Bang Niang beachin hotellisuositukset

Lomalle lomps

Bang Niang beachiltä kaipaillaan vinkkejä kivoista hotelleista. Viime talvena majailtiin Nang Thong beachillä, nyt vaihdettais mielellään rantaa. Kaikki vinkit tervetulleita!

13

347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sudala

      Sudala beach hotellissa olimme hiihtolomalla 2013. Hyvä, siisti hotla ja rannalla, lähellä markkinoita jne.

    • a star

      Casa de Flora, joka on upeimmista upein hotelli, jossa olen koskaan ollut.Mutta kallis se on (olimme häämatkalla). Ayara Villas on kiva ja kohtuuhintainen. Kaverimme majoittuivat siellä ja kehuivat kovasti.

    • vinx vinkki

      Vaikeuttamaan valintaasi. katso mihin budjettisi riittää ja ota matkatoimistosta pelkät lennot (jos niitäkään) Tzan rak khao lak mak (rakastan Khao lakia paljon)
      http://www.asiarooms.com/en/search?searchType=location&city=Khao Lak, Thailand&adults=1&children=0&numberOfNights=1&arrivalDate=2013-07-25&departureDate=2013-07-26&countryId=67#TotalHotels=50&country=Thailand&city=Khao Lak&area=&keywordId=16045726&AttractionKeywordId=0®ionId=67&SearchLocation=Khao Lak&Nights=1&adults=1&children=0&countryId=67&PageNumber=1&Pages=4&CurrentPage=1&sort=TotalPrice&sortDesc=true&order=asc&IsNameSearch=false&IsAccessedByCrawler=false&MinLatitude=8.62176&MaxLatitude=0&MinLongitude=98.23288&MaxLongitude=0&minPrice=0&maxPrice=0&filterMinPrice=0&filterMaxPrice=523&maxRadius=0&starRatings=&Facilities=&IsWrongCountry=false&AccomodationType=&distanceUnit=miles&Appeals=&GuestRatings=&searchType=location&CurrencyCode=EUR&IsTextSearch=true&SearchText=Khao Lak, Thailand&arrivalDate=25/07/2013&departureDate=26/07/2013&IsForcedRegionSearch=false&ResultsPerPage=15&IsExplicitSearch=true

    • Huldis1

      Me myös olimme Sudala Beachissä bungalowissa. Mitään moittimista en hotellista osaa sanoa.

    • Pappa661

      Fanari on toiminut ainakin meidän tarpeille oikein hyvin. Henkilökunta ystävällistä ja hotelli loistavan kokoinen ei liian iso. Siksi juuri hotelli rauhallinen ja ilmapiiri hyvä.

      Vaihtoehtoja alueella paljon, joten aina sieltä sopivan löytää, mitä sitten lomaltaan kukakin haluaa.

      • Lomalle lomps

        Kiitos vinkeistä! Jäädään tutkailemaan vaihtehtoja. Lisääkin vinkkejä voi laittaa...


    • jaana kataja

      Jos olet menossa pakettimatkalle, saanet hyviä suosituksia tältä palstalta. Jos taas menet omatoimisesti, on hotellivalikoima lähes rajaton ja suosittelen lukemaan arvosteluja www.tripadvisor.com tai myös www.booking.com on hyvä, tosin ei ehkä niin laaja. Ensiksi mainitusta löydät nimenomaan hotellivinkkejä. Bookingista voi hakea täsmätietoa tietyistä hotelleista.

      Omakohtaisesti on hyviä kokemuksia myös tästä sivustosta. sim. kivoja bungaloweja rannan tuntumassa: http://www.khaolak.de/khaolakbeach/eBangNiangBeach.htm

    • Lomalle lomps

      Juu, näitäkin on luettu. Tuolta viimeisestä linkistä saatiin viime lomalle hotelli nang thongin rannalle.

    • Lämpimään!

      Hei,

      Meillä kanssa siintää loma marras-joulukuussa Khao Lakiin. Tuota Bang Niang Beachia ollaan mietitty. Onko tuon rannan lähellä ruokapaikkoja minkä verran entä onko sellaisia pieniä kojuja joista voi ostaa jotain matkamuistoa tmv. Mitään shoppailupaikkoja emme hae.

      • reissaaja4

        Ihana ja edullinen rantaravintola sen tien päässä, joka johtaa päätieltä Bang Niangille ja sen tien varressa löytyy useita pikkukojuja, joista löytää tuliaisia. Kun menen Khao Lakiin, valintani on ehdottomasti juuri Bang Niangin seutu. Sieltä löytyy kaikki mitä keskustastakin (paitsi keskustassa se yksi isompi market, josta saa monipuolisesti kaikkea käyttötavaraa) ja jopa edullisempaan hintaan ja maisemat mun silmääni kauniimmat.


    • bang niang on kuin pieni keskusta. löytyy useita ravintoloita, kauppoja, partureita, hierontaliikkeitä, erikoisliikkeitä ja vielä markkinatkin.

    • Lämpöön!!

      Kiitos näistä hyvistä vinkeistä :-) Osaatteko sanoa, onko Bang Niangin rannan aallot sellaiset isot aallot, että on hankala uida? Toivottaisiin leppoisia aaltoja..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1867
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1538
    8. 73
      1446
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      100
      1355
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe