Aihe

Emo tyylinen(kö) ?

Tietämätönemo(ko)

Eli kuulostanko emolta:

Luonteeltani herkkä ja TOSI helposti masentuva. Pidän tosi paljon tummista vaatteista, tummasta hiustyylistä, jne.
Joskus itkiessä (itken/suren usein) viiltelen..nyt saanut sen tavan jo kuriin.

Minulla ei ole kauhean tummaa tukkaa, mutta sellaisen haluaisin. Olenko ollut ns. tietämättömästi emo?

Miten emoksi tullaan?
Millainen emojen tyyli on?
Onko emoilla aina musta tukka?
Entä millainen meikki??
Mistä voi ostaa emo vaatteita?

18

256

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jtngkjjghjkkkk

   emoksi tullaan tietääkseni tulemalla??emo tyyli on ns.mustat vaatteet ja rock-musiikki. ei kaikilla emoilla ole mustatukka..Emo vaatteita saa mm. EMP,cybershop,bluebanana,Stuntman ..

   • Stybe

    rock...ehkä emot kuuntelevat kuitenkin emocorea...koko tyylihän perustuu tuon musiikkityylin kuuntelijoihin...


  • emorockgirl

   Mahdollisimman tumma meikki.

  • jessicaaaaaa

   HAHAHAHAHAHA VITTU NAURAN SULLE XD haha oot just niin tollane perus wanna be-emo, lulz !! et sä viiltelemällä tai masistelemalla saa ittees emoks, sun pitää viel vähintääki vetää itteltäs kaulavaltimo auki ja repiä hiusset kanan perseen näköseks ;DDDDdd hahahaha jopa mä tiedän paremmin minkälaisii emot on, lulz, vaikken ees tykkää moisesta tyylistä tai oo sellane XD ääliö

   JA KVG !!! KATO VITTU GOOGLESTA !

   • Miettisit mitä sanot ^

    On se vaan hienoa kun tämmösiä ihmisiä on täällä foruumeilla. Jos tyyppi kysyypi apua niin se kannattaakin haukkua lyttyyn siitä että haluaantietää taikka ei tiedä miten etsiä tietoa. Just tollaset ihmiset saa mun veren kiehumaan inhosta. Kukaan ei ole syntyessään seppä eikä tiedä näitä asioita. Onko niin hienoa nauraa tyypeille jotka pyytää apua? Ja mieti miltä tuntuu saada tuollainen viesti jos kysyypi apua. Tsiisus =3=" Mutta! Emo sinä taidat olla. Mutta pukeutumistyyli pitää itse aloittaa. Jos oikiasti olet masentunut yms. Uskoisin että löydät tietynlaiset vaatteet kiinnostavilta. : ) mutta siitä vaan. Emo tytöt on todella nättejä.


   • minäemo

    HAHAHAHAHAHAH sulle itelles oot joku vitun kovispissis, vihaan tollasia! >XD hahahahahaahah mäpä tiiän sua paremmin minkälaisia emot on (kai) koska oon ite emo. ja musta vähän tuntuuet toi ei auttanu yhtään mitään Tietämätönemo(ko):a. lähettäisit saatana jtn joka sentää auttaa sitä x) hah.. vitun pissis..


   • minäemo
    minäemo kirjoitti:

    HAHAHAHAHAHAH sulle itelles oot joku vitun kovispissis, vihaan tollasia! >XD hahahahahaahah mäpä tiiän sua paremmin minkälaisia emot on (kai) koska oon ite emo. ja musta vähän tuntuuet toi ei auttanu yhtään mitään Tietämätönemo(ko):a. lähettäisit saatana jtn joka sentää auttaa sitä x) hah.. vitun pissis..

    pissiksellä ja muutenki tolla "alku puheella" tarkotan tässä siis tota jessicaaaaaa. :D
    ps .toivottavasti ymmärsitte.. O__O


   • V*TUN BADASS

    te kaikki jessicat, jessikat jne. ootte nii tollasii v*tun noloi :D kasva aikuseks


  • uargh

   Masentuneisuus ja viiltely eivät edelleenkään ole emoa, kuinkakohan monta kertaa se pitää täällä selittää? Sori ku tuli noin kärkkäästi, mut alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään ku kaikki tulee sillee "hei oon masentunu ja viiltelen, siis oon emo!1"

   Muttah.
   Emoksi ei voi niinsanotusi vaan "tulla". Pukeutuminen, hiukset ja meikki on kaikilla erilaisia, ja "emojen" tyylihän nimenomaan heijastuu siitä musiikista mitä kuuntelet.

   • Kartiotrolli

    Sun pitää kuunnella emoscenecoree vaik pop on 18544689875433 kertaa parempaa


  • Iimougirl97

   Voi vittu mikä wnb emo. Jos et tiedä mikä emo on niin vittu googleta! Taidat just olla tollane helvetin lissu joka esittää emoo lmao. Emoks ei noin vaa tulla vittu tiesiks? Oon itse emo enkä ymmärrä tollasii vitun wnb emo pikkulissui. Get a life.

  • Emotyttö_01

   Iimougirl97 no lmao vaa sullekki :D Ooks kovaki ku kiroilet joka lausees?
   Toiset tulee vaa kysyy apuu ja tollane teinixi tulee tänne kiroilee ja haukkuu. Kyllä. Niin sitä pitää. Toivottavasti toi ei oo Suomen tulevaisuus. Onneks kuitenki täältä löytyy joitaki VIISAMPII ihmisii ;)
   Ja millä perusteella leimaat alottajan lissuks? Sä et varmaa lissuu ookka nähny.
   "Mä oon siis vittu emo ja mul vittu on oikeus tulla tänne haukkuu noit vitun emolissui siiis lmao REVIN KOKO SAATANAN PERSEEN IRTI KU NAURATTAA NII VITUN PALJON".

   Tollasena nään sun viestin ^
   "Oon itse emo enkä ymmärrä tollasii vitun wnb emo pikkulissui"
   -No voi perkele nythä pelottaaki ja tulee samal kuset housuun. Siis OIKEE EMO! :0 Varmaa kuvittelet olevas joku "aito emo joka tuomitsee kaikki" mut todellisuudes oot vaa sellane säällittävä teinix. '

   Alkoks menkat, Iimougirl?
   Hanki ite elämä ja jätä noi sun vitut vähemmälle.
   Joo, ite en oo emo vaikka nimimerkistä vois päätellä, toilla "emotytöllä" tarkotan sitä, että oon tunteellinen. Emo=emotional. Jote turha rupee haukkuu mua wnb-emolissupaskaks :D

  • hasa-abdi

   Miten emoksi tullaan?
   Millainen emojen tyyli on?
   Onko emoilla aina musta tukka?
   Entä millainen meikki??
   Mistä voi ostaa emo vaatteita?

   Lopeta viiltely!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Kuuntele emoa, punkkii, metallii tai jotai rokkii vaan.
   Cybershopist saa emovaatteit ja EMP:st.
   Emo voi olla myös blondi.
   Mustaa rajauskynää.

  • pokqmwt jenjgskmd

   miten emoks tullaa.. no siihe o vaikee vastata.. sama ku kysyisit miten lissuks tullaan. niiku ei siihe vaa tulla, emot on ihmisiä jotka tykkää tietystä tyylistä ja musiikista ymym.. ja muute voi kuulostaakki vähä emolt tuo sun kuvaus. emoil voi olla minkä tahansa väriset hiuksen tumma meikki esim. rajaukset on yleisii ja näit kauppoi onki jo lueteltu. JA EI VIILTELY JA MASENNUS EI LIITY EMOUTEEN MITENKÄÄN, EI MITENKÄÄN!!!! totta kylläkin moni emo viiltelee mutta ei sen takia että se on emoa vaan koska se kipu vie ajatukset muualle ja helpottaa oloa.

  • Olet tai et:))

   Leikkaa eka hiukset,sitten ala ostelee vaatteita jotka on sellasii "emo" tyylisiä:) Sillee susta vaa tulee emo,sä et voi valita sitä. Sä joko oot tai et! :)

  • sekasikiö olen:D

   miks aina ku joku kysyy apuu ni kaikki keskustelut on täyn kauheet kinaa, tappeluu, haukkumist ja kiroiluu?? eiks riitä et voi vastata nätisti eikä ala valittaa heti? tai sit tää ku jos joku ei oo iha perehtyny johonki asiaa ja kysyy siitä ni heti leimataa "wannabe-emoks" ja paskaks ihmiseks ku on nii tietämätön.
   "KVG!! KATO VITTU GOOGLESTA!!!" toi on niin vanha eikä kukaa käytä sitä nykyään ja miks siihen pitää laittaa paljon huutomerkkejä ja kirjottaa isolla?

   mutta niin..
   emo on mieliala, ei tyyli.
   taino kyllähän emotytöt ja pojat erottuvat massasta ja joukosta eli on se tavallaan tyyli mutta ihansama:D
   ja emot ei huutele ja leijju sillä että kattokaa oon emo jee jee!.. ei näin..
   yleensä emot on hiljaisia ja kunnollisia ihmisiä joilla vain on mieliala vaikeuksia esim. masennus. viiltely ei tee susta emoa. kuuntele emocorea ja muuta sen kaltaista musiikkia. käytä paljon paksusti mustaa meikkiä ja pukeudu mustaan huppariin ja pilleihin. tupeeraa hiuksesi, ei tarvitse olla mustat. joillakin emoillahan on huulikoru alahuulessa, mutta se ei ole pakollinen. osta niittivyö.
   tässä kun jotkut on maininnut cybershopin hyväksi vaatteiden osto kaupaksi, niin ihan perus mustat vaattet riittää, ei tarvitse olla räikeitä neonvärejä, silloin olet scene sillä he käyttävät räikeitä vaatteita ja koruja.

   loppujen lopuksihan kaikki ovat omalaatuisia ja saavat itse päättää tyylisuuntauksensa, joten se on sinun itsesi päätettävissä miten pukeudut. jos haluat, voit katsoa youtubesta videoita joissa emot ja muut esittelevät vaatteitaan ja meikkejään/hiusten laittoa, niistä voit itse ruveta kokoamaan ja suunnittelemaan omaa tyyliäsi:)

   tässä oli nyt muutama asia emoista mitä minä tiedän.
   itse olen enemmänkin emo/scene/hevari tyylinen, se vaihtelee päivittäin.
   joskus tupeeraan mustat hiukseni todella tuuheiksi ja välillä vain annan niiden olla. pukeudun mustaan, välillä perus huppariin ja pilleihin, toisena päivänä saattaa olla musta niittikauluspaita ja niittikoruja, joskus pillit joskus remmihousut, se vaihtelee paljon. meikkini myös vaihtelee aika paljon, välillä vain kajaalia ja ripsaria, toisena päivänä paksusti kajaalia, ripsaria, mustaa luomiväriä, puuteria, kulmakynää:D eli meikkaan aika paljon.
   omistan kulmakorun ja 5 korvisreikää(haluaisin enemmään)
   käytän välillä niittivyötä, välillä nahkavyötä. joskus on nahkarannekkeita toisena päivänä silikonirannekkeita, määrä myös vaihtelee.
   kuuntelen todella raskasta heviä, joskus rockia. olen kuitenki mieleltäni aika iloinen enkö ole masentunut, en myöskään viiltele sillä mielestäni jäljet ovat rumat.

   • !!!

    asiaa! juuri tälläisiä ihmisiä me tarvitsemme jotka ei valita ja tappele kaikesta vaan osaavat olla asiallisia! kuulostat kaikenlisäksi hyvän näköiseltä;3


  • suomiemo

   Nah, tässä taas tämä erehdys... Emme me emot ole helposti masentuvia ja itkeviä... Se vain riippui ihmisestä. Oon emo ja mä vähiten itken varmaa koko maailmassa. Mut joo. Meikinkään ei tarvitse olla kauhean tummaa ja paksua, mulla menee iha perus ylä rajaus ja vähä alarajauksii. Käytän mistii huppareita ja revittyjä mustii farkkuja, ja bändi kama kulkee mukana koko ajan. Ja mulla on vaaleet hiukset, värjään mustaks ens vuon. Ja no musiikillakaa ei oo ees paljoo välii, asenne ratkasee. Ite kuuntelen metallii ja rockii. Mut emo tyyli on tyyli niiku massaks pukeutumine on tyyli. Ei siin tarvii olla kauhee masentunu ja näi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984