Tytär masturboi, mitä tehdä?

Äiti

Mitä pitäisi tehdä? Huomasin tässä viikko sitten, kun tyttäreni masturboi huoneessaan. En ole vielä kertonut hänelle, että tiedän. Miten kertoisin hänelle, ja miten saisin hänet lopettamaan?

100

25397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toinen äiti

      pitäisi saada lopettamaan? Normaalia touhua! Samanikäisenä aloitin ja teen edelleen. Onko tämä taas joku uskonto-juttu?

      • ???

        Samanikäisenä kuin kuka?
        Sitä paitsi eiköhän toi alkuperäinen kysymys oo ihan tzoukki...


      • Äitirar

        Tää on trolli


      • 11vuottasitten

        Joka tehtiin 11 vuotta sitten


    • Milla

      Tämä kirjoituksesi haiskahtaa kyllä pahasti trollilta, mutta vastaanpa siihen silti.
      Masturbointi kuuluu lapsen ja nuoren kehitykseen ja on ihan normaalia, jopa ihan pienet tytötkin masturboivat ja siihen ei saisi puuttua millään tavalla, kuten ei vanhemmankaan lapsen kohdalla.
      Jatkat elämääsi ihan kuin et tietäisikään asiasta mitään, teet vaan hallaa välillenne ja tyttäresi kehitykselle jos mainitset asiasta millään tavalla. Sitäpaitsi,miksi masturboinnin pitäisi loppuakaan? Se kuuluu ihmisen normaaliin käyttäytymiseen, älä väitäkään ettet ole itsekin kosketellut itseäsi nuorempana(kin)!

    • Nimimerkki

      Täytynee pitää esipuhe, jotta muut ymmärtäisivät miksi tuen Äiti-nimimerkin pyrkimyksiä. En ole uskovainen, mutta olen lasten ja nuorten masturbointia vastaan. Mielestäni se on kuin seksuaalisuuden marihuana. Ei varsinaisesti vaarallista, mutta portti vahvempiin huumeisiin. Seksuaalisuuden kehityksessä se on portti kahden ihmisen väliseen seksiin ja siten epäsuorasti yksi teiniraskauksien ja sukupuolitautien leviämisen syy. Voitte olla kanssani asiasta samaa mieltä tai ette, mutta minusta lapset eivät saa harrastaa minkäänlaista seksiä, koska he eivät ymmärrä seurauksia. Tietysti teille monille 'vapaan seksin' ajan kasvateille masturboinnin kieltäminen kuulostaa sairaalta, mutta mielestäni jokaisella on oikeus kasvattaa lapsensa parhaiten katsomallaan tavalla.

      Kertominen on parasta tehdä yllättämällä tytär joskus itse teosta ja poistua sitten äkkiä huoneesta, jotta tämä ei voi kieltää sitä. Älä jää kuitenkaan toimitusta tiiraamaan, mutta tee tyttärellesi selväksi, että näit mitä hän oli tekemässä. Jos haluat saada tyttäresi todella lopettamaan, niin sinun pitää silloin vetää asia niin sanotusti 'överiksi'. Kun tyttäresi on saanut itsensä pukeisiin, niin nosta välittömästi kissa pöydälle. Älä odota päiviä vaan hoida asia alta mielellään tunnin sisällä 'yllätyksen' jälkeen. Tee hänelle keskustelun kautta selväksi mitä mieltä olet asiasta ja anna hänelle siitä sopiva rangaistus. Voit esimerkiksi ottaa tyttäresi huoneen oven pois, mikäli hänellä sellainen on. Julkinen nöyryytys on yleensä myös tehoavaa ja tyttären 'harrastuksen' paljastaminen tämän kaveripiirille tavalla tai toisella olisi varmasti hyvä rangaistus.

      Sen verran hienovaraisesti itse ainakin vastaavassa tilanteessa asian pyrin hoitamaan, etten tuhoaisi tyttären itsetuntoa, vaan sen sijaan saisin hänet kieltämään itse oman seksuaalisuutensa. Silloin oli mediassa puhetta näistä naisten ympärileikkauksista ja kun lehdessä oli siitä juttu, jota tytär luki, niin sanoin hänelle 'että noin pitäisi tehdä kaikille itseään saastuttaville tytöille myös Suomessa'. En tietenkään olisi antanut kenenkään tytärtäni silpoa, mutta luulen sen vihjailun pitäneen tyttäreni poissa pahasta tavasta. Tietenkään en voi tietää lopettiko tyttäreni sen tavan, kuten et sinäkään voi koskaan tietää asiaa oman tyttäresi kohdalta varmasti. Hän on kuitenkin nyt kahdenkymmenenviiden ikäisenä hyvissä kihloissa, eikä teiniäitinä tai AIDS-potilaana, joten tässä vaiheessa asialla ei enää ole väliä. Tärkeintä on, että hän selviytyi nuoruutensa yli ja nyt hän saa tehdä omat valintansa. Ainakin meidän välimme ovat hyvät, joten ei masturbointi-kielto ainakaan mitään pahaa ole tehnyt.

      • Milla

        Toivottavasti sinunlaisiasi äitejä ei hirveästi tässä armaassa suomen maassa enää kovin montaa ole! Olet taatusti ollut entisessä elämässäsi kiihkoislamilainen mies!
        Olen lähestulkoon varma että olet itse saanut samanlaisen kielteisen kasvatuksen jota olet soveltanut omaan tyttäreesi.Häpeäisit että olet puhunut ääneen noin hyväksyvään sävyyn tyttöjen ympärileikkaamisesta joka on tuskallinen tosiasia vielä monelle miljoonalle tyttölapselle tässä maailmassa! Sinulle se tulisi tehdä pikimmiten niin voisi kysyä että vieläkö puhut sen puolesta, ethän sinä sitäpaitsi tee enää mitään koko värkilläsi kun lapset on jo tehty, pois vaan tylsällä partakoneella kaikki ja vielä mahdollisimman hitaasti! Toivon mukaan sinä et ole koskaan joutunut soveltamaan tyttäreesi noita ehdottamiasi konsteja, kyllä olisi tyttöparka saanut syvän haavan sieluunsa kun äiti olisi ensin rankaissut luonnollisesta asiasta ja vielä nolannut kaikkien kavereiden ja läheisten kuullen!
        Jos seksuaalisuudesta puhutaan hyvissä ajoin ja luontevasti lasten ja nuorten kanssa ihan oman kehityksen mukaan, olen varma että myös ehkäisyasiat yms. ovat kunnossa varhaisessa vaiheessa. Päinvastoin lapset joilta normaali seksuaalinen kehitys kielletään ja se mielletään saastaiseksi ja kielletyksi asiaksi josta ei puhuta, kuten sinä ajattelet, heille tulee enemmän ei- toivottuja raskauksia, sukupuolitauteja jne.mukaanlukien kaikki henkiset vauriot ja traumat.Itsellän on ollut ns.vapaa kasvatus seksin suhteen, asioista on aina puhuttu suoraan ja kiitän siitä vanhempiani, en tarvinnut kauhistua 11-vuotiaana kun menkat alkoivat kun tiesin jo etukäteen mitä tuleman pitää. Minulla ei ole koskaan ollut minkäänlaista sukupuolitautia, ei ole tehty aborttia eikä ole tullut ei-toivottuja lapsia. Neitsyyteni menetin 13-vuotiaana ensimmäiselle poikaystävälleni ja ennen sitä minulle hankittiin e-pillerit. Eikä minulla ollut kovin paljoa seksikokemuksiakaan alle parikymppisenä, johtuen ehkä siitäkin että aloitin pitkän seurustelusuhteen 15-vuotiaana. Eli en harrastanut ennen sitäkään irtoseksiä vaikka siihen olisi ollut lukemattomia mahdollisuuksia, ei vaan tuntunut tarvetta siihen! Että se siitä vapaan seksikasvatuksen vastustamisesta!


      • Isä

        Kirjoitit......oikeus kasvattaa lapsensa parhaiten katsomallaan tavalla.

        Kuuluisi olla ..... velvollisuus kasvattaa lasta tämän parasta silmällä pitäen .......

        Olet pahasti hakoteillä kun toteutat itseäsi lapsesi kautta.


      • jaaha

        NO HUH HUH!!!!!!!!!!


      • Eila

        ...ironialta, jolloin kysyjä sai mitä tilasi.

        Jos se ei kuitenkaan ollut ironiaa, niin huh huh minunkin mielestäni.


      • sanna

        Kuules, varmasti lähes KAIKKI masturboivat, joten ei KAIKISTA masturbointia harrastavista nuorista voi tulla teiniäitejä ja AIDS-potilaita.

        Uskomatonta miten ihmisen tyhmyys voi olla niin rajatonta.


      • aikuinen

        Oma äitini yllätti minut hinkkaamasta itseäni pehmoleluun kun olin jotain 6-7 vuotta vanha. Jo päiväkoti-iässä huomasin miten hyvältä tuntuu hinkata itseään tyynyn kulmaan tai pehmolelua vasten. Tämän yllättämisen seurauksena olen vasta nyt, kahden lapsen myötä, vajaa 25 vuotiaana alkanut päästä sinuksi oman seksuaalisuuteni kanssa!!!

        Toki nautin seksistä (mikä varmaan sinusta on aivan kauhistuttavaa) ja muuta, mutta seksuaalisuus on itselle ollut aikalailla näihin päiviin asti vieras käsite minulle... :/

        Itse olen ajatellut suhtautuvani tyttärieni itsetyydykseen tai unnuttamiseen mahdollisimman neutraalilla tavalla, jotta heille ei jäisi mitään traumoja. Eli huomata asia, mutta sanoa että se on heidän oma asiansa, jota tehdään vain yksinään ollessa, ei muiden nähden! Ja korostaa sitä (kun ovat vanhempia), että kenellekään ei ole oikeutta koskea sinne ilman lapsen lupaa!!!

        Ja, by the way, lapseni ovat hartaasti odotettuja, ei vahinkoja, ekan kerran harrastin seksiä 15 vuotiaana nykyisen aviomieheni kanssa ja silloinki olimme seurustelleet jo useamman kuukauden ajan. En ole tehnyt yhtään aborttia, katumuspillerit olen joutunut ottamaan pari kertaa kortsun hajoamisen takia. Joten tämä kumoaa aika hyvin esittämäsi asian, että kaikista jotka aloittavat itsetyydytyksen nuorena, tulee teini-äitejä ja heillä on hiv ym. ym. ym...

        Taidat olla suoraansanottua aika typerä ihminen ja äiti!!!


      • aika

        moni teiniäitejä........


      • Över

        Herranpieksut. Ihan mahdoton ollakseen äidin kirjoittama.


      • -__-

        sori nimimerkki mut toi oli jo vähä sairast et jos masturboi ni se ei tarkota sitä et sitä heti ryntäis harrastaa seksii jonkun kaa ja tulla raskaaks. ite oon nyt 16 ja aloitin masturboimisen jossai 12 v. ja oon silti vieläki neitsyt omasta tahdosta, kyllä sitä välillä ois ollu mahollisuuksia harrastaa seksiä ihan hotin jätkänki kaa mut oon päättäny et teen sen sit ku silt tuntuu. kyl myönnän et on tullu nuoleskeltuu välil niittenkaa mut ei sen vakavempaa. ja itselläni on kaveri joka "menetti" neitsyytensä 12 vuotiaana ja sitä ennen ei oo ikinä masturboinu tai mitää.


      • OLET HYVIN OUTO!

        Julkinen nöyryytys... haluatko että tyttäresi menettää ystävänsä ja tulee syrjityksi!?!


      • MURROSIKÄINEN

        "Toivottavasti ei jatka sitä kamalaa tapaa" kuule ite oon pian 14w ja löytäny masturboinnin hurmon askettäin. Itsekkin pidin sitä kauheana ajatuksena mutta hormoneille ei kerta kaikkiaan voi mitään. jotenka siinä sitä mentiin ekaa kertaa masturraes.mut kyll mul aluks nousi kauhee häpeä mutta tuli kumminkin kokeeltua taas uudestaan ja uudestaan jne. EI MURROSIKäISEN HORMONEJA VOI MUUTTAA JOS AIKOO PITÄÄ LAPSENSA TERVEENÄ. ja se kavereille juoruaminen oli aivan tyhmä ajatus koska murrosiässä kaverit on kaikki kaikessa ja sitten sinä tulet ja hajotat tyttäresi kaverisuhteet, joka voi johtaa myös kiusaamiseen. pahimmassa tapauksessa tytär voi masentua.


      • Tyttö,,,,,öööö

        Hyi vitun paska äidiksi.... Minun äitini pitää masturbointiani hienona asiana ja osti minulle sellaisen ihanan värisevän..... Tiedätte kyllä minkä.... Tuollaisia vanhempia täällä blogilla... Hyi saatana


      • näsänen1678
        sanna kirjoitti:

        Kuules, varmasti lähes KAIKKI masturboivat, joten ei KAIKISTA masturbointia harrastavista nuorista voi tulla teiniäitejä ja AIDS-potilaita.

        Uskomatonta miten ihmisen tyhmyys voi olla niin rajatonta.

        tiesitkö että masturbointi on terveellistä ja voi jopa ehkäistä syöpää ja AIDSia


      • TheGuyFawkes

        minun mielestäni on typerää sanoa että nostetaa kissa pöydälle, tai ylipäätään revitään ovi irti tai kerrotaan kaveripiirille? vittu kui tyhmä ihmisen pitää olla?
        mää ku luulin että eletää 2000 luvulla mutta ei eletää tuolla 1930 luvulla.


      • TapaIttesHirviöÄiti

        Annan sulle 3 ohjetta 1. Tapa ittes 2. Tapa ittes 3.tapa ittes.. Jos tietäisin kuka oot nii kyl mylly pyöris... Toivon sydestä ettei sul oo lapsii oot ihan sairas


      • pullapoika3

        haluatko että kerrot kaveri piireille ja tytöllä voi mennä KAIKKI kaverit 16vn tytöstä liikuu edelee nuo ja siinä se itsetuntonsa menetää ja sie nolaisit sen niin pahast et 1kk harkitsee itsemurhha


      • Teinityttö16

        Omg, mä en haluais, että olisit mun äiti. "Paljastaa kaveripiirille" sä oot epänormaali. Rangaistus.... Ootko tosissas? Mä en enää haluu elää täällä planeetalla. Vammanen planeetta.


      • Oot sä hullu?

        Tuohan menee liian "överiks", sä taodat kuule olla aika vainoharhainen, siis ihan oikeesti! Masturbointi on ihan normaali asia, jossa nuoret tutustuvat kehoonsa jne, joten, mikä on muka se paha juttu siinä? Teiniäidiksi masturboinnista, meni aika oudoksi.


      • 47vuotias äiti

        Älyätkö että lapsellasi on oikeus yksityisyyteen? "Et" Älyätkö että lapsesi menettää kaverit? "Et" Sairasta suoraansanottuna! Siis sinulla ei ole hajuakaan miten lapsellesi käy? SAIRAS TYHMÄ ÄMMÄ!!! Itse kun huomasin noin 4kk sitten 15 vuotiaan tyttäreni masturboivan olin iloinen! Koska lapseni seksuaalisuus kehittyy, ja se on aivan normaalia. Joten päätin yllättää tyttäreni jouluna annoin hänelle lahjaksi "vibraattorin". Sitten kun oli aika aukaista lahjat tyttöni sanoi minulle että "äiti tuu käymään" ja näytti lahjaansa kerroin hänelle että olin ostanut hänelle sellaisen koska ajattelin että siitä saisi enemmän iloa kun sormettamisesta ja tyttöni kiitti lahjasta ja seuraavana iltana masturboimme yhdessä :D


      • Juuuhhhh
        Oot sä hullu? kirjoitti:

        Tuohan menee liian "överiks", sä taodat kuule olla aika vainoharhainen, siis ihan oikeesti! Masturbointi on ihan normaali asia, jossa nuoret tutustuvat kehoonsa jne, joten, mikä on muka se paha juttu siinä? Teiniäidiksi masturboinnista, meni aika oudoksi.

        Ottakaa huomioon että tuo trolli viesti lähetettiin 10 vuotta sitten :DDDDDDD


      • Tyhmä vai tyhmä??!!

        Ootko sä tyhmä vai tosityhmä?!! Lapses voi menttää kaverit ja masentua, ja jopa tehä itsemurhan!!! Sama juttu se että estät runkkaamisen että estät kusemisen tai paskomisen! Sen on luonnollinen juttu! Kysyppä kaikilta seuraavilta nuorilta jotka tulevat sua vastaan, että ovqtko he runkanneet! Sen uälkeen mee vaikka sairaalaan tai vaikka kysymään Terveystiedon opettajalta, mitä mieltä se on runkkauksesta! Veikkaan, että 98% kysymiltä ihmisiltä saat vastauksen: 80% ihmisistä kokee runkkauksen alle 15v! Oot ilmiselvästi joko mennyt jollekki trollisivustolle kattomaan tietoja, mitä teehdä, tai kokenut itse saman asian. Älä pilaa jälkeläistes elämää, vqikka pilasit jo omas!


      • xPOIKAx
        47vuotias äiti kirjoitti:

        Älyätkö että lapsellasi on oikeus yksityisyyteen? "Et" Älyätkö että lapsesi menettää kaverit? "Et" Sairasta suoraansanottuna! Siis sinulla ei ole hajuakaan miten lapsellesi käy? SAIRAS TYHMÄ ÄMMÄ!!! Itse kun huomasin noin 4kk sitten 15 vuotiaan tyttäreni masturboivan olin iloinen! Koska lapseni seksuaalisuus kehittyy, ja se on aivan normaalia. Joten päätin yllättää tyttäreni jouluna annoin hänelle lahjaksi "vibraattorin". Sitten kun oli aika aukaista lahjat tyttöni sanoi minulle että "äiti tuu käymään" ja näytti lahjaansa kerroin hänelle että olin ostanut hänelle sellaisen koska ajattelin että siitä saisi enemmän iloa kun sormettamisesta ja tyttöni kiitti lahjasta ja seuraavana iltana masturboimme yhdessä :D

        Ootsä tosissas että sä masturboit sun lapses kanssa :O


      • cade
        47vuotias äiti kirjoitti:

        Älyätkö että lapsellasi on oikeus yksityisyyteen? "Et" Älyätkö että lapsesi menettää kaverit? "Et" Sairasta suoraansanottuna! Siis sinulla ei ole hajuakaan miten lapsellesi käy? SAIRAS TYHMÄ ÄMMÄ!!! Itse kun huomasin noin 4kk sitten 15 vuotiaan tyttäreni masturboivan olin iloinen! Koska lapseni seksuaalisuus kehittyy, ja se on aivan normaalia. Joten päätin yllättää tyttäreni jouluna annoin hänelle lahjaksi "vibraattorin". Sitten kun oli aika aukaista lahjat tyttöni sanoi minulle että "äiti tuu käymään" ja näytti lahjaansa kerroin hänelle että olin ostanut hänelle sellaisen koska ajattelin että siitä saisi enemmän iloa kun sormettamisesta ja tyttöni kiitti lahjasta ja seuraavana iltana masturboimme yhdessä :D

        tyttöni masturboi ja pissaakin ja hänellä on poikakaveri,pikku pyykkiä tulee ihan omiks tarpeiks,pyykkikori täynnä pikkuhousuja ja rintsikoita ,kun oon sanonut pese alkkarisi ym.alusasut niin joudun maksamaan ylelliset pikkuhousut,käytän itse tukevia housuliivejä' ja niihin kiinnnitetttäviä sukkia tai isoja sukkahousuja


      • disse
        Eila kirjoitti:

        ...ironialta, jolloin kysyjä sai mitä tilasi.

        Jos se ei kuitenkaan ollut ironiaa, niin huh huh minunkin mielestäni.

        masturboin ja tykkään siitä kun se tulee pimpsan pääältä pikkuhousuuni ,päivittäin vaihdan pidän erilaisia pöksyjä cade .lbs


      • Älti
        Tyttö,,,,,öööö kirjoitti:

        Hyi vitun paska äidiksi.... Minun äitini pitää masturbointiani hienona asiana ja osti minulle sellaisen ihanan värisevän..... Tiedätte kyllä minkä.... Tuollaisia vanhempia täällä blogilla... Hyi saatana

        Syö kuules sinä vaan niitä naksujasi ja raksujasi äläkä puutu joka asiaan.


      • Hilla-Halla

        Porttiteoriat ovat useimmiten järkeviä, kuten tässäkin. Pahimassa tapauksessa masturbointi on portti toiseen ulottuvuuteen, kuten Stargatessa.


      • StärGeit

        nii sitä jack o neil tulee ja sanoo poikani ampui itsensä koska häntä kiellettiin runkkaamasta...


      • kylläolen

        Aseta tytön huoneeseen valvontakamera.


      • Anonyymi
        OLET HYVIN OUTO! kirjoitti:

        Julkinen nöyryytys... haluatko että tyttäresi menettää ystävänsä ja tulee syrjityksi!?!

        haluaa


      • Anonyymi
        47vuotias äiti kirjoitti:

        Älyätkö että lapsellasi on oikeus yksityisyyteen? "Et" Älyätkö että lapsesi menettää kaverit? "Et" Sairasta suoraansanottuna! Siis sinulla ei ole hajuakaan miten lapsellesi käy? SAIRAS TYHMÄ ÄMMÄ!!! Itse kun huomasin noin 4kk sitten 15 vuotiaan tyttäreni masturboivan olin iloinen! Koska lapseni seksuaalisuus kehittyy, ja se on aivan normaalia. Joten päätin yllättää tyttäreni jouluna annoin hänelle lahjaksi "vibraattorin". Sitten kun oli aika aukaista lahjat tyttöni sanoi minulle että "äiti tuu käymään" ja näytti lahjaansa kerroin hänelle että olin ostanut hänelle sellaisen koska ajattelin että siitä saisi enemmän iloa kun sormettamisesta ja tyttöni kiitti lahjasta ja seuraavana iltana masturboimme yhdessä :D

        Minäkin olen masturboinut tyttäreni kanssa, ja olen nainen. Aluksi ostin hänelle vibraattorin ja sen jälkeen masturboimme yhdessä ja se johti yhteiseen seksiin ja lopuksi isä tuli mukaan ja harrastamme seksiä kolmistaan nykyään vähintään kerran viikossa.


    • Oona

      Mene tyttäresu huoneeseen nakuna ja asetu hänen viereensä vuoteelle ja ala itsekin runkkaamaan. Kerro samalla miten ihanaa runkkaaminen on ja vanhempana voit antaa hänelle hyviä vinkkejä monipuolisista runkkaustavoista. Tietenkin voisit ostaa hänelle muutaman hieromasauvan ja antaa hänelle luvan käyttää omia sauvojasi. Ja saathan sinäkin kivan lisäkokemuksen kun alatte harrastamaan yhteisrunkkailua. Sitten voit opettaa hänelle myös lesbojuttuja ja voitte sitten myöhemmin ottaa vielä isänkin mukaan leikkeihinne.

    • mamma

      Itse en aio puuttua omien tyttärieni itsetutkiskeluun. Jokaisella on Oikeus kosketella omaa ruumistaan! Sen teen heille kuitenkin selväksi, ettei heitä saa kosketella kukaan muu ihminen lapsena ollessa.
      Itse olen kärsinyt mm. orgasmi vaikeuksista aikuisiällä juuri sen tähden, että masturbointiin ja lääkärileikkeihin suhtauduttiin todella negatiivisella tavalla...siis muistakaa, että liian jyrkällä tuomiolla aiheutatte loppu iäksi traumoja omille lapsillenne.

    • minä

      Minkäs uskontokunnan kannattaja täällä tällä kertaa on? Katolilainenko on, vai peräti lestadiolainen?

      • VIISAs

        anna ihmisen olla siinä uskonnossa kun haluaa ei se kuulu kyllä sulle pätkääkään ihan sama missä uskonnossa on silti voi masturboida!!!!!!!!!!!!!


    • äiti 66

      Minun tyttäreni aloitti jonkin sortin itsetyydytyksen noin neljän vanhana, kun huomasi miten leikkihepalla ratsastettaessa vähän eri asennossa sai tuntuman alapäähänsä...

      Olin hieman hämilläni tilanteesta ja huomautin hänelle, että tuo on nyt semmoista juttua, että sitä ei pidä tehdä muiden ollessa paikalla.
      Kun tyttö kasvoi ja heppa kävi pieneksi ja se myytiin, hän siirtyi huonekaluihin, eli lähinnä sohvien ja sohvatuolien käsinojille puuhaamaan tätä samaa juttua.
      Taas piti muistuttaa että se on niin oma juttu, etä sitä ei tehdä muiden ollessa paikalla.

      Mielestäni on hullua lähteä kieltämään lapsilta oman kehonsa tutkiskelu tai itsetyydytys, jotka tuottavat mielihyvää.

      Ei kai kukaan halua lapsestaan "tynnyrissä" kasvanutta, jolta on kielletty jopa oman itsensä tunteminen? Kieltomenetelmillä tytöille ei ainakaan tule tervettä suhtautumista omaan seksuaalisuuteensa.

    • justiinsa

      Ootko tosiaan noin vanhanaikainen vaan muuten vaan"törppö"kysytkin tuommosta, ihan luonnollista asiaa anna lapses kasvaa rauhassa ja tutustua itteensä.Sinun ei millään lailla tarvitse puuttua tuohon asiaan,kuuluu ihan normaaliin kehitykseen vai mitä?mieti vähän!

    • Sannuli92

      Masturbointi ei ole haitallista! Päinvastoin, on järkevää tutustua itseensä ennen vakavaa seurustelua! Olen 12v ja lukenut muutaman jutun aiheesta. Anna tyttäresi olla ja tutstua itseensä!

    • täysi-ikäinen

      Minun äitini on täysin "seksinvastainen". Hän ei hyväksy, että minä harrastan seksiä tai masturboin. Itse hän on synnyttänyt seitsemän lasta. Kauhea määrä sanon, vaikka emme olekaan lestadiolaisia. Siitä voi sitten päätellä, että hän itse nussii paljon. Ensimmäisen lapsensa hän synnytti 17-vuotiaana.

      Kerran jäin poikaystäväni kanssa kiinni seksin harrastamisesta huoneessani rysän päältä. Äiti löi minua. Kyllä hän on varmaan huomannut myös, että masturboin. Minusta tuntuu, että tarvitsen koko ajan seksiä. En kuitenkaan ole mikään nymfomaani..

      Minusta tuntuu, että minusta on tullut tällainen juuri äitini kielteisten asenteiden ansiosta. Jos nuoren ei anneta esim. tutkia itseään, se kostautuu myöhemmin. Nuori käsittää helposti väärin.

    • mmnnniiäää

      Et voi olla tosissasi?
      Tai sitten olet täysin URPO.
      Jos nyt tiedät mitä urpokaan tarkoittaa????
      Anna lapsesi kasvaa ja kehittyä rauhassa.
      Itse et sitten varmaankaan runkkaile koskaan tai runkkailut nuorempana?

    • 13W

      Sun tyttärellä on oikeus tutustuu seksuaalisee
      elämää!!! Se ei oo haitaks tai mitää.
      Mun mielestä sun ei pitäis sanoo sille et sä näit!
      ...tai mitää... Kyl kai säki joskus masturboit
      ainaki teininä!!! Ja musta tuntuu et se alkaa syyttää sua urkkimisesta... Suosittelen et mietit ainaki kaks kertaa!!!!!!!!!!!11111111

    • Grieda

      Jos minkäänlaista hienotunteisuutta löytyy; et mene kertomaan tyttärellesi nähneesi hänen masturboivan. Saat hänet vain nolostumaan, pahimmassa tapauksessa pitämään itseään likaisena taikka epänormaalina.

      Masturbointi on, kuten jo moneen kertaan sanottu, aivan luonnollista toimintaa. Viestistäsi ei käynyt ilmi tyttäresi ikää, mutta itsetyydytys kuuluu normaaliin sukupuolivietin kehittymiseen. Omaan kehoon ja sen reaktioihin täytyy tutustua; jossain vaiheessa sukupuolielämä tulee väistämättä ajankohtaiseksi.

      Annahan tyttäresi kehittyä normaalilla tavalla. Hänestä tulee nainen ennemmin tai myöhemmin, sitä et voi estää.

    • BITCH MÄ KOSTAN TÄN!

      VITTU MITÄ PASKAA "NIMIMERKKI" EI VITTU MIKÄ PASKA-AIVO! eiks sun pienee herneesees mene, että MASTURBOINTI ON NORMAAALIA! kaikki tekee sitä nii pienet ja isotki. oon samaa mieltä ku nää muut! SÄ PILAAT SUN TYTTÄRES ITSETUNNON JA VITTU KAIKEN! KUVITTELE ITSE MILTÄ TUNTUU TYYDYTTÄÄ ITSEÄÄN JA ÄITI TULEE YLLÄTTÄMÄÄN JA RANKAISEE SIITÄ! 1. SIINÄ NOLAA ITTENSÄ 2. SE TUNTUU VÄÄRÄLTÄ 3. SIITÄ SAA TRAUMOJA 4. PILAANTUU ITSETUNTO 5. TYTÄR EI OPI TUNTEMAAN SEN SUKUELIMIÄ ... PISTEENÄ IIN PÄÄLLE SE ALKAA VIHAAMAAN SUA JA SAAT JOKA AAMU KUULLA SEN SUUSTA SANAN - HAISTA PASKA VITUN HUORA!


      tätä mieltä mä olen susta! toi on huonoa kasvatusta ja luulen että tässä taitaa olla kyse siitä, että SÄ ET KYKENE SAAMAAN ORGASMIA SUN VITUN HUONON LAPSUUTES JA MIEHES TAKII JA OOT KATEELLINEN SUN TYTTÄRELLES JOLLA TODENNÄKÖSESTI ON POIKAYSTÄVÄ JOSTA SÄ OOT AINA UNELMOINU JA VARTALO JOTA ET OSAAA EDES UNELMOIDA .... ETTÄ NII MUORISENI JA JOS MÄ KUULEN SUN VIELÄ TEKEVÄN JTN TOLLASTA JA ILMOTAT SIITÄ TÄÄLLÄ NII IHAN VARMA ETTÄ OTAN SUN TIEDOT SELVILLE JA KUTSUN JAMMUSEDÄN POLTTAMAAN ILTAPALAKS SUT

      SULLE SOPIVAT SANATA: HUORA, ÄMMÄ; VITUN PASKA, PASKA-AIVO, ROSKAKASA, LANTAKASA, PASKA, BITCH, EI ANTEEKS NOI OLI LIIAN HYVIÄ SULLE SÄ TAIDAT OLLA ... HUORA JOKA NÄYTTÄÄ MIEHELTÄ .. sry vanhalta papalta... JA JOKA PUHUU KU JOKU VITUN NORSU HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHH unohditko ajaa partakarvas ;D ajapa nyt heti! ettei tarvii käydä ympärileikkauksessa

      • KAIKKI KUULOLLE!

        Tuolla on tuo yksi teksti, josta nyt kaikki ovat kommentoineet, ja minusta se on väärin. Ensiksi laitan selväksi sen, että on todella noloa ja älytöntä laittaa jotakin näin rajua tekstiä tänne kaikkien nähtäväksi. Täällä saattaa käydä nuorempiakin ja tekstisi saattaa pelottaaa heille koko loppuiän traumat.

        Jokaisella nuorella on oikeus tutustua itseensä, niinkuin aikaisemmin muut ovat jo todenneet. Onko muka väärin, että tarkastelee omaa sukuelintään ja kokeilee uusia asioita. Jos tämä toistuu voi kyseessä olla hyvänolon tunteminen ja siihen voi jäädä pahasti koukkuun. Kuitenkaan vaikka näin kävisi kannattaa antaa sen olla, koska hyväolo ei ole rikos. Myöhemmin se vaikuttaa siihen miten hyvin tunnet sitä aikuisena. Jos äitisi tai isäsi on kieltänyt tämän, niin aikuisena orgasmin saanti voi olla hyvin vaikeata.
        ____________________________

        Niille nuorille, jotka täällä käyvät itkemässä vanhempiensa ilkeyttä:

        Älä lannistu. Vanhempasi ajattelevat väärin ja todennäköisesti taustalla saattaa olla heidän lapsuuden kokemuksensa tai nykypäivään liittyvät orgasmin saamattomuudet.

        Vessa on hyvä paikka masturboinnille jos ei muualta saa yksityisyyttä. Voit lukittautua vessaan ilman pelkoa, että äitisi tulee huutamaan ja hajottamaan vessankin oven, koska vessassa pitäisi saada asioida rauhassa ja jos äitisi poistaa oven, ei hänkään saa asioida rauhassa. Toinen hyvä paikka on peitonalla yöllä.

        Lisää vinkkejä:

        Orgasmi auttaa pääkipuihin useimmiten ja rentouttaa jos on ollut huono päivä ja mieli on maassa. Jos kuitenkin äidilläsi on kamerat joka puolella, kannattaa huijata kameraa ja olla koko ajan mieli maassa ja itku silmässä aina ihan kameran nenän edessä. Äitisi ei varmastikaan kestä katsoa tyttärensä itkemistä.

        Muita hyviä mielihyvän lähteitä ovat mm. herkut ja hauskat pelit, kirjat, hauskanpito, elokuvat... niitä on paljon. Kannattaa kokeilla vaikkapa suklaan syöntiä.

        __________________________________

        Mitä pahaa orgasmin/masturboinnin kieltäminen voi sitten muka aiheuttaa?

        Tytär saattaa tuntea itsensä epätavalliseksi kummajaiseksi. Hän saattaa saada traumoja, kun oma äiti näki tilanteen ja vielä pahemmat traumat kun läheiset saavat tietää. Tämä on väärin! Traumat voivat haitata koko loppuelämän. Parilla sanalla saatat pilata hänen itsetuntonsa koko loppuelämäksi. Tyttäresi koulunkäynti saattaa häiriintyä vakavasti ja kaveripiiri saattaa kadota, mikäli tyttärelläsi on kavereita, kun noin hirveä äidin omistaa.
        Hän ei ehkä osaa enää käyttäytyä luontevasti muiden seurassa! Hänestä saattaa tulla harhaluuloinen ja pahimmassa tapauksessa MIELISAIRAS! Tytöstä voi koko ajan tuntua esim. kadulla, että oma äiti on nyt kertonut kaikille näille vastaantulijoillekkin ja kaikki tuijottavat häntä.

        Jos näin on käynyt jollekulle tyttöraukalle, ei hänen äidilläänsä ole kaikki piuhat paikoillaan. Ehei! Ei todellakaan! Siispä kehotan unohtamaan kaikki nuo typerät väitteet, että se johtaa teiniraskauteen ja huoraksi. Anna asian olla ja vasta sitten kun se oikeasti johtaa johonkin pornovideoihin yms. kannattaa ottaa asia puheeksi, mutta ilman rangaistuksia.

        Täytyy osata ymmärtää tytärtään ja kysellä häneltä miksi hän tekee niin. JA TÄMÄKIN VAIN PORNOGRAFIAN JA MUUN SELLAISEN YHTEYDESSÄ! EI MASTURBOIMISEN! Tytön masturboimisesta ei pitäisi ollenkaan puhua, ellei tyttö ota sitä aiheeksi. Muuten tytär saattaa nolostua. ET SIIS KERRO HÄNELLE, JOS NÄIT MASTURBOIMISEN! Unohdat vain koko jutun.

        Toivon, että otatte kantaa tähän!


      • zafic
        KAIKKI KUULOLLE! kirjoitti:

        Tuolla on tuo yksi teksti, josta nyt kaikki ovat kommentoineet, ja minusta se on väärin. Ensiksi laitan selväksi sen, että on todella noloa ja älytöntä laittaa jotakin näin rajua tekstiä tänne kaikkien nähtäväksi. Täällä saattaa käydä nuorempiakin ja tekstisi saattaa pelottaaa heille koko loppuiän traumat.

        Jokaisella nuorella on oikeus tutustua itseensä, niinkuin aikaisemmin muut ovat jo todenneet. Onko muka väärin, että tarkastelee omaa sukuelintään ja kokeilee uusia asioita. Jos tämä toistuu voi kyseessä olla hyvänolon tunteminen ja siihen voi jäädä pahasti koukkuun. Kuitenkaan vaikka näin kävisi kannattaa antaa sen olla, koska hyväolo ei ole rikos. Myöhemmin se vaikuttaa siihen miten hyvin tunnet sitä aikuisena. Jos äitisi tai isäsi on kieltänyt tämän, niin aikuisena orgasmin saanti voi olla hyvin vaikeata.
        ____________________________

        Niille nuorille, jotka täällä käyvät itkemässä vanhempiensa ilkeyttä:

        Älä lannistu. Vanhempasi ajattelevat väärin ja todennäköisesti taustalla saattaa olla heidän lapsuuden kokemuksensa tai nykypäivään liittyvät orgasmin saamattomuudet.

        Vessa on hyvä paikka masturboinnille jos ei muualta saa yksityisyyttä. Voit lukittautua vessaan ilman pelkoa, että äitisi tulee huutamaan ja hajottamaan vessankin oven, koska vessassa pitäisi saada asioida rauhassa ja jos äitisi poistaa oven, ei hänkään saa asioida rauhassa. Toinen hyvä paikka on peitonalla yöllä.

        Lisää vinkkejä:

        Orgasmi auttaa pääkipuihin useimmiten ja rentouttaa jos on ollut huono päivä ja mieli on maassa. Jos kuitenkin äidilläsi on kamerat joka puolella, kannattaa huijata kameraa ja olla koko ajan mieli maassa ja itku silmässä aina ihan kameran nenän edessä. Äitisi ei varmastikaan kestä katsoa tyttärensä itkemistä.

        Muita hyviä mielihyvän lähteitä ovat mm. herkut ja hauskat pelit, kirjat, hauskanpito, elokuvat... niitä on paljon. Kannattaa kokeilla vaikkapa suklaan syöntiä.

        __________________________________

        Mitä pahaa orgasmin/masturboinnin kieltäminen voi sitten muka aiheuttaa?

        Tytär saattaa tuntea itsensä epätavalliseksi kummajaiseksi. Hän saattaa saada traumoja, kun oma äiti näki tilanteen ja vielä pahemmat traumat kun läheiset saavat tietää. Tämä on väärin! Traumat voivat haitata koko loppuelämän. Parilla sanalla saatat pilata hänen itsetuntonsa koko loppuelämäksi. Tyttäresi koulunkäynti saattaa häiriintyä vakavasti ja kaveripiiri saattaa kadota, mikäli tyttärelläsi on kavereita, kun noin hirveä äidin omistaa.
        Hän ei ehkä osaa enää käyttäytyä luontevasti muiden seurassa! Hänestä saattaa tulla harhaluuloinen ja pahimmassa tapauksessa MIELISAIRAS! Tytöstä voi koko ajan tuntua esim. kadulla, että oma äiti on nyt kertonut kaikille näille vastaantulijoillekkin ja kaikki tuijottavat häntä.

        Jos näin on käynyt jollekulle tyttöraukalle, ei hänen äidilläänsä ole kaikki piuhat paikoillaan. Ehei! Ei todellakaan! Siispä kehotan unohtamaan kaikki nuo typerät väitteet, että se johtaa teiniraskauteen ja huoraksi. Anna asian olla ja vasta sitten kun se oikeasti johtaa johonkin pornovideoihin yms. kannattaa ottaa asia puheeksi, mutta ilman rangaistuksia.

        Täytyy osata ymmärtää tytärtään ja kysellä häneltä miksi hän tekee niin. JA TÄMÄKIN VAIN PORNOGRAFIAN JA MUUN SELLAISEN YHTEYDESSÄ! EI MASTURBOIMISEN! Tytön masturboimisesta ei pitäisi ollenkaan puhua, ellei tyttö ota sitä aiheeksi. Muuten tytär saattaa nolostua. ET SIIS KERRO HÄNELLE, JOS NÄIT MASTURBOIMISEN! Unohdat vain koko jutun.

        Toivon, että otatte kantaa tähän!

        Tytön masturboimisesta ei saa ikinä milloinkaan mainita sanallakaan. Mites sitten pojilla, kun on niin varmat mielipiteet?


      • Runkkari14

        Puhut asiaa, kaikilla on oikeus runkata, minä vedän käteeni tälläkin hetkellä. Olen poika 14v. Kun ajattelee jotai kaunista tyttöö sun haarovälissä alasti, niin saa makean orgasmin.


    • Toimi nopeasti...

      Minäkin kannatan tuota oven poistamista viikoksi pariksi. Toimiva konsti.

      • TheGuyFawkes

        vittu mää poistaisin sun pillun porakoneella tai mikäli olet mies niin vetäisin sun kassit rälläkällä, syöttäisin rotanmyrkkyä ja heittäisin mereen.

        vitun romukasa ootas vaa ku saan sun ip:n esille ;)


    • Näin meillä

      Ei todellakaan ovea pois.Ehkä lukko oveen ja kamerat pois sen huoneesta.Ja sitte jos oisit tosi kiva ja huippu niin tilaa sille hieromasauva netistä sen nimellä ja anna sille se paketti jossa on sen nimi tyyliin sulle tuli joku paketti.Ja ei siitä sen enempää.Ostat muka vääranlaisia pattereita esim. johonkin kaukosäätimeen.Vedät muka siitä herneen nenään ja kysyt tarviiko joku niita johonkin.On ainaki uusia pattereita jos joku tarvii...Jotain tähän tyyliin.

      • Tyttöpoliisi

        Tämä on hyvä juttu - ei huono.Se mitä useat ihmiset eivät ymmärrä on se että lapsissa herää seksuaalisuus no - lapsena ja se miten vanhemmat suhtautuvat siihen on ratkaisevan tärkeää.Miettikääpä omaa seksielämäänne ja miten te ja omat vanhempanne suhtautuivat seksiin.Hmm jotain estoja...no enhän mä voi-miks et vois?Ei sun isi ja äiti oo näkemässä.


    • .

      ÄLÄ RUOKI TROLLIA!

      Aloitus on vanha ja trolli

    • moikka231

      Harmi minut olisi pitänyt pelästyttää aikaisemmin etten olisi ruvennut itsetyydyttämään. kadun nyt että aloitin sen! Olen iloinen että jotkut kieltävät itsetyydytyksen. HYVÄ TE!

      (mun mielipide)

      t. Poika

    • d44444hh

      hyi vittu kuka hullu masturboi.... yäk mua ällöttää mun alapää enkä vois ikinä sorkkia sitä

      toivoo 14v tyttö

      • Oot0uto

        Sä et oo 14v ku sua se muka oksetta


    • Anki Christ

      Hei Äiti! Meidän perheessämme oli samanlainen tilanne muutama vuosi sitten 16-vuotiaan tyttäremme kanssa. Kylmästi vain jouduimme kiskomaan hänen tietokoneensa pois ja kieltämään häntä pitämään huoneensa ovea kiinni. Tämä auttoi, ehkä myös tytärtäsi. Voimia sinulle.

      • TheGuyFawkes

        voimia sinulle?
        vittu minkä helvetin kirkoston jäsen sinä oot, vittu tollanen horo pitäs polttaa uunissa , vanhat arjalaiset tavat käyttöö tollasille.


    • ANTI cristussu

      Hei!

      Minä ole 13 v ja olen jo aloittanut runkkamisen 9v.
      Runkkaamisessa ei ole mitään pahaa ja sen estäminen pitäisi lailla kieltää.

      Jos lapsi haluaa tuntea itsensä ja kokeilla jotain uutta siinä ei pitäisi olla
      mitää pahaa vaan päinvastoin.Joku äiti saattaa estää runkkaamisen ,koska hän luulee ,että heti kun alkaa runkata hypätään sänkyyn ja harrastetaan seksiä.

      Jos joku estää runkkaamisen sen täytyy olla liian uskonnollinen tai sitten vain ei ole koskaan itse testannut.Minusta olis parempi jos joku äiti ymmärtäis ja ostais vaikka jonkun SEKSIKEPIN lapsellensa.

    • Jestas sentään

      Tuossa masturboinnissa ei ole mitään epänormaalia eikä kiellettävää.Se on aivan tavallista niin tytöillä kuin pojillakin ja aikuisenakin.
      Sitä harrastaa varmaan useimmat pojat ja tytöt ja aikuiset.
      Siinä oppii tunteman kehoaan ja vielä nauttiikin.Ei sitä kannata mennä kieltämään .Se saattaa vain jättää lapseen pahoja traumoja ja estää siten tuon seksin harrastamista toisen kanssa aikuisiälläkin.Ei hän mitään pahaa aiheuta itselleen masturboidessa.
      Eri asia on seksin harrastamisen aloittaminen toisen kanssa liian nuorena ja ei vielä kypsänä siihen.

    • lutkapenis

      Oliko trolleja jo 2004?????

      • TheGuyFawkes

        mietin aivan samaa :D
        tainnu olla aina näitä trolleja, en oo vaa ite foorumeil ikin pyöriny.


    • Pedopanda

      Haluaisin tutustua tyttöön seksuaalisissa merkeissä 11-14v

      • Pedopanda

        Kirjottakaa jos on tyttö joka sopis seksuaalisissa touhuissa 11-14


      • homo sexi seppo

        Pedo panda haluaisitko kanssani runkkaamaan olen poika ja haluan nuolla sinun kulliasi.


      • HETEROMIES69
        homo sexi seppo kirjoitti:

        Pedo panda haluaisitko kanssani runkkaamaan olen poika ja haluan nuolla sinun kulliasi.

        HA GAYYY


    • TROLLIMIES

      RUNKKAAMINEN ON NORMAALIA THATS IT!

    • riuttala76

      Minkä helvetin takia pitäisi tehdä jotakin. Kun itse lapsena katsoin Emmanuelle elokuva sarjan ja aloitin masturboimisen, niin ihan hirvittää ajatella miltä musta ois tuntunut jos vanhemmat ois siihen jotenkin puuttuneet. Oisin varmaan saanut siitä mielenterveydellisiä ongelmia.

    • riuttala76

      Hitto mä oon 37-vuotias mies ja nuorempana mulla oli hyvinkin vilkas seksielämä. Mä en tänä päivänäkään kehtaa äitin kanssa jutella seksielämästäni sanallakaan Meinaatko sä todella et lapsi haluaa keskustella siitä vanhempiensa kanssa?

    • lulu4

      No mä en ainakaan masturboi, koska se ei tunnu missään, ja ihmettelenkin miten joku voi saada ees orgasmin siitä, kun mulla ei tunnu....

      • KokemustaOn

        sen minka nuorena oppii sen vanhana taitaa.. eli harjoitus tekee mestarin :)


    • Anna runkata

      kuules nyt hyvä rouva, kyllä sitä saa runkata kun mieli tekee, itekkin varmaan teit niin nuorena, anna tyttäres runkata älä puutu siihen, masturbointi ei ole syntiä eli ei kiellettyä piste.

    • Nuori itsekin

      Itselläni tuskin masturboiminen johtaa seksiin, minun on vaikea saada emätinorgasmia, tein mitä vain. Saan vain klitorista kiihottamalla orgasmin. Aloitin olessani 10v

    • Huolestunut isäpuoli

      Yllätin17 vuotiaan tyttäreni, tai tarkemmin sanottuna tytärpuoleni, tyydyttämästä itseään huoneessaan. Menin sisään ja siellä tyttö oli ilman housuja, paikat levällään ja hieromasauva pyllyssä. Nähdessään minut hän yritti peitellä itseään ja selitellä, mutta ei tuollaiselle löydy järkevää selitystä. Nyt en saa kuvaa mielestäni - kiltti tyttö jota olen kasvattanut omana lapsenani vääntyneenä sellaiseen irvokkaaseen asentoon, kasvot himosta kouristuneena. Aivan sairasta touhua, ei minun nuoruudessani ollut tuollaista. En tiedä pitäisikö minun ilmoittaa lastensuojeluun tästä.

    • ex vl

      Minusta On sellaiset ihmiset ovat sairaita mieleltään itse. jotka sanovat että Itsetyydytys on Sairaus. Mutta sanokaapa uskovaiset se ettää jos Jumala Näkee kuule kaiken ja rakastaa Ihmistä. niin MIksi Hän olisi kehittänyt Ihmiselle ominaisuuden että voi harrastaa seksiä ja Vaikka Masturboida. Koko Raamattu on ihmisten aikaansaannos Keksittyjä valheita täynnä.

    • Jenna -98

      Minä kärähdin sormetuksesta, kun pimppini litinä kuului ovenraosta äitini korviin. Äitini sai siitä hyvän idean ja osti minulle joululahjaksi suuren, suonikkaana sykkivän tekopeniksen. Harva se ilta rassaan sillä kireän kosteaa pimperoani. Olen ollut tosi tyytyväinen, ihq orkkuja!

      • vzdvz

        Mitä mies.


    • näin_ on_

      Etkö tienny että väestöliittoki sanoo että masturbointi on tärkeää oman kehoon tutustumisen kannalta jote älä kuulu niihin vanhempiin jotka estää sen

    • j0p

      antaa vaa runkata

    • 12v

      kiitos kun kerroitte tosi asiat! luulin eet oon ainoo ja et se ois jotenkin noloo mut ei ook kiitos

    • letherbe

      Anna tehdä niin. Siinä ei ole mitään väärää.

    • Factsb4Flowerhats

      Hahah. Herätetääs tää taas eloo. ;)

      ( yllätyin khyllä kun aloitettu vuodella 2004 ja viime kuussaki viel kirjoteltu )

      Vaihtoehtoja on kaksi(sataa)!

      1. Olet vittumainen ja ostat tällaisen hänelle synttärilahjaks;

      http://kuvaton.com/browse/30051/antimasturbation_cross.jpg

      2. Tai annat vaa sormitella mite sielu sietää. Hyvältähä se tuntuu, siksi sitä tehään. ;)

    • Murrosikäinen

      Mit väliä jos lutkuttaa, monethan sitä tekee.

    • bcbxcb

      AP TROLLAA

      • masturboiva poju

        Aloitin masturboimisen ja olen nyt 13-vuotias. Ei siinä ole ongelmaa.


    • cade

      meidän tyttö myös tyydyttää ,se on ihan normaalia sexuaalisuuden heräämistä ja pikkuhousuja kastuu samalla voi vielä tulla pissavahinkokin niin kuin koulubileissä kun tyttäremme oli tullut kotiin sulhasensa kanssa olimme silloin matkalla,kotona oli järjestetty oikein bileiden jatkot ja alusasuja pitkin olohuonetta,minun myös vaatekaapilla oli käyty kun naureskelivat tukeville liiveilleni,käytän napakoita alusasuja ja tyydytän itseäni joskus kun mies on matkoillaan, ja tyttäreni on minut joskus yllätänyt kun olen kastellut pöksyni masturboidessa

    • cade

      se on ihan normaaalia jos masturboi ja pöksyyn tullessa ihan kiihoittavaa kun oon tehnyt sitä samaa nuorena 10 v.

    • MiksiTaiMiksiEi

      Niinpä, ei kai tuossa asiassa ole muuta epänormaalia, kuin se että on monia ihmisiä, jotka eivät tuollaista ymmärrä ja pidä normaalina. Miettisit ensin, mitä pahaa se voisi aiheuttaa ja kenelle, sinulleko? Kyllä maailmaan mahtuu tekoja jotka eivät vahinkoita itseä, eivätkä muita.
      Ovatko ihmiset yhtä huolissaan poikien vastaavasta käytöksestä?

    • Googlaajaaa

      Jos kerran haluat hänen lopettavan sen niin tehokkain tapa on vaania seuraavaa kertaa ja rynnätä huoneeseen huutamalla aivan hirveästi, että häpeäisit yms. Kunnon melu ja nätä olevsi aivan tuohduksissa ja sekaisin asiasta. Huuda ja melskaa kauan. Kunnon syyllistäminen saa kuriin kyllä ja muistaa lopun ikänsä olla varovainen seksuaalisuuden kanssa. Tämä on tehokkain ennaltaehkäisevä keino.

      • näpräämään

        Toi tyttö on jo aikuinen. Eiköhän se jo päätä omasta masturboinnistaan. Aloitus on 11 vuotta vanha.


    • Aivannormaalia

      Mitä vanhemmalle kuuluu aikuisen lapsen masturbointi? mitä jos lopetat vaan sen tirkistelemisen ja keskityt vaalimaan omaa seksuaalisuuttasi ja ehkä terapian keinoin hankkudut irti häpeästä.

    • masturboiminen

      mä masturboin ja se tuntuu hyvältö ku saa omas rauhas hyväillä mun paikkoja. Oon 12.

    • 10vs

      Hmm, onko se normaalia että vanhemmat kieltävät oman ruumiinsa tutkiskelun? Vaikka olen yksin omassa huoneessa, vanhemmat ei vaan anna itsetyydyttää. Olen 10-vuotias poika.

    • enkelipsahdus

      alä katso sitä ettet joutuu kiusaukseen,,,valistuksen on tehtävä ennen pubert,,,muuten on vaara,,,et joku opetta vähän eri,laila ja ensimm,,vaikutus on vahvin vaikutuksessa ja näin tule ollaan /OIKEAKSI/koko,elämän aikana,
      toivoten hyvän-oikean ratkaisun.

    • Anonyymi

      Leikka kädet irti

    • Anonyymi

      Usemmat kuitenkin digitoi......

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe