Motoristille yöpymispaikka 26-27.07

PJS69

löytyisikö Suomenniemeltä nyt sen verran seikkailu henkistä Suomi ”neitoa”, että majoittaisit luoksesi yhdeksi yöksi tällaisen hiukan yli 40-vuotiaan ja taatusti huumorintajuisen parin päivän moottoripyörä road-tripillä olevan seikkailuhenkisen miehen jäpikän?

Lähden siis etsimään perjantai aamuna läheltä pääkaupunkiseutua minulle ennestään tutkimattomia ja kauniita kotimaisia niin pelto- kuin vesistö maiseamiakin, joista jäisi hyvät muistot ”kovalevylleni” tulevaa koleaa syksyä sekä talven pakerrustakin ajatellen. Lataan siis rauhassa nyt hetken omia ”akkujani” ja minulle on käytännössä henkilökohtaisesti aivan sama, suuntaanko perjantai aamuna moponi keulan kohden länsirannikkoa vai mahdollisesti keskisuomen seudun kauniita vesistö maisemia…sinä ehkä nimenomaan nyt vaikutat reitti valintoihini.

Toivoisin tapaavani ja saavani tällä kertaa tosiaankin joltakin naiselta mahdollisuuden yöpyä hänen ”vierasmökissään”. En etsi todellakaan 5 tähden hotellia, vaan ehkä Sinun salliessa ilta aurinkonotto, yhteistä sauna (saunon ilman muuta kanssasi sekä selänkin pesen aivan varmasti hellästi MUTTA vain Sinun sen salliessa) tai mahdollisesti jopa iltauinti seuraa kanssani ennen pään painamista tarjoamaasi patjaa vasten yön tunteina. Tyynyäkään en välttämättä tarvitse eli nou hätä. Pärjään kyllä ilmankin…

Toivon vain Sinun olevan aikuisten oikeasti normaali suomalainen terve nainen, joka kaipaa nyt hetkellistä seuraa ilman yhtikäs mitään velvollisuuksia tai moralisointeja puolin jos toisin. Minä en siis jää nurkkiiisi mouruamaan kesäkollina, enkä utele henkilökohtaisia asioitasi yhtään sen enempää mitä haluat itse mahdollisesti minulle kertoa, vaan mökkisi pihalta tosiaankin häipyy kyllä BMW:ni takavalot seuraavana aamuna kypärän sisällä hymyilevän motoristin kera…..:-)

Koska matkustan vain pieni selkäreppunen mukana, niin tavaroina mukanani ei käytännössä oikein ole muuta kuin VISA- sekä ajokortti, hammasharja muutamia vaihtovaatteita sekä uimahousut ja pyyhe. Täten siis jos luonasi saan haukata edes pienen ilta- ja aamupalan sekä mahdollisesti jopa juoda saunan jälkeen hyvässä kauniissa seurassasi olusen tai viinilasillisen, maksan ilman muuta ennen lähtemistäni luotasi haluamasi euromääräisen summan korvaukseksi kaikista tarjoiluistasi! Uskon 100% että tästä pääsemme sopuun.

Kommentoin nyt sen verran ulkonäköänikin että olen hiukan alle 180 cm pitkä, sporttisen hoikkavartaloinen nuoruuden urheilutaustani takia (ja jo hiukan auringosta tänä vuonna itse asiassa ruskistunutkin), mutta en kuitenkaan mikään bodari…enään tänä päivänä…sekä lyhyillä vaaleilla hiuksilla varustettu kaveri. En näytä Tom Cruiselta (ikävä kyllä varmaankin Sinun puolestasi), mutta en nyt ihan myöskään Woody Allenilta vaikka iltaisin / aamuisin ihan silmälaseja käytänkin piilolinssien sijaan. Käytöstavat omaan myöskin enkä ole narkkari, juoppo tai tosiaankaan sarjamurhaaja tai raiskaaja / naisten hakkaaja!! Samoin ymmärrän hyvin normaalia suomenkieltä, eli mitä tarkoittaa esimerkiksi sanat ei tai kyllä…ja minulla ei ole mitään tauteja tuliais tuomisina luoksesi vaan vain itseni terveen itsetunnonkin kera. Toivon sen kelpaavan Sinulle tällä kertaa….ja enempää ei oikein ole antaakkaan…

Hei siis nyt juuri Sinä, kirjoittele tämän kuluvan viikon aikana koska tahansa mutta kuitenkin viimeistään lauantaina 27.07 sähköpostiini ([email protected]) jos ystävällisesti haluat tarjota minulle yöpymispaikan sekä ilman muuta myöskin mukavaa seuraasi keskustelun ym. merkeissä perjantai tai lauantai yöksi. Ikäsi saa olla minun puolestani vaikka ”haarukassa” 22 – 52 v…käytännössä aivan sama, koska uskon Sinun kyllä tämän kirjoittamani viestin lukiessasi jo hiukan ymmärtävän, että olemmeko yhtään samanhenkisiä sieluiltamme vai emme. Edes about mahdollisesti noin 12 tunnin ajanjaksolle…:-)

…ja ikävä kyllä, jos mökkisi / majoituksesi sijaitsee lukemattomien pehmeiden hiekkatie kilometrien takana, saattaa se olla mopolleni hiukan liian haasteellinen ympäristö, eli ihan enduropyörällä en ole tällä kertaa liikenteessä.

Päräytänkö siis hymyssä suin nahkapuvussani pihallesi….? Se on käytännössä nyt Sinusta kiinni….ei enää minusta…toivottavasti siis tapaamme kauniissa Suomen suven lämpöisessä illassa hetkellisesti toistemme seurasta nauttien. Elämähän on seikkailu, eikös niin….nauttikaamme siis hetkistä ja tällä kertaa toivottavasti yhdessä ilman kaiken maailman murheita!!

0

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1757
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        71
        1567
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1273
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        68
        1102
      5. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        745
      6. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        739
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        727
      8. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        705
      9. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        692
      10. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        688
      Aihe