alanya ink tattoo

kiinnostunut

Onko jollain kokemusta kyseisestä paikasta?

23

2927

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei enää kiitos!

      Jos haluat mustetta ihoosi, niin mene vaan.
      Jos taas haluat tatuoinnin jota jaksaa katsoa pidempään kuin kuukauden, niin mene muualle. Kuvan jäljennyksen osaavat juuri ja juuri tehdä, mutta suunnittelu ei ole pojilla hallussa.

      • kiinnostunut

        Kiitos vastauksestasi. Tietääpähän nyt katsoa sitten muuta paikkaa. Oiskohan jollain suositella jotain oikeasti hyvää tatuointipaikkaa alanyassa?


    • ei enää minullekaan

      Kävimme siellä mieheni kanssa vajaa 2v sitten ja molemmat otimme n. 15cm x 15cm kokoa olevat tatuoinnit. Yhteensä hintaa tuli noin 140e, tarkkaan en muista, mutta halvempaa siis kuin Suomessa. Nopeastihan nuorehko mies teki kuvat ja ihan ok jälkeä, ei siinä mitään.

      Eilen kävin ottamassa uutta tatuointia, siis Helsingissä, ja hän kysyi että onko minulla muita kuvia. Näytin tämän turkkilaisen kuvan, hän katseli sitä pitkään ja sanoi, että "on vähän hassun näköinen". Ääriviivat olivat eri paksuisia ja yhdessä kohdassa, joka minua itseänikin on häirinnyt, värit olivat lähteneet leviämään. Hän lupasi parannella sitä, mutta lopulta tekikin ihan koko kuvan uudestaan, ja paljon hienomman näköisen kuin alkuperäinen, mutta sehän on ihan itsestä kiinni minkälaisesta pitää jne.

      Kysyin sitten siinä suristelun lomassa, että miksi värit olivat levinneet. Hän sanoi, että siinä kohtaa oli neula työnnetty liian syvälle ja neula on osunut johonkin, ja sen vuoksi värit ovat levinneet (en muista ihan sanasta sanaan, mutta tiivistettynä noin).

      Jos aiot mennä sinne ottamaan tatuoinnin, niin mene ehdottomasti valmiin kuvan kanssa! Miehelläni ei ollut täysin valmista kuvaa ja hän yritti selittää mitä kohtia haluaisi tehtävän eri lailla, niin eivät he tehneet toiveiden mukaisesti. Eivätkö ymmärtäneet vai eivätkö tajunneet, en tiedä.

      Yhdyn siis ensimmäiseen vastaajaan, eli sinuna katsoisin jotain muuta liikettä. Ja vaikka ihan Suomesta, vaikka hinnat ovatkin suuremmat niin ainakin toiveitasi kuunnellaan ja te ymmärrätte toisianne ihan täysin.

      • kiinnostunut

        Kiitos sinnullekkin vastauksestasi. Nyt ainakin tiedän että kyseisessä paikassa en tatuointia ota! Mutta tosiaan, oiskohan jollain suositella alanyassa hyvää paikkaa tatuoinnin ottamiseen?


    • Voin suositella lämpimästi Galaxy Tattoota, artistit ehdottomasti osaavat asiansa.
      http://www.galaxytattooart.com/index.html

    • asdfgsdafg
      • lomalainen

        Medussa Tattoo Havana Clubia vastapäätä


    • Paula Kusikko

      Tatuoinnin ottaminen on yksi hulluuden muoto. Lisäksi se on syntiä, ja siitä joutuu helvettiin, ja helvetissä pistellään tatuointineulalla pyllyyn iankaikkisesti.

      • !!!

        No johan sitä melko pitkään tätä keskustelua käytiinkin ilman tällasta lervailua!


      • !!!!
        !!! kirjoitti:

        No johan sitä melko pitkään tätä keskustelua käytiinkin ilman tällasta lervailua!

        No jaa, ottamatta sen kummemmin kantaa muistuttaisin, että valtaosa suomalaisista taitaisi kuitenkin olla tuon Kusikon kanssa samaa mieltä eli pitävää tatuointeja luusereiden ja muuten mauttomien tyyppien touhuiluna...


    • Tatuoitu nainen

      Tässä viestiketjussa ei ole tarkoitus kertoa mielipidettään tatuoinneista ja tatuoiduista ihmisistä. Jos kyseinen asia pääsi unohtumaan, kehottaisin skrollaamaan ylöspäin ja lukaisemaan uudestaan aloittajan aloittaman keskustelunaiheen :)

      Toivottavasti lomatatuointi järjestyy, ja hyvä sellainen! :)

    • ladywithtattoo

      käytiin miehen kanssa laittaas matkamuistot, oli sentään deturin suosittelema liike.. no, kuvasiirto ja nuori likka teki. ikinä en oo näin surkeeta kuvaa saanut! onneksi sen verran haalea että saa hienosti korjattua koto-suomessa mutta maksaa jonkin verran.. eikä iso kuva kyseessä joten porua ei tarvi vääntää. Mutta en todellakaan voi suositella kenellekkään ja ihmettelen, miten detur voi asiakkailleen tätä suositella!?

      • DDDDDDD

        Deturrin matkaoppaat suosittelee ainoastaan niitä poikkoja missä heidän poikakaverit on töissä. Kannattaa kiertää ne paikat joita oppaat suosittelee.


    • Esa Nieminen

      Olen monesti käyny alaniassa ja deturin oppaat antavat rahallista korvausta vastaan. Se on kyllä jo hyvää palvelua!!

    • tintsa1

      Sain hepatiin sieltä. Mietippä toisemkin kerran kannattako mennä.

    • Sinne ei ainekaa

      Sijaitseeko tämä ink tattoo liike ataturkinpatsaan vastapäätä?! Liikkeen ulkopuolella suomalainen tyttö?! Olenkohan kartalla??

    • Tiedon halunen

      ??!!

    • Tietääks?!

      Juuh onks tää se mesta tosiaan (ataturkin patsaan vasta päätä niin sanotusti) mis suomi tyttö ulkopuolel kalastelee asiakkait? Paikka kyl näyttää todella siistiltä ulkoopäin (niinkö monet muutkin)

    • -at-

      Suosittelen Lord of Dreams Tattoota!

    • Jebulish!

      Kävelimme ink tartoon ohi ja suomalainen typy oli siinä ulkona. Nimi taisi olla annika. Mielestäni paikka näytti siistiltä ja tatuoija ihan hommansa osaavalta

    • Tatska

      Tuon nimimen on cleopatra rannan tuntumassa. Samaa paikkaa?

    • hähähäähähääääääää

      Juu. Ei ole.

    • Anonyymi

      Jos haluat 3d tatuointia niin Star ink on paikka siellä 1 artisti ja tekee todella näyttävää jälkeä.. voin suositella 3.tta menen hakemaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2535
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1897
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1625
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      109
      1388
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe