lomakohde talvella

mamikolmelle3

Onko olemassa mitään edullista lomakohdetta (ei siis Australiaa, Thaimaata...), jossa olisi lämmintä talvilomalla, paitsi Kanarian saari?

6

1225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onhan noita

      No maailmassahan on varmaan enemmän edullisia ja lämpimiä talvilomakohteita kuin kylmiä ja/tai kalliita. Eihän muuta tarvitse tehdä kuin ostaa lentoliput vaikka jonnekin Tansaniaan tai Fidzi-saarille, mutta ethän sinä tietenkään sitä tarkoita. Mutta mitä sitten tarkoitat? Kai sinulla joitain muitakin vaatimuksia/toiveita lomakohteen suhteen on? Kerrohan tarkemmin. Ei kukaan muuten viitsi ruveta luettelemaan.

    • Agadir, Marrakech

      Niitä on vähän. Lähimmistä kohteista Kanarian lisäksi Pohjois-Afrikassa on talvellakin lämmintä. Nyt vaan on ollut Egyptissä ja Tunisiassa vähän levotonta.

      Marokossa on ollut rauhallista ja siellä on sama ilmasto kuin Kanarialla. Myös hintataso on edullisempi kuin Kanarialla.

      • no melkein

        Muuten totta mutta Tunisian lämpimyyteen ei voi luottaa. Tiedän vaikka kuinka paljon tapuksia että siellä on talvisaikaan paleltu 10 asteessa ja tuuli on käynyt pohjoisesta.


      • Egypti tai Marokkko
        no melkein kirjoitti:

        Muuten totta mutta Tunisian lämpimyyteen ei voi luottaa. Tiedän vaikka kuinka paljon tapuksia että siellä on talvisaikaan paleltu 10 asteessa ja tuuli on käynyt pohjoisesta.

        Totta, eihän Tunisian säähän voi täysin luottaa. Kanariallakin on parina vuonna 2000-luvulla satanut lunta talviloman aikoihin helmi-maaliskuussa.

        Tunisia ja Kanaria siis pois suljettuja, koska ei varmuutta säästä. Marokko kai kuitenkin on lämmin?

        Egyptin Luxor on aika varma paikka ilmojen suhteen. Normaalisti talvella on 30 asteen verran lämmintä. Luxorissa on yleensä paremmat kelit kuin Hurghadassa. Assuanissa aurinko on vielä varmempaa.


    • mamikahdelle

      Kanarian saarET on hyvä lomakohde, on monenlaista vaihtoehtoa. Miksi se ei käy? En ainakaan Egyptiin lähtis tällaisessa tilanteessa mikä siellä nyt on. Gran kanariallakin monta hyvää kohdetta juuri lapsiperheelle ja lämmintäkin on.

      • Entäpä Marokko

        En ole aloittaja, mutta minullekaan ei Kanaria kelpaa. Kanaria on kallis kohde, hinnat vähintäänkin Suomen tasolla. Sitä paitsi se on niin nähty, vähän liian tavallinen ja tylsä. Ei aivan hintansa väärtti. Voisin arvata, että aloittajallakin vähän saman suuntaisia syitä, ehkä.

        Marokossa on samat ilmat ja hintataso puolet siitä mitä Suomessa. Onko kellään kokemusta Marokosta, vaikka Agadirista tai Marrakechista?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7185
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4202
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2105
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2029
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1649
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe