Eräs laivareissu jatkuu

vilaus

 
...
Minna poistui vessaan ja päätti saman tien mennä suihkuun.
Vaimoni sytytti yölampun sängynpäädystä ja katsoin hieman nolon oloisena häneen.

- No, miltäs tuntui, hän kysyi.
- No, miltä näytti, vastasin.
- Melko kiihottavalta eli et taida ihan vielä päästä nukkumaan, sanoi vaimoni.
- Ootko tosissasi, varmistin.
- Olen olen, sähän lepäsit koko touhun ajan, joten kyllä sun pitäisi jaksaa, vaimoni intti ja lisäsi, tuu tänne, niin jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin.
- Käyn ainakin ensin pesemässä spermasen kullini, sanoin ja nousin sängystä kulli kiiltäen puolikovana.

Vaimoni levitti jalkojaan ja heti alkoi ’viisarini’ värisemään ja punkeamaan kohti juhlakuntoa. Hänen pillunsa oli ihan märkänä ja huulet avoimena, vastustamattomasti luokseen kutsuvina.
Koputin vessan oveen ja kokeilin onko se lukossa. Ovi ei ollut lukossa, joten se aukesi.
Minna oli edelleen suihkussa ja sanoin.

- Älä pelästy, tulin vain huuhtomaan hieman tätä limaista kulliani.
- Joo ihan rauhassa, en mä tollaisesta pelästy, kyllä tänne suihkuunkin mahtuisi, vastasi Minna.
- Houkutteleva kutsu, mutta sain vaimoltani vastustamattoman ehdotuksen, joten pesaisen hieman kulliani ja jätän sut suihkuttelemaan, sanoin.

Pesaisin lavuaarissa pikaisesti limat pois kullistani ja palasin takaisin hyttiin.
Vaimoni oli yhä pedillä jalat leväällään ja oli levitellyt myös pillunsa äärimmilleen auki ja odotteli nyt jotain kuumaa täytettä sinne. Kaluni oli hiukan vielä pyörryksissä edellisestä jumpasta, mutta alkoi vikkelästi täyttymään, kun vaimoni alkoi hyväilemään itseään. Menin hänen vierelleen ja tunnustelin sormilla, kuin varmistaakseni näkemäni ja kyllähän hänen paikat oli juuri niin märät kuin ne näyttivätkin. Hän otti kädestäni kiinni ja vetäisi minut päälleen.
Suutelimme kiivaasti hetken ja tunsin kullini olevankin jo matkalla kohti vaimoni pillun syvyyksiä. Hänen kyntensä upposivat pakaroihini ja en ollut varma tekikö se hyvää vai sattuiko se, kuitenkaan se ei haitannut menoa vaan antoi ehkä lisää vauhtia ponnistuksiini.
Minna tuli vessasta, mutta tällä kertaa vauhti ei hiljentynyt vaan jatkoin samaa tahtia ja niin teki vaimonikin allani. Hänen pillunsa litisi märkyydestä, kun työntelin kulliani häneen.
Jalkani olivat hieman leveällä ja havahduin, kun Minna ohi mennessään kosketti kassejani kylmillä käsillään ja meni toiselle sängylle pitkälleen.
Vaimoni alkoi saavuttamaan huippuaan ja avitin häntä sen saavuttamisessa omilla työnnöilläni ja samalla saavutin itsekin laukeamispisteeni, mutta pyrin jatkamaan vielä työntöjäni ja niin vaimonikin alkoi värähtelemään allani.
Lysähdin hänen rintojen päälle hiestä märkänä ja yritin saada hengitykseni tasaantumaan. Vaimoni kietoi kätensä ympärilleni ja olin nukahtaa siihen hänen syliinsä. Pyöräytin kuitenkin itseni hänen viereensä ja käännyin kyljelleni hänen vieressään ja nostin käteni hänen vatsalleen. Vaivuin levolliseen uneen….

Aamuaurinko alkoi jo pilkistelemään hyttiimme ja se sai minut heräilemään unestani. Vaikka en illalla kauheasti ollutkaan juonut mitään alkoholituotteita, niin suutani kuivasi kovasti. Kurotin vaimoni ylitse ottamaan pöydältä juotavaa ilman, että herättäisin hänet. Sain juoman ja samalla vilkaisin Minnan pedille. Eilinen palautui elävästi mieleeni ja suutani alkoi kuivamaan vielä lisää. Herätessä luulin nähneeni unta, siitä mitä illalla oli tapahtunut, mutta nyt asiat muistuivat kirkkaana mieleeni.
Sammutin janoni colasta ja kömmin takaisin vaimoni viereen. Naisväen nukkuessa sikeästi päätin itsekin torkahtaa vielä toviksi.

Seuraavaksi heräsinkin yleiseen hälinään hytissä, kun vaimoni ja Minna pakkailivat vaatteitaan ja muita tavaroitamme kasseihin.

- Huomenta!, sanoi vaimoni.
- Huomenta vaan, vastasin.
- Alahan pikkuhiljaa suoriutumaan, niin keritään käydä hieman haukkaamassa jotain ennen kuin laiva on satamassa, vaimoni sanoi.
- Ok, vastasin.

Aloin kömpimään ylös ja kun nousin istumaan sängynlaidalle tajusin olevani yhä alasti ja nahkanappulanikin oli puolitanassa. Pieni nolous kulki lävitseni, mutta en antanut sen häiritä vaan nousin ja menin vessaan aamutoimille.

Sain vaatteet päälle ja naiset olivat pakanneet tavaramme. Kävimme aamupalalla ja jonkin aikaa siitä laiva saapui satamaan.
Päivä kierreltiin kaupungilla lähinnä aikaa tappaen ja joitakin ostoksia tehden. Saavuimme hyvissä ajoin sataman terminaaliin ja jäimme sinne odottamaan laivan lähtöä.
Minna tapasi siellä erään miestuttunsa, joka oli palaamassa Suomeen viikon reissultaan. Minna esitteli meidät hänelle ja hänet meille. Mies kertoi nimekseen Saku.
Päätimme vaimoni kanssa jättää Minnan ja Sakun keskenään tavaroidemme kanssa ja suunnistimme pieneen rauhalliseen pubiin, joka oli terminaalin läheisyydessä.
Joimme parit paukut ja palasimme takaisin Minnan ja Sakun luokse.
Minna kertoi Sakun matkustavan ihan kansipaikalla, joten hän oli luvannut paikan 4-hengen hytistämme, mutta ajatteli kuitenkin ensin varmistaa asian meiltä. Meillä ei ollut asiaa mitään vastaa, joten saimme hyttiimme yhden matkustajan lisää.
Ihmisiä alkoi hiljakseen kertymään aulaan odottamaan laivaan pääsyä ja aika nopeasti sinne alkoikin pääsemään. Emme lähteneet rynnistämään ruuhkaan vaan jäimme odottamaan kiireisempien menemistä.
Minna ja Saku olivat siinä odotellessa kietoutuneet toisiinsa ja tunnelma heillä alkoi olemaan varsin lämmin, mutta sessio keskeytyi, kun jonot olivat hävinneet ja ihmiset olivat muutamia lukuun ottamatta siirtyneet laivan sisätiloihin.
Nousimme myös ja suuntasimme oman kulkumme kohti laivaa.

Laiva oli eri, kuin tullessa ja hetken aikaa etsimme hyttiä ja kun sen löysimme ja menimme sisään, niin yllätyimme, kun hytti ei ollutkaan tyhjä.
Hytissä oli ruotsalaispariskunta ja aloittivat melkoisen pulinan, kun olimme aukaisseet hytin omilla avaimillamme.
Emme jääneet siihen ihmettelemään vaan palasimme aulaan ja siellä menimme neuvontaan selvittelemään asiaa.
Puolentunnin selvittelyn jälkeen kävi ilmi, että hytti oli jotenkin myyty kahteen kertaan ja nyt olimme ikään kuin ilman hyttiä, koska ”nopeat syövät hitaat” ja me olimme tällä kertaa hitaita.
Toisen puolentuntia jatkui vielä asian ratkaiseminen ja kun ei ollut samanlaisia hyttejä enää vapaana, niin meille tarjottiin paremman luokan hyttiä, mutta se oli vain kahdenhengen hytti.
Sen enempää emme asiaa alkaneet miettimään vaan hyväksyimme sen hyvitykseksi hieman nöyryyttävästäkin kokemuksesta.

Vaihdoimme hytin avaimet ja suuntasimme hissille. Hytti sijaitsi laivan ylimmillä kansilla, mutta hissi oli nopea ja olimme tuokiossa sen kannen aulassa. Sieltä sitten suuntasimme oikealle käytävälle, mistä löysimmekin oikean hytin.
Hytti oli huomattavasti suurempi kuin aikaisempi ja paremmin varusteltu. Sänkyjä oli vain yksi parisänky ja se tuntui ensin hieman miinukselta, mutta sen leveys kompensoi tilanteen.

Purimme tavaramme ja päätin hakea hieman kaupasta suunkostuketta iltaa varten.
Kaupassakin oli suurimmat ruuhkat jo purkautuneet, joten pääsin melko nopeasti takaisin hyttiin.
Aloimme istumaan hytissä iltaa ja siinä se vierähtikin juttuja jutellessa melkein ihan huomaamatta. Kaikki alkoi olemaan pienessä hiprakassa ja Minna ja Saku nuolivat vähän väliä toisiaan. Ilmassa alkoi muutenkin olemaan seksuaalista jännitystä, joka odotti vain laukaisevaa tilannetta.

- Pelattaisiinko räsypokeria, kysäisi Saku.
- Mulle ainakin sopii, sanoi Minna heti.
- Sopii, vastasin ja vilkaisin vaimoani joka nyökkäsi.
- Mulla on kortit repussa, sanoi Saku ja alkoi penkomaan reppuaan.

Asetuimme lattialle rinkiin istumaan, ikään kuin olisimme olleet intiaanileikissä. Kaikilla oli suurin piirtein saman verran vaatteita, joten olimme samalla viivalla pelin alkaessa.

- kierroksen hävinnyt joutuu riisumaan aina yhden vaatekappaleen ja se kenellä on viimeisenä vaatteita on voittanut, selitti Saku sääntöjä.

Saku aloitti jakajana ja rupesi jakamaan kortteja. Olimme kaikki hiukan jännittyneitä aluksi, mutta ilmapiiri vapautui pikkuhiljaa.
Pari ensimmäistä jakoa hävisin ja olin nyt ilman sukkia, mutta aloin hieman petraamaan peliäni ja erävoittoja alkoi tulemaan. Tasainen peli jatkui ja vaatteet poistuivat liki vuoron perään, mutta Saku oli kuitenkin hiukan aktiivisempi riisumisessaan ja hän sitten putosikin pelistä, kun viimein hänen kalsarit lähti.
Vaimoni oli myös aika vähissä vaatteissa, sillä hänellä oli vain rintsikat enää jäljellä, niin pikkareita hänellä ei ollut pelin alussakaan. Saku poistui ringistä vessaan ja me jatkoimme korttipeliä kolmistaan.
Seuraavan jaon vaimoni hävisi, joten hänkin oli nyt alasti ja nousi lattialta sängyn reunalle istumaan ja seuraamaan meidän peliä.

- Muuten, tokaisi vaimoni.
- No, vastasin.
- Olisikohan tänään vaikka vastapalveluksen paikka? Kysäisi vaimoni ja jatkoi, eikös teillä molemmilla olisi hieman mulle hyvitettävää?

Minnalla alkoi nousemaan puna poskille ja itsekin tajusin mitä vaimoni tarkoitti. Suuntasin katseeni vessan ovelle päin ja katsoin sitten kysyvästi vaimoani.

- Niin niin, tuumasi hän.
- Eikö se olisi mun vuoro? Hän jatkoi.

Vilkaisin Minnaa ja hän oli vielä hiljaa.

- Kai se sitten on niin, sanoin.
- No, mitä mieltä sä Minna oot? vaimoni kysyi.
- Joo, onhan se ihan ok, sanoi Minna.

Jatkoimme Minnan kanssa vielä peliä, sillä päällämme oli vielä jokusia vaatekappaleita.
Sakukin tuli vessasta ja oli ilmeisesti käynyt suihkussa, kun kuivaili itseään pyyhkeeseen.

- Vieläkö te pelaatte? Kysyi Saku meiltä.
- Juu pelaa ne. Tule tänne sängylle istuskelemaan, täältä on hyvä tarkkailla peliä, vastasi vaimoni puolestamme.

Saku katsoi Minnaan.

- Voit sä mennä, vastasi Minna Sakun ilmeeseen.

Saku meni vaimoni viereen istuskelemaan ja jäi tarkkailemaan peliä.
Hävisin jaon ja riisuin t-paidan pois paljastaen tuuhean rinnukseni. Päälläni oli enää vain kalsarit Minnan rintsikoita ja pikkareita vastaan.
Vaimoni ja Saku juttelivat omiaan sängyllä ja me jatkoimme peliä Minnan kanssa. Hän oli selin sängylle päin, mutta minulla oli suora näkyvyys ja välillä seurailinkin mielenkiinnolla tapahtumia siellä.
Vaimoni oli jo hivuttanut kätensä Sakun jalkoväliin ja löytänyt sieltä puolikuntoisen kullin, joka näytti kasvan joka sivelyllä.
Ajatukseni meinasi väkisinkin erkaantua pelistä, mutta sain koottua ne ja jatkoin peliä. Kullini alkoi liikehdinnän ja uhmakkaasti puski kalsareitteni etumusta.
Huomasin Minnan seuraavan etumuksessani tapahtuvaa liikehdintää ja kuin vääntääkseen puukkoa haavassa hän riisui pikkarit hävitessään jaon ja jätti rintsikat viimeiseksi päällensä.
Nyt en enää tiennyt mihin suuntaan olisin katsellut, kun sängyllä vaimoni oli kumartunut Sakun syliin ja pyöritteli hänen kullinsa terskaa suussaan ja Minna avasi jalkojaan ja paljasti minulle siististi rajatun pillunsa. Minna oli ilmeisen tietoinen mitä hänen selän takana tapahtui, mutta otti vielä pakan käteensä ja sanoi:

- Taitaa olla ratkaiseva jako.
- Niin taitaa, vastasin ja korjasin hieman kullini asentoa kalsareissani.
- Se taitaisi haluta pois sieltä, sanoi Minna, mutta eiköhän se kohta sieltä vapaudu, hän lisäsi.

Vilkuilin taas sängylle ja vaimoni oli siirtynyt selälleen ja Saku vuorostaan nuoli nyt vaimoani. Minna ei ollut kertaakaan vielä vilkaissut selkänsä taakse, mutta äänet alkoivat olemaan sellaisia, että ei voinut olla arvaamatta mitä siellä tapahtui.

- Lattialle jää varmaan lammikko, kun tästä nousen, sanoi Minna.
- Auts, oletko sä muka niin märkä, kysäisin.

Minna levitti jalkojaan hieman lisää ja laittoi toisen kätensä pillullensa ja kahdella sormella levitti häpyhuuliaan.

- No, miltä näyttää, Minna kysyi.
- Taidat olla oikeassa, sanoin.
- Sovitaanko, että tää peli meni tasan ja otetaan loputkin pois, ehdotti Minna.
- Ok, suostuin.

Riisuin kalsarit ja vapautin kullini niiden puristuksesta. Minna riisui myös itsensä alasti.

- Käänny hieman, niin näät mitä sängyllä tapahtuu, sanoin Minnalle.

Minna kääntyi ja jäi tuijottamaan sängyn tapahtumia.
Saku oli vuorostaan asettunut selin makuulle ja vaimoni piteli käsissään Sakun kalua. Kalu oli poikkeuksellisen paksu ja odotin innolla näkeväni kuinka se alkaisi uppoamaan vaimoni pilluun ja nähdä kuinka hän nauttii täyttymyksen tunteesta.
Vaimoni nousikin Sakun päälle ja ohjaili kalua pillullensa. Hetken sovittelun jälkeen hän alkoi painumaan alaspäin voihkaisun saattelemana.
Tapahtuman kiihottamana kullini ponnahti pystyyn ja katsoin Minnaan, joka oli vienyt kätensä jalkojensa väliin.

- Voisinko mä pyytää yhtä juttua, kysyi Minna, se voi kuulostaa aika erikoiselta.
- Anna tulla vaan, sanoin uteliaana ja tarrasin kulliini.
- No, kun mä haluaisin nähdä… tai siis jos säkin menisit tonne sängylle, niin mä katselisin kun te kaksi naitte vaimoasi, Minna sai sanotuksi.

Katsahdin sängylle päin ja vaimoni oli edelleen Sakun päällä ratsastamassa.

- Sä vaan katselisit, vai? Kysyin Minnalta.
- Jos se näyttää kivalta, niin voisinhan mäkin sitten kokeilla samaa, sanoi Minna.

Mietin hetken ja sanoin:
- Olisko sulla jotain käsirasvaa tai muuta sellaista.
- On mulla tossa kassissa, joka on sun selän takana. Antaisitko sen tänne, Minna sanoi.

Otin kassin ja annoin sen Minnalle. Hetken kaivamisen jälkeen hän antoi nivea purkin minulle ja jäi odottavana katselemaan liikehdintääni.
Otin rasvan ja nousin lattialta ja menin sängyn viereen. Nyt näin läheltä miten paksu kulli oli vaimoni pillussa pienesti liikkuen. Vaimoni oli juuri nousemassa ylös Sakun päältä, mutta painoin hänet pakarasta takaisin alas.
Avasin rasvapurkin ja puristin rasvaa käteeni. Pudotin purkin lattialle ja sivelin osan rasvasta kulliini. Kullini tuntui kuumalta ja kivi kovalta, kun hieroin rasvaa sen joka sopukkaan. Vedin vielä toisella kädellä esinahan niin taakse, että heppi alkoi kääntymään jo alaspäin ja toisella kädellä pyörittelin siihen hyvin rasvaa.
Nousin sängylle vaimoni taakse ja puristelin hänen pakaroitaan samalla, kun laskeuduin polvilleni. Hän pyöritteli hieman lantioitaan ja sitten kyyristyi eteenpäin. Vein rasvaiset sormeni hänen anukselleen ja varovasti upotin etusormeani hänen sisäänsä. Sormi upposi melko helposti, mutta en työntänyt sitä kovinkaan syvälle. Otin sormen pois ja tarrasin kullistani kiinni ja asettelin sen rasvaista nuppia reiälle. Vaimoni oli pysähtynyt odottamaan, että painaisin sitä sisälle ja niin aloinkin varovasti tekemään. Anus tuntu todella tiukalta, mutta hyvän rasvauksen ansiosta kullin nuppi painui vaimoni perseeseen. Jatkoin työntämistä kunnes kaluni oli miltei kokonaan vaimoni sisällä.
Hetkeen ei kukaan liikkunut, mutta paikkojen rentouduttua vaimoni alkoi varovaisen liikehdinnän ja tunsin kuinka Sakun kulli alkoi myös liikkumaan vaimoni pillussa. Itse olin vielä paikallaan, mutta aloin tempautumaan vaimoni ja Sakun rytmiin. Tarrasini vaimoni lantioista kiinni ja vedin itseäni ulos, mutta työnsin melkein heti takaisin. En pitänyt mitään kiirettä vaan työntelin hitaasti ja rauhallisesti etten satuttaisi vaimoani. Sen sijaan Saku kyllä työnteli melkoisella vauhdilla ja se saikin sitten vaimoni värähtelemään ja huutamaan miltei suoraa huutoa, kun hän laukesi.
Minna oli tullut sängyn toiselle puolelle ja sanoikin yllättäen:
- Älkää lauetko vielä, sillä mäkin haluaisin kokeilla.
- Ai, tätä vai, sanoi vaimoni hengästyneenä ja nousi mun ja Sakun välistä.
- Joo, se näytti tosi kiihottavalta. Sattuko se, Minna sanoi.

....

8

8234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jani 25

      Tosi hyvää tekstiä ja kiihottava tarina! Jatka hyvää työtä!

      Jani

      • vilaus

         
        Kiitos palautteesta!
        Positiivinen on aina palkitsevaa ja negatiivinen kehittävää. :o)


      • hihhuhi
        vilaus kirjoitti:

         
        Kiitos palautteesta!
        Positiivinen on aina palkitsevaa ja negatiivinen kehittävää. :o)

        aivan loistava tarina! uskomattoman elävästi kirjoitettu! yleensä täältä on vaikea löytää hyviä tarinoita kun ne ovat nuorten kirjoitamia, mutta tämä oli mahtava! kannattaisi kirjoittaa johonkin lehteen, (esim hustler maksaa julkaistuista tarinoista 80-120€ palkinnon kyseisen lehden) niin hyvä oli!


      • Anonyymi
        hihhuhi kirjoitti:

        aivan loistava tarina! uskomattoman elävästi kirjoitettu! yleensä täältä on vaikea löytää hyviä tarinoita kun ne ovat nuorten kirjoitamia, mutta tämä oli mahtava! kannattaisi kirjoittaa johonkin lehteen, (esim hustler maksaa julkaistuista tarinoista 80-120€ palkinnon kyseisen lehden) niin hyvä oli!

        Kannattaa speden ottaa ne bentsot kun taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa


    • Anonyymi

      Kullikin oli kun kivi

      • Anonyymi

        Kukkakaali molon löpinöitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukkakaali molon löpinöitä

        Mitäs löpiset. Buaahaa Sultahan se täytyy löytyä kun näät kerran sellasen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukkakaali molon löpinöitä

        Kerros millanen on kukkakaali molo mieluummin kuvan kera.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe