kaverit kylässä

mauno mato

Elettiin loppukesää 2000. Olimme muuttaneet tyttöystäväni kanssa pois kotipaikkakunnaltamme, jossa olimme viettäneet taas yhden kesän työn merkeissä. Nyt opiskelut saisivat taas jatkua.

Oli tavallinen torstai ilta kun puhelin soi ja hyvät ystävämme juha ja miia ilmoittivat tulevansa viikonlopuksi kyläilemään. Oli mukavaa nähdä kavereita kun harvoin oli siihen mahdollisuus ja nyt näin yllättäen vielä. He ilmoittivat saapuvansa huomenna iltapäivällä junalla.

Miia oli tyttöystäväni emman lapsuuden aikaisia kavereita. Tosin minä, emma ja miia olimme olleet saman pikkukaupungin nuoria, ja siten samoissa kouluissa ja sitä kautta itsekkin miian tunsin. Oikeastaan juuri kukaan kotikaupungissani tunsi miian. Olihan tämä varmasti yksi kaupungin tavoitelluimmista ja näteimmistä tytöistä. Omatkin kaverini olivat tätä usein yrittäneet lähestyä mutta yritykseksi oli jäänyt. Itselläni parhaimmat muistot tästä tytöstä olivat lukiosta jossa vielä muutama vuosi sitten oltiin oltu. Siellä miian perään tuli väkisinkin vähän vilkuiltua tämän tiedostaessa oman vartalonsa ja kasvojensa kauneuden. Miian nimittäin pukeutui miesten huomiota herättävästi. Ei kuitenkaan suttuisesti ja liian "läpinäkyvästi" vaan sopivan seksikkäästi. Tällä oli usein tiukkoja housuja joista alushousut näkyivät kivasti läpi tai muuta vastaavaa. Miian oli ruskeatukkainen sinisilmäinen mukava tyttö.

Juha taas oli miian poikakaveri. Eivät olleet vielä kovin kauaa seurustelleet mutta kuukausia kumminkin. Juha oli mukava mies, tosin ei ehkä ihan itseni tyylinen mutta kaikella tavalla mukava. Juha omasi myös entisenä huippu-urheilijana hyvän kropan. Joka näin miehisestä näkökulmasta vaikutti tosi timmiltä.

Nyt perjantaina sitten kaverit saapuivat. Juna oli myöhässä kuten tavallista. Olin itsekseni heitä autolla vastassa kun emma oli jäänyt vielä valmistautumaan kotiin. Juha heilutti kättään noustessaan junasta. Oli varsin kuuma päivä näin loppukesäksi ja tunnetusti junassa saattaa tällaisena päivänä olla kuuma. Niinpä juha ja miia olivatkin vähennelleet vaatteitaan.

Juha oli hiattomassa paidassa ja shortseissa. Juhan kroppa tuli hyvin oikeuksiinsa hiattomassa paidassa. Miia taas valkoisissa pellava housuissa ja keltaisessa topissa. Housut olivat liimautuneet vähän kiinni miian pitkiin jalkoihin ja näyttivät kauniin ruskean ihon lävitseen melko selvästi.

Ystävät saapuivat luokseni autolle ja siinä halattiin. En tiedä olinko muistellut liikaa junaa odotellessani miian kävelyä tiukoissa housuissa pitkin lukion käytäviä vai mitä mutta minulla oli pieni seisokki meneillään housuissa.

Ensin halasin juhaa. Isoa rotevaa kollia, jonka sylissä tunsin itseni varsin heiveroiseksi ja pieneksi. Sitten jo hieman odotin miian halausta. Vaikka se olikin sellainen ystävän halaus niin silti se tuntui hyvältä. Ensin yritin hieman peitellen pientä kohoumaa housuissani hallauksen aikana mutta miia halasi niin voimakkaasti, että myös keskivartalomme ottivat yhteen. En tiedä halusinko ajatella vai oliko se todellista mutta tunsin miten miia painoi hieman täristen keskivartaloaan kovaa housun etumustani vasten. Itselläni oli myös pellavahousut ja siitä kyllä varmasti tuntui läpi jotain vaikkei se mikää stondis ollutkaan. Ei se ainakaan ulospäin näkynyt. korkeintaan tuntui juuri halatessa.

Sitten pakkauduttiin autoon ja ajattiin meille. Me asuttiin rivarin päädyssä siihen aikaan. Sisällä emma halaili vieraat ja istuttiin pöytään syömään ja rupattelemaan. Ilta kului ja ruokaa ja juomaa myös. Oli rattoisaa jutella kun ei ollut pitkiin aikoihin nähty.

Siinä jossain välissä sitten vieraat ehdottivat että jos laitettaisiin sauna. Olisi mukava kuulemma saunoa, kun heillä ei itsellään ollut kuin taloyhtiön yhteinen. Saisi kuulemma kerrankin saunoa oikein kunnolla, ilma nmitään aikarajaa.

Minä kävin pistämässä saunan lämpiämään ja avattiin siinä vielä monet oluet ja siiderit ennen kuin muistettiin se saunan olemassa olo. Itseäni hieman jännitti se kokoonpano millä saunaan mentäisiin. Usein kaveri pariskuntien kanssa käydään tytöt ja pojat erikseen mikä on tylsää. Itse en ole emmasta mustasukkainen vaikka joku kavereista tämän alasti saunassa näkisikin. Olihan tällä hyvä vartalo. Emma oli aerobikkaaja. Pieni ja kiinteä. Pieneet nätit rinnat ja kauniin pienet nännipihat joissa oli sopusuhtaiset ja kauniin nännit. Oli ylpeä tyttöystävästäni. Siksi tämän näyttäminen alasti ei minulle mielipahaa aiheuttanutkaan.

No kun siinä ohimennen sanoin että jos mentäisiin kaikki yhdessä niin yllätyksekseni kaikki siihen suostuivat. Olin ollut varovaisen toiveikas ehdotukseni suhteen mutten uskaltanut mitään toivoa. Olisihan se kiihottavaa nähdä miia alasti. Tämä tyttö, joka oli ollut kaikkien lukiolais poikien märkä uni.

En ole ikinä pettänyt tyttöystänvääni ja olemme nykyään naimisissakin. Minusta on vain mukava nähdä alastomia kauniimman sukupuolen edustajia. En minä sitä voi kieltää. Siksi halusin kimppasaunaan mennäkkin.

No. Siirryimme yläkertään, jossa sauna oli. Siellä oli myös oma makuuhuoneemme ja sitten vierashuoneemme, jonne nämäkin vieraat olivat tavaransa kantaneet. Menin emman kanssa makkariin riisumaan ja vieraat omaansa. Emma meni jo edeltä pyyhe päällä kylppäriin. Itse vielä jatkoin riisutumista. Sitten kuulin kun kylppärin ovi aukeni taas ja juha kuului menevän sisään.

Ajatus Juhan ja Emman yhdessäolosta alastomana suihkuhuoneessamme kiihoti minua. Tunsin sen elimessäni. Sain itseni riisuttua ja luulin Miiankin jo menneen suihkuun. Ajattelin kipaista hakemaan alakerrasta vielä pullon olutta sauana varten. En jaksanut laittaa enää pyyhettä ympärilleni. Keittiössä jääkaapilla törmäsinkin yllätyksekseni Miiaan.

Tämä oli alusvaatteisillaan samoilla asioilla kuin minäkin. Hakemassa kylmää siideriä. Siinä hetken tunsin häpeää alastomuudestani tämän kauniin tytön edessä. Tämä tunne meni kuitenkin ohi hetkessä. Pidän itseäni ihan ok näköisenä. Kuuluuhan harrastuksiini Emman kanssa salilla käynti. En ole mikään muskeli mies mutta ok timmi kuitenkin. Sitten häpeän tunteen jälkeen oma jonkiasteinen itseni näyttämisen halu sai vallan ja astelin muina miehinä jääkaapille. Hihkaisin vain että ai säkin oot vielä täällä ja Miia näurahti viehkeästi takaisin. Kyllä mä huomaisn ku se katto mua kuitenkin aika tarksti päästä varpaisiin. Se kiihotti mua.

Miialla oli valkoiset olkaimettomat rintsikat. Ne oli hieot ja arvokkaan näköiset. Niissä Miian iho näytti mukavan ruskealta. Jalassaan Miaalla oli String- pikkari. Ai että ku mulla alko sykkiä jossain ku näin alastullessani nämä ihana pyöreät pakarat. Niissä näkyi tavallisten bikinien alaosien jättämät rusketusraidat ja se näytti musta kiihottavalta. Mua on aina kiihottanut jotenkin noi rusketusraidat, en tiedä miksi.

Miia otti kaapista siiderin ja lähti tulemaan mun ohi. Se taas katto mun kroppaa jotenkin jännästi. Kyllä mäkin sitä kattoin. Niin paljon kun vaan nolostumatta saattoi kattoa. No se meni yläkertaan ja mä jäin ottaa olutta.

Mä menin kans sit peräs ylös ja ku olin avaamas suihkun ovea näin aukinaisesta ovesta ku Miaan otti just rintsikoita pois. Se oli selin muhun enkä sit nähny mitään muuta ku paljaan selän ja taas nuo ihanat pakarat stringien ympärillä. Mut en viittiny jäädä siihe enempää tuijottamaan vaan painuin suihkuun.

Suihkun jälkeen menin saunaan, jossa Emma ja Juha jo olivatkin. Ne olivat jutelleet niitä näitä. Eihän ne kovin kauaan olleet ehtineet olemaan kahdestaan. Taas kuitenkin tuli kiihottava olo ku näin oman tytön ja kaverin samassa tilassa alasti. Meillä on sellainen U-muotoinen sauna et siinä on kiva jutustella. Ollaan monesti pitkiäkin toveja Emman kans saunottu siinä.

Katsoin ensin Emmaa ja sen mahtavaa pientä ja siroa vartaloa. Sen rinnoilla ja kaulalla helmeili kosteus ja hikipisarat juoksivat alas kohti napaa. Tais olla Juhakin huomannu Emman hikipisarat rinnoilla ku sillä oli vähä paisunu toi elin jalkojen välissä. Ei silleen et olis tarvinnu alkaa peittelee mut huomas sitä ainaki miehenä tollasen asian.

No liityin seuraan. Mun sydän kuitenkin kävi vähän kovempaa ku odotin jollain tapaa se Miian tuloa kans. Kuului, ku se oli jo suihkus. Suihku lakkasi ja jestas mikä näky ku se avas lasisen saunan oven. En malttanut olla katsomatta kovinkin tarkasti vaikka hävettikin toisaalta. Mut ajattelin et tällainen mahdollisuus on vaan kerran elämäs ja ku oltiin kaikki aika kännissä jo siinä vaiheessa niin ei varmaan kukaan edes huomannu mitään.

Miialla oli kauniit rinnat. Ei niin kiinteät ku Emmalla mut kauniit kuitenkin. Mä oon niin ylpeä Emman tisseistä ku ne on niin sopusuhtaisen kauniit ja nännipihaa ja nännejä myöden veistokselliset et oon varmaan jäävi arvioimaan kenenkään muun tissejä. Kuitenkin nuoren naisen rinnat on mun mielestä aina kauniit. Niin myös Miialla. Se rinnat oli vähä isommat ku Emmalla.

Miian nännipihat oli kauniin punaiset. Ihan kirkkaan punaiset. Niiden keskellä oli myös todella kauniit nännit. Ne oli aika rauhallisen näköiset. Toisin ku Emmalla ne on aina niin juhlallisesti pystyssä. Siinä ne sekunnin murto-osat kuluivat ku kattoin Miian rintoja. Sit sen kivutessa lauteille ehdin nähdä, et sillä oli jonkin verran sellaista vaalean ruskeaa karvaa pimpin peittona. Emmalla ei ollu ku pieni viiru aivan häpykummun päällä. Muuten se kyllä pitää aika lailla huolen et karvat pysyy timmissä kunnossa. Onhan se toisaalta helpompaa ku tykkäämme harrastella aika paljon toisten nuolemista niin ei oo sit niitä karvoja tiellä. Sit se toisaalta kiihottaa tosi paljon ku näkee pimpin ihan selvästi. No joo mut nyt tähän saunomiseen.

Miian istui mua vastapäätä ku Emman ja Juha taas istui vastakkain. Siinä me site juteltiin taas niitä näitä. Mun sydän kyllä hakkas tuhatta ja sataa. En ollut edes märissä unissa kuvitellut pääseväni Miian kanssa alasti saunaan. Siinä sitä istuttiin. Mulla oli kyllä täysi työ saada pidettyä ajatuksilla penis pienenä. Jos sen kans olis nimittäin nyt alkanu haavelemaan ja fantasioimaan jostain niin se olis kyllä kohonut kohti saunan kattoa.

Vähän väliä vilkuilin Miian muka huomaamattani. Tarkastelin sen hikipisaroiden muodostumista vartalolla. Ku olipa tämän saman tehny Juha aikaisemmin Emmalle. Vähitellen aina joku alkoi käydä suihkun puolella vilvoittelemassa ja jopa ulko parvekkeella asti.

Jossain vaiheessa tuli hetki et pojat alkoi hieromaan tyttöjensä hartioita. Molemmat toki kiltisti vain oman tyttönsä. Oli mahtavaa kosketella oman Emman hartioita ja katsella samalla kun vastapäätä Juha hieroi Miian hartioita. Siinä kiiltävinä oltiin kaikki hiestä. Varmasti en ollut ainut siinä porukassa jota tämä tilanne kiihotti. Niin kauan nimittäin saunottiin. Ei meinannu kukaan malttaa lopettaa.

Sit Emma meni suihkuun. Katoin ku juha katto sen pakaroita ku se asteli varovasti lauteita alas. Sit Emma huusi suihkusta selän pesijää ja vilvoittelukaveria. Juha tarjoutui vapaaehtoiseksi. Siellä ne sit pesi slekää suihkussa ja me Miian kanssa hämärässä saunassa vastakkain alasti.

Selkä tuli pestyä ja Emma ja Juha kietaisivat pyyhkeen päälle ja menivät parvekkeelle ja hakemaan lisää juotavaa alhaalta.
Istuttiin hetken hiljaa Miian kanssa ja sit mä tulin kysyneeksi et mitäs jos mä hieroisin sun hartioita. No se sopi Miialle ku se tuli mun eteen istumaan. Se istui mun jalkojen tasalla alemmalla lauteella ja mä ylemmällä.

Aloitin hieronnan. Oli kyllä taas niin kiihottavaa kosketella tuota lukioaikaista märkää unta. Hieroin hitaasti kosteita hartiooita. Kuintenkin varsin voimakkaasti. Samalla huomasin, kuinka Miia vetäytyi taakse päin ja nyt minulla oli suora yhteys ylhäältäpäin miian rintoihin ja toisaalta vähän alapään karvoihinkin. Siinä sitten hieroin ja katselin järkähtämättä sen rintoja kuinka ne liikkuivat hartioita hieroessa. Näky oli taivaallinen. Mulla kyllä kovettu jo jonkun verran tässä vaiheessa mut eipä ollu ketään kattomassa.

Jutusteltiin siinä ja mä hieroin. Aloin jollain tapaa puoli huolimattomasti vaelluttaa käsiä suuremmassa liikkeessä pitkin selkää. Toisaalta välillä hieroin sen kylkiäkin ja tunsin välillä kuinka iho pehmeni siinä kohtaa kylkeä jossa rinta alkaa. Sitten toisaalta saatoin kättä joskus niin pitkälle eteen että pisimmälle ehtineet sormeni tunsivat myös etupuolelta tämän pehmenevän ihon. Miian ei ainakaan näyttänyt huomioivan pientä ylimääräistä kosketteluani, joten jatkoin hieromista. En tiedä tekikö miia sen tahallaa vai vahingossa, mutta hieroessani samalla kun tämä korjasi asentoaan osui käteni huolimattomasti tämän vasemman nännin päälle. Ei se siinä kauaa ollu mutta kyllä se sai taas pulssin hakkaamaan. Lisäksi Miian jotenkin huokaisi tai ynähti tästä.

Emma ja Juha tulivat viilentely reissultaan ja minä menin myös suihkunpuolelle viilentymään. Kyllä mustakin varmasti huomais ettei sukuelin ihan vakiotilassa ollut mutta eipä se onneksi seisonutkaan. Mutta jos oikein tarkasti olisi katsonut olisi siinä sydämen tykytyksen nähnyt.

Emma, Juha ja minä käytiin suihkussa ja palattiin saunan puolelle. Minä tuli jonkin verran jäljessä muita. Emma ja Juha istuivat jo kun minä saavuin saunaan. Mutta nyt odotti minua kaikkein "pahin" Miia oli nostanut jalat lauteille. Sillai kantapäät kiinni pakaroihin ja oli ottanut polvensa syliin. En taas voinut kuin katsoa. Siinä oli Miian pimppi aukinaisena minun silmieni edessä. Katsoin kiihottuneena tuota kaunista näkyä.

Taisi olla Miiankin kiihottunut aika lailla kun yleensä minuakin kohtaan varsin etäisesti käyttäytynyt tyttö noin teki. Kiihotuksen huomasi myös siitä, että klitoris näkyi varsin selvästi häpyhuulten välistä. Häpyhuulet olivat helakan punaiset ja kyllä niin täynän verta että aivan pullistelivat. Voi kun tuon kuvan olisi saanut painaa mieleeni. Olisi siinä ollut loppuelämäksi ihailtavaa.

Kipusin hitaasti lauteille ja oli muissa maailmoissa. en edes tajua kauanko loppuaika saunassa kesti. Vähitellen kuitenkin me kaikki siirryttiin suihkuun ja sieltä makuuhuoneisiimme pukeutumaan.

Loppuilta kului lautapelejä pelaillen ja pullonpyörityksen ja muiden legendaaristen porukkapelien kanssa. Kuintekin ajatukseni olivat sen illan jossain muualla. Ne olivat Kyllä Miian vartalossa.
Johtuen kai kiihotustilastani myöhään nukkumaan mennessämme rakastelimme Emman kanssa. Se oli hyvää seksiä ja kunnon esileikillä varustettuna. orgasmin saavuttua tuntui kuin koko sisustani olisi survoitunut Emman Kiiltelevään pilluun. Kietouduimme toisiimme ja nukahdimme hetkeksi...

Jatkoa on kyllä plakkarissa mutta katotaan halutaanko sitä kuulla vai pidänkö omana tietonani

4

13885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaska

      toihan tuntu vasta johdannolta joten jatka ihmeessä mitä sit tapahtuikaan

    • niksu

      ..pirun ihana juttu...jatka heti lisää..
      ..tollasta juttua ei saa jättää kesken...

    • Miia2

      Sexikäs tarina, koska se tuntui realistiselta. Oliko se oikeasti totta? Todentuntuisuudessaan se oli paljon kiinnostavampi (vilkuiluineen ja flirttailuineen) kuin sellainen tarina joka olisi päättynyt ryhmäseksiorgioihin. Oikeastaan ainoa epäuskottavuus oli opiskelijaparin 2-kerroksinen koti, jossa on sauna. ;)

    • Äijä

      Kylläpä oli maukkaasti kehitelty ja tyylikkäästi lopetettu tarina....Hyvä hyvä...jatkoa vaan, tosin odotukset ovat korkealla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe