Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Albena ja hotelli Flamingo

ei ikinä enää

En suosittele, kumpaakaan. Albena on turisteille rakennettu rahastuspaikka, jossa on tyylitajuttomia vaatteita. Meteli kävelykadulla (sekä hotellissa) on järkyttävä yö kahteentoista asti, vaikka paikan piti hiljetä ilta ysiltä.
Flamingo ihan ok hotelli muuten, mutta riippuu vähän minkä huoneen saa..me saimme maatason alapuolelta pimeän yksiön, joka oli pelihuoneen, pesulan ja hissien vieressä. Hirveä meteli yötä päivää. Ilmastointi ei toiminut, pesuhuoneessa haisi viemäri jne. Tjäre ei asiaa kovin hyvin hoitanut, mutta saimme lopulta toiseksi viikoksi ihan erilaisen huoneen. Pyysimme matkavarauksessa ettei alimpia kerroksia..
Flamingon aamupala ja illallinen oli samaa safkaa päivästä toiseen. Patongit olivat homeessa ainekin yhtenä aamuna (joku toinen huomasi), juustot olivat homessa illallisella...
Olemme käyneet kaksi kertaa aiemmin Bulgariassa ja ne olivat ihan erilaisia paikkoja. Nyt kävimme päiväretkellä Kultahietikolla ja Varnassa, nekin ihan ok paikkoja, mutta ei koskaan enää Bulgariaan.
Ja älkää ihmeessä ottako Tjärellä/Sas:lla lentokoneruokaa..maksat paljon ja aamupalaksi saa kaksi kurkku- ja tomaattiviipaletta, sämpylän ja jugurtin. Takasin tullessa oli kylmää kanapihviä perunoilla, tarkoituksella.
Eikä tässä voi sanoa edes että halvalla ei saa hyvää, otimme muka paremmasta hotellista paremman huoneen ja kyllä se maksoi suunnilleen saman kun viime vuoden samanpituinen reissu Kreikkaan.
Todella eka ja vika reissu Tjärellä.

2

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ggerr

      Hei itse ollaan myös menossa albenaan ,,,kerrotko millainen oli sas sin lentokone....jalkatilat yms...kiitokset

      • ei ikinä enää

        Kone oli suht pieni mennessä sekä tullessa. Sisäänkäynti etuovesta, veskit mennessä vain takana, tullessa sekä että. Jalkatilat ym mielestäni samanlaiset kun muissakin koneissa, tosin tullessa saatiin paikka ekalta riviltä ja siinä oli jalkatilaa ruhtinaallisesti.
        Varnan lentokentällä käy muuten eurot sekä levat. Turvatarkastus siellä kestää (pitkät jonot) ja samaan aikaan lähtee muitakin koneita, eli porukkaa riittää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe