pony-leikit

ponytales

olin kuullut tästä uudesta suuntauksesta jo aikaisemmin, mutta olin tähän asti jo hyvän aikaa keräillyt rohkeutta ottaa yhteyttä tahoihin, jotka palvelua tarjosivat. en voinut kuitenkaan vastustaa kiusausta, kun näin alan lehdessä ilmoituksen. Ilmoittauduin "ponileirille", jota en tulisi hetkeen unohtamaan.

Tila oli Keski-Suomessa, idyllisessä peltojen ympäröimässä maisemassa. En voinut uskoa osallistuvani tällaiseen, mutta tässäpä silti istuin, auton kyydissä, joka oli noutanut minut asemalta ja oli ajamassa kohti arvoituksellista määränpäätä.

Lehdestä olin lukenut esittelyn tilasta, jossa saman henkiset "talli-ihmiset" voivat kohdata anonyymisti ja toteuttaa itseään. En osannut oikein valmistautua reissuun, olin pakannut viehättävimpiä vaatteitani mukaani, vaikka minulla ei ollut tietoakaan siitä, tulisinko pitämään niitä päälläni.

Lopulta taksi kaartoi vanhan maalaiskartanon pihaan, joka näytti päällepäin jos miltäkin perhekohteelta. Nousin autosta laukkuni mukanani, ja jäin seisomaan pihalle auton kaarrettua tulosuuntaansa ja lopulta kääntyessä takaisin maantielle.

Pääovista astui keski-ikäinen, solakka nainen, joka käveli varmoin askelin luokseni. päällään hänellä oli perinteinen ratsastusasu nahkapaikkahousuineen ja tweedtakkeineen. vaikka oli kesäkuuma, tunsin vilunväristyksen. Hän tervehti minua lyhyesti ja lähti saattamaan kohti tallirakennusta.

Tallin ovella nainen pyysi minua laskemaan laukkuni oven eteen, ja odotti minun astuvan sisälle ensin.

- Täällä on tällä hetkellä kuusi tammaa ja kolme oria. saat tutustua heihin myöhemmin, mutta valmistelemme sinut ensin kuten täällä tapoihin kuuluu.

Samalla tallin varjosta astui esiin nuorehko tallipoika leveä virne kasvoillaan. hän sitoi pitkät hiukseni poninhännälle, ja asetti päähäni nahkaiset suitset, jossa oli paksut kumikuolaimet. Tilan omistava emäntä ohjeisti minua olemaan nätisti ja hiljaa; täällä ei siedettäisi vikuroivia elukoita. Olin hämilläni, mutta samalla tunsin vähän kiihottuvani alkavasta leikistä. En ollut etukäteen tiennyt mitä odottaa, mutta ainakin ympäristö takasi oikein loistavat puitteet pitkäaikaisten fantasioideni täyttymiseen. samalla olin kuitenkin peloissani.

7

5384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ponytales

      Tallipoika, Joel, lähti taluttamaan minua suitsista pesutiloihin, jotka olivat käytävän etupäässä. hän kiinnitti riimun molemmin puolin avointa karsinaa, ja samassa tunsin hänen riisuvan kesämekkoani selkäpuolelta. Annoin tämän tapahtua pelonsekaisin tuntein. Ennen kuin kerkesin säikähtää maahan valahtavan mekon tuomaa alastomuutta pelkät pitsialusvaatteet päälläni, Joel veti jo lihaksikkailla käsillään riuskin ottein käteni selän taakse ja sitoi ne pehmustetuin raudoin. Olin hyvin avuttomassa tilassa, molemmin puolin suussani olevista kuolaimista kiinni kettingein, kädet takanani. En kerennyt kauan ajatella tilannettani kun Joel jo leikkasi puukolla ensin rintaliivieni olkaimet, sitten alushousujen sivustat auki ja veti alusvaatteeni päältäni. siinä olin ilkosillani, voimatta mitään. Ainut, mitä saatoin ajatella, oli sentään ylpeys hyvin treenatusta kropastani, jossa ei ollut juuri kiinteytymisen varaa. Rintani eivät olleet hirveän suuret, mutta sitäkin terhakkaammat, ja tallin viileydessä huomasin häpeäkseni nännieni kovettuneen osin viileyden, osin jännityksen kiihkon vallassa.

      - Vai tällainen uusi tamma, saapa nähdä kuinka paljon koulutustyötä on edessä. Isäntä on hyvin vaativa.

      Joel otti letkun seinältä, ja alkoi samassa laskea kylmää vettä ylleni. vapisin ja väistelin jääkylmää vettä, jolla tallipoika armotta valeli alastonta vartaloani. Suustani karkasi huudahduksia, jotka tukahtuivat kuitenkin paksuihin kuolaimiin. Lopulta Joel katsoi puhdistaneensa minua tarpeeksi, ja kuivasi minut ronskein pyyhkeenvedoin. hän jätti minut hetkeksi värjöttelemään aloilleni; enhän muuta voinut. Hetken viereisessä satulahuoneessa oltuaan hän palasi erilaisia varusteita mukanaan. ensimmäisenä sain suitsiini silmälaput, jotka peittivät kokonaan näkyvyyden sivuille tai taakse. seuraavaksi tunsin kettinkien kuolainrenkaissa nousevan ja kiristyvän, ja jouduin hieman kurkottamaan kaulaani ylöspäin ja varvistan jotta olisin säilyttänyt tasapainoni. Tunsin oloni avuttomammaksi kuin koskaan, ja mietin, mihin olen lähtenyt mukaan.

      Nahkaiset remmit sidottiin vatsani etupuolelta ja reisieni ympäri löyhästi. samassa tunsin, kuinka tallipoika työnsi sormellaan odottamatta liukasta öljyä peräaukkooni. yritin huutaa vastalausetta, mutta se tukahtui ininäksi kuolaimiin, jota aloin jo hieman inhota. Armotta sormi työntyi välillä syvemmälle. Seuraavaksi sormi vetäytyi, ja tilalle ilmaantui jotain kumista ja liukasta. pystymättä kääntämään päätäni ja näkemättä mitään, tiesin sen olevan anustappi. Tappia työnnettiin hitaasti liukastettuun peräaukkooni, ja vaikka kaikki aistini ja lihakseni pistivät vastaan, oli se kohta koko viidentoistasentin pituudessaan sisässäni. tunsin nahkaremmien kiristyvän reisieni ja vatsani ympärillä ja hienojen jouhien laskeutuvan säärilleni; olin ilmeisesti saanut hännän. Kiitin mielessäni luojaani, ettei tappi ollut paksumpi.

      Seuraavaksi Joel tuli eteeni, ja irrotti suitset kettingeistä. Hän nykäisi turhankin rajusti minut liikkeelle betonisesta pesukarsinasta. Nöyränä ja voimattomana seurasin taluttajaani läpi pitkän käytävän. molemmin puolin oli tilavia karsinoita, osassa oli pitkähiuksisia naisia joko suitset tai kankaiset päitset kuolaimin varustettuina ja kädet sidottuina makailemassa tai katselemassa kiinnostuneina kalterien välistä. viimeisissä karsinoissa oli samaan tapaan sidottuja miehiä, ja kauhukseni huomasin heidän (selvästi valikoidujen) suurten siittimiensä kovettuvan ohi mennessämme.

      Minut talutettiin aurinkoon pihalle, läpi tallipihan pieneen pyöröaitaukseen.

      • ponytales

        - Sinun on totuteltava seuraavan viikon olemukseesi ja varustuksiin kunnolla heti, joten täällä on tapana karsia turhat luulot heti pois, Joel ilmoitti ja sulki teräsportin perässään. Hän kurkotti maasta pitkän, nahkaisen ajopiiskan, ja kavahdin vaistomaisesti kauemmas. en päässyt kuitenkaan pienessä, pyöreässä aitauksessa häntä pakoon, ja samassa tunsin kipeän ja polttavan piiskanviillon pakarallani. Jähmetyin paikalleni kivusta, mutta Joelin lähestyessä ja kohottaessa piiskaa lähdin vaistomaisesti juoksemaan. pystymättä puhumaan ja liikuttamatta käsiäni tunsin oloni todella eläimelliseksi ja avuttomaksi opin vähitellen. Mikäli juoksin liian lujaa, sivalsi Joel minua aroille rinnoilleni tai vatsalleni, ja hidastaessani liikaa taas pakaroilleni tai selkään. Joelin ohjastaessa minua keskellä rinkiä vietimme hikisen juoksutreenin kehässä. Lopulta ravasin Joelin mielestä kohtuullisella tavalla, ja hän otti minut kiinni tarttuen ohjiini. Olin kyllä treenannut, mutta tämän ravausopetuksen jälkeen tunsin olevani puolikuollut.

        Joel talutti minut talliin ja vei jälleen jääkylmään suihkuun, joka tällä kertaa oli tervetullut virkistys kuumottaviin, punottaviin piiskan sivalluksiin ihollani. pesun päätteeksi joel vei minut karsinaani, jossa oli puhtaat pahnat. toisella puolellani oli tallin pääty, toisella toinen "tamma". Joel riisui suitseni ja laski karsinan kaltereiden eteen lastulevysermit, jotten nähnyt lainkaan ympärilleni. kaaduin pahnoille ja olin kohta unessa rasituksen jäljiltä.

        Ennen kuin tajusinkaan, oli jo aikainen aamu, ja Joel toisen tallipojan kanssa saapuivat ruokkimaan meidät. Aamiaisena oli kasviksia laarista nautittuna, kuinkas muutenkaan. Uusi tallipoika tuli laittamaan minulle suitset, niin lihaksikkaita nämä työntekijät olivat, ettei vastalauseisiin ollut varaa. kuulin, kuinka naapurikarsinan minua nuorempi tamma vastusteli, kuulin raipan sivalluksen, kirkaisun ja kohta oli taas hiljaista. sermit nostettiin, ja näin viereisen tamman suitsittuna ja hyvin lyhyeen kettinkiin sidottuna karsinassaan kaukana ovesta ja vesiastiasta, pää painuksissa.

        En kerennyt kauan odotella, kun minut jo noudettiin. Joel tarttui sanaa sanomatta suitsiini ja veti minut käytävään. Käytävässä seisoi myös toinen tamma, joka oli suitsittu samoin kuin minut. meille molemmille laitettiin taas silmälaput, jottemme näkisi kuin ohuen kaistaleen eteemme. seuraavaksi minut talutettiin toisen tamman viereen, ja suitsiimme laitettiin kiinni pitkät ohjat. Hetken päässä näin Joelin edessäni, hän tarttui ohjiini aivan kuolainten alapuolelta tiukasti ja piti päätäni aloillaan silittäen hiuksiani. Pienen ihmetyksen jälkeen tunsin kipeän, polttavan nipistyksen ensin toisessa, sitten toisessa nännissäni. olin saanut ilmeisesti terävät nänninipistimet rintoihini.


    • ponytales

      kuulin ynähdyksiä myös vierelläni, ja arvasin toiselle tytölle käyneen samoin. meidät sidottiin tiukoilla valjailla toisiimme, ja käsiemme väliin saimme kannateltaviksemme aisat, joiden remmit kulkivat hartioidemme yli. meidät oli valjastettu kärryjen eteen. hetken päästä kuulin raskasta hengitystä takaamme, mutten uskaltanut katsoa taakseni. aistin, ettei myöskään vierustoverini tehnyt niin. Joel päästi ohjistamme irti, ja tunsin painon nytkäyttävän hartioitani. Isäntä oli istunut kieseille. samassa tutuksi tullut ratsupiiska lävähti selkääni ja ulahduksesta päätellen naapurini selkään, ja yritimme tasatahtia lähteä kävelemään käytävää ulos tallista. valjaat olivat hyvät, ja rattaita oli suhteellisen helppo vetää kaksin, vaikka paino harteilla ja rinnassa tuntuikin. ohjat tiukkenivat ja piiska lävähti uudelleen; lähdimme hitaaseen raviin tallipihan poikki.

      emme tienneet tulevaa matkaa emmekä määränpäätä, joka pelotti minua suuresti. yritin hölkytellä säästöliekillä. tunsin kuitenkin kiusallisesti pomppivat rintani, niitä puristavat nipistimet ja hien kihoamisen iholleni. välillä ajajamme ohjasi oikealle, välillä vasemmalle ohjia vetäen. Hän ei ollut helläkätinen ohjastaja. piiskaa saimme myös tuta, jos vauhti alkoi hiipua. edessäni näin pitkään pelkkää pihatietä, kunnes edessä alkoi häämöttää hiekoitettu piha-aukea. siellä oli kummallisen näköisiä puupukkeja, kuin sahausta varten, mutta paksumpia ja nahalla päällystettyjä. pihassa isäntä kiskaisi meidät pysähdyksiin. kaksi vierasta tallipoikaa tuli ottamaan ohjamme, ja tunsin painon putoavan harteilta miehen astuessa kärryiltä alas.

      - Hyväkuntoisia ovat, oikein siitoskelpoisia. Huolehtikaa, että ovat kiimassa.

      meidät irrotettiin valjaista ja molemmat talutettiin oman pukin eteen. tallipoika painoi minut rajusti ja arvaamatta pukkia vasten ja samassa tunsin vyön kiinnitettävän vyötäisilleni pukin ympäri. en päässyt juuri liikkumaan, jalkani erotettiin ja kiinnitettiin remmein pukin jalkoihin. siinä olin haarat levälläni takapuoli pystyssä ja liikkumattomana.

    • ponytales

      tämä ulkona katselijoiden edessä tapahtuva nöyryytys kiihotti minua niin paljon, että tunsin emättimeni kostuvan ja häpyni turpoavan tahtomattani. Ilman että kiihkoa olisi tarvinnut yhtään lisätä, tunsin värisevän, suuren dildon ensin häpyni päällä ja ynistessäni mielihyvästä, tunsin dildon vähitellen työntyvän sentti sentiltä kiihottuvaan pilluuni. juuri kun hekumani alkoi olla huipussaan ja suljin jo silmäni nautinnosta, työnnettiin dildo rajusti pohjaan muutaman kerran, jonka jälkeen se vedettiin raa'asti pois. siihen jäin emätin sykkivänä ja nesteestäni kiiltävänä lantioni tehdessä tahatonta liikettä. lappujeni takaa näin vilahduksen naisesta, joka ratsastusvaatteissa talutti kuolaimista niin ikään kädet sidottuna kulkevaa, lihaksikasta miestä. en voinut olla huomaamatta "orin" orastavaa seisokkia, joka sai meidän näkemisestämme selvää pontta. huomasin tytöllä olevan vaikeuksia pidellä tätä kuumana käyvää, arvatenkin tilanteen jatkosta perillä olevaa oria.

      tunsin, kuinka häntäni nostettiin sivulle, jotta koko hekumani olisi orin nähtävillä. nähtyäni seisokin koon, pelkäsin etukäteen tulevaa vaikka liukkaus täyttikin jalkovälini. ennen muuta tunsin miehen lämmön takanani, ja ennen kuin kerkesin älähtääkkään, survaistiin suuri siitin sisääni voimalla. en tiennyt, oliko mies joutunut kauan olemaan puutteessa alastomia tammoja katsoen kalterien välistä, mutta miehen eläimellisestä kiimasta päättelin asian olevan näin.

      en voinut sille mitään, että ajatukseni sulkeutuivat täysin ja annoin hetken viedä. oloni ei ikinä ollut ollut kiihottuneemman alistunut kuin nyt, kun ori työnsi suurta siitintään liukkaana kiiltävään vakooni ensin muutaman kerran hyvin syvään, sen jälkeen kiihtyvällä tahdilla kivesten lyödessä klitorikselleni.

      • ponytales

        juuri kun tunsin valtaisan orgasmin tulon, kuulin terävän raipan läiskähdyksen tuottaman paukahduksen ja ori vedettiin suitsista päältäni.

        - Tämä ei ole vielä valmis, tullut vasta eilen, katsotaan toista tammaa, kuulin isännän sanovan.

        valtava pettymyksen ja himon aalto pyyhkäisi ylitseni. käänsin päätäni, en nähnyt oria takana mutta viereisen naisen kylläkin. hän oli selvästi päässyt samaan käsittelyyn kuin minä äsken, ainoana erona oli se, että jouduin katsomaan hänen nautinnosta irvistäviä kasvojaan ja tärisevää hekuman huippua, jonka hän muutaman kiihkeän minuutin kuluttua saavutti. Kuinka äärettömästi olisin sillä hetkellä halunnut tuon siittimen sisääni, tai edes pienen kosketuksen aralle hävylleni, ajatuksen voimalla yritin saada orgasmini syntymään. ilmeisesti tukala tilanteeni oli kuitenkin huomattu, ja sain polttavan kipeän raipan iskun pakaroilleni ja osin myös turvonneelle hävylleni. kyynelet kihosivat silmiini kivusta ja pettymyksestä.

        meidät irrotettiin penkistä ja valjastettiin uudelleen. ilmeisen väsyneen vierustoverini tähden kenties saimme kävellä takaisin. Joel oli meitä vastassa, riisui minut valjaista ja talutti karsinaan. voi, kuinka olisin halunnut hänen hyväilyjään tai penistään, mutta Joel ei ollut kiehnäystäni huomaavinaankaan vaan sulki oven ja löi iltapalan eteeni. tallin ovet suljettiin, samoin karsinoiden sermit. olin hyvin turhautunut, pilluani kihelmöi halusta, mutten voinut tehdä mitään edes omin käsin, jotka olivat taakseni sidotut.

        Iltapäivällä kuulin taas ääniä käytävästä. Isäntä oli saapunut tarkastamaan tallin. kuulin hänen arvioivan meitä jokaisen kohdalla erikseen, Joelin seuratessa kintereillä. saapuessaan kohdalleni, oli hän hetken hiljaa.

        - Tässä on jotain, tämä voisi olla parhaalle orillemme otollinen. mitäpä luulet, Joel?


      • minä
        ponytales kirjoitti:

        juuri kun tunsin valtaisan orgasmin tulon, kuulin terävän raipan läiskähdyksen tuottaman paukahduksen ja ori vedettiin suitsista päältäni.

        - Tämä ei ole vielä valmis, tullut vasta eilen, katsotaan toista tammaa, kuulin isännän sanovan.

        valtava pettymyksen ja himon aalto pyyhkäisi ylitseni. käänsin päätäni, en nähnyt oria takana mutta viereisen naisen kylläkin. hän oli selvästi päässyt samaan käsittelyyn kuin minä äsken, ainoana erona oli se, että jouduin katsomaan hänen nautinnosta irvistäviä kasvojaan ja tärisevää hekuman huippua, jonka hän muutaman kiihkeän minuutin kuluttua saavutti. Kuinka äärettömästi olisin sillä hetkellä halunnut tuon siittimen sisääni, tai edes pienen kosketuksen aralle hävylleni, ajatuksen voimalla yritin saada orgasmini syntymään. ilmeisesti tukala tilanteeni oli kuitenkin huomattu, ja sain polttavan kipeän raipan iskun pakaroilleni ja osin myös turvonneelle hävylleni. kyynelet kihosivat silmiini kivusta ja pettymyksestä.

        meidät irrotettiin penkistä ja valjastettiin uudelleen. ilmeisen väsyneen vierustoverini tähden kenties saimme kävellä takaisin. Joel oli meitä vastassa, riisui minut valjaista ja talutti karsinaan. voi, kuinka olisin halunnut hänen hyväilyjään tai penistään, mutta Joel ei ollut kiehnäystäni huomaavinaankaan vaan sulki oven ja löi iltapalan eteeni. tallin ovet suljettiin, samoin karsinoiden sermit. olin hyvin turhautunut, pilluani kihelmöi halusta, mutten voinut tehdä mitään edes omin käsin, jotka olivat taakseni sidotut.

        Iltapäivällä kuulin taas ääniä käytävästä. Isäntä oli saapunut tarkastamaan tallin. kuulin hänen arvioivan meitä jokaisen kohdalla erikseen, Joelin seuratessa kintereillä. saapuessaan kohdalleni, oli hän hetken hiljaa.

        - Tässä on jotain, tämä voisi olla parhaalle orillemme otollinen. mitäpä luulet, Joel?

        Jatkaa tätä!!!


    • nuu3

      ooooj jatkooaaaaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe