Suomalainen Minecraft server (EI HAMACHI)

|Wolfy|

Tässä olisi Oma tekemäni Minecraft server joka ei ole 24/7. Hostaan kotona, Ja 20 Playerslottia! Tervetuloa! Serveri ei ole joka päivä auki.. Koska joskus on muita asioita.

wolfycraft.zapto.org

Säännöt: Ei Grieffailla (PERKELE :D), Ole oma itsesi, Älä hauku, Älä Spämmää >..< ... Tee mielummin jonnekkin merelle asunto TAI yläilmoihin :) pahoittelut Tästä.

Huomio.. Serverillä ei ole Vielä mitään Sisään pääsy juttuja esim laittaa Tunnukset ja näinpois päin. Mutta ketään ei voi Varastaa toisen accounttia, Siihen tarvitsee nää IP:t .. Yms :P, Kerro aina Adminille että jos joku Grieffaa tai tekee tyhmiä, niin puututaan asiaan.

Nykyiset Valvojat: Wolfy

Serveri on kasvussa... Olen laittanut jo gametrackerille servu että ihmiset näkee tämän, Julkisesti.

(KERRO MINULLE TÄÄLLÄ JOS SYNTYY ONGELMIA KOSKA SE ON TÄRKEÄTÄ TIETÄÄ ETTÄ VOIMME VAIKUTTAA ASIAAN MAHDOLLISEMMAN NOPEASTI!)

Kiitos lukemisesta Ja arvostan sitä jos olet kiinnostunut tulemaan tänne :).
Käytämme 2 Konetta serverin hostaukseen; Laitan myöhemmin Tästä tietoa.

T: Wolfy

20

368

Vastaukset

 • Enpä oikein tiedä... " Voit kysyä adminilta AINA jos haluat jotain tiettyjä kamoja. Niin tullaan antamaan" eli vähän niin kuin creative. Mielestäni tämä siis pilaa survivalin idean.

 • Päivitys Serveriin kohden TOIVON ETTÄ LUET TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ!: Joo ... Ei kannata kyl antaa mitää kamoja sillein... Eli (Ei anneta kamoja tosta vain :D Serverillä on nyt 1 Gamemode päällä oleva ihminen "Hezzu02" Joka oli ensimmäinen ihminen joka tuli serverille.) Kenellekkään muille ei anneta gamemodea... Sitten:

  Olen laittanut varmaan 7-5 Erittäin tärkeätä Pluginia sinne ja nyt serverillä on esim "VankilaPlugin" Eli jos Rikkoo serverin sääntöjä pääsee viettämään vankilaan aikaa. Rikkomalla vankilaa saa vain lisäaikaa siellä pysymiseen. Ja Vankilaa ei pysty millään tavalla rikkoa koska siinä on suojaus.

  Ja nyt... Olen vihdoinkin laittanut Vielä sellaisen LoginSecurity pluginin että Kun tulet serveriin Rekisteröinti on pakollista ja Tässä nämä 2 tärkeätä Komentoa serveriin pääsyksi. /Register Salasana. ja kun tulet uudelleen serveriin sitten /login salasana. Sinulla on 1 Minuutti aikaa laittaa salasana tai sitten sinut potkitaan serveriltä. voit tietenki tulla takas :D

  Sitten: Monsterit on poistettu serveriltä koska ne spawnailee jatkuvasti asuntoihin >.

 • bannasit mut

 • Vinesit VIPPIÄ Ja sanoin että olisit katsonut Mitä kirjoitin tähän Topicciin.
  Tän sitä saa kun pyytää liikaa Jotain josta on sanonu että ei tule!

 • 24/7 server ip:69.160.47.95:38375
  1.6.2

 • Wolfy, toi sun serveri ei toimi :/

  • Jasmin, Serveri ei ole edelleenkään 24/7... tulit varmaan huonoon aikaan servulle :P.. Server menee arkipäivisin päälle klo 2-3-4 päivällä ja menee kiinni 9.30


 • PÄIVITYS SERVERIIN KOHDEN!:
  Serverillä on nyt Worldedit, Kaikki parhaat essentials jutut ja kaikki jotka tulee mun servulle Pääsee Builderiksi! :) Eikä monsterit enää spawnaile minnekkään koteihin!

 • Saisinko gamemoden ;)
  Nimi super_iida

 • Tottakai ;), Serveri on Auki arkipäivisin noin 15.00-21.00 Ja viikonloppuisin auki vielä enemmän.. :P .. Opiskelu haittaa hieman servun ylläpitoa .. Mutta Joo. Käy servullamme niin kyselemme enemmän sinulta. Ja meidän pitää saada sun luottamus :). Ofc

 • Päivitys serveriin kohden: Serverille pääsee ainoastaan pelaajat jotka ovat ostaneet "Aidon minecraftin" Crackeilla ei pääse enään sisään. Tämä on laitettu sen takia koska pelaajat ovat yrittäneet kirjautua tunnuksille toiselta paikkakunnalta. Näin ei enää voi tapahtua :).

 • Uusi toimiva 24/7 minecraft serveri IP: es-maa.zapto.org:2525
  Tulkaa pelaamaan ja admin oli vaddex PARAS PAIKKA

 • ///IP:raiderscraft.waltsu.com///

  Raiderscraft on suomalainen 24/7 minecraft serveri jossa on 2 maailmaa
  pvp ja survival. Survival maailma on serverin päämaailma.

  Serverillä on 47 hyvää pluginia.

  Servulla on myös monia minigameja Mob-areenaa, spleef, paintball, splegg, Bowspleef ja Survival-game.

  Serveriltä löytyy myös Enderman Xp-farmi, pvp-areena, parkour-ratoja ja paljon muuta.

  Kun tulet ensimmäistä kertaa serverille senun pitää rekisteröityä komennolla
  /register salasana salasana. Salasanan paikalle voit keksiä haluamasi salasanan ja se pitää pistää 2 kertaa peräkkäin.
  Kun tulet servulle uudestaan sinun pitää kirjautua sisään komennolla /login salasana. Nyt sinun pitää laittaa salasanan paikalle salasana jonka valitsit rekisteröitymisessä.

  IP: raiderscraft.waltsu.com

  Nettisivut: http://raiderscraft.weebly.com/

  Käy katsomassa serverin halvat vipit.
  Kaikki tuotot käytetään sererin hyödyksi.
  Kauppa: http://raiderscrafti.enjin.com/shop

  Tervetuloa pelailemaan!!

 • etsin suomalaisia servereitä :) niin laittakaapa tänne niitä mutta ei vanhoja! etsin semmoisia servereitä jossa on paljon pelaajia ja että se on joka päivä auki että sinne pääsee ihan ilman hamachia :) eli suomalaisia servereitä lisää tulemaan!

  • Jos vielä kiinnostaa servut niit tämmönen servu joka auki 24/7 eli aina

   IP:Ruohocraft.mcraft.fi


 • löytyykö suomalaisa servereitä?

 • Tässä olisi uusi hyvä suomalainen minecraft serveri LIEKKICRAFT (bukkit) (survival) (pvp) HAMACHIA EI TARVITSE!!! pelaajia mahtuu 16 ja serveri on uusi ja hieno ulkoasultaan ja adminit ovat tietysti ystävällisiä pelaajia kaivattaisiin lisää äkkiä!!!

  Server ip: 144.76.57.4:25826

 • Kaikki serverini 10ensimmäistä saa 64timanttia

 • Mahtuisiko serverille admineja?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3385
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  92
  3066
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  61
  832
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  18
  699
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  35
  615