Riu Touareg vs. Riu Funana

M.D.

Niiltä, joilla on henkilökohtaisia kokemuksia molemmista hotelleista, kysyisin kumpaa suosittelette, Riu Funanaa vai Riu Touaregia? Funanassa olisi kävelymatkan päässä edes pieni kylä ja lisäksi käytössä kahden hotellin palvelut. Toisaalta Touareg saanut paremmat arvostelut Tripadvisorissa. Onko ruokien, juomien tai huoneiden tasossa eroa? Entä onko jomman kumman ranta lapsiystävällisempi tai vähemmän tuulinen?

9

931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihana3

      Riu Funana tosi ihana hotelli. Hotellialue jättimäinen kun on kaksi hotellia samassa, mutta alueella karttoja joiden avulla löytää perille. Huoneet siistit ja toimivat, shampoot tosin hieman huonoja. Hotelilla ohjelmaa iltaisin, vaikka ehkä liian myöhään/saa odotella (21.00). Henkilökunta on avulias ja ystävällinen esimerkiksi ruokasalissa saa itse vain istua pöydässä kun tullaan kysymään mitä juomaa asiakas haluaa ja juoma toimitetaan pöytään. Lisäksi jos (kuten meillä) oli huoneessa vessan ovi rikki, asia korjattiin ja shamppanjaa kaupan päälle. Funanan ranta erittäin siisti, tosin merivirta saattaa olla liian voimakas pienille lapsille, itselleni sattui tosi hyvät ilmat ja tuulta ei ollut juuri lainkaan. Funanan alueella on hotellin omia hoitokissoja joista on varmasti iloa lapsille (voi rapsutella pelkäämättä tauteja yms). Funanan ulkopuolella aina takseja, joilla pääsee hyvin Santa Mariaan jos ei jaksa kävellä ja hinta on tod. edullinen. Santa mariassa kaupustelijoita, mutta jättävät rauhaan kun sanoo ystävällisesti että ei kiitos. Hotellilla myös monet hyvät altaat, aikuisille ja lapsille sekä poreallas. Rannalla riittää tekemistä, ilmaiseksi voi kokeilla esimerkiksi polkuvenettä (todella mukavaa, suosittelen). Aurinkorasvoihin kannattaa satsata, ettei iho pala (kap verden rasvat huomat. kalliimpia kuin suomessa)

    • M.D.

      Kiitos hyvästä vastauksesta. Molemmissa hotelleissa tai edes molemmilla saarilla olleilta kaipailisin vielä kokemuksia eroista. Erityisesti tuo ranta kiinnostaa, onko jompi kumpi paremmin tuulelta/aalloilta suojassa?

      Ja ravintoloista vielä, millainen on äyriäisvalikoima? Löytyykö rapuja, hummeria, simpukoita tai ostereita?

      • Touareg

        Merenelävistä sen verran että kalaa, simpukoita, katkarapuja ja mustekalaa ainakin löytyy monella tapaa valmistettuna. Hummeria ja ostereita en muista nähneeni. Niin ja japanilaisessa ravintolassa oli tietysti sushia.


    • 19.12. ----->

      Kannattaa katsoa myös hotelli Tortuga Beach.
      Huoneet pitäisi olla kaikki tilavia kaksioita ja sen ravintola on käsittääkseni valittu 50 maailman parhaan joukkoon.
      Jouluksi ollaan sinne koko perhe kahdeksi viikoksi menossa, joten saa nähdä millainen "rötiskö" ja kurjuus siellä odottaa.

      • M.D.

        Kiitos vinkistä! Trip Advisorin ja hotellin nettisivujen perusteella tuo vaikuttaa täydelliseltä. Tilavat huoneistot ja laadukkaat ala carte ravintolat, joissa ilmeisesti jopa viinilistat. Varmasti olisi muutaman sadan euron lisäpanostuksen arvoinen.


      • M.D.
        M.D. kirjoitti:

        Kiitos vinkistä! Trip Advisorin ja hotellin nettisivujen perusteella tuo vaikuttaa täydelliseltä. Tilavat huoneistot ja laadukkaat ala carte ravintolat, joissa ilmeisesti jopa viinilistat. Varmasti olisi muutaman sadan euron lisäpanostuksen arvoinen.

        ...tarkemmin katsottuna ei taidakaan olla. Arvostelujen perusteella listavinit ovat maksullisia. Samoin juomat sampanjabaarissa ja yhdessä toisessakin baarissa ensimmäisen ilmaisen jälkeen. Rannan sängyt maksullisia. Lisäksi hiekkarannalta hotellin edestä ei pääse uimaan. Ruokien valikoimaa myös moitittu puutteelliseksi. Onko hotellissa käyneillä kokemusta näistä?


    • Touareg

      Olen ollut molemmissa hotelleissa ja mielestäni Touareg oli selvästi parempi paikka. Ranta on paljon isompi ja hotelli siistimpi. Ruuassa tuntui olevan enemmän vaihtelua Touaregissa. Tuolla eivät myöskään kaupustelijat tulleet rannalla jatkuvasti häiritsemään toisin kuin Funanassa. Toki Touaregista on pitkä matka jos haluaa päästä ostoksille keskustaan. Funanasta kävelee helposti keskustaan, mutta eipä sielläkään ollut juuri muuta iltaisin kuin katukauppiaita, jotka olivat jatkuvasti tyrkyttämässä jotain. Suunnilleen samat esineet löytyvät myös hotellin myymälästä. Ranta tuntui olevan hiukan suojaisampi Funanassa, mutta kyllä sielläkin sai varoa aaltoja kun uimassa kävi. Jos vielä tulee lähdettyä Kap Verdelle valitsen ehdottomasti Touaregin jo pelkästään sen äärimmäisen hienon rannan takia.

    • M.D.

      Kiitos! Hyvältä vaihtoehdolta Touareg kyllä vaikuttaa. Sitä puoltaa myös se, että Funanasta ei saa erillisen makuuhuoneen perhehuoneistoa. Ainut mikä mietiyttää koko Riu ketjussa on se, jos siellä on kauhea vilinä. Pää buffetin on kirjoitettu ilmapiiriltään muistuttavan lähinnä kouluruokalaa, altaalla tuolit varattuna ennen aamu yhdeksää, baareihin pitkät jonot, jne. Olen kyllä ollut muutamissa All Inclusive hotelleissa Karibialla, mutta Riusta ei ole kokemuksia.

      • Touareg

        Puffetissa on aina johonkin tiettyyn aikaan vilinää, mutta jos vähän malttaa mennä eri aikaan kuin muut niin varmasti mahtuu. Siellähän saa myös varata ilmaiseksi niitä teemaravintoloita illaksi. Niissä oli paljon rauhallisempaa. Totta on että aamulla on mentävä altaalle jos aikoo paikan saada, mutta ei siellä ennen yhdeksää kummassakaan paikassa kaikkia tuoleja oltu varattu eli ihan hyvin ehti. Ja Touaregissa oli se hyvä puoli ettei rannaltakaan ollut pitkä matka altaalle tai vessoihin. Baareihin ei itselläni ole ollut kertaakaan pitkät jonot.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe