Emo tyylinen(kö) ?

Tietämätönemo(ko)

Eli kuulostanko emolta:

Luonteeltani herkkä ja TOSI helposti masentuva. Pidän tosi paljon tummista vaatteista, tummasta hiustyylistä, jne.
Joskus itkiessä (itken/suren usein) viiltelen..nyt saanut sen tavan jo kuriin.

Minulla ei ole kauhean tummaa tukkaa, mutta sellaisen haluaisin. Olenko ollut ns. tietämättömästi emo?

Miten emoksi tullaan?
Millainen emojen tyyli on?
Onko emoilla aina musta tukka?
Entä millainen meikki??
Mistä voi ostaa emo vaatteita?

19

493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jtngkjjghjkkkk

      emoksi tullaan tietääkseni tulemalla??emo tyyli on ns.mustat vaatteet ja rock-musiikki. ei kaikilla emoilla ole mustatukka..Emo vaatteita saa mm. EMP,cybershop,bluebanana,Stuntman ..

      • Stybe

        rock...ehkä emot kuuntelevat kuitenkin emocorea...koko tyylihän perustuu tuon musiikkityylin kuuntelijoihin...


    • emorockgirl

      Mahdollisimman tumma meikki.

    • jessicaaaaaa

      HAHAHAHAHAHA VITTU NAURAN SULLE XD haha oot just niin tollane perus wanna be-emo, lulz !! et sä viiltelemällä tai masistelemalla saa ittees emoks, sun pitää viel vähintääki vetää itteltäs kaulavaltimo auki ja repiä hiusset kanan perseen näköseks ;DDDDdd hahahaha jopa mä tiedän paremmin minkälaisii emot on, lulz, vaikken ees tykkää moisesta tyylistä tai oo sellane XD ääliö

      JA KVG !!! KATO VITTU GOOGLESTA !

      • Miettisit mitä sanot ^

        On se vaan hienoa kun tämmösiä ihmisiä on täällä foruumeilla. Jos tyyppi kysyypi apua niin se kannattaakin haukkua lyttyyn siitä että haluaantietää taikka ei tiedä miten etsiä tietoa. Just tollaset ihmiset saa mun veren kiehumaan inhosta. Kukaan ei ole syntyessään seppä eikä tiedä näitä asioita. Onko niin hienoa nauraa tyypeille jotka pyytää apua? Ja mieti miltä tuntuu saada tuollainen viesti jos kysyypi apua. Tsiisus =3=" Mutta! Emo sinä taidat olla. Mutta pukeutumistyyli pitää itse aloittaa. Jos oikiasti olet masentunut yms. Uskoisin että löydät tietynlaiset vaatteet kiinnostavilta. : ) mutta siitä vaan. Emo tytöt on todella nättejä.


      • minäemo

        HAHAHAHAHAHAH sulle itelles oot joku vitun kovispissis, vihaan tollasia! >XD hahahahahaahah mäpä tiiän sua paremmin minkälaisia emot on (kai) koska oon ite emo. ja musta vähän tuntuuet toi ei auttanu yhtään mitään Tietämätönemo(ko):a. lähettäisit saatana jtn joka sentää auttaa sitä x) hah.. vitun pissis..


      • minäemo
        minäemo kirjoitti:

        HAHAHAHAHAHAH sulle itelles oot joku vitun kovispissis, vihaan tollasia! >XD hahahahahaahah mäpä tiiän sua paremmin minkälaisia emot on (kai) koska oon ite emo. ja musta vähän tuntuuet toi ei auttanu yhtään mitään Tietämätönemo(ko):a. lähettäisit saatana jtn joka sentää auttaa sitä x) hah.. vitun pissis..

        pissiksellä ja muutenki tolla "alku puheella" tarkotan tässä siis tota jessicaaaaaa. :D
        ps .toivottavasti ymmärsitte.. O__O


      • V*TUN BADASS

        te kaikki jessicat, jessikat jne. ootte nii tollasii v*tun noloi :D kasva aikuseks


    • uargh

      Masentuneisuus ja viiltely eivät edelleenkään ole emoa, kuinkakohan monta kertaa se pitää täällä selittää? Sori ku tuli noin kärkkäästi, mut alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään ku kaikki tulee sillee "hei oon masentunu ja viiltelen, siis oon emo!1"

      Muttah.
      Emoksi ei voi niinsanotusi vaan "tulla". Pukeutuminen, hiukset ja meikki on kaikilla erilaisia, ja "emojen" tyylihän nimenomaan heijastuu siitä musiikista mitä kuuntelet.

      • Kartiotrolli

        Sun pitää kuunnella emoscenecoree vaik pop on 18544689875433 kertaa parempaa


    • Iimougirl97

      Voi vittu mikä wnb emo. Jos et tiedä mikä emo on niin vittu googleta! Taidat just olla tollane helvetin lissu joka esittää emoo lmao. Emoks ei noin vaa tulla vittu tiesiks? Oon itse emo enkä ymmärrä tollasii vitun wnb emo pikkulissui. Get a life.

    • Emotyttö_01

      Iimougirl97 no lmao vaa sullekki :D Ooks kovaki ku kiroilet joka lausees?
      Toiset tulee vaa kysyy apuu ja tollane teinixi tulee tänne kiroilee ja haukkuu. Kyllä. Niin sitä pitää. Toivottavasti toi ei oo Suomen tulevaisuus. Onneks kuitenki täältä löytyy joitaki VIISAMPII ihmisii ;)
      Ja millä perusteella leimaat alottajan lissuks? Sä et varmaa lissuu ookka nähny.
      "Mä oon siis vittu emo ja mul vittu on oikeus tulla tänne haukkuu noit vitun emolissui siiis lmao REVIN KOKO SAATANAN PERSEEN IRTI KU NAURATTAA NII VITUN PALJON".

      Tollasena nään sun viestin ^
      "Oon itse emo enkä ymmärrä tollasii vitun wnb emo pikkulissui"
      -No voi perkele nythä pelottaaki ja tulee samal kuset housuun. Siis OIKEE EMO! :0 Varmaa kuvittelet olevas joku "aito emo joka tuomitsee kaikki" mut todellisuudes oot vaa sellane säällittävä teinix. '

      Alkoks menkat, Iimougirl?
      Hanki ite elämä ja jätä noi sun vitut vähemmälle.
      Joo, ite en oo emo vaikka nimimerkistä vois päätellä, toilla "emotytöllä" tarkotan sitä, että oon tunteellinen. Emo=emotional. Jote turha rupee haukkuu mua wnb-emolissupaskaks :D

    • hasa-abdi

      Miten emoksi tullaan?
      Millainen emojen tyyli on?
      Onko emoilla aina musta tukka?
      Entä millainen meikki??
      Mistä voi ostaa emo vaatteita?

      Lopeta viiltely!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Kuuntele emoa, punkkii, metallii tai jotai rokkii vaan.
      Cybershopist saa emovaatteit ja EMP:st.
      Emo voi olla myös blondi.
      Mustaa rajauskynää.

    • pokqmwt jenjgskmd

      miten emoks tullaa.. no siihe o vaikee vastata.. sama ku kysyisit miten lissuks tullaan. niiku ei siihe vaa tulla, emot on ihmisiä jotka tykkää tietystä tyylistä ja musiikista ymym.. ja muute voi kuulostaakki vähä emolt tuo sun kuvaus. emoil voi olla minkä tahansa väriset hiuksen tumma meikki esim. rajaukset on yleisii ja näit kauppoi onki jo lueteltu. JA EI VIILTELY JA MASENNUS EI LIITY EMOUTEEN MITENKÄÄN, EI MITENKÄÄN!!!! totta kylläkin moni emo viiltelee mutta ei sen takia että se on emoa vaan koska se kipu vie ajatukset muualle ja helpottaa oloa.

    • Olet tai et:))

      Leikkaa eka hiukset,sitten ala ostelee vaatteita jotka on sellasii "emo" tyylisiä:) Sillee susta vaa tulee emo,sä et voi valita sitä. Sä joko oot tai et! :)

    • sekasikiö olen:D

      miks aina ku joku kysyy apuu ni kaikki keskustelut on täyn kauheet kinaa, tappeluu, haukkumist ja kiroiluu?? eiks riitä et voi vastata nätisti eikä ala valittaa heti? tai sit tää ku jos joku ei oo iha perehtyny johonki asiaa ja kysyy siitä ni heti leimataa "wannabe-emoks" ja paskaks ihmiseks ku on nii tietämätön.
      "KVG!! KATO VITTU GOOGLESTA!!!" toi on niin vanha eikä kukaa käytä sitä nykyään ja miks siihen pitää laittaa paljon huutomerkkejä ja kirjottaa isolla?

      mutta niin..
      emo on mieliala, ei tyyli.
      taino kyllähän emotytöt ja pojat erottuvat massasta ja joukosta eli on se tavallaan tyyli mutta ihansama:D
      ja emot ei huutele ja leijju sillä että kattokaa oon emo jee jee!.. ei näin..
      yleensä emot on hiljaisia ja kunnollisia ihmisiä joilla vain on mieliala vaikeuksia esim. masennus. viiltely ei tee susta emoa. kuuntele emocorea ja muuta sen kaltaista musiikkia. käytä paljon paksusti mustaa meikkiä ja pukeudu mustaan huppariin ja pilleihin. tupeeraa hiuksesi, ei tarvitse olla mustat. joillakin emoillahan on huulikoru alahuulessa, mutta se ei ole pakollinen. osta niittivyö.
      tässä kun jotkut on maininnut cybershopin hyväksi vaatteiden osto kaupaksi, niin ihan perus mustat vaattet riittää, ei tarvitse olla räikeitä neonvärejä, silloin olet scene sillä he käyttävät räikeitä vaatteita ja koruja.

      loppujen lopuksihan kaikki ovat omalaatuisia ja saavat itse päättää tyylisuuntauksensa, joten se on sinun itsesi päätettävissä miten pukeudut. jos haluat, voit katsoa youtubesta videoita joissa emot ja muut esittelevät vaatteitaan ja meikkejään/hiusten laittoa, niistä voit itse ruveta kokoamaan ja suunnittelemaan omaa tyyliäsi:)

      tässä oli nyt muutama asia emoista mitä minä tiedän.
      itse olen enemmänkin emo/scene/hevari tyylinen, se vaihtelee päivittäin.
      joskus tupeeraan mustat hiukseni todella tuuheiksi ja välillä vain annan niiden olla. pukeudun mustaan, välillä perus huppariin ja pilleihin, toisena päivänä saattaa olla musta niittikauluspaita ja niittikoruja, joskus pillit joskus remmihousut, se vaihtelee paljon. meikkini myös vaihtelee aika paljon, välillä vain kajaalia ja ripsaria, toisena päivänä paksusti kajaalia, ripsaria, mustaa luomiväriä, puuteria, kulmakynää:D eli meikkaan aika paljon.
      omistan kulmakorun ja 5 korvisreikää(haluaisin enemmään)
      käytän välillä niittivyötä, välillä nahkavyötä. joskus on nahkarannekkeita toisena päivänä silikonirannekkeita, määrä myös vaihtelee.
      kuuntelen todella raskasta heviä, joskus rockia. olen kuitenki mieleltäni aika iloinen enkö ole masentunut, en myöskään viiltele sillä mielestäni jäljet ovat rumat.

      • !!!

        asiaa! juuri tälläisiä ihmisiä me tarvitsemme jotka ei valita ja tappele kaikesta vaan osaavat olla asiallisia! kuulostat kaikenlisäksi hyvän näköiseltä;3


    • suomiemo

      Nah, tässä taas tämä erehdys... Emme me emot ole helposti masentuvia ja itkeviä... Se vain riippui ihmisestä. Oon emo ja mä vähiten itken varmaa koko maailmassa. Mut joo. Meikinkään ei tarvitse olla kauhean tummaa ja paksua, mulla menee iha perus ylä rajaus ja vähä alarajauksii. Käytän mistii huppareita ja revittyjä mustii farkkuja, ja bändi kama kulkee mukana koko ajan. Ja mulla on vaaleet hiukset, värjään mustaks ens vuon. Ja no musiikillakaa ei oo ees paljoo välii, asenne ratkasee. Ite kuuntelen metallii ja rockii. Mut emo tyyli on tyyli niiku massaks pukeutumine on tyyli. Ei siin tarvii olla kauhee masentunu ja näi

    • Anonyymi

      Kuulostat emolta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe