A.Redolfi haulikot

niilo7

7

1294

  Vastaukset

  • Vuoden verran paukutellut EOSSteel versiolla. Parin-kolmen sadan laukauksen perusteella ei mitään valittamista. Alkuun tuntu vähän jäykältä, niinkuin varmaan muutkin uudet torrakot, mutta nyt tuntuu pelaavan asiallisesti.

   • Itellä keväällä hankittu eos steel,vähän jäykähkö vielä, mutta siitä se notkistuu.keveän oloinen aikaisempaan 412valmettiin verrattuna :-D hyvän oloinen putki jos seuraavat 10 vuotta menis.. Onko kokemuksia panoksista kuvioita yms.


   • lkss kirjoitti:

    Itellä keväällä hankittu eos steel,vähän jäykähkö vielä, mutta siitä se notkistuu.keveän oloinen aikaisempaan 412valmettiin verrattuna :-D hyvän oloinen putki jos seuraavat 10 vuotta menis.. Onko kokemuksia panoksista kuvioita yms.

    Ensi viikolla ostan haulikon joko FinnClassic 512sd:n tai A.Redolfin EOS Steelin. Todella hyvän näköinen tuo Redolfi kyllä on ja se ostamista puoltaa myös vuoden pidempi takuu kuin finnclassicilla. Tiiä sitten kumpi on käytännössä parempi..


   • Niilo7 kirjoitti:

    Ensi viikolla ostan haulikon joko FinnClassic 512sd:n tai A.Redolfin EOS Steelin. Todella hyvän näköinen tuo Redolfi kyllä on ja se ostamista puoltaa myös vuoden pidempi takuu kuin finnclassicilla. Tiiä sitten kumpi on käytännössä parempi..

    Tere. Vanha juttu,,, mutta kumman valitsit? Onko Redloffista kokemuksia?.


   • Redolfi EOS on se halppis italiaano tänäpäivänä joka on korvannut muut italiaano halppikset mm. Lu-mar, marocchi, antonio zoli, bettinzoli .


   • perazzi kirjoitti:

    Redolfi EOS on se halppis italiaano tänäpäivänä joka on korvannut muut italiaano halppikset mm. Lu-mar, marocchi, antonio zoli, bettinzoli .

    Vilkaseppas mitä Zolit maksaa. Ei taida mennä näihin halppiksiin.


  • Vanha keskustelu, mutta laitanpa lusikkani soppaan silti.

   Kävin Redolfin EOS Sportingia hipeltämässä. Hyvän tuntuinen ase, mutta ainakin omalla kohdalla poskelle nostettaessa säädettävästä poskipakasta huolimatta kisko jää näkyviin kokonaan, eli ase vienee reilusti yli. Mekaaniselta toiminnaltaan hieman jäykän tuntuinen ja laukaisuvastus tuntui melko suurelta. Metsästyskäyttöä ajatellen piipun valinta ei mielestäni ollut paras mahdollinen. Voit valita piipun vain varmistimen ollessa päällä ja varmistimen siirto sivusuunnassa lonksahtaa kovaäänisesti. Suurimmassa osassa tilanteita tämä ei ole iso ongelma, mutta välillä on kyttäys/houkuttelutyyppisessä jahdissa tilanteita, että piipun valinta olisi pystyttävä tekemään äänettömästi. Esim. Valmet/Tikka 412 haulikoissa valinta on liipaisimen yläosassa oleva tappi, joka toimii melko äänettömästi, joskin mielestäni sen toiminta on väärin päin. Tapin ollessa oikealla, eli oikeakätisellä liipaisinkäden puolella, haulikko ampuu yläpiipun ja alapiippu valitaan, kun tappi painetaan vasemmalle. Kuitenkin useimmissa tilanteissa ammuttaan ensin harvempi piippu (mielellään alapiippu), joten valinta olisi parempi toisin päin. Beretan tyyppinen varmistimen keskellä sivuttain liikkuva valitsin voisi olla toimiva ratkaisu myös.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   51
   2623
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2491
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   79
   1950
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1623
  5. Sofia B:n koira otettu huostaan!

   Onneksi näin käynyt! Ei sovi jatkuva juhliminen koiran elämään. Kotieläin ansaitsee raittiin ja stabiilin kodin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1436