Vanha Mylly "Pettymys"

Maksava asiakas1

Veimme vieraamme syömään vanhaan myllyyn suurin odotuksin. Petyimme pahemman kerran, oli pohjanoteeraus!
Ruoka tuli tilauksesta 1h 20min. Ruoka oli kaikilla täysin mautonta ja osalla porukasta jäähtynyttä, Alkuruoka astiat haettiin vasta pyynnöstä. Ikkunoissa isot hämähäkin seitit, pöytäliinat tosi likaiset ym ym....
En suosittele, enkä vie enään ketään sinne syömään tai tekemään muutakaan!
Herätys Myllyn väki!

53

2994

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mansku2

      Vanha Mylly menee koko ajan vain huonompaan suuntaan!

      • Anonyymi

        Niin kuin koko Jämsänkoski.!


      • Anonyymi

        Kiitti Laura infosta


    • puaatti

      Me vietiin vieraamme myös Myllylle syömään. Ruoka oli hyvää, tuli ajallaan ja viinikin oli erinomaista. Tarjoilija suositteli. Kaikin puolin mukava tunnelma ja vieraat tykkäsivät!!

    • aino7

      Henkilökunta vaihtoon, ammattitaito puuttuu! Perusasiat ontuu! Paikkahan on paikkana aivan ihana. Harmi vaan että huono kello kuuluu kauemmas!

      • kuitenkaan?

        Ei tainnut Sukulan opeista ottaa onkeensa?


    • Rahalle vastinetta

      Wanha Mylly on tarjoilun, palvelun, ruoan valmistuksen ja siisteyden pohjanoteeraus. Hieno ja idyllinen rakennus sekä ympäristö. Harmillista että ammattitaidottomuus pilasi ruokailuhetkemme. Palvelu hidasta, ruoka haaleaa. Osa raaka-aineista ei enää käyttökelpoisia. Eipä tarvitse mennä enää koskaan, on aika usean kohdalla "yhden kerran" paikka.

    • gjiugvivivk

      Minä harvoin käyn mutta ruokaan olin tyytyväinen ja minulla oli seuraa eikä siinä tarvi seurustella henkilökunnan kansssa ,täällä taas valitetaan turhasta kun oma naama ärsyttää.

    • absolutisti1

      Kun on kännissä ei huomaa mitään vikaa, mene selvinpäin seuraavan kerran!

    • kivapihvi

      Kerran tuli *KYLMÄT PERUNAT* ja se oli sitte siinä,heh! Ois tietysti voinut valittaa,mutt ne ois loukkaantuneet, ja lopputulos täysin sama.

      • Sitkee pihvi

        Miksi et valittanut? Asiakas on Kuningas! Ethän sinä sieltä mitään ilmaisin saa, vai? Vaikka ois loukkaantuneet, niin entäs sitten? Minä en ainakaan vie enää vieraitani sinne!


    • Kuminaristi

      Onneksi jokainen voi muodostaa oman mielipiteensä kokemuksiensa perusteella, ei tarvitse kuunnella muita. Joillekkin oman mielipiteen muodostaminen tuntuu olevan mahdotonta, silloinkaan ei monessa asiassa ole kannattavaa tukeutua muiden mielipiteisiin.
      Olen muodostanut aiheena olevasta ravintolasta positiivisen mielikuvan kokemuksieni perusteella. Michelin tähdet puuttuu, mutta niitä tuskin edes tavoitellaan. Kiva paikka, hyvä ruoka, keskihintainen.

    • Samme9

      Tosi monta kertaa käynyt paikassa syömässä, ja koskaan en ole pahaa ruokaa saanut. Muutenkin sapuska on tullut päytään kiitettävän nopeasti.
      Ei mitään valittamista!

    • Pölyt pois

      Minä kävin siellä syömässä joulukuussa. Pöydässä likainen liina. Pölyistä ja muutenkin nuhruisen tuntuista. Eikö sitä ymmärretä, että siisteys on kaiken perusta.

    • kulinaristi

      Veimme kesävieraamme Myllylle heinäkuun alussa ja huomasin ruoan tason heikentyneen alkukesästä?! Oliko syy täydessä ravintolassa ja kiireessä, en tiedä. Annoimme asiallista, mutta jokseenkin krittiistä palautetta henkilökunnalle ja vastaukseksi tuli vastaväitettä. Se ei ole asiakaspalvelun mukaista tietenkään, vaan eiköhän se mene niin, että asiakas on aina oikeassa. Toivon, että palveluun ja annoksien laatuun kiinnitetään huomiota jatkossa. Paikka on idyllinen ja toivon todella, että kaikki asiat otettaisiin jatkossa vielä paremmin huomioon eli palveluhenkisyys, tarjoilijoiden ammattitaito, siisteys ja ennenkaikkea annosten laadun säilyminen eri tilanteissa. Lista on mielestäni muuten loistava!

    • kaivuri ---mutanen

      Hyvää myllyssä on et ei ole MAMUJA duunissa. karvakäsille no! ovat huumediilereitä ja mustalaisia,

      • Kukkaroosa

        Myllyn sapuskat ja palvelu olleet mielestäni ihan ok:lla tasolla,tänä kesänä kävin pitkästä aikaa ja ei tule kyllä mentyä enää ikinä.


    • Hämähäkki69

      Itse kävin myös heinäkuussa ja taso oli todella huono! Ei toiste tapahdu että menisin kyseiseen paikkaan!

      • nollakuppi

        Myllyllä on mukava ja osaava henkilökunta. Varsinkin Se yksi neitokainen... :)
        ruoka on hyvää, ei valittamista.
        tunnelma myös erinomainen.


      • Tultum
        nollakuppi kirjoitti:

        Myllyllä on mukava ja osaava henkilökunta. Varsinkin Se yksi neitokainen... :)
        ruoka on hyvää, ei valittamista.
        tunnelma myös erinomainen.

        Jeeee Toinen Morsian soittaa siellä 17.8!


    • niinpäniin

      Kumma kyllä,minulle tai seurueelleni ei ole koskaan sattunut huonoa ruokaa tai ylipitkää ruoan odotusta. Ruoka on ollut aina hintansa väärti. Ehkäpä paikan siistiyteen kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota, muuten aivan mukava ruokapaikka.

    • afv32

      Me olimme neljan hengen seurueena elokuun alussa syomassa Vanhassa Myllyssa. Tilasimme nelja erilaista ruoka annosta ja ruokamme oli erittain maittavaa. Annokset olivat myos sopivan kokoisia. Olemme syonneet monissa erilaisissa ravintoloissa mm Helsingissa Jyvaskylassa Trondheimissa ja monessa Etela Euroopan lomakohteessa. Vanhassa Myllyssa nauttimamme ruoka oli yksi parhaimmista.Suosittelemme Vanhaa Myllya. Norjalais suomalainen seurue.

      • Rajansa kaikilla

        Ei millään pahalla, mutta vaikuttaa lähipiirin laittamaksi mailiksi (viesti y known). Kyllä Norjankin koneilta löytyy ääkköset ja öökköset.
        Kuppilan suhteen en ota tässä kantaa, joskus oli mielyttävä paikka viedä "Isojakin vieraita" sinne ruokailemaan.


    • entmyllynasiakas

      Sukulan käynnin jälkeen meni homma kuralle! Ei kannattaisi kaiken maailman Skululoita uskoa. En käy enää!

      • Donttelit

        Tai sitten nimenomaan pitäis uskoa niitä "Kaikenmaailmansukuloita", Sukulan jälkeen listalla oli hyvää ja laadukasta ruokaa,nyt taas samaa kuraa kuin ennenkin.


    • Pyörälenkiltä

      18.8. poikkesin Myllyyn.iltapäivällä. Oli ihana etelätuuli ja päätin mennä ulos syömään. Sisätilat olikin jo täynnä. Voi miten maittava ruoka ja ystävällinen tyttö tarjoilijana. Päätin, että tulen aivan taatusti toiste. Minä en kyllä parhaalla tahdollakaan saa moitetta aikaseksi vaan juuri päinvastoin.

    • EiIkinäEnääTänne

      Perheen kanssa käytiin Juhannuksen vm. 2017 jälkeisenä sunnuntaina ko. paikassa syömässä hetken mielijohteesta, kun oltiin pelkkää hyvää ko. paikasta kuultu... Eipä tarvitse toiste mennä...

      Valkosipuli-Parmesan etanat starteriks oli IHAN VITUN ISO VIRHE.. :D Ei helvetti sentään..

      Luomu burgerin otin itselle... noh.. niin.. pihvi oli medium , annos muuten täyttä paskaa suoraan sanottuna.. "diiba daaba daaba juusto" välissä -> oma hikinen sukka olis ajanut about saman asian..

      Vaimo otti sen "tulisen makea / makean tulinen" kana-burgerin... Tais olla mausteet jääny laittamatta tuohon annokseen.. Kanafile oli just ja just kypsä, narskahteli kuulemma hampaissa täysin au naturel mausteiltaan.. Ainoa maku mikä annoksesta löytyi oli purkkiananas siivu tomaatti siivu...

      Sämpylöiden risut ja ruusut: Itse tehtyjä, mauttomia kuivia känttyjä... (propsit yrittämisestä).
      Propsit siitä, et molempien annosten ranskalaiset perunat oli ihan ok, mitä nyt jostain tuli joku outo sivumaku niihinkin.. (tässä pitää osata tulkita sarkasmi..)

      Lapsille perus lihapullakorit ("liha"pullat oli suoraan jotain pirkka/rainbow tyyppistä valmis kamaa), ranut oli ihan ok (vaikee kai noita on saada vituiks meneen). Salaatin virkaa ajoi 1cm paksu kurkkusiivu viipaloituna...

      Kuullut joka paikasta pelkkää hyvää tästä Vanhasta Myllystä... Sukulakin siellä ilmeisesti joku vuosi takaperin vieraili.. Olikohan paikalla Juhannus-tuuraajat tms???? Ihan hirveetä paskaa oli kaikki!!

      60e maksoi kahden alle kouluikäsen lapsen 2 burgerii etanat ruoka... Ei todellakaan jatkoon.............

    • veteraaninpoika

      Taisit olla kovassa juhannuskrapulassa ja ruoka ei siksi maistunut=)
      Nälkäinen ei valita siitä mitä lautaselle laitetaan. Kysy vaikka sotaveteraaneilta!!!

    • namburgerit

      Taitaa olla provo parhaimmasta päästä.....Palaute annetaan silloin heti paikan päällä eikä nimettömänä täällä palstoilla.

    • jukuripäänä

      Niinhän se pitäis tehdä, mutta monet ei kehtaa sanoo. Ja toisaalta jos kertoo laajemmalti siitä missä on saanut huonoo ruokaa, se karsii asiakkaita ja ehkä laittaa ne kokitkin miettimään että missä vika.

      Sanoisin kyllä että nykyään saa melkein paikassa kuin paikassa mautonta ruokaa. Huippu oli hampurilainen yhdessä tienvarsipaikassa jossain Orivesi-Juupajoki seudulla. Siitä ei löytynyt minkäänlaista makua. Jauhelihapihvi maistui pahvilta ja niin kaikki muutkin. Ei edes suolakurkku siellä välissä maistunut miltään, miten siitäkin oli maku saatu pois? Annettiin todellakin palautetta paikan päällä, mutta tiskin takana ollut henkilö ei ollut kuulevinaan. "Aha" oli ainoa kommentti. Tuskin meni siitä pitemmälle.

      Onko se tämä nykyajan suolattomuus tehnyt sen, että mitään mausteita ei sitten käytetä kun ei käytetä suolaakaan. Ne jauhelihapihvitkin siinä hampurilaisten välissä on nykyään kaikki samasta tukusta ostettuja, ohuiksi kaulittuja ja lähes täysin vailla lihan makua, mitä lie jatkeeksi laitettu. Ja tämä koskee ihan kaikkia nykyburgereita.

      Ennen sai tavallisilta nakkareiltakin huippuhyviä hot doggeja ja lihapiirakoita, ja muutkin annokset aina hyviä ja maukkaita. Leivät oli isoja neliskantteja, ei näitä pyöreitä pullia, jotka vaan kuumennetaan nopeasti jossain, ja niihin oikeasti paistettiin sellainen maukas rapea pinta. Ei enää. Kun ei saa käyttää rasvaa eikä suolaa eikä mausteita.

      Kaikkea tietysti puolustellaan terveysnäkökohdilla. Ja nykyään niin monille ihmisille kelpaa mauttomuus, kun ne on tottuneet siihen jo pienestä asti.

      Olen eri mieltä siitä, ettei ranskalaisia muka saisi pilattua, kyllä saa! Ravintoloissa kyllä aina saa kunnon ranskiksia, mutta ostapa annos jostain pikagrillistä, liian usein saat lautasellisen aneemisen näköisiä lötköjä. Vaikka näitten paikkojen pitäisi nimenomaan olla hyvän pikaruuan asiantuntijoita, sillähän he elää!

      Ravintoloista suosittelen Jyväskylässä olevaa Huviretkeä. Miljöö on kyllä vähän synkkä ja 70-luvulta, mutta ruoka parasta mitä olen tällä alueella ravintoloista saanut.

    • ARE-OY

      Johan 2000-luvun alussa UPM:n Jämsänkosken tehtaan ruokalassa oli jokaisessa pöydässä aromisuolapurkki valmiina. Olipa mitä ruokaa tahansa, niin ei ne miltään maistuneet. Aromisuolalla sai siihen sapuskaan edes vähän jotain makua. UPM:n Kaipolan tehtaan ruokalassa oli siihen aikaan kyllä paremman makuiset sapuskat.

      • Nikodemus.Ihmeidentekijä

        Ne aromisuolapurkit niissä tehtaan ruokalan pöydissä oli muuten tosi isoja. Kuluuhan sitä aromisuolaa, kun satoja annoksia mautonta ruokaa pitää vielä lopuksi pöydässä maustaa, että annos edes joltain maistuu.


    • Tyytyväinenhyvä

      Hyvä ruoka hyvä palvelu

    • Paljonkosäästyi

      Kun kerran UPM- ruokalastakin kerrottiin niin varuskuntien ruoka koki melkoisen inflaation Leijona Catering astui kuvioihin. Siinä meni tornit ja vellit sekaisin pahanpäiväisesti! Kun paikallinen henkilöstä tilasi ja suunnitteli ruokalistat käyttäen ennen jopa paikallisisa tuottajia maku ja vaihtuvuus oli erinomaista. "Leijonan" astuessa kuvioon alkoi tulla Cateringin toimesta kansainvälisiä tuulahduksia eli nimestä ei saanut selkoa mutta kaikki maistui samalta jäteruokaan viedessä. Joissakin asioissa keskittäminen on paikallaan mutta miksi koko valtakunnassa pitää syödä joulukinkkua joka on keittokinkkusiivu perunavellillä (ns.tuuvinki :) ) ja Saarioisten maksalaatikolla säestetty? Jos armeija ei viehätä nuoria ei ruokahuolto sitä ainakaan kannusta ja tämä ei ole henkilöstön syytä vaan ja ainoastaan niiden jotka eivät tyhmyyttään ymmärrä että osa ihmisten viihtyvyyteen liittyy vahvasti ruokaan. Syytä kysyä miksi sota-aikaan oli tärkeää moraalin kannalta että huolto toimi.

    • Ahola1

      Kaunis paikka,hyvä ruoka

    • Einäin

      Minusta aika mitäänsanomaton "ravintola". Siivouksesta voisi pitää parempaa huolta, meinaan ei hirveästi houkuttele syödä kun on niin epäsiisti. Kuka se uusi poikatarjoilija muuten on? Näyttää siltä, että ei taida olla oman alan töitä... ammattitaito ennen kaikkea. Ja yksi vinkki tälle pojalle, että kävelepä selkä suorassa, antaa heti toisenlaisen vaikutelman.

      • Löylykauhaperceeceen

        Sä voit työntää löylykauhan perseseen


      • Oijoi

        Oho, että oikein "perseseen"


    • Huutista

      Vanhalla myllyllä on pelkkiä elämämkouluja töissä

      • tietoatietoa

        Mikä on elämämkoulu? Mitä sellainen tekee?


      • Anonyymi
        tietoatietoa kirjoitti:

        Mikä on elämämkoulu? Mitä sellainen tekee?

        Pilkkanimitys elämässä epäonnistuneelle, mikä vasten todellisuutta sekoitetaan usein rasismiin. Ainakin se yks poika, joka on tai oli siellä töissä vaikutti nimenomaan tuollaiselta... tiedä sitten. Harmi vaan kun eivät ota vastaan palautetta aina saa kuulla vastalauseita, jonka sinänsä ymmärrän täytyyhän sitä imagoa pitää yllä. Mutta mutta näin asiakkaan näkökulmasta hieman ärsyttää kun menet syömään ja luulet saavasi hyvääkin ruokaa hinta/laatu suhde kusee pahasti, sekä asiakaspalvelu. Siivouksesta puhumattakaan :( kaunis paikkahan se kyllä on, nätit maisemat jne.. kun vielä osaisivat tuoda paikan hyvät puolet esiin ja panostaa asiakaspalveluun ja ruokiin niin aivan mahtava paikka.


    • Anonyymi

      Ravintola on todella mahtavalla paikalla, mutta ympäristö todella epäsiisti. Kalusteet terassilla aikansa eläneitä, roskalaatikoille voisi tehdä katoksen ja pois näkyviltä. Eikä tee kovin hyvää vaikutelmaa, kun henkilökunta kessuttelee talon nurkalla.

      • Anonyymi

        Ei muuta ku palautepommitusta myllylle, turha näistä on suomi24-palstalla avautua... Miksi on niin vaikeaa antaa asiakaspalautetta paikan päällä ? Asiakashan on aina oikeassa, vai miten se meni ? :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei muuta ku palautepommitusta myllylle, turha näistä on suomi24-palstalla avautua... Miksi on niin vaikeaa antaa asiakaspalautetta paikan päällä ? Asiakashan on aina oikeassa, vai miten se meni ? :)

        Saadaan tämän kanavan kautta epäkohdat suuremman joukon tietoisuuteen. Sekös kapakan pitäjiä närästää.


      • Anonyymi

        Eli perus Jämsäläisittäin tämäkin homma siis hoituu... :D


      • Anonyymi

        Ongelmana on vain se, että näitä s. 24:n höpisijöitä ei kukaan ota tosissaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ongelmana on vain se, että näitä s. 24:n höpisijöitä ei kukaan ota tosissaan!

        Epäilyksen siemen on kylvetty... heh, heh... jos ei Vanhalla Myllyllä palvelun taso kohta parane, niin asiakkaat alkaa vähentymään.

        Ilveslinnassakin se viimeinen kahvilanpitäjä kehui tällä palstalla jotain kahvilansa piirakoita erinomaisen hyviksi ja oli olevinaan joku satunnaisesti kahvilassa poikennut reppumies. Loppui sekin pelleily sen kahvilan kanssa.

        Sama juttu, kun Kaipolan Orittu-talossa oleva riistobaarin pitäjä aikoinaan kehui kuinka maittavia lounaita sieltä sai. Kirjoittaja oli olevinaan joku riistobaarissa satunnaisesti poikennut pariskunta. Sehän onkin jo loppunut se Oritun riistobaari. Kaikkea ne jaksaakin yrittää, että saisivat asiakkaita poikkeamaan kurjiin puljuihinsa.


    • Anonyymi

      Näistä asioista on mainittu ennenkin, mutta mitään ei tapahdu. Ulkona ei ole mukava syödä kun kärpäset pörrää roskiksilta lautaselle.

    • Anonyymi

      Kyllä Myllyllä riittää asiakkaita ja on aina riittänyt. narisijoista ja mollaajista huolimatta. Nytkin viikonlopouna parkkipaikka täynnä autoja ja prätkiä. Kiva, että Jämsänkoskella on tällainen ruokapaikka/terassi. Hyvää kesää sinne. Varmasti käymme tänäkin kesänä syömässö ja useasti.

    • Anonyymi

      Ei ole kilpailua, ja ihmisillä nälkä. Ei tarvis kummonen baari tulla johkin veden lähelle niin tää olis tässä.

      • Anonyymi

        huh huh...kyllä oli kova pettymys Vanhalla myllyllä viikonloppuna.
        taka piha epäsiisti, yksi ainoa ehjä aurinkovarjo....voisikohan sen rikkinäisen sitten viedä pois!!
        Tarjoilija nyrpeä, ei kertonut etukäteen että listalta ei saa kaikkia ruokia, oli mukamas aineet loppu.
        Ruokaa sai odottaa yli tunnin...
        ja ei ees nälkä lähtenyt...hinta ja laatu ei kohtaa.
        sitten sai laskua odottaa..
        En ihmettele yhtään että paikalliset menevät muihin kaupunkeihin viikonloppuisin syömään kun taso on täällä näin surkea.
        kyllä olisi Sukulalle taas töitä.


      • Anonyymi

        Palvelu ja ruoka parantuneet. Hyvä paikka käydä syömässä. Mutta ulkoalueet kun pistäis kuntoon.. Aurinko varjot ja lattian tekis siihen. Ni sit olis viihtyisä 👌🏼


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe