Lompakko ketju???????

Vanha käpy

Miksi helvetissä noilla nuoremmilla irtoperä kuskeilla pitää paksu lompakko olla ketjulla kiinni vyössä?????? Miksi helvetissä???? Normaali kuski pitää lompakkoa koelaudan lokeroissa ja vain kaffetta haettaessaan taskussa, mutta noilla nuorilla lippispäillä lompsa aina persetaskussa ja kovimmilla kundeilla, jotka ovat alle 170cm pituisia on kaksi ketjua vyöstä lompakkoon.

12

801

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rane7

      Se lompakko on siksi PAKSU kun se on täynnä rahaa. sitä tulee niin paljon ku ajaa rättiä.

      Parempi istuu sen massin ku pitää tuulilasilla. siinä voi äkkiä mennä etuakselistakin painot yli että periaatteessa ois parempi pitää sängyllä.

      Kaks ketjua on ihan minimi raskaalle lompakolle. Yks voi mennä poikki kun raha ei oo mitään ihan kevyttä kun sitä on riittävästi.

    • ambattimies

      Eu määrää! Konttiliikenteen kuskien on käytettävä ketjua.(eu 198/239päätös)
      Ottaisit Trafista asiota selville,etkä tänne huutele

    • Töppäri -66

      Hyvä heitto. Meijän talon ainoota irtoperää vetäväl lippispäällä juuri tuo 2 paksua kettinkiä, toinen roikkuu liki polvea. Sen takaan ja alleviivaan, ettei sen sällin lompakon paksuus ainakaan johdu rahasta. Persaukinen hamppi.

    • Z19

      Hahhaa,itsetunnon pakottamista ylöspäin kun pitää ketjuja helistellä....
      Voi poikia joskus hekin on vanhoja muut asiat on tärkeempiä ketjut!

    • harri rinne

      kovia jätkiä ja tatuointia pitää olla niin lommit korvassa

    • Pakolliset varusteet

      Katsos kun se kyt vaan on niin ettet ole oikea rahtari jos sulla ei sitä ketjua ole. Samanlaisia pakollisia merkkejä rahtariudesta on puukengät,likainen rahtaritakki,la-kutsu tuulilasissa. Vain käyttämällä em. vermeitä voit saada hyväksyviä katseita ja murahduksia aakkos-baarissa muilta rekka-Penoilta. Niillä pääset nk. piireihin ja saat oman paikkasi rasvaa syövien maanteiden kuninkaiden joukkoon.

      • f10

        En ymmärrä minäkään, kat se on ku ne juipit jää kuitenkii kiinni, ni voi ovesta heittää sen tyhjän lompakon pyörän alle ja ketjusta voi vetää sen koppiin ku ovat laiskoja jaakkoja.


    • Rasvaa perseessä!

      Ja miksi perstaskussa pitää säilyttää lompakkoa jonka sisällä on kaikenmaailman paperit ja kuitit viimeisten viiden vuoden ajalta. Lompakko on niin paksu että se rikkoo perstaskun kankaan ja lompakko lähes putoaa taskusta. Mahtaa olla mukava istua kun 15 cm paksu kukkaro pullottaa perseessä! Tämä koskee tietysti muitakin miehiä kuin autokuskeja. Kun paksumahainen rekkakuski lyllertää rasvaa syömään grillille ei se ole milään esteettisesti silmää miellyttävä näky mutta kun se paksu lompakko siellä perstaskussa tekee läskisestä perseestä vieläkin suuremmannäköisen. Ja sitten kun ne farkut on pudonneet niin alas että persvako näkyy niin.....hyi hel****tti. Mahtaa naisetkin kääntää katseensa pois kun oikea raavas rahtisika lyllertää paikalle. Niille kun se miehen ulkoinen habitus on pikkasen tärkeenpää kuin itse miehille.

      • Pulluka kuski

        Kirjoitat täyttä asiaa. Asiaan kuuluu tietysti aakkosbaarin jonossa munien kaivelu ja kovaääninen röyhtäisy. Sitten ehdottomasti kassatytölle jokin idioottimainen härski heitto. Pöydästä lähtiessä kolmella ekalla askeleella äänekäs pieru joka askelluksella ja ulkoovella tyhjä pahvinen kahvimuki nurmikolle. Sitten lyllerretään hyttään päästetään oikein kunnon kaasut penkille sisältäen pari ruokalusikallista näytettä kaksiviikkoa sitten vaihdettuihin kalsareihin.


      • RÖYH!!!

        Kokeile kasvattaa itses miehen mittoihin ja hämmästyt miten moni teinipimpsa on tyrkyllä kunnon rasvasiallle. Varsinkin kaikenmaailman idunpurijat ja maailmanpelastajat kaatuu alle heti kunhan silmä välttää


    • Öllö Melaton

      Ketjua voi käyttää "morjenstamiseen". Etenkin kaikkien täällä scheissea jauhavien Herra Keskivertojen, joiden oma elämä on surkeaa, mutta kaikki tavanomaisesta poikkeava pelottaa.
      Näitä juntteja tapaa mm. trukkikuskeina satamissa. Vuosaari on yksi oikein niden pesä.

    • Alalla oleva

      Se ketju on merkiksi siitä että ollaan norjan linjalla.

      Ne jotka eivät näe kuskin työkalua ja siinä roikkuvaa seitsemää norjan lain vaatimaa ketjua näkevät sitten kuskin takalistosta esimerkiksi sisällä abc:llä minkä kaliiberin kuskista puhutaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1857
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1737
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1333
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1151
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      859
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      805
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      745
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      737
    Aihe