Kuvaraamattu vm 1901

maikkuvaikka

Sain perinnöksi Kuvaraamatun vuodelta 1901, kirja on erinomaisessa kunnossa, kaikki sivut tallessa, kuvitus erinomaista, vähän sivujen reunat haperoituneet mutta eikös me kaikki 112 vuodessa...:D

Kokoa on 26x33x9cm, nahkaiset lukot sivussa.


Millainenkohan tuollaisen arvo on ja mitä kautta sitä lähtisi nyt myymään? Tunnearvoa ei pahemmin ole, siksi sen myydä raaskinkin.

4

1807

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säilyttele vielä

      Kuulostaa hienolle yksilölle, jonka arvo on varmasti suurempi, kuin se millä sitä saa myytyä mihinkään tai kenellekkään =( kirjat ei mee kaupaksi vaikka melkein ilmaiseksi antaa. Äkkiseltään sanoisin, että sen hintahaitari (tietty tälleen näkemättä on vaikee sanoa mitään) vois olla jotain 10 ja 60 välillä, voihan se olla, että joku keräilijä sen ostais vaikka hinta olis 200. Nyt sun vaan pitäis löytää se keräilijä jostain. Osto ja myyntiliikkeet kyl kertoo minkä arvoinen se niiden mielestä on, mut älä ihmeessä myy ainakaan sellaseen, tai voit toki myydä, mut sitte se on seuraavana päivänä niillä hyllyssä ja kyljessä kaksinkertainen hinta hintalapussa, kuin mitä ne sulle maksoi.

      • 12+1

        Osto- ja myyntiliikkeet eivät tuota tuskin edes ostaisi, mutta antikvariaatit, eli käytettyjen kirjojen kaupat saattaisivat ostaa. Eivät nekään niiden ARVOSTA ehkä mitään sanoisi, mutta ostotarjouksen saattaisivat tehdä. Edellyttäen, että sille olisi jotain markkinoita eteenpäin.

        Omistuista kuitenkin olisi, jos antikvariaatit ostaisivat sisään kaksinkertaiseen hintaan omaan myyntihintaansa verrattuna. Toisaalta en usko minkään antikvariaatin maksavan edes puolta omista hinnoistaan.

        Erissä ostaen sisäänostohinta jää jonnekkin 10-20% ulosmyyntihinnoista. Harvat divarit edes ostavat yksittäisiä kirjoja, jos kyseessä ei ole mikään erikoinen keräilyharvinaisuus. 1900-luvun alun Raamatut eivän oikein todellisia bibliofiilejä hetkauta.


    • Vaikea sanoa arvoa, kirjojen hinnan arviointi ei ole eksaktia tiedettä, vaan lukemattomat seikat vaikuttavat siihen. Mutta yleisesti ottaen Raamatut eivät ole arvokkaita, elleivät ne ole 1700-luvulta tai vanhempia. Antikvariaattien ja divareiden hyllyt notkuvat 1800-1900-lukujen vaihteen Raamattuja, joita kukaan ei osta. Ei kukaan keräilijä maksaisi siitä 200 euroa (niinkuin "säilytä vielä"-nimim. ehdotti) kun vastaavan saisi pilkkahintaan antikvariaatista.

    • kristitty eiuskovain

      kuulkaas ystävät olette jlmeisesti kaikki ateisteja raamatut 1800 kuva sellaiset ehjät maksavat 400 -500e

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11111
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3103
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      215
      2962
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1746
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      52
      1672
    9. 85
      1648
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe