Kirjeenvaihtokavereita 30-45 vuotiaista naisista?

Janne Salomaa

Heippa sinä kiva nainen iältäsi 30-45 v. Olen joka ilta parin vuoden ajan rukoillut tulevan vaimoni puolesta. Nyt tuli sellainen tunne että se olet juuri sinä, kenen puolesta olen rukoillut. Mun oli jo korkea aika ilmoittaa sulle itsestäni. Jaksatko odottaa mua vielä kuutisen vuotta, sen verran olis jäljellä pitkästä vankeustuomiosta. Miehesi tuntomerkit ovat 188cm pitkä, 45 v, 93 kg, tatuoitu, eläinrakas ja varsinkin koirat on ykkösii. Vaaka kun olen horoskoopilta, maalailen tauluja, joten varaudu siihen että kotimme seinät on taidetta täynnä. Saa kirjoittaa Turun vankilaan, mut ei oo pakko hei!

Janne Salomaa
PL 50
20251 Turku

12

700

Vastaukset

 • Hui..mitä pahaa oletkaan tehnyt..? Minä en valitettavasti pystyisi luottamaan,Kun lukee lehdistä juttuja joissa nämä vankilasta palanneet eivät osaa sopeutua normielämään vaan ovat väkivaltaisia ja akka on nyrkin ja hellan välissä.Toki toivon että saat kirjekaverin ja elmäsi suunnan raiteilleen.

  • Pienen googlailun perusteella Janne Salomaa tuomittiin kahdesta vuonna 2007 tehdystä taposta 13 vuodeksi vankeuteen. Tapot tehtiin turkulaisessa yksityisasunnossa useita erilaisia teräaseita käyttäen, kun iltaa viettämässä ollessa joukossa oli tullut riitaa. Salomaa määrättiin poikkeuksellisesti istumaan tuomionsa kokonaan, koska hän oli viimeisen 10 vuoden aikana syyllistynyt 4 törkeään väkivaltarikokseen.


  • 2 tappoa ynnä muuta kirjoitti:

   Pienen googlailun perusteella Janne Salomaa tuomittiin kahdesta vuonna 2007 tehdystä taposta 13 vuodeksi vankeuteen. Tapot tehtiin turkulaisessa yksityisasunnossa useita erilaisia teräaseita käyttäen, kun iltaa viettämässä ollessa joukossa oli tullut riitaa. Salomaa määrättiin poikkeuksellisesti istumaan tuomionsa kokonaan, koska hän oli viimeisen 10 vuoden aikana syyllistynyt 4 törkeään väkivaltarikokseen.

   Sanoo olevansa eläinraks, mutta miten ihmiset? Rakastatko ihmisiäkin jos nuo yllä olevat jutut pitävät paikkansa? Ja miksi et rukoillut aikanaan siviilissä sitä ettet joutuisi tekemään moisia tekoja? Kestäisitkö todella siviilissä sortumatta moisiin tekoihin? Ja millä kantilla kestäisit?


  • Eläinrakas? kirjoitti:

   Sanoo olevansa eläinraks, mutta miten ihmiset? Rakastatko ihmisiäkin jos nuo yllä olevat jutut pitävät paikkansa? Ja miksi et rukoillut aikanaan siviilissä sitä ettet joutuisi tekemään moisia tekoja? Kestäisitkö todella siviilissä sortumatta moisiin tekoihin? Ja millä kantilla kestäisit?

   Ei ole miehellä helppo tilanne. Eikä selviämisennuste. Monesti ukoontulo lienee se ainoa keino ja tuki siviilissä. Toivottavasti Jannenkin rukoukset jatkuvat siviilissä?


 • Tokkopa jää viimeiseksi keikaksi,mut en kyllä usko Jannen itsensä tuota kirjoittaneen,tai sit on seonnut.Uskoon ei ainakaan ole tullut.

 • JÄTTÄKÄÄ JANNE RAUHAA.... TE ETTE TIEDÄ JANNESTA YHTÄÄN MITÄÄN JOTEN VOITTE PITÄÄ TURPANNE KIINNI... JANNE ON IHANA IHMINEN JA TE ETTE VOI TUOMITA IHMISTA PELKÄN LUKEMISEN PERUSTEELLA JOKAISELLE TULEE ANTAA MAHDOLLISUUS!

  • No juu..Janne on ollut varmaan 16v. ekan kerran linnassa,alkoholisti nuoresta iästä asti.Aina vannonut parantavansa tapansa,joten se niistä mahdollisuuksista.
   Tunnen kyllä hänet ja hän on ihana ihminen,viina vaan vei hänet ja tuskin muuttuu..


  • Olen tuntenut Jannen Vorssassa jo mukulasta ja parempi kun pysyy poissa. Kohta vapautuu.


  • Janne on huippu tyyppi!!


 • Tunsin Jannen nuorena ja järkytyin kun luin kohtalostaan, mutta haluan uskoa että jokainen ansaitsee uuden mahdollisuuden ja toivon sydämestäni että rukouksiin vastataan ja kumppani löytyy tai on ehkä jo löytynytkin, kuka tietää. Eiköhän pohjimmiltaan kiltti ja hyvä mies ole linnassa aikuistunutkin! Kaikkea hyvää Jannelle!

 • Hirveä ikähaitari sinulla. Eikä tuo osoite paljoa helpota. Itse olen yksin oleva mies omine erikoisuuksiin, ja toivon löytävänsä ihmisen joka huomioisi minut muutenkin kuin kaverina välttämättömyyden takia.

 • Hei, Janne! Sen perusteella mitä olemme keskustelleet facen kautta, vaikutat ihmiseltä johon haluaisin tutustua paremmin. olet tehnyt minuun vaikutuksen ihmeellisellä tavalla <3. Yksi minunkin rukousaiheistani on löytää mies rinnalle jonka kanssa jakaa tämä vaellus täällä maan päällä ja myöhemmin tietenkin Jumalan tykönä. Tästä ei nyt kovin pitkä "kirje" tullut, mutta halusin ilmoittaa sinulle, että olen kiinnostunut sinusta kovin :) Kiitos vielä terveisistä Keuruulta konferenssi 2019
  T. Heli N

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.