KELA JA KELAN MIELIVALTA

uhri kelassa

Kelassa toimii akkavalta ja kukaanhan heistä ei polje toistensa varpaille oli päätös vaikka kuin väärä!
Se jonka pärstä,ammatti,koulutus tai julkisuus miellyttää se saa asiansa läpi heittämällä se just mikä kertoo tästä päättömistä siellä istuvista akoista!
Sinne pitäis pistää valtionvirkamiehiä tarkastukselle näistä mielivaltaisista päätöksistä joissa rikotaan lakeja todella törkeesti ja siinä rikotaan samalla ihmisoikeuksia ja vammaisten oikeuksia,mies valtaa KELAAN niin rupee lyyti kirjoittaa!

8

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä helvettiä?!

      Mitä ihmeen ruikutusta tää nyt on? Ettet vaan olis omalla asenteellas sössiny asioita. Ei minulle ole kelassa ikinä vittuiltu.

    • uhri kelassa

      selitäppä miksi toiset niin sanotut aivovamman saaneet saavat sairaspäivärahaa ilman että aivokuvissa näkyy edes vammaa ja sen lisäksi saavat vammaistuet ja osa työkyvyttömyyseläkkeet ja minulla on niskavamma ja kuvantamisissa myös löydetty aivovamma ja en ole saanut euroakaan sieltä vaikka olen monen lääkärin mielestä työkyvytön ja opiskelukyvytön! lisäksi on muitakin sairauksia!

      • liian kauan kestää

        oletko vammat saanut kenties työtapaturmana? Kela seuraa tällöin työeläkelaitoksesi päätöstä. sinulla on myös oikeus saada tietää kelasta kuka tai ketkä ovat olleet päätöksen takana. kelan päätöksiä on välillä vaikea lukea. se pitää opetella. monesti päätöskirjeistä löytyy avainsanoja tai lauseita jotka kumoamalla valitus menee läpi ja päätös muuttuu. lisäksi neuvon, että hoitava lääkäri voi ja hänen kannattaakin soittaa kelan päättävälle taholle. näiden samojen asioiden kanssa tappelimme kelaa ja työeläkelaitosta vastaan useamman vuoden. 100% työkyvyttömyyseläke myönnettiin ensin työeläkelaitoksesta ja kela joutui myös olemaan samaa mieltä. ansionmenetykset työtapaturman seurauksena puuttuvat vielä. onnettomuudesta aikaa yli 10 vuotta. kerää kaikki kuitit sairauksiesi hoidosta. hoitotuki voidaan myöntää myös hoitokuluihin perustuen.


    • uhri kelassa

      niinhän se laki sanoo et kelan pitää antaa tieto kuka on istuu päätöksentakana mut puolisoni soitti kelaan ja kysyi sitä ettei ole lupa antaa nimeä!
      ei ollut työtapaturma sattui vapaa-ajalla!
      7 vuosi menossa jo ilman rahaa!

      • liian kauan kestää

        kelan järjestämä työkykyarviojakso varmasti paikallaan. mun mies oli siellä ja vihdoin kelankin lääkäri oli sitä mieltä että on 100% työkyvytön. sen jälkeen asiat lähti rullaamaan. sitten kun saa 100% työkyvyttömyyseläkkeen niin alimman hoitotuen kriteerit jo täyttyvät. tsemppiä teille. kela yrittää väsyttää teidät mutta älkää antako periksi. kyllä se kelkka vielä kääntyy.


      • kunto tutkittava
        liian kauan kestää kirjoitti:

        kelan järjestämä työkykyarviojakso varmasti paikallaan. mun mies oli siellä ja vihdoin kelankin lääkäri oli sitä mieltä että on 100% työkyvytön. sen jälkeen asiat lähti rullaamaan. sitten kun saa 100% työkyvyttömyyseläkkeen niin alimman hoitotuen kriteerit jo täyttyvät. tsemppiä teille. kela yrittää väsyttää teidät mutta älkää antako periksi. kyllä se kelkka vielä kääntyy.

        Kelan työkykyarviot voi olla Kelaan päin kallellaan, yliopistosairaaloissa tehdään kuntoutustutkimuksia joissa lääkärien sana painaa eikä kelan, kannattaa pyytää sinne lähetettä omalääkäriltä tai yksityiseltä.


    • uhri kelassa

      kela maksaa toisille sairaspäivärahan lisäksi vammaistukea ja tämän luettuaan oikeusasiamies sanoi että minun pitäisi haastaa kela käräjille!
      kela ei ole kohdallani ollut suostuvainen mihinkään ja alkujaan epäili onko oireeni edes oikeita se jos mikä pistää vihaksi ja eikö se kela silloin pidä täysin epäpätevinaä minua tutkineita lääkäreitä ja neuropsykologeja!
      vaivoina mainittakoon siis kuvauksissa löydetty aivovamma joka taasen aiheuttaa kongitiivisia vaikeuksia jotka ovat hankalia,tinnitusta,ym paljon muuta!

      • oikeusasiamies?

        jos oikeusasiamies noin on sanonut niin haasta vaan


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe