yhdessä. Ei se romantiikka voi olla tuosta kiinni tai sitten se ei ole kovin vahvoissa kantimissa ikinä ollutkaan. Pikkupoikaa moinen voi yököttää mutta aikuinen mies ei ole siitä moksiskaan. Ja olen siis mies joka oli mukana synnytyksessä eikä tunteeni vaimoa kohtaan siitä muuttuneet muuhun kuin entistä vahvempaan suuntaan.


      • Vieläkin nolottaa

        Eipä se seksielämää tai tunne-elämää miksikään muuttunut. Synnytys unohtui ja vauva-arki alkoi. Seksiäkin aloimme harrastaa jälleen ihan normaalisti jälkivuodon lakattua. Tuo synnytyspedille kakkaaminen tosin nauratti aina silloin tällöin, jos eksyimme yhtään aiheeseen.

        Erosimme jo vuosia sitten, mutta siihen oli ihan muut syyt kuin synnärin tapahtumat :)


    • Hah !

      Puolensataa kommenttia ja pieru on yleisin häpeämisen syy. Ei ole totta.

    • perseenhaju.

      Olin ryypänny neljä päivää putkeen keskiolutta ja kassajonossa alkoi vatsaani vääntämään ja pierun sekainen ripuli syöksyi perseestä farmareitten läpi ja lahkeista lattialle.

      Haju oli sanoinkuvaamaton oluen ja teollisuuslihapullan/määnneen lihan sekainen ulostepaska.

      Maksoin kaljat nolona ja nakkasin housut roskiin. Ryyppääminen jatkui verkkarit jalassa.

    • Lemmentuoksuja

      Olin kerran kuuluisissa naisten tansseissa lapissa. Minua tanssitti komea kaljupää herra. Vatsassa pyöri, yritin pidättää paukkuani kuuman tangon tahdissa. Oli ensimmäinen kappale menossa ja olisin halunnut kiittää tähän ja mennä pois.Kovin kaveri halusi myös toisen kappaleen tanssia kanssani.Olin kohtelias ja suostuin.Niinhän siinä kävi, että paukku tuli. Kavaljeerini rutisti minua oikein tunteikkaasti ja minuakos nauratti ja samalla nolostutti.Toiset parit ympärillä olivat ymmällään, kuka haisee..

    • Vain elämää

      Mulla on laktoosi-intoleranssi ja sen vuoksi kehittyy aika pahoja mätäreitä jos syö laktoosipitoista ruokaa. Nuorempana kun en vielä tiennyt mistä on kyse, jouduin muutaman kerran tosi noloon tilanteeseen kun tosi karmea pieru tuli kaupungilla.

      Pyykkituvassa oli kuivumassa miehen vanhat kalsarit, joita oli pidetty hätävarana koiran juoksusuojana. Ne oli siis peffan kohdalta veren värjäämät, vaikka olikin pesty. Joku naapuri oli hieman epätietoinen pesutuvan säännöistä ja tuli heti vuoronsa alettua repimään meidän pyykkejä pois kuivurista, vaikka meillä oli kuivausvuoroa vielä tunti jäljellä, kun hänen vuoronsa alkoi. Olin menossa laittamaan lisäaikaa kuivuriin juuri kun hän oli ottanut ne veriset kalsarit käteensä. Mua hävetti niin paljon. Hän ei varmaan osannut kuvitella mitä oli tapahtunut. Miehen pukamat poksahtaneet?

      Kerran autoin erästä naista rattaiden kanssa junan portaissa. Revin vaunuja pois junasta ja laskin ne maahan, kun nainen sai soperrettua, että hän oli MENOSSA junaan, ei poistumassa. Hyvä minä.

      Monta muutakin juttua olisi, mutta eiköhän tässäkin jo alkuun.

      • Perunaa

        Ala-asteella ollessani erään koulupäivän aikana mietin miksi kaikki katsoivat haaroihini:D No sieltähän löytyi perunanpala, siis oikeesti! Hävetti niin että sitä ei usko kukaan xD


    • tietää_
      • hätäpaska

        Kerran takavuosina kun kirvakkaana talvipäivänä ajoin rekkaa korpitaipaleella alkoi maha äkisti antamaan tyhjentymismerkkejä suolistolle eikä siinä auttanut kuin pysäyttää rekka kiiruusti sopivan ryteikön kohdalle ja talvihaalaria riisumaan ja helpotusta tekemään.Tarpeet tehtyäni jatkoin taas matkaa kun nälkä alkoi vaivata.Niinpä pysäytin rekan sopivan taukopaikan kohdalle ja menin kahvilaan kahvia ja sämpylää haukkaamaan.Siinä lämpimässä alkoi äkisti paskan haju nenääni tulvahtamaan.Hmm.katsoin ympärilleni mikä syy moiseen,kun huomasin että syy oli mitä ilmeisin minussa,koska olin siellä ryteikössä päästänyt tortut talvihaalarin huppuun.


      • pissitakin huppu
        hätäpaska kirjoitti:

        Kerran takavuosina kun kirvakkaana talvipäivänä ajoin rekkaa korpitaipaleella alkoi maha äkisti antamaan tyhjentymismerkkejä suolistolle eikä siinä auttanut kuin pysäyttää rekka kiiruusti sopivan ryteikön kohdalle ja talvihaalaria riisumaan ja helpotusta tekemään.Tarpeet tehtyäni jatkoin taas matkaa kun nälkä alkoi vaivata.Niinpä pysäytin rekan sopivan taukopaikan kohdalle ja menin kahvilaan kahvia ja sämpylää haukkaamaan.Siinä lämpimässä alkoi äkisti paskan haju nenääni tulvahtamaan.Hmm.katsoin ympärilleni mikä syy moiseen,kun huomasin että syy oli mitä ilmeisin minussa,koska olin siellä ryteikössä päästänyt tortut talvihaalarin huppuun.

        Tämä legenda on yleensä kerrottu armeijassa että "eräs" alokas leirillä paskansi sissitakin huppuun eikä huomannut ennenkuin vetäisi hupun päänsä päälle :D


    • pahin vai, no tässä

      Minua ei naurata vatsahuumori välttämättä. Mutta miehen kass*ja vasten ja se oli todella noloa. Olin syönyt sellaista mikä sen aiheuttaa ja mies änkesi itse äkillisesti kylään. Nolointa jos sen omalla äänellä yrittää peittää, ihan kuin ei mitään olis tapahtunut. Mitä muuta siinä voi? Mielestäni en ole pääsyyllinen, koska mitäs tulee kylään sopimatta. Miestä ei ole näkynyt sen jälkeen. Kauhistui että naisilla on ruuansulatus. Odottaisi vaan kun saa omia lapsia tai vaimon vatsa menee sekaisin, saati oma. Tai iäkäs vanhempi saa vatsataudin. Koskaan ei voi tietää missä käy vahinko. Tässä ei sentään kuulunut megalomaanista ääntä, mutta pienikin voi järkyttää säikyn miehen näköjään.

    • Naislääkäri

      Olen VAIN kerran tehnyt nolon jutun. Heppiini oli tullut joku outo mollukka
      ja päätin lähteä näyttämään sitä lääkärille. Olen nuori ja kiimainen pojankoltianen.
      Vastaan otolla lääkärini sattui olemaan hyvinkin nuori ja kaunis lääkäri joka oli
      vielä kokematon. Täytyy sanoa että kyllä molemmilla poskia alkoi kuumottamaan
      kun alapäässäni alkoi välittömästi pikkuveljeni osoittamaan terhakkaasti ja tanakasti kohti naislääkärin kasvoja...

    • Oranssi-61

      Olin 16v. ja poikaystäväni kanssa mökillä. Myös poikaystäväni vanhemmat olivat siellä. Vanhemmat olivat kauppareissulla ja me otimme aurinkoa nurmikolla. Meinasin juur iottaa poikaystäväni pikkuveljen suuhuni, tosin simmareiden päällä ollessa kun katsoin ylös ja vanhemmat olivat muutaman metrin päässä tulossa kauppareissulta. Suu loksahti kiinni, poikaystäväni alkoi nauramaan. Nolotti niin pirusti että vanhempien mentyä sisälle aloin itkemään. Hetken päästä poikaystäväni äiti tuli kysymään haluaisinko tulla auttamaan lettujen paistossa. No, sinne van sit lettuja paistamaan.

    • noloudenhuipppu

      varmaan se kun noin 16 vuotiaana lähetin isälleni vahingossa kuvan, jossa päällä oli vaan alusvaatteet ja rintsikat.... kuva oli siis otettu vaan sen takia sillä alotin laihdutuksen ja päätimpä ottaa alotuskuvan.... jotenki sitten parin päivän päästä onnistuin lähettämään sen isälleni... kyllä hävetti!!!

    • Kurapaskat uikkareis

      On minullekkin noita paskajuttuja käynyt, mutta pahin tapaus on ehdottomasti se kun näin eräitä tuttuja pitkästä aikaa kaupassa. Tuttavapariskunnan rouvan vatsa oli turvonnut, ja luulin että heille tulee kolmas lapsi. Tokaisin sitten, että aiku kiva että on perheenlisäystä tulossa, ja kysäisin laskettua aikaa. Kun kumpikaan heistä ei sanonut mitään, punasteli ja katsoi toisiaan, tajusin ettei rouva ollutkaan raskaana vaan lihonnut :D Hävetti suunnattomasti mutta samalla nauratti.

    • cpi sx 10

      kerran olin pankissa odottamassa että pääsisin virkailialle hoitamaan raha asioita. istuin ja takanani oli stereot joista kuului kamalaa musaa ja päätin hiljentää sitä. kuitenkin se alkoi koventua ja katsoin etten vaan vahindossa painanu kovemmalle aloin äkkiä painaa hiljemmalle ja se vain koveni ja koko pankki soi vedin töpselin irti ja virkailia totesi että radion ääni kytkin ei toimi.

      kun vuoroni tuli hävetti mennä tiskille mutta ei se mitää. seuraavalla kerralla pankissa oli uudet stereot

    • Oyutta

      No höh! Ja vielä lääkärissä!?! Tottakai asia olisi pitänyt ottaa paukun jälkeen heti puheeksi ja sinun olisi pitänyt pyytää ellei peräti vaatia lääkäriä selvittämään, että mistä moinen paukuttelu oikein voi johtua!

      Ja yks vielä luikki karkuun. Ei hyvää päivää :/

    • Fart Bimbson

      Se on aika jännää, että niinkin luonnollinen asia kuin pieru, saa ihmisen häpeämään. Toisaalta, eipä se haiseva paukku aina niin hauskaa ole, mutta minkäs teet. Se tulee jos on tullakseen.

      • .....

        Myös ulostaminen ja virtsaaminen ovat yhtä luonnollisia asioita, mutta on kuitenkin yleisesti sovittu että ne toimenpiteet hoideaan yksin WC:ssä.


    • Niin.... 6lk

      Äsken pyysin vahingossa opettajaani kaveriksi Facessa :S

      • Fiksu koululainen

        Hyyyvä, kuudesluokkalainen, onpa virkistävä kommentti näitten muitten seassa.


    • tyynykokemus

      Rouva oli tulossa kaupungilta autollaan. Vatsassa väänsi, ja lopulta paskat tuli voimalla ulos. Seurasi ns. tyynykokemus, ts. paskatyyny nosti rouvaa muutaman sentin ylös penkistä.
      Ei siinä mitään, aikuinen poika istui vieressä.
      Haju oli kuvottava.
      Onneksi koti oli lähellä, mutta ei ....ratsia edessä, kissalan pojat puhalluttamassa kulkijoita.
      Rouva ajoi sivutielle ennen ratsiaa, tukevasti paskatyynyyn tukeutuen.
      Ja sinivaloauto ampaisi perään....rouva pysäytti auton.

      Naiskonstaapeli tuli ihmettelemään mistä kyse, rattijuoppoko?
      Ikkuna oli auki, ja poliisi tarjosi pilliä suuhun, mutta löysi nopeasti "pakin", kun suolistokaasuhöyryt itiöineen nousivat lämpimästä autosta vapauteen....

      No, asia selvisi kyllä konstaapelille, joka totesikin; "nyt sitten nopeasti kotiin pesulle". Ja rouva pääsi kuin pääsikin kotiin paskapyykille.

      Arvatkaa, nolottiko poikaa?

    • sattuipakerran

      Istuin toimistossa tekemässä mielenkiintoista ja kiireellistä tehtävää. Maha tuntui ärtyneen lounaasta ja turpoavaan mahaan koski. Avasin housujen napin, sillä päälläni oli pitkä paita. Tuskin kukaan huomaisi vähän auki olevia housujani. Sinnittelin siinä aikani, mutta pakkohan siitä oli lähteä vessaan. Kun pääsin pytylle, kajahti mahtava, ennen kokematon pieru, joka otti vielä kaikua vessan kivisistä seinistä. Istuin pytyllä kädet kasvoilla, sillä käytävän toisella puolella oli vieraita osastopäälliköiden neuvottelussa ja ovi käytävään oli auki. Miten ilkeäisin mennä huoneen ohi paikalleni. Sitten ajattelin, mitä tuosta, ei tällainen keski-ikäinen moisesta voi kovin pahasti nolostua, pieru kuuluu vessaan. Pakkohan sieltä oli lähteä, kun piti lähteä kohta töistäkin pois ja bussi ei odota. Häpeä ja hilpeys kuplivat sisälläni. Toimistolta lähtiessä sainkin kyydin bussiasemalle ja tulin sinne vähän etuajassa, kun ei tarvinnut kävellä. Pistäydyin viereiseen markettiin äskeinen tapaus mielessäni. Näin siellä T-paidan, jossa sarjakuvasankari Lassi on vääntänyt naamansa hirveälle mutkalle ja kehottaa "Mikä mahtava pieru. Tee se uudelleen!" Ikinä ennen enkä jälkeen ole nähnyt Lassi-paitoja myynnissä tuossa marketissa, mutta silloin oli.

    • raakattu

      Muutamia vuosia sitten minulta leikattiin nivustyrä.Ennen operaatiota luonnollisesti alueen ihokarvat pitää poistaa.Eikun osaston kylpyhuoneeseen ja hoitaja alkoi "parturoimaan".Samassa pelmahti sinne puolitusinaa tyttöjä ja hoitaja sanoi heidän olevan oppilaita ja kysyi minulta että ei kai haittaa jos he katselevat toimitusta.Minä tietty pokkana sanoin että ei silmä osaa vie.Minulla oli täysityö pitää naamani peruslukemilla ,varsinkin kun hoitaja kehoitti erästä tyttöä pitämään " päätä" koholla,että "raakaus" onnistuisi paremmin.Minua nolotti ja en oikein tiennyt mihin olisin katsellut ja vihdoin keksi katsoa yläviistoon kattoon.Onneksi ei Pikkuveljeni innoastunut teutaroimaan! silloin nolotti!

    • nahkatuolissa

      Miksi laitoit avauksen kuvaksi oman RUMAN naamasi?

      Olisi ennemmin kuvannut pierusi, ja lisännyt sen tänne.

      Saatanan vanha lehmä!!!!!!!

    • toppelispoppelis

      Mulla kävi kerran niin kun menin lääkäriin, en muista minkä oireilun takia kun tästä on aikaa, mutta mun piti ottaa paita pois kun se kuunteli sydämen ääniä.. No kun otin sen paidan pois niin rintaliiveistä törrötti se kaarituki aika komiasti siitä keskeltä, vasemman puolen liiveistä suoraan ylöspäin, eikä kyse ollu muutamasta sentistä vaan ihan kunnolla...

      Olin ihan tulipunanen naamasta ja nolotti kauheena. Koitin työntää sitä p..erkeleen kaaritukia takas.. Eihän se onnistunu.. Lääkäriki hymyili ja sano että vissiin rintaliivien osto edessä, totesin että juu u enkä voinu kyl olla nauramatta. Tavallaan noloa mut myös tosi huvittava tilanne. Onneks se lääkäri oli nainen!

    • Esko

      Onanointi-video epähuomiossa lävähti käyntiin kun katottiin kavereiden kans videoita. No siitä selvisi naureskelulla lopulta mutta se on nolointa mitä sattunut. Ja jos jotain pahaa niin jotain hyvää, enpä pahemmin nolostele enää tyhjänpäiväsiä.

    • pierut pysyneet

      minulla aina hallinnassa, enkä voi muistaa yhtään vahinkopierua päässeen tähän ikään (60 v.) mennessä ilmoille. Sen sijaan muita noloja tapahtumia on useitakin, joista ylivoimaisesti eniten hävettänyt sattui ollessani alle kolmekymppinen.
      Olin todella ihastunut erääseen mieheen erään harrasstuksen kautta ja sen mmerkeissä pääsin häntä säännöllisesti näkemään. Tämä nolo tapaus sattui kesähelteellä, ja ylläni oli tosi lyhyet farkkusortsit. Mukanani oli koira ja nähtyäni tämän ihastuksen, hän kyykistyi rapsuttelemaan pentua ja samalla jutteli minulle. Siinä tilanteessa en asiaa vielä tiedostanut, mutta tapahtumapaikalla vessassa käydessäni huomasin kauhukseni, että terveysside, verinen sellainen oli ihan reilusti näkyvissä lähes lahkeettomien sortsien "lahkeesta".Järkytyin niin, että taisin ääneen parahtaa ja halusin kuolla siihen paikkaan. :D Kokosin itseäni vessassa pitkään ennenkuin muka pokerina menin takaisin. Monta päivää tämän jälkeen olin todella häpeissäni koettaen muistella, että kenen kaikkien kanssa olin ehtinyt jutella ennen kuin huomasin näkyvissä olleen kuukautissuojan.

      Toinen nolo sattumus ei ole ihan yhtä traumaattinen kuin tämä, jota oli todistamassa suuri rakkauteni. Olin menossa laivalle tarkoituksena matkustaa Puolaan (Helsingistä Gdanskiin) liikennöi joskus ennenmuinoin alus) erään tutun kanssa. Kuten tavallista, minulle tuli todella kiire. Vauhdilla juuri ennen laivalle menoa vedin vaatteet päälleni ja sovitusti tapasimme terminaalissa. Laivalle mennessämme tunsin jaloissani jotain ylimääräistä ja alaspäin katsoessani huomasin lahkeesta roikkuvan sukkahousut! :D Vaikkei sillä hetkellä niin hauskalta tuntunutkaan, niin en voinut olla purskahtamatta nauruun kiskoessani sukkiksia puntistani. :) Housut olivat kaikenlisäksi pesunjäljiltä, joten outoa oli että olivat housujen sisässä pysyneet. Senjälkeen olen riiisunut yhden vaatekappaleen kerralla pois.
      Ai niin, vielä yksi juttu tulee mieleen sukkahousuist. Olin noin 18-vuotias ja asuin asuin Hakaniemessä. Olin menossa jonnekin ja oikaisun torin poikki. Pysähdyin ostamaan jonkun hedelmän ja aikoessani ottaa laukusta rahaa maksaakseni ostokseni huomasin laukun yli roikkuvat sukkahousut. Sen muistan hävettäneen suunnattomasti silloin. Nyt vanhemmiten olenkin miettinyt, että aika huoleton naisenalku olen ollu kun vaatteet on huiskittu päältä minne sattuu. :)
      Tässähän tulisikin nyt muitakin noloja tapahtumia mieleen, kun pääsin vauhtiin, mutta nyt en jaksa enempiä tällä erää kirjoitella kun on jo myöhäkin.

    • kondomit vessanpöntt

      isäni oli kuntoutuksessa ja nuorena miehenä vein naisen isän kämpille. Panna jysäytin naista ja siinä illan tuoksinassa otettiin vähän viiniäkin ja oltiin humalassa.

      Meni pari viikkoa ja poikkesin isäukolla kylässä. isä puhisi kiukusta olohuoneessa ja sanoi:

      se on ihan hyvä että käytät niitä kortonkeja, mutta naisystäväni oli täällä tänään ja sanoi että onpa sinulla siistiä täällä. Naisystäväni sanoi että olet tainut piilottaa kaikki roskat maton alle, katsotaanpas. Ja sieltä maton alta löytyi sinun käytetty kortonki. Oli siinä selittämistä. Katto vähän mihin niitä viskot.

      Pikkuisen nolotti kun tapasin isän tyttöystävän seuraavan kerran.

    • Viatontytär

      Voih, noloja tilanteinta on sattunut kohdalle enemmänkin...

      Olin kylässä vanhemmillani, ja näytin koneeltani reissuvalokuvia vanhemmilleni ja näiden kylään tupsahtaneille ystäväpariskunnalle. Mökiltä, luontoretkiltä jne. "ranta, kukka, merimaisema...minä alastomana....." Se oli vain pieni hetki, mutta jösses miten toisaalta se hetki kestikin ikuisuuden, kun tuijotan poikaystävän ottamaa alastonkuvaa saunalta. Mitään sanomatta vain siirryin mahdollisimman nopeasti seuraavaan otokseen! En muistanut yhtään moista kuvaa, onneksi se oli ainut. Posket punoittaen sitten vaan näytin vielä jotain maisemia. Kukaan ei kommentoinut asiaa!

    • Kusessa ollaan

      Silloin aikoinaan koulussa pidättelin kusta koko päivän ja lopulta kusin tunnilla housuuni niin että farkut ja tuolikin oli aivan kusessa.

      • Noloja on

        myös ollut ne kerrat kun on joskus päästänyt kunnon pierun ja on tullutkin paskat housuun.


      • Kaljapaskat
        Noloja on kirjoitti:

        myös ollut ne kerrat kun on joskus päästänyt kunnon pierun ja on tullutkin paskat housuun.

        housuissa piste


      • 75 HETA

        KYLLÄ TÄHÄN VÄLIIN HIENOMPI JUTTU SOPII PYYDÄN SÄÄLIÄ.


        OLIN MAALAISTYTTÖ 14V MENIN HELSINKIIN TÖIHIN-TYÖPAIKKA RAUTATIE-
        ASEMALLE LIHAPIIRAKOITA MYYMÄÄN,kas kummaa en ennen ollut pelännyt syntymämerkkiä, joka minun kaulallani oli- sain miehiltä jatkuvasti naljailuja
        ompa tytöllä ollut kova yö. Minä raukka punasena häpeästä koko työ vuoroni.
        Työkavereilta illalla kysyin enpä taida uskaltaa tulla enää tänne töihin,joku
        sanoi kovenet sinä täällä eikä punastelua sitten tuu. Onneksi joku antoi paremman neuvon .-osta poolopusero,niin ei näy. Kovasti kiitin neuvosta,sanoin mut kun ei ole rahaa-kaikki alkoi kolehtia keäämään- KIITOS OLIN ONNENI KUKKULOILLA,KUN HE YMMÄRSIVÄT TILANTEENI...


    • kaveri

      Mulle ei tuollasta oo sattunut. Mutta olin kerran terveyskeskuksessa kun eräs vanha mies puuputteli ja pyysi anteeksi kun niin äänteli sanoi sen johtuvan operaatiosta peräpäässä.Joten kaikkea sitä sattuu.

    • Todellanola

      Mun noloin on kun silloinen hyvä ystäväni tai niin luulin nussi mun silloista vaimoa parivuotta. Vuoden päivät siinä kellot rupes soimaan mulla mut aattelin ettei niin voi olla ja mä oon hullu. Ny eron jälkeen sit exä kertoi et kaikki se on totta :) . Itse ajattelen et oon nolo jätkä. Uskokaa itseenne.

    • Tekari-Paavo

      Istuin eräässä palaverissa työhöni liittyen. palaverissa oli oman työpaikkani päälliköitä ja asiakkaan edustajia, joten hyvin virallisen kaavan mukaan mentiin. Sitten joku heitti väliin hyvän huulen ja rävähdimme kaikki nauramaan. Minulla lennähti nauruun purskahtaessani suustani hammasproteesi keskellä pöytää. Naurut loppuvat kuin seinään, mutta huomasin kuinka toiset koettivat pidätellä nauruaan. Toivoin että maa nielee minut pois hävettävästä tilanteesta.

    • fasl

      kerran hissiiin tuli samaan aikaan
      3 tiukkaa pimua ja kaveri kysyi niiltä että painanko kakkoseen .
      Minä repesin nauraan ja muut ei tajunnut,
      mutta kysyin vielä kaverilta että painoitko kakkoseen vai ykköseen.
      sit se oli nolona kun tajus

    • PihPohPuh

      Nolointa on avautua Suomi24 palstalle. Tämä varmaankin mainittiin jo?

      • ... sanoi hän ja avautui palstalle


      • supsapsip

        Vieläkin nolompaa on, jos vahingossa mainitsee nimensä tai muita henkilökohtaisia tietoja, joista on helppo tunnistaa.


      • pööh111

        Ja luki koko pitkän porinn.


    • ärtsoppa

      Piereskellään vaan, siitähän kakki hauska syntyy

    • paukkupylly1

      Tää nyt ei varsinaisesti ole itselleni sattunut nolo tapaus, mutta jatketaan pierulinjalla.. Aikoinaan oli kaverin kanssa koulun pihalla tupakilla, tulipa siinä tietä pitkin mummu rollaattorin kanssa ja meitä ohittaessaan päästi pitkän pärisevän paukun. Ei kyllä voinut muuta kuin revetä nauramaan(mummu itse oli autuaan tietämätön koko asiasta), kun nauru loppui, tuumasin kaverille:" Sillähän oli kaasu pohjassa!" Ja nauru jatkui.....

    • pierumies

      Sitä kun on luonteeltaan sellainen, että ei kainostele mitään, niin eipä tuo liiemmin nolota pieraisu, toki en piere tahalaan, sen verran nyt tapoaja pitää olla, mutta jos pääseee paukku, niin sitten pääsee, paha sitä on enää sisäänsä takaisinkaan vetää. Kyllä se on niin, että pierun pitää kuulua ja haista, ei siitä muuten mitään iloa ole kellekään :DD. En muista, olisko pieru koskaan nolottanut, ennemminkin huvittanut jos "väärässä paikassa" on sattunut purkautumaan paineaalto. Sanonta kuuluu, "se joka peirua pidättää, sillä on muutakin salattavaa".

    • joutavoinen

      Tarrmo Manni osasi arvostaa pierua. Tarrmo oli maaherran kutsuilla ja kertoi miten hienoa siellä oli ja pierasseenkin kerran.

      • Velaton luonto

        Hi,hi pieru ei torku eikä nuku ja sillä siunataan hyvät kestitsijätkin.


    • utyutyyutyuuty

      Kun kärsii ärtyneestä suolesta ja sen myötä myös stressivatsasta niin tuollaiset jutut eivät jaksa enää naurattaa. Vaikeita tilanteita ja rajoittaa elämää. Ihmetyttää aina, että miksi näin tavallisesta asiasta on pitänyt tehdä kiellettyä ja vaikeuttaa ihmisten elämää sitä kautta.

    • Katleija

      Olin juuri saanut uudet tekarit suuhuni, joten pitipä mennä naapurin isännälle komia hymy väläyttämään.
      Siinä juteltiin ja minä tietysti hampaitani hyymyillen esittelin. Eipä ollut naapuri huomaavinaankaan, mutta haki sitten keittiöstä ison omenan, sanoi maistappa kuinka makoisa punainen kaneli.
      Minä kun sitä omenaa haukkasin koko purukalustoni jumittui siihen omenaan. Ei auttanut kun kääntyä selin naapuriin ja sujauttaa hampaat omenineen housun taskuun ja sanoa että unohdin että eukko käski minun postissa käymään.
      Huomasin naapurin sivusilmällä pidättelevän nauruaan.
      Olihan siitä jälkeenpäin naureskelemista monta kertaa.

      Näin minulle kertoi miehen sukulainen vuosia sitten. Olkoon nyt omat töppäykseni kertomatta tällä kertaa.

    • piereskelijä..

      en usko et pieru lääkärissä on kovin vakava asia. Lääkärin pitäis ymmärtää ettei pidättäminen aina ole helppoa. Mut jos hautajaisissa kesken vainajan siunaamisen päästelee kovia ääniä, ni ehkä enempi hävettäis..... :/

    • laktoositon

      Mutta jkv harvinaisempi lie tapaus että lekurilta pieppa pääsee. Minun lääkärilleni kävi noin. Naislääkäriltä pääsi paukku minua tutkiessaan. Minä koetin laukaista tunnelmaa kysymällä jos tohtorilla on laktoosi-intoleranssi, koska itselläni se vaiva on ja jos laktoosia sattuu syömään alkaa vatsa myllätä ja kaasua kehittyy.
      Lääkäri sen myönsi ja tunnelma vapautui.

      • palicom

        Naapurin häissä oli pelimanni, joka kertoi osaavansa pieremällä soittaa minkä tahansa kappaleeen. Minä ehdotin biisiä "honkain keskellä" Siihen asti sujui mainiosti, kunnes tullaan kohtaan Hoi laari laa...


    • dglöj890tglo

      Minulla pääsi taksissa järkyttävän pahan hajuinen pieru. Olin ryypännyt muutaman päivän , siitä kai sitten tuli lisäaromia. Olimme erään naisen kanssa tavanneet samana iltana , ja olimme menossa hänen luokseen. Tästä on aikaa ,mutta siihen taisi se rakkaus hyytyä,jos oikein muistan.

    • Pikku Paukku

      Tuo on vielä pientä . Kun kaverini reiska päästää pienen paukun niin tasan tarkkaan jokainen sen huomaa . Kerrankin tyhjensi pienen pubin paukullaan .

    • ihmetyyppejä

      Siis jo on alhaiset jutut täällä, jos piereskeleminen on kaikista nolointa.. Voi jessus...

      • Alapäähuumori rules

        Eikun tämä kertoo siitä, että oikeasti noloja juttuja kukaan ei uskalla kertoa. Häpeä on häpeällistä ja sitä ei muille ilmootella. Pierupaukku taas on tavallisen tanelin vitsi numero yksi, se naarattaa aina, kun taas häpeä ei ole suomalaiselle naurun asia.


    • ....................

      Mutsi joskus oli ostoksilla UFF:illa yläkerrassa. Katteli sitten ympärilleen ja huomasi ettei ketään missään ja päästi törisevän pierunsa. Hetken kuluttua huomasi miten voimakas haju olikaan ja oli pakko lähteä äkkiä pois ennenkuin joku tulee :D


      Voin kertoa, että äitini pierut haisee aivan _jäätävälle_!! Ne haisee niin pahalle, että alkaa pyörryttää. Lapsesta asti olen pakoillut niitä ja joutunut odottamaan kuset housussa parhaillaan tunninkin, että pääsee vessaan helpottamaan oloaan. Yäh, muistan vieläkin miltä vessassa haisi aina äidin jälkeen :X

    • oppilas18

      erään kurssin vetäjä oli todella vanha ihminen, joka piereskeli pokkana opetustilanteessa. hävetti hänen puolestaa, mutta minkäs teit? vanha mikä vanha

    • muistetuksi

      herneet ja muut heikosti sulavat aiheuttavat ilmavaivoja eli pieruja. itsekin töräyttelen oikein muhevia pieruja edes nolostumatta, sillä vatsaanhan ne muuten jäävät kipuja aiheuttamaan. keittolan väki se vaan haluaa tulla

    • jees js just

      Nolojoa juttuja kerroitte, mutta kivaa oli näitä lukea. Kaikille sattuu jotain, ei sille mitään voi.

    • miesjotahävetti

      Tää on ihan tosi juttu, että kerra pääsi sellainen hirmu kova ääninen atomipommi kesken suusexin. Juuri samaan aikaan kun tulin. Oli hieman nolo tilanne ja sai pahoitella ja pyytää todellakin anteeksi siltä naiselta.

      Jo homman alusta asti pieretti niin pirusti, mutta pihistin ja pidin sisälläni. Ja loppuhetkellä se vaan sitten lähti vahingossa. Sellanen prrrutttthhh prut prut pruuu uu u uuu .

      Varmaan tuntui jo tuulen vire naisen kasvoilla, kun siinä seljällä makaisin sängyllä haarat levällä.

      • kokemusta on

        ..hyvä orgasmi on tilanne jossa helposti pieru karkaa, ku ilmaa on valmiiksi suolessa reilusti....


    • virkaihminen

      Luin koko ketjun. Parhaat olivat tekarit kokospöydälle ja kortsu isän maton alla. Tuo raskaustarkastus, useita päitä kurkistelemassa alapäässäni, tapahtui itsellekin Naistenklinikalla, olin 20nen, ja kurjaa oli. Nykyään ilman lupaa ei näin toimita.

      Piti ottaa puolitettu tabletti aamuisin. Olin jo unohduksen varalle ottanut käsilaukkuun yhden tabletin miehen nitropulloon sekä leikkurin. Täydessä metrossa muistin etten ollut aamulla muistanut ottaa ja aloitin puolituksen. Leikkuri lensi kädestä ja molemmat pillerinpuolikkaat lattialle. Kurkistelin ensin huomaamattomasti löytämättä ja niin aloin kontata lattialla itsekseni ääneen harmitellen. Kaikki osat lötytyivät. Kansa katseli hiljaisuudessa kierosti ja varovasti toisella silmällä minua pää pois kääntyneenä ilmeellä "toivottavasti tuohon ei tarvii sekaantua, saako se sydärin vai onko jotain muuta vialla".

    • Onneksi.

      Sulkijalihakset ovat kunnossa, niin ei pierut karkaile missä sattuu. Minulle ei ole sattunut koskaan mitään nolostuttavaa.

      • ---------

        Väite sinänsä on nolo!


      • kokeilepa

        Syö pieni paketillinen purkkaa / makeutusainepastillia tai ruoka-ainetta joka luo ilmaa vatsaan, tiedät sen jälkeen että kyse ei ole sulkijalihaksesta. Ainakin kaikissa asennoissa et pysty olemaan.


    • Tyylillä loppuun ast

      Ensitreffit. Menimme ravintolaan syömään puoli tuntemattoman miehen kanssa. Söimme hyvät pihvit, mutta minun mahani ei kestä medium pihvejä. Se oli muuten elämäni paras pihvi. Jo matkalla hotelliin alkoi mahaa vääntää niin, että meinasin rynnätä ulos liikennevaloihin kakille. Matkaa hotelliin oli jokunen kilometri. Mies otti ihan iisisti ja oli ymmärtäväinen. Hotelliin päästyäni juoksin hissille ja mies köpötteli perässä. Vessaan päästyäni olin äärionnellinen saadessani päästellä täysillä ilmoja ja kuraa pihalle. Vaan jo samassa koputettiin oveen. Hetken kuluttua väänsin itseni väksin ovelle ja takaisin pöntölle. Ei kehdannut kunnolla päästellä, vaan piti hissukseen yrittää elellä. Olisin voinut olla vessassa koko yön, mutta ei kehdannut. Kun tulin pois vessasta, mies rynnäsi sisään ja hän istui tunnin päästellen ilmojaan.
      Kun hän lopulta tuli pihalle sieltä en voinut muuta kuin toivoa, että olisi lähtenyt pois niin pian kuin mahdollista. Ei kun käänsi itsensä sohvalle rupattelemaan ja itseni olisi tehnyt mieli mennä takaisin. Kipu mahassa oli kamala ja se yö oli aivan järkyttävä puolituntemattoman ihmisen kanssa. Ei ollut romantiikkaa, enkä koskaan enää sen jälkeen suostunut näkemään tai pitämään mieheen mitään yhteyttä.

    • Laasanen.

      Koitin pieraista lentokoneessa mutta tulikin paskat valkoisiin housuihin. Kohta oli perse ihan ruskea :D

    • ei sovi ei

      Ja jono tietysti WC:hen, kuten aina-;))

    • 7+6

      Nolostuin ketjun kirjoittajan puolesta.
      No, olin rehellinen.

    • UUh1

      Lisätään nyt vielä ketjun loppuun omakin inha kokemus. Olin iltaruuhkassa tulossa metrossa liukuportaita ylös ja portaat oli ihan täys, siis siinä ohituskaistallakin oli joku ees. No sit kun portais ollaan niin edel olevan peppuhan on juuri siinä oman nenän korkeudel. Siispä kävi niin että edes seisova miesköhän tais olla, niin päästi sellasen lämpimän mädän haisevan leijan suoraan mun nenään....et meinasin oksentaa siihen paikkaan ja silmät hämärtyi tuskasta suurinpiirtein. Kun pääsin portaista vapaasti lähtemään juoksin henkeä pidätellen ulkoilmaan..nolotti ja vihastutti koko illan...mut minkäs teit? tahallistako? neverknow.....siitä lähtien en ole seissyt kenenkään ihan takana rullaportaissa.

      • ....................

        "Sulkijalihakset ovat kunnossa, niin ei pierut karkaile missä sattuu. Minulle ei ole sattunut koskaan mitään nolostuttavaa."

        En tiennytkään että täydellisiä ihmisiä on olemassa.


      • ....................
        .................... kirjoitti:

        "Sulkijalihakset ovat kunnossa, niin ei pierut karkaile missä sattuu. Minulle ei ole sattunut koskaan mitään nolostuttavaa."

        En tiennytkään että täydellisiä ihmisiä on olemassa.

        Tai sitten joitakin ihmisiä ei vain hävetä mikään.


    • Noloa on myös:

      Eräällä tunnetulla Kansantaiteilijalla on tapanina päästää hajutuotos tuosta noin vaan, kesken kirkkokonsertin tai lavatansseissa. Ei katso aikaa eikä paikkaa kun tämä naturalisti antaa mennä vain. Myötähäpeää siinä kyllä tuntee....

    • Kyllähän noita nyt sattuu itse kullekkin, mut lääkäri varmasti ymmärtää tollaset. :) Itse olisin varmaan tossa tilanteessa sanonut jotain: "voi apua, anteeks, miten noloa...".

    • Afroman .45

      Minäkin haiskahdan muiden mielestä pahalle kuin mr hankey mutta ei minua saa syrjiä!

    • Olen huomannut...

      että varsinkin keski-ikäiset naiset ovat kovia päästämään pieruja julkisissa kulkuneuvoissa, sitten ollaan, että "en se minä ollut" >:( Hyi!

    • Semmosta sattuu

      Kuulin kerran kun linkkurin kuski kertoi pidätelleensä pierua koko päivän ja illalla viimeiselle päätepysäkille päästyään oli vilkaissut peiliin että matkustajia ei enää ole linkkurissa ja päästänyt kokopäivän pidätykset ilmoille...
      Niin eiköhän ollut kuskin takana istunut vielä joku rouva ( kuljettajan takin takana)
      Ja huudahtanut että " Voi kauhia" ;D

    • mikä hemmetin paukku..sinäkö se laitoit niitä ilotulitteita poikaruumiin vyötärölle autolautta tapahtumaketjussa kajaanin lähellä..

    • en se minä ollut ??

      Kiitos kaikille kirjoittanelle, olen naurannut varmaan enemmän kuin koko vuonna yhteensä..praaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttt ;))

      • Ketjun aloittaja

        Nim,,,,,,,, en se minä ollut.

        Se olkin tarkoitus että saa sydämmen kyllyydestä päästää ilmoille oikein hörönaurut, toivottavasti kävi muillekin nauruhermoon.....


      • Perkule sentään
        Ketjun aloittaja kirjoitti:

        Nim,,,,,,,, en se minä ollut.

        Se olkin tarkoitus että saa sydämmen kyllyydestä päästää ilmoille oikein hörönaurut, toivottavasti kävi muillekin nauruhermoon.....

        Nauroin niin että sain melkein sydänkohtauksen ja tuli melkein paskat ja kuset housuun.


      • Väkevä kiljutuhnu

        PRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄT!!! BAAAAAAAAAAAARB!!!!! TRATATATATATATATAT!!!
        Hööm, en se minä ollut. :)


    • petrosasowski

      Tämä on tosi tarina . Pekka Tiilikainen ,radioselostaja/kommentaattori, souteli järvellä seuranaan lotta-neito.Oli sota-aikaa, juhannus. Pekalla helvetinmoiset vatsanväänteet,mutta ei ilennyt neitosen seurassa laskea pierua.Sitten Pekalla älynväläys ,hänellä oli palveluspistooli vyöllään. Pekka tuumi ,että hän pyytää lottaneitoselta luvan ampua pistoolillaan juhannuksen kunniaksi laukauksen ilmaan ja päästää samalla pierun , kun pamahtaa. Ja niin teki ,paitsi että pistoolissa oli varmistin päällä. No , kunnialaukaus kuitenkin..!

    • .:.:.:

      pieraisin kerran kun olin ihan yksin hävetti ittee

    • höpsönpöpsö

      Mulle ja mun miehelle sattu aika nolo tilanne aikoinaan. Meillä oli sukulaisia käymässä kylässä kakkukahveilla miehen synttäreiden kunniaksi, kun yhtäkkiä meidän 3v tytär juoksi keittiöön ja huusi:

      "ÄITI JA ISI, MITÄ ON VIAKRA KUMPI SITÄ KÄYTTÄÄ!?"

      Oli mennä kahvit väärään kurkkuun.

    • huohhh

      mua ei kyl naurata nää trollit yhtään :(

    • Hummaniheihei

      Kummallista että pieraiseminen on niin nolo asia ihmiselle..
      Hevonen viis veisaa, vaikka joka askeleelle rupsuttelee ,isosti ja pitkänmatkaa.. ;D

    • Mämmit housussa

      Mämmiä kun vetäsee ropposen ,niin kyllä "henget puhuu" kokoillan..
      Rupattelua riittää ;D

    • huuhaan torso

      mä rupsuttelen koko ajan. en pysty kontrolloimaan sulkijalihaksiani. välillä tulee varren kanssa ja välillä vain ilman. oon muutenkin tollo, joten se ei haittaa. hoitajat ovat tottuneet muhun ja hajuhaittoihini.

    • vera :)

      Multa pääsee jatkuvasti aivopieruja ja nolottaa kun saan kaikkien naurut päälle joka palstalla.

      • tietäjä.

        Kyllä Myllis sinut vielä opettaa tavoille. Sepon viha on suuri...


      • vera :)
        tietäjä. kirjoitti:

        Kyllä Myllis sinut vielä opettaa tavoille. Sepon viha on suuri...

        Myllis on pelkkä h.o.m.o!


    • Pieruleidi

      Itselleni on sattunut kaksi TODELLA NOLOA tilannetta kiitos suolistokaasujen!

      Ensimmäinen tapahtui ex-poikaystäväni ollessa vielä kuvioissa. Makoilimme lusikassa sängyllä ja juttelimme niitä näitä, kun minua alkoi hirveästi pierettää. Olin siinä makoillessamme samalla syönyt pastilleja ja purkki oli jo melkein tyhjä. Pastilejahan ei ilmeisesti saisi syödä kerralla kovinkaan paljoa... Ajattelin sitten, että päästelen ilmaa ulos pienissä erissä ja huomaamattomasti ja niin tein.

      Ääntäkään ei kuulunut, eikä myöskään hajuja ilmaantunut. Ainoastaan kuuma tunne pyllyssä. Ajattelin, ettei exä varmaankaan huomaa mitään, koska jatkoimme juttelua normaalisti ja meillä oli muutenkin vaatteet päällä, joten hänen ei pitäisi tuntea ilmavirtoja tai pierujen kuumuutta. Yhtäkkiä exä kuitenkin tokaisi, että: "Tiesitkö muuten, että jos syö liikaa pastilleja kerralla niin voi tulla pahoja ilmavaivoja?". Olisin halunnut vajota syvälle maan alle ja tunsin, kun puna nousi naamalleni. En sanonut mitään, johon exä sitten jatkoi, että: "Aattelin vaan, ku oot piereskelly siinä jo jonku aikaa". Nolointahan tilanteessa siis oli se, että olimme seurustelleen vasta noin kuukauden, eli piereskeleminen tuossa vaiheessa suhdetta ei tullut kyllä kysymykseenkään! Tilanteesta selvittiin kuitenkin huumorilla, vaikka olinkin nolompana, kuin koskaan.

      Toinen tapahtuikin sitten nykyisen mieheni kanssa. Olimme harrastaneet seksiä vasta muutaman kerran ja seurustelleet alle kuukauden. Yhdellä kerralla minä olin päällä ja ihan yhtäkkiä ilman mitään ennakkovaroitusta minulta pääsi kauhean isoääninen paukku! Tilanne pysähtyi kuin seinään ja olisin halunnut tappaa itseni häpeästä. En viitsinyt edes katsoa miestä päin vaan kohdistin katseeni hänen rintaansa. Mieheni sitten rikkoi hiljaisuuden ja sanoi, että: "Onneksi se en ollut minä, joka pieraisee ensin seksin aikana". Lausahdus sai minut häpeämään entistä enemmän ja voin kertoa, että haluni loppuivat kuin seinään! En kuitenkaan näyttänyt sitä miehelleni, koska hän halusi jatkaa. Koko loppuaktin ajan toivoin, että hän laukeaisi äkkiä, että pääsisin vessaan häpeämään.

      • --------------------

        Kyllä hävettäisi ja paljon jos pääsisi pieru seksin aikana vaikka mies olenkin. Vaan minkäs sille voi jos on paljon ilmaa vatsassa juuri sillä hetkellä ja siinä kun hytkyy edestakaisin niin vaikea sitä pierua on pidättääkkään.


    • 60+

      Oikea ja pysyvä rakkaus on, kun toisen pieru naurattaa.
      Silloin on hyväksynyt ihmisen.

      • 9+1

        Välillä olen väkevä mies ainakin hajun puolesta.


      • 3+5
        9+1 kirjoitti:

        Välillä olen väkevä mies ainakin hajun puolesta.

        Näistä noloista aiheista tuli mieleen vielä että kerran koulussa monta vuotta sitten kun tehtiin jotain koetta luokassa niin vatsa alkoi kurnimaan oikein todella kovaäänisesti. Ei minulla mitään ilmavaivoja ollut vaan aivan hirveä nälkä kun en ollut ehtinyt aamulla syödä mitään aamupalaa. Hävetti sitten siinä kun yksi tyttö katsoi pitkään minua ja taisin siinä mennä vähän punaiseksikin. Pelkään että hän luuli minun piereskelevän.


    • ups!

      Joskus peruskoulun viidennellä luokalla, istuimme koulun käytävällä odottaen opettajaa ja tuntia alkavaksi. Opettaja saapui ja sanoi välittömästi , että näytän todella kalpealta ja huonovointiselta. Oloni ei ollut normaali mutta ei hyväkään. Olisin itse jäänyt kouluun mutta opettajani pyysi minua lähtemään kotiin,

      Lähdin koulusta ja bussikin saapui ihan muutamassa minuutissa.
      Sain istumapaikan mutta jo viiden minuutin jälkeen bussi oli tupaten täynnä. Itse istusin yksittäisellä penkillä.

      Olimme matkanneet noin 10-15 minuuttia , kun tulin todella huonovointiseksi ja pyörrytti. Olotila paheni niin äkkiä etten siihen ehtinyt reagoimaan ja toivoin vain selviäväni päätepysäkille. Minuutin päästä oksenin reppuni päälle kaiken mahdollisen mitä olin päivän aikana syönyt. Poistuin äkkiä bussista "eväät" mukana .

    • Prööt

      Itsellenihän kävi joskus nuorena likkana niinkin ihana kokemus, että olimme silloisen poikaystävän kanssa olleet hieman ryypiskelemässä ja päätyneet sänkyhommiin. No poikahan oli alkanut suuseksiä antamaan, mutta olinpa sitten nukahtanut kesken toimituksen, parastahan oli, että heräsin siihen, että pieraisin ihan jumalattoman kovaa :DD en tiedä hävettikö enemmän myöntää simahtaneeni vai se paukahdus, onneksi oli edes pidempiaikainen seurustelukumppani kyseessä...

    • 40 ja risat

      Olin ihan tavallisessa marketissa ostoksilla, kun alkoi pierettämään kovasti. En kehdannut päästää paukkua, kun väkeä oli kaupassa paljon. Kassajonossakin teki mieli päästää , mutta onnistuin pidättelemään. Sitten ulkona jo prutkautin eka kerran juostessani autoon, jossa mieheni odotti. Kun sain läimäytettyä auton pelkääjän paikan oven kiinni, pieraisin oikein kunnolla. Mutta samalla huomasin, että istuin väärässä autossa! Keräsin kamppeeni nopeasti ja syöksyin ulos ihan saman näköiseen omaan autoomme, joka oli ihan vähän matkan päässä. Oli siinä varmaan vieraalla ukolla ihmettelemistä, mikä nainen se kävi siinä pieremässä!

      • Keksi uusi

        Maailman vanhin urbaanilegenda.


      • Samaa wanhaa paskaa

        kirjaimellisesti...


      • Voisko jokin auttaa?
        Samaa wanhaa paskaa kirjoitti:

        kirjaimellisesti...

        Onko valvoja jäännyt kokonaan vaille sexiä kun vaikuttaa kovin kuivalta?


      • ---------

        Eikö tuo sama ollut jo muutamaan kertaan ylempänä.


      • ---------

        Eikö tuo sama ollut jo muutamaan kertaan ylempänä.


    • Kansakunnan auttajat

      Noloin tapaus oli kohdata byrograatteja joille tapojen mukaan piti olla ystävällisluonteinen,vaikka viidakkolakien mukaan ei heistä olisi jäännyt mitään haittaa enää kellekkään.

      • Voi Vioi Voi!!!!!!!!!

        Jos olen joskus henkenä tai maan multana en kyllä heitä unohda,en varmaan.Istukaa vain siinä kuin naakat aijemmin kirkon tornissa täysin puhtain omatunnoin.Sekin asia ehkä punnitaan viellä Raamattummekin mukaan,ja kukaan eui ole viellä tietämään mitä tapahtuu.Mutta teistä Byrograatit jäi erittäin katkerat muistot,jotka olisi muutenkin järjestynyt,mutta kun ei ei ei ei! Katsotaan viellä????


    • Nolo Sika

      Kyllähän ihminen pystyy melko hyvin itse hallitsemaan koska pieresklee ja koska ei...

      No noloin hetki oli se kun vaimonioli synnyttämässä ja kesken ponnistuksen tuli häneltä erittäin kovaääninen ja haiseva pieru...

      No vaimo on nyt yksin lapsen kanssa... en minäkään noin sikamaista käytöstä katso, jos ei noin herkkään tapahtumaan VALMISTAUDUTA ja käyttäydytä... niin eläkööt jonkun toisen kanssa

      • ei naurata

        Olipa huono vitsi.


      • sininesavujapahahaju

        Paitsi nolo! myös idiootti sika! Äitisi onkin päästänyt maailmaan vaan suuren pierun sinua tehdessäsi... kai isäsi on ollut mukana häpeämässä???


      • Nolo Sika
        sininesavujapahahaju kirjoitti:

        Paitsi nolo! myös idiootti sika! Äitisi onkin päästänyt maailmaan vaan suuren pierun sinua tehdessäsi... kai isäsi on ollut mukana häpeämässä???

        Ihminen ei muista sitä kun hänet on synnytetty, saati kun hän on ollut kodussa...

        Joten en todellkaan muta pieraisiko äitini kun synnytti minut....

        Eka muistikuva multa on siitä kun olen ollut noin 5 päivää vanha...


      • :) ;) :)
        Nolo Sika kirjoitti:

        Ihminen ei muista sitä kun hänet on synnytetty, saati kun hän on ollut kodussa...

        Joten en todellkaan muta pieraisiko äitini kun synnytti minut....

        Eka muistikuva multa on siitä kun olen ollut noin 5 päivää vanha...

        Jospa isäsi muistaa... vai lähtikö hän sen siliän tien ... geenit peritään..


    • No höh.

      Eiköhän lääkäri tuollaisen ymmärrä.

    • havumetsien mies

      Onpas oikea pieruketju! Tuolle vielä pitäisi nauraa. On siinä keskustelun aihe päälle seitsemänkymppisillä!

      Ilmavaivathan näkyvät kiinnostavan joukkoa jopa enemmän kuin seksi!

    • Onks tää nyt joku

      ihme keskustelun aihe? Mummothan laukoo pskaa koko ajan! Paremminkin pitäis keskustella sit, jos ne ei joskus sitä tee ja ovat vielä kuiteski hengissä...

      • Hah !

        Samalla logiikalla: paappojen pashka pysyy sisällä, siksi paappoja on niin vähän hengissä.


    • aiakaa

      Hehhee..

      Kerran koulussa 1990-luvun lopulla ruotsin tunnilla jauhettiin toisen pojan kanssa jotain vitsiä niistä näistä, niin mua alkoi naurattaan niin paljon etten enää pystynyt pidättämään elimistöön kertynyttä ilmaan niin päästin aika äänekkään narahduksen kun oli tyypillinen puupenkki ja edempänä luokassa istunut tyttö kääntyi katsomaan taakse päin meitä molempia kummeksuva ilme naamallaan.

      Se toinen poika naurahti että hahhaa jätkä pieras! mutta luonnollisesti kiistin asian ja syytin häntä. Ei onneksi haissut kovin paljoa ja vain tuo yksi tyttö kiinnitti huomiota tuohon pieruun ja vieläpä onnistuneesti luomaan epäselvyyttä siitä että kumpi pieraisi.

    • Hmm, ilma suolistossa on ihan yhtä luonnollista kuin kehon ulkopuolellakin. Ajoittain kehon sisäpuolinen ilma saattaa ulos päästyään haiskahtaa jonkun nenässä, mutta mitä sitten. Lievä ulosteen tuoksu ei yleensä aiheuta kenellekään hengenahdistusta, toisin kuin hajusteet, joita ihmiset levittelevät ympärilleen ihan vapaaehtoisesti.

      Ovatko sosiaaliset tilanteet todella niin rituaalisia, ettei ihmiskeho voi toimia niissä tavallaan? Uskaltaako sitä enää ulos lähteäkään ettei pieru pääse, hengitys haise, naama punoita taikka eriväriset sukat tulleet jalkaan.

      Nolostuminen ja häpeän tunne liittyy kulttuuriin ja yhteisöllisyyden kokemukseen. Pilkka ja nolaaminen on kurinpitoa siinä missä fyysinen väkivaltakin. Tavoiltaan poikkeava altistaa itsensä pilkalle. Ei osaa käyttäytyä oikein. Jos yhteisöön kuuluminen on kiinni jo jostain pierun päästämisestä, herää kysymys, miten keksittyjä ja naurettavia ovat muutkin kirjoittamattomat ja osa kirjoitetuistakin säännöistämme.

    • Työkaveri oli ...

      ... lyhyessä kassajonossa, kun sitä pääsi suhautus. No, eikö siihen pöllähtänyt kaksi mustalaista. Toinen kajautti: "Hyi hitto, valkolaiset paskoo."

    • Paukutellaan

      Kesken terveydenhoitajan haastattelun tuli kamala ripuli, piti vain sanoa että anteeksi pakko mennä vessaan mun vatsa on tällanen kun jännittää. Kävin siellä ja jatkettiin taas. Kyllä lääkärit ja t-hoitajat on tottuneet ihmisten luonnollisiin toimintoihin.
      Pierut voi tulla silmille gyne tutkimuksessa ja synnyttäjältäkin tulee monesti se isompi asia pöydälle.
      Piereminen pitäs tehdä luonnoliseksi. Sen salailuun pyrkiminen aiheuttaa monta tuskallista tilannetta.

    • havumetsien mies

      " minkälaisia temppuja teillle muille on tullut?" - Noin kysyui aloittaja.

      Aikaisempien puheenvujorojen valossa pitä'nee vastata:

      Ulostetta tuotetaan joka päivä, väliin useampiakin kertoja päivässä.

      Ilmavaivoja esiintyy myös joka päivä.

      Että' sillä tavalla.. Tyydyttiköhän tuo nyt kysyjää?

      • nii naurattaa

        oi mikä tapaus.


    • palavapaukku

      Lapsena jollakin oli semmonen tieto että pieru palaa. Pitäisi vain raapaista tulitikku heti pierun tultua. Metanikaasuahan se pieru on. Ei tullut koskaan kokeiltua kuitenkaan, kun kukaan ei viitsinyt tikkujen kanssa jäädä osottelemaan sitä tuhnua toisen paljaan takapuolen eteen.

      • havumetsien mies

        Jossakin kerrottiin, että lapset olivat kuulleet tästä ilmiöstä ja päättivät kokeilla sitä.

        Eräältä tytöltä tuli hänen kyykyllään ollessaan sellainen paukku, että siitä saatiin - sopivalla kohtaa pidetyn tulitikun avulla - oikein tulenlieska taaksepäin. (Tytöstä tuli muuten myöhemmin maaherran rouva.)


    • Anonyymi

      Siis tuhnuttelin kaverini huoneessa. Eli oon tyttö kolmosella ja kerran kaverilla ollessani pieretti kauheesti. Siinä ajattelin päästää "salaisen agentin". Tulikin aika kovaääninen tuhnupieru ja mun kaveri silleen että pieraisitko sää. Yritin olla normi ilmeellä vaikka teki mieli juosta pois. Sanoin että sori. Kaveri sanoo lempeästi että onneks pieraisit täällä etkä koulussa. Haju oli karmea OIKEESTI

    • Anonyymi

      Kaivoit sitten 2013 aloituksesi esiin. Kertoaksesi uusista noloista PIERUjutuistasi.
      Persu taas häpäisi itsensä.

    • Anonyymi

      Mulle kävi niin että yks TOSI ärsyttävä tyyppi tuli ja menetin hermoni ja yritin sitten ruveta painiin ja potkia polvilla mutta ei onnistunut. TOSI NOLOO!

    • Anonyymi

      vanhat aloitukset ärsyttää todella

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe