Auto hajosi ... onneksi

Jare

Tässä eräänä päivänä kävin pohjanmaalla töiden merkeissä ja autooni tuli vika joka pysäytti minut tien varrelle.

Siinä sitten mietin mitä tehdä ja olin jo soittaa hinauspalvelua kun toyota hilux merkkinen auto pysähtyi vierelle ja kaksi naista kysyivät että tarvitsenko apua.

Vastasin että auto simahti ja on aika myöhä ja että enköhän pärjäile kun ensin soitan hinausauton. Naiset vastasivat että älä suotta otetaan köysi takaa ja vedetään se meidän pihaan.

Näin teimme sidoimme köyden autoon ja naiset vetivät minut talon pihaan. Ei kai sinulla kovin kiire ole näin perjantai iltana jos vaikka naapurin autokorjaaja vilkaisis sitä sitten aamulla.
Jää tänne meille yöksi kun mieskin on ollut reissussa(juoppo sellaisella) jo toista viikkoa ja tässä tyttären kanssa ollaan muutenkin turvatta ja aika käy pitkäksi.

Niinpä sitten asetuin taloon ja emäntä tarjosi kahvia. Tytär oli lähdössä jonnekkin krouviin kavereittensa kanssa iltaa viettämään ja lupasinkin hänet heittää hänet sinne ikään kuin osana vastapalvelusta oivasta majapaikasta.

Huh huh en ollut usko silmiäni kun näin talon tyttären kireissä farkuissaan ja napapaita päällä. Isohkot rintansa pullistivat kauniisti tiukan napapaidan kiristämänä.
Hänella oli myös erittäin vetävän näköinen muodokas takapuoli ja jalkoväli joka selvästi oli hänen seistessäänkin erottamassa reidet toisistaan.
Ajattelin että hänellä täytyy olla aikamoisen kupera pullamainen pillu.

Ajoimme autolla kylän krouville ja juttelimme matkalla niitä näitä tuon kylän tarjoamista harrastus ja muista sellaisista mahdollisuuksista.

Tytär kiitteli ja lähti krouviin minä palasin talolle.

Menin sisään ja huomasin että nainen katseli telvisiota. Laitoin kengät ja tamineet pois ja menin myös sohvalle katselemaan.

Hetken siinä ohjelmia katseltuamme ja niitä näitä höpöteltyämme nainen kysyi ottaisinko kossua. Tokihan kossu maistuu vastasin.
Nainen kaatoi ison pullon kossua mehukannuun ja lisäsi vähän limsaa. Aloimme ottamaan paukkua.

Puolentoista tunnin päästä olimme jo molemmat puheliaampia ja mietimme mitä voitaisiin puuhailla. Aloimme pelata korttia.
Pokeri pelin jatkuessa ja humalatilan noustessa nainen ehdotti että voisimme oikeastaan pelata vaate tai tehtävä peliä.

Talon viehkeä nainen oli selvästi seurankipee ja vielä puutteessakin. Suostuin ehdotukseen ja peli alkoi.

Ensiksi hävisimme tietysti vaatteita. Sitten alkoivat vaatteet olla niin vähissä että piti mennä tehtävien puolelle.
Nainen antoi ensinmäiseksi tehtäväkseni punnertaa 15 kertaa ja pelkät lyhyet alushousut kun minulla oli jalassani niin mmahtoi hän nauttia esityksestä.
Seuraavankin hävisin ja tehtäväkseni tuli suukotella naisen reidet.
Hahaa minäpä voitinkin kolmannen ja käskin naisen ottamaan minulta suihin.

Tuo suloinen hoikka rouva tuli istuessani sohvalla eteeni ja riisui alushousuni. Minulla oli puoliveltto jonka nainen otti kokeneesti syvälle suuhunsa ja alkoi imeä ja liikutella kulliani
huuliensa välissä. "mmmmmm" sanoin ja silitin hänen hiuksiaan tämähän tuntuu tosiaan hyvältä.

Seuraavaksi pyysin naisen sohvella ja asettelin hänen toisen jalkansa lattialle ja toisen sohvan nojalle jolloin naisen tuuhean karvoituksen peittämä pillu paljastui nuolemistani varten.

Nuolin aluksi klitoriksen ympäriltä hellästi ja työnsin sormea kiimasta turvonneiden paksujen häpyhuulten väliin. Nainen inahteli innoissaan. Seuraavaksi levitimme vuodesohvan ja työnnyin naiseen
takaapäin aaah kun on tiukaksi heittäytynyt pillu sinulla totesin. Nainen sanoi olleensa ilman jo puolivuotta. Ilmoitin että asiaan tuli nyt juuri muutos. Nainen totesi ilhatuneena että hyvä saada kovaa kullia.

Pillunsa kostui kastumistaan ja litisi joka työnnöllä samalla pakaransa heilahtelivat suonikkaan paksun kullini venyttäessä häpyhuulia ja tunkeutuessa yhä uudestaan syvälle uumeniin.
Kullini varsi kiilteli naisen pillun erittämästä kosteudesta ja nainen vinkui samalla kun puristelin rintojaan estäen niitä heilumasta.

Pian pillunsa jo turtuikin niin että ylimääräinen tiukkuus katosi ja aloin tuntemaan kuinka lantionpohja lihakset hieroivat vetreänä kulliani tästä tiestin että pian tuo nainen tulisi laukeamaan.

Sitten alkoikin jo tapahtua tunsin miten lantiopohjan lihakset voimakkaasti supistelivat ja laajenivat nopeassa tempossa. Nainen huusi nautinnosta uuuuuaaaaaaaahhhhh.. ja voi sitä eritteiden määrää mikä hänestä purskahdellen valui ulos.
Pallinikin kastuivat ja sohvalle tuota kiimaista nestettä valui myöskin runsaasti.

Naista hieman nolotti kun tuli noin kovasti. Sanoin hänelle että nythän me vasta aloitamme. Kiepautin naisen päälleni ja tunsin hänen turvonneet häpyhuulensa lantiotani vasten hänen istuessaan päälleni samalla upottaen kullini taas sisälleen.
Nousin puoli istualleni ja nuolin nännin ympäriltä välillä imaisten sitä. Nainen alkoi taas innostua. Lantionsa alkoi pyöriä ja liikkua ylös ja alas. Nainen sanoi "Meillä on oooh hevosia ja uuuh olen kova tyttö ooooh ratsastamaan nyt saatkin uh uh uh orhi mennä ravia."
Tahti olikin melkoinen ja tunsin miten kullini sai pillun lihaksilta niin kovaa lypsyliikettä että spermat tuntuivat imeytyvän palleistani väkisi naiseen.

Nainen edelleen kovensi tahtia heilutti lantiotaan kuin ratsastaja konsanaan minulta tuntui nautinnosta lähtevän jo taju päästä ja taisimme molemmat olla täysin intohimojemme valloissa.
Laukesimme molemmat ensin minä ja sitten nainen joka sai kuumasta spermastani aikamoisen myrskypurkauksen sisälleen.
Hän suorastaan vapisi, tärisi ja itki onnenkyyneleitä sekavasti samalla voimakkaasti äännellen uaaaahh uaaaahhh iiiiiih iiiiih

Sitten hän retkahti päälleni ja olimme paikollamme. Lepäsimme.

Katsoin kelloa sehän oli 3 aamuyöstä. Kävimme pesulla ja sovimme että menen nukkumaan sohvalle johon sain lakanan,tyynyn ja peiton.Nainen meni nukkumaan huoneeseensa.

Ehdin jo nukahtaa kun heräsin yöllä kuiskaukseen "nukutko sää?" Mumisin että "vähän". Kuului taas hiljainen kuiskaus "Tekiskö mieli ?" vastasin edelleen silmtä kiinni että "juu tekee"

Tunsin huulillani jotain kosteaa ja pehmeää ja haistoin pillun ihanan tuoksun. Havahduin oivalsin että tämä pillu onkin nuorempaa yhdistelin asioita ja arvasin asialla olevan talon tyttären joka oli tullut krouvista pienessä sievässä.
Nuolaisin pillua ja tunsin kun kulliini tarttuivat ohuet naiselliset sormet ja esinahkani vedettiin taakse jonka jälkeen terskaani nuoltiin ja imettiin.

Nuolin lisää ja lipaisin kosteutta naisen pillusta se lisäsi entisestään halujani. Olimme 69:ä hetken aikaa ja nautin kovasti joka kerta kun tuo tyttönen imaisi kullini kokonaan suuhunsa.
Nousin ja kaadoin tytön sohvalle. Voi kuinka kaunis hän olikaan alasti. Suuremmat rinnat kuin äidillään ja niin terhakkaasti pystyssä odottamassa suuni hyvilyä.

Menin perinteiseen asentoon ja suutelin häntä kiihkeästi samalla kun asettelin kullini hänen pillunsa huulille. Suutelin välistä myös kaulaa,poskia, otsaa ja jälleen suuta.

Tuo tyttö vastasi nuoruuden kiihkolla suudelmiini ja kun painoin kullini hänen lähes neitseelliseen pilluunsa hänen silmänsä aukenivat suuriksi ja hengitys tiheni voimakkaasti jatkoimme kuitenkin samanaikaisesti edelleen suutelua.
Kielemme pyörivät vilkkaasti toistensa ympäri samalla kun kullini venytti armottomasti tämän nuorikon pillua.

Lopetimme suutelun ja lisäsin tahtia niin että sohva melkein heilui paikoiltansa. Tyttö voihki hiljaa ja kuiskasi käheästi "voi jos äiti tietäis se varmaan tappais mut." Minua hymyilytti ja vastasin että "eiköhän se tappais meidät molemmat."

"Sulla on niin iso en oo saanu noin isoa vähän sattuu mutta älä ethän vain lopeta."
"En lopeta nain sut hellästi tainnoksiin"

Seuraavaksi asettelin nuorikkoni sohvalle nelinkontin ja työnsi nopeasti kullini pillunsa perukoille. iiiuuuh ähkäisi tyttö ja pyllisti vähän lisää. Tartuin häntä lanteista ja panin häntä nopeaan tahtiin.
Näin miten häpyhuulet jotka olivat kireänä kullini ympärillä liikkuivat edes takaisin pillun huulilla työntöjeni tahtiin näky oli kiihoittava.

Tyttö huokaili käheällä äänellään "ooooh , uuh uuuh uuuuh" sitten hän sanoi "haluaisin päälle"

Toteutin nuoren naisen toiveen ja niin hän istui kullini sisällään päälläni ja minä imin ja nuolin hänen nännejänsä. Ihanat rinnat totesin kun pitelin niitä hyväillen kielelläni.
Nainen painoi pääni rintojensa väliin ja alkoi heiluttaa vartaloaan kovasti tunsin kun sarja täristyksiä meni hänen lävitseen hän sai orkkuja ja hoikka lantionsa heilui edelleen sylissäni.
Pian hän pysähtyi ja sanoi saaneensa kunnolla. Ja kysyi haluanko minä vielä. Vastasin haluan takaapäin.

Nuorikkoni asettui jälleen nelinkontin ja karvoistaankin märkä panemisesta turvonnut pillu näkyi edessäni. Työnnyin häneen ja nain hetken kun kysyin mitens olis peppuun.
"En mä tiedä eikö se tee aika kipeää ei mua ole koskaan sinne ...?", hän kysyi. Ei tee kovinkaan kun se tehdään rauhallisesti.
"En mää tiedä ei kai sitä.."

Otin pillusta kosteutta ja työnsin hellästi soremellani sitä tytön tiukkaan peppuun. "aih sattuu jo vähän ei kai me"
Voitelin lisää välillä hieroin sormellani peppureijän ympäriltä. Nainen rauhoittui mutta oli huolestunut.

Tunkeuduin hitaasti vain terskani mitan hänen tiukkaakin tiukempien pakaroiden väliin. "auuuuuuhhhh" valitti tyttö. Hitain työnnöin panin terskan mitalla ja välistä otin pois.
"oiiih ei satu enään niin paljoo mutta tuntuu välistä kuin halkeis"

Hetken totuttamisen ja turruttamisen jälkeen aloin naimaan pakaroiden väliin vähän kovempaa ja lopuksi upotin sinne kullini kokonaan.
"oiiiih, auuuuuh, tekee hyvää, sattuu", nainen valitelli ja voihki vuoronperään. Aloin panemaan kunnolla.

Tytön erittäin tiukka peppureikä kiristeli kulliani ja tiesin että pian minulta tulee. "Naisen pää oli tyynyllä ja hän haukkoi henkeä ynisten samalla hieroen klitoristaan. Työnsin ja ihastelin naisen nuorta notkeaa ja muodokasta takapuolta.
Tunsin pakottavan nytkeen kullissani nyt tulisin ja antaisin neitseelliselle peppureijälle kasteen.

Laukesin murahdellen naisen voihkiessa voimakkaammin kun kuuma spermani syöksyi hänen tiukkaan takapuoleensa. Puristus oli niin kova että kun otin kullini pois niin yksi laukaus lensi kullistani vielä hänen seljälleen.

Kävimme pesulla ja nukuttuamme tovin niin päivällä kaksi iloista naista keittelivät minulle kahvia ja ruokaa. Autonikin sai huollon ja lähdin ajamaan luvaten poiketa taas kun olisin ohikulkumatkalla.

Ajaessani mietin miten olemmekaan halujemme vietävissä. Hyvä niin sukupuuttoon kai sitä muuten kuoltais. Hymyilin ...

5

12896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lappi-40

      oispa,ihana kokea toi sama sinun kanssasi.

    • HAHAGHAHAHGHHGA

      Ja sitten heräsit ja päästit kissan ulos, hikinen nörtti!

      • Minä keksin

        Hahahahahah on todellinen hengen jättiläinen.


    • Voi

      Miten voi heittää jonkun jonnekki, jos auto on rikki ja harvemmin toisen autolla lähdetään "heittää"?

      • Jare

        Jaa miten ajaa hiluxia.. Ensin kytkin sitten vaihde vähän kaasua ja kytkin ylös


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe