Moi oon opiskelija tyttö ja minulla on villakoira uros ja tuo tuli monet kerrat penis pystyssä kiini kun istuin ja rupes nylkyttää kenkiäni. Yritin monta niksiä yks päivä tutkin koiran penistä että mitä sille tehtäis ettei mällää kenkiäni. Montaa juttua yritin sit lopulta keksin otin vanhat kengät kastelin ne seoksella jossa oli chili jauhetta ja valkaisu ainetta, odotin koira kävi kiinni ja samalla kun peniksen työnti vinkas ja lähti. Menin pesemään pojan kalun ja ei ole enää yrittänyt. Kokeilkaa.
Niksi koiran nylkytys stop
13
3309
Vastaukset
- Hyvää jatko ideaa
Voi olla hyvä myös voitelu aine uloslähtiessä kokeile
- Sakari 15-v
Hei tinja minulla on uroskoira osku ja se aina lenkkeikessä kahlaa hihnan yli niin että taluttaessa aina hihna hankaa koiran p. Liä mikä avuksi?
- Oon joku vain
Sakari 15-v kirjoitti:
Hei tinja minulla on uroskoira osku ja se aina lenkkeikessä kahlaa hihnan yli niin että taluttaessa aina hihna hankaa koiran p. Liä mikä avuksi?
No mikä avuksi, kun meillä on 1 vuotias kettuterrieri uros, joka aina nylkyttää sen parasta kaveria (urosta), joka on hirveän noloa! -,- HELP!
- Joogausta omistaja
Sakari 15-v kirjoitti:
Vedellä voi suihkuttaa suihkepullosta tai ostaa eläinkaupasta ilmapaine pullon jolla keskeyttää epätoivotun toiminnon. Muistelisin jostain lukeneeni että koiran nylkyttäminen voi olla myös stressi peräistä eli kannattaa omaa kehon kieltä sekä ''signaaleja'' tarkastella, rauhoittaa koiraa meinaa kun itsekin on rento sekä rauhallinen.
-> http://www.koirakoulukompassi.com/hyvasuhde.html ja suositan lukemaan vaikka kirjastosta Tuire Kaimion sekä Turid Rugaas:in kirjoja eleistä sekä rauhottavista signaaleista.
- 2+20
Koiran omistajien pitäisi tietää että jos koira nylkyttää ihmistä tai toista koiraa, se on alistamista.
- nilkunylkyn
juu, sitten meillä alistetaan teddykarhua ja vilttiä.
- lilpertti
meillä on ranskanbulldoggi Taisto joka nylkyttää veljeä Manua (ei toimi mikään konsti)
- pyllypyllyävasten
mitteli nylkyttäää pehmolelua ja harmaa pystykorva heinillä täytettyä säkkiä. Alistaa siis esineitäkin, tai....
- .......
Jos haluat nylkyttämisen loppuvan:
Tee ensin selväksi, että ihminen on pomo. - Geris
Hei!
Itsella saksari joka nylkytti paljon kenkiin. Sitten sain vinkin koirien seksileluista ja annoin koiralle parit saappaat ko. käyttöön. Aikansa "mällättyään" on koira rauhoittunut huomattavasti ja ilmiö kadonnut lähes kokonaan. Suosittelen. - Meillä
pentu kaluu luut ,muija haukkuu naapurit ja minä heilutan häntää eikä loppua näy.
- usadollar
laatu pätkiä kannattaa tsekata
- EIMUUTASANOTTAVAA
TROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLLLOLOLLOLTROLOLOLTROLLOLLOLOLOLLOLTROLLOLOLLOLLOOOOOOOOOLTROLOLOLOLOLLOLOLOLL
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä912910Pelotelkaa niin paljon kuin sielu sietää.
Mutta ei mene perille asti. Miksi Venäjä hyökkäisi Suomeen? No, tottahan se tietenkin on jos Suomi joka ei ole edes soda2991686Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?2461557- 871391
IL - VARUSMIEHIÄ lähetetään jatkossa NATO-tehtäviin ulkomaille!
Suomen puolustuksen uudet linjaukset: Varusmiehiä suunnitellaan Nato-tehtäviin Puolustusministeri Antti Häkkänen esittel4021384Nyt kun Pride on ohi 3.0
Edelliset kaksi ketjua tuli täyteen. Pidetään siis edelleen tämä asia esillä. Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että4001307Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik21089Esko Eerikäinen tatuoi kasvoihinsa rakkaan nimen - Kärkäs kommentti "Ritvasta" lävähti somessa
Ohhoh! Esko Eerikäinen on ottanut uuden tatuoinnin. Kyseessä ei ole mikä tahansa kuva minne tahansa, vaan Eerikäisen tat381037Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun329874Miksi Purra-graffiti ei nyt olekkaan naisvihaa?
"Pohtikaapa reaktiota, jos vastaava graffiti olisi tehty Sanna Marinista", kysyy Tere Sammallahti. Helsingin Suvilahden257855