vanhemmat tekevät minusta pikkusiskon orjan

4 plus 19

Olen nyt siis 15-vuotias tyttö, ja pikkusiskoni on 13. Olen koko elämäni ajan joutunut koville siskoni takia. Joudun tekemään KAIKKI mahdolliset meille suunnatut kotityöt. Joudun kuskaamaan siskoani joka paikkaan. Monesti joudun jopa siivoamaan siskoni huoneen, koska hän ei jaksa. Verukkeena näihin kaikkiin vanhempani pitävät sitä että siskollani on tosi rankkaa kun hän on MUKA yksinäinen ja koulukiusattu. Esim nyt lomalla hän vain istuu huoneessaan pelaamassa tai koneella, ilkeilee muille tai muuten vain makoilee. Itse haluaisin pyöriä kavereiden kanssa ulkona, mutta kappas vaan, hommana olisi imuroida koko faking talo/pestä pyykkiä/pestä astioita/hoitaa lemmikkiä. Siskoni istuu kaikki päivät pimeässä huoneessaan tai pyörii jossain ulkona, ja minä saan siivota. Esimerkki: Äiti:"tyhjentäisittekö tiskikoneen?" Siskoni:*valitusta ja v'ttuilua* äiti hymyilee ja käskee minun hoitaa homma. Kaikkein paksuinta on, että kun vasta sain mopokortin niin JOUDUN ravaamaan siskolleni kaupassa melkein öisin ja joudun kuskaamaan häntä vaikka mihin, enkä yhtäkkiä saa edes kyydittää kavereita. Toisin sanoen mopo ja mopokortti hommattiin vain siksi että voisin olla joku henkilökohtainen kuski siskolleni. Kaikki tämä sen takia että siskollani on muka niin helvetin vaikeaa TODELLA LIEVÄN koulukiusaamisen takia(en mitenkään vähättele koulukiusaamista!) ja minulle seuraa joku rangaistus aina kun en ole mieliksi siskolleni. Siskoni vain vi*tuilee vanhemmilleni ja minulle, eikä hänelle koskaan huudeta ja minulle raivotaan pikkuasioista ja minun tulisi muka aina olla hyväntuulinen. mielipiteitä?

11

398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No symphathy

      Lol, omapa on ongelmas.

    • PAPAPAPPAPAPAP

      Sano sun vanhemmille suoraan. Jos se ei toimi nii älä siiivoo, älä tee mtn mitä käsketään. Ei sun tarvii ollla kenenkää orja.

    • v jhckm

      Sano vastaan ja jos mopo uhkaa lähtee alta, majottaudu kavereille, mutta älä vaan vajoo siskos tasolle.

    • Omenapuu

      Meikäläisellä sama tilanne, tosin poikia ollaan ja vähän nuorempia. Mutta se ero että vanhemmilla ei ole mitään syytä laittaa meikäläistä hoitamaan hommia, useimmiten vain koska "mä annoin tän tehtävän sulle", kun tää pienempi ei joudu tekemään mitään. Tsemppiä vaan sulle! : )

    • runqqq

      teet ne hommat vaan helvetin huonosti ja jos valittaavat niin sanot että tehkääpä ite

    • JLOve?R

      Ihan kuin minä!!! Tosin mulla on pikkuveli ja oon 12 :D Vanhemmat käskee veljen tekee jotakin ja se ei tee. Sitten mut käsketään. Ja joskus äiti sanoo veljel et saa rahaa jos tekee sen homman. Mut jos mää teen ni ei mitää. -.- Argh!! Mulla on 8v pikkuveli 2v pikkuveli ja marraskuus tulee uus pikkusisko/veli. En kestä enää -.-

      • lifefucker

        Inhoatko veljiäsi? Todella lapsellista mutta lapsihan sinä oletkin.


    • Tiedäntunteen

      Ei kyllä auta olla tekemättä/tehä hommia huonosti. Jos mä tekisin kotityöt huonosti nii sitte pitäis tehä uudestaan, ja jos en tekis nii hirvee huuto ja kyllä varmana lähtis mopo alta. Sun kannattais jutella vanhemmiles, ja EHDOTTOMASTI malttaa olla korottamatta ääntä. Huutavaa lasta ei kukaan ota tosissaan (tai nuorta...).

    • TÄRKEÄÄ

      Mene juttelemaan koulusi terkalle, psukologille tms ja kerro toi kaikki hänelle ihan suoraan ja rehellisesti. Pyydä, että hän ottaa yhteyttä vanhenpiisi ja kertoo heille miltä sinusta todella tuntuu. Eikai ole tarkoitus, että sinusta(kin) tulee masentunut ja kiusattu (tosin kotona). Tämä on mielestäni järkevin tapa suhtautua ja sellainen jolla voit OIKEASTI saada muutosta asiaasi. Oikein paljon tsemppiä sulle! (tämä on neuvo 16v pojan äidiltä, jka on nähnyt paljon elämänsä varrella)

    • on sääntö nr 1

      Älä ikinä kerro kenellekään mitään

    • Suuttunut -.-

      Sano vanhemmillesi suoraan miltä sinusta tuntuu, näytä vaikka tuo viesti minkä kirjoitit tänne heille. Tuohon asiaan on tultava muutos, sinun on saatava elää omaakin elämääsi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4873
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2310
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1156
    Aihe