kielimatkalle brightoniin 2014?

lalalalaX

eli siis mä olisin menossa ens kesänä kaverin kanssa kielimatkalle ef'n kautta brightoniin international kurssille, oisko muita tulijoita? mentäs varmaanki tos jossai kesä-heinäkuus 3 viikoks ja asuntolaan oltas menossa! :) ja hei kertokaa toki te jotka ootte siel ollu nii kokemuksii! ja kiinnostas seki et missä päi brightonii se asuntola on? täs pari viikkoo sitte siel kävin ja rakastuin paikkaan enkä jaksa oottaa ens kesää

8

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nnoooraaa

      mä oon kaverin kaa menossa ef kautta international kurssille isäntäperheesee 25.6-22.7 ( pariisi) ja molemmat ollaa sillo 15:)

      • lalalalaX

        hei kiva! ois kiva tutustuu jos vaikka oltas samaa aikaa menossa :)


    • Vaihto-oppilaaksi

      Kielikurssi on ihan turhaa rahantuhlausta. Kielitaito ei kerkeä muutamassa viikossa kohentua juurikaan, shoppailemaan ja bilettämään voi lähteä kaverinporukan kanssa halvemmallakin.
      Meillä oli aikalailla kaikki aktiviteetit ihan suomalaisten kesken ja samoin "koulutunnit" olivat hyvin suomalaisvoittoisia.
      Olin STS:ssän kautta mutta samoja retkiä nuo ovat.

    • brighton'13

      Ite olin just kolme viikkoo EF:n kautta Brightonissa just International kurssilla. Olin perheessä, mut kaveri asuntolassa, joka sijaitsi sussex universityllä. Asuntolalaiset käy kans kouluu siellä:) Meillä oli aktiviteettiryhmässä jonkun verran suomalaisia, aika paljon espanjalaisia, ruotsalaisia, muutamia venäläisiä ja italialaisia. Kannattaa mennä keskikesällä/loppukesästä, koska ulkomaalaisilla on lomat niin myöhään.
      Mulla kielitaito parani yllättävän paljon, puhumiseen tuli uutta varmuutta vaikka oonkin matkustellu aika paljon. Koulussakin oppi paljon vaikka suomalaisia tais olla jopa kuus 17 hengen ryhmästä. Lisää tietoo löytyy www.kielimatkawithef.blogspot.com :käykää laittaa kommenttia, vastaan mielelläni jos tulee jotain kysymyksii mieleen!

    • jaileee

      Mäkin olin tänä kesänä Brightonissa kolme viikkoa EF:n kautta :) Oli aivan ihana matka, parhaat kolme viikkoa ikinä! Olin Brighton University asuntolassa, joka oli n. 20 minuutin bussimatkan päässä Brightonin keskustasta.

      Vaikka kolmessa viikossa ei mitään täydellistä englannin kieltä ehdi oppimaan, mutta ainakin sai paljon varmuutta puhumiseen! Ensimmäisinä päivinä oli tosi vaikea sanoa jopa ihan yksinkertaisia lauseita englanniksi, koska Suomessa tota kieltä ei ollut tarvinnut muuten kun koulussa. Mutta jo viikon päästä pystyin ja uskalsin jutella ihan kunnolla ulkomaalasten kanssa! :) Lisäksi oppi uusia sanoja ym.

      Meillä oli aktiviteettiryhmässä n. 30 ihmistä, joista 7 oli suomalaisia ja loput itävaltalaisia, slovakialaisia, venäläisiä ja italialaisia. Kouluun oli sitten jaettu toi aktiviteetti ryhmä puoliksi. Joten meillä ainakin oli paljon myös muunkin maalaisia kuin suomalaisia.

      Jos tulee jotai kysyttävää, nii voitte laittaa mulle sähköpostia ja vastaan mielelläni :) [email protected]

    • katjaef
    • pelottaa..

      Olisiko kukaan tulossa Brightoniin 25.6.-8.7.14 ja isäntäperhe?
      Olen lähdössä yksin ja pelottaa että jäisin yksin matkalla..

    • essyllyx

      Olin viime kesänä Brightonissa EF kanssa. Se on niin ihana kaupunki! Olisin kuitenkin suositellut isäntäperhetä, koska siellä oppii enemmän kieltä ja kulttuuria. Jos olet asuntolassa kaverin kanssa, niin tottakai puhut koko ajan suomea. Mitä hyötyä siitä matkasta sitten on? Mutta kaikki on itsestä kiinni. Kannattaa vaan mennä juttelemaan enkuksi kaikille siellä vaikka kuinka ahdistavaa se olisi aluksi. Kyllä se kielitaito siitä kohenee. (:

      ps. Demissä on paljon kielimatkakeskusteluita. Sieltä saattais löytyä samalla kurssilla olevia ihmisiä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5896
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2536
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1785
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe