lautsian lomakeskus, hauho

kuhmu päässä

kun saavuimme paikalle, saimme huoneeseen vain yhden avaimen. toista ei olisi saatu ellei olisi monta kertaa pyydetty. seuraavana päivän kesken intiimin (joka ei ole itsestäänselvää)hetken ovesta sisään pamahtaa tunkeilija, kun lukko ei toiminutkaan. jos olisi ollut täysin vieras jota ei tarvisi koskaan tavata, mutta ärsyttävä akka oli samasta yhdistyksestä, ei ollut mitenkään pahoillaan,
voi tulla vielä vastaan ja varmaan sai vahingoniloa.

lain mukaan majoitustila kuuluu kotirauhan piiriin kun sinne on kirjautunut, ja tämä oli ahdistavaa jopa traumatisoivaa kotirauhan rikkomista.

pian tuon jälkeen menin suihkuun, ja suihkuverhon tanko putosi päähäni niin että kopsahti. metalliputkea ei oltu ruuvattu kiinni seinään, vaan kiinnitetty hennolla muovitarralla. heiveröisempi esim vanhus olisi ollut laakista vainaa.
tilanne yritettiin kuitata vähättelyllä ja huumorilla.

pyykinkuivausmahdollisuutta ei ollut. käsialtaan tulppakin piti erikseen pyytää.
vanhat ihmiset valitti ettei voi peseytyä allastiloissa, koska siellä ja vessoissa ei ollut kahvaa josta ottaa tukea. altaan seinässä oli kuivunut keltainen räkäklimppi.
loman alussa kysyimme onko pyöräilykypäriä ja meille sanottiin ettei niitä ole. kuitenkin pelivälinekaapissa oli monta kypärää. jälkiruokaa ei riittänyt kaikille.
lonksuvia osia oli lasten huoneessa ja kuntosalin laitteissa, kattoplafondin ruuvia ei ollut kunnolla väännetty yms hajoamispisteessä jne

tuskin tulee mentyä toista kertaa.

27

4532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikömennytputkeen

      kattoplafondin ruuvia ei kiinnitetty kunnolla...näistä kertomuksista saa kyllä taas päivän naurut..

    • Matkailu avartaa

      Suihkuverhonputkia on sellaisia jousen voimalla seinien välissä pysyviä ja eivät ole painavia, mutta sitä joutuu laattaseinällä aina välillä nostelemaan. Tuskin tulee edes kuhmua, jos osuu.
      Vuoden aikana olen ollut n. 8 viikkoa eri hotelleissa 3-4* ja olikohan yhdessäkään vessoissa tukikahvoja... joskus niitä on ollut ammeiden yhteydessä ja kerran takavuosina, kun oli jokin erikoisvarusteltu invahuone.
      Pyykinkuivausmahdollisuutta ei yleensä ole, riippuen huoneesta joskus voi onnistua virittämään johonkin itse tuodun pyykkinarun. Etelän maissa on joskus kosteaa ja kun lämmitystä ei ole, niin ei kuiva vaikka olisi narulla.
      Pyöräilykypärät voi ottaa kotoa mukaan.

      Jos menee Lautsian tasoiseen paikkaan, niin en odottaisi kovin korkeaa tasoa...

    • Ohi ajettava

      Aika köyhä paikka.Paahteisella terasilla, ei edes ollut ainakaan alkukesästä päivänvarjoja ja ruokakin on mautonta ja huonoa.Osa majoituksesta on aikansaelänyttä ja voisi poistaa käytöstä tai remontoida ne uuteen uskoon.

      • Lauttasaarelaiset

        Lautsian lomakylä aj. 4.11-9-11.2013
        Aivan mahtava paikka. Ruoka hyvää ja henkilökunta osaavaa ja todella puhdasta kaikkialla.
        Vapaa-ajanohjaaja saa 10 p ja papukaijamerkin( 3 x päivässä ohjelmaa)ja tietenkin
        hyvä porukakka sai lomastamme ikimuistoisen.


    • ei kun menoksi

      Olen tulevana kesänä menossa kys. paikkaan lomailemaan, joten ilm. seikkailumieltä täytyisi ottaan matkatavaroihin mukaan. Viihtyminen on aika lailla itsestä kiinni.

    • miettijä

      Tiedättekö kukaan, kuinka kauan Lautsian lomakeskuksella menee yleensä vastata sähköpostiviesteihin? Laitoin sähköpostia ihan yleiseen sposti-osoitteeseen: [email protected]

      • porukka

        ainakin nyt vastattiin heti ja palvelu on ollut joustavaa ja ystävällistä


    • Lautsiafanit

      Me olemme viihtyneet hyvin Lautsiassa. Lautsiassa hinta-laatu-suhde on kohdallaan. Kämp on Kämp, Lautsia on tavan turistille mukava leppoisa paikka!

    • Koirahuone

      Hyvä paikka kokoontumisellemme n 20 henkilöä.
      Siistit isot huoneet.Hyvää ruokaa.
      Saunat.uimiset kaikki kiitettävästi.
      Iso oleskelutila. Siinä jutustelimme pitkään porukalla.
      Kiitos Lautsiassa kokoonnumme jatkossakin!

      • Koirahuone

        Olin Lautsiassa 2012 ihan ok paikka olimme hostellin puolella koska meillä oli koira mukana kiitos kaikille olimme tyytyväisiä ja menemme uudelleen tänä vuonna


    • HornetitIlmassa

      Kymmenen vuotta sitten sai arkisin seurata Hornettien järven päällä lentelyä vahvoilla äänitehosteilla. En tiedä lentelevätkö nykyään siellä kuinka ahkerasti.

      • Matkalaukkuilija

        Hei. Olen yksin menevä, ilman autoa lautsian lomakeskukseen matkaava ja kysyn, voisiko joku matkan kokenut tai muuten tietävä kertoa, mikä on parhain ja edullisin reitti helsingistä lautsian lomakeskukseen?


      • VilKin02
        Matkalaukkuilija kirjoitti:

        Hei. Olen yksin menevä, ilman autoa lautsian lomakeskukseen matkaava ja kysyn, voisiko joku matkan kokenut tai muuten tietävä kertoa, mikä on parhain ja edullisin reitti helsingistä lautsian lomakeskukseen?

        HKI-H-LINNA-HAUHO


    • sinkku1963

      mikä olis hyvä paikka mennä tuetulle lomalla .että piristyis ja on muutakin kuin arkea

      • VilKin02

        Kyyhkylä, Mikkeli


      • JnJ

        Nimimerkki Lautsiassa kuhmun päähänsä saanut 19.7.2013
        Toivottavasti kuhmusi on siloittunut. Mutta jos asenteesi on yhtä kireä myös muissa paikoissa, olet saanut niitä varmasti lisää. Lomakohteita valitessa voi tulle eteen monenlaisia asioita. Mikäli tavallinen ei riitä, on ehdottomasti parasta jäädä kotiin. Jos on maksimiluokan vaatimukset, pitää olla myös maksimiluokan lompakko. Hyvillä käytöstavoilla saa hyvää palvelua, silloin ei lompakon paksuudella ole merkitystä. Myös henkilökunnan jäsenet ovat normaaleja ihmisiä. Toivottavasti sinäkin.


    • Ei_maistu.miltään

      Lautsian ruoka on näyttävää, mutta aina täysin mautonta.

    • Hesasta

      Hyvä paikka,ainakin minä sain syödä todella maistuvaa ja hyvää ruokaa eikä majoituksessakaan ollut mitään moittimisen aihetta.Ihan hyvä paikka Suosittelen...

    • Liisahanna

      Joskus olisi hyvä miettiä omaa asennetaan kun ei löydä mitään hyvää sanottavaa, vaan on ilmiselvästi etsinyt epäkohtia. Paikka on edullinen joten pitäisi ymmärtää että tarjolla ei ole viiden tähden palveluja. Matkailu avartaa. Kannattaa mennä maailmalle niin tottuu kaikenlaisiin epäkohtiin eikä anna niiden pilata lomaansa. Tuolla asenteella pilaa matkatoverien ja työntekijöiden, jotka varmasti yrittäneet parhaansa, päivän. Toivottavasti ei ikinä majoituta samaan aikaan samaan paikkaan. Kuulen jo nalkutusta😠

      • Liisahanna

        Siis tää oli vastaus tosi vanhaan viestiin vuodelta 2013. Huomasin vasta kirjoitettuani kun niin suutarin kun itellä hyvät kokemukset.


    • piitu123

      SOPIIKO LAUTSIA LIIKUNTARAJOITTEISELLE, HUONOSTI LIIKKUVALLE, ROLLAATTORIN KANSSA.

    • Anonyymi

      Paskaa ruokaa, liian kallis, liian vanhanaikainen, varmasti homeessa, huonolle paikalle rakennettu läävä, liikaa venäläisiä ja yleisestikkin liikaa ihmisiä ja lapsia. rumat huoneet, ruma talo, näyttää aivan 1400 vuotta ekr. Rakennetulta kirkolta, todennäköisesti uima altaasta sain korona viruksen, syylän, noroviruksen. Toivoisin pientä korvausta tästä kärsimyksestä. Sekä ennenkaikkiaan tulevaisuudenkannalta muuttaisin tavat. Ps kirkuvia kakaroita juoksentelee ympäri käytäviä riehuen esim paukuttaa ovia ja huutaa.

    • Anonyymi

      hyvä tietää, varaan jostain muualta.

    • Anonyymi

      Itse vietin siellä viikonlopun 2011. Ei mitään valitettavaa. Kaikki meni hyvin. Ei mikään viiden tähden hotelli, eikä ole tarkoituskaan.
      En tiedä millä tavalla Lautsia nykyään toimii.

    • Anonyymi

      ei ole ollenkaan hyvä paikka..10v sitten varasin viikon loman..olin 2vrk ja kirjauduin ulos...ohjeissa oli. en saa rahoja takaisin.. sanoin olen sairas ja tein sinne tietoa..sain 4vrkn.rahat takasin..ruoka loppui aina kesken...ja jälkiruokaa ei enää myöskään ollut tarjolla...sellainen paikka...sopii laihduttajille :)

    • Anonyymi

      sulla on hiekkaa vaan pillussa

      • Anonyymi

        ei oo mulla ees pillua..kun olen Mies miehinen mies


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      531
      5769
    2. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      99
      1955
    3. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      19
      1951
    4. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      107
      1759
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      62
      1568
    6. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      28
      1567
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1315
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      59
      1184
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      66
      1035
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      995
    Aihe