Itsellisen naisen keinohedelmöitys

mitkä huonot puolet?

Olen viime aikoina harkinnut tätä vaihtoehtoa lapsettomuuden vaihtoehdoksi, eli tilata spermaa ja saada lapsi yksin sitä kautta. Olen kuitenkin vielä jänistänyt, vaikka ajatus houkuttaa. Tekisin sen ainoastaan avoimen luovuttajan kautta. Sitä miksi pelkään tuota vaihtoehtoa on:
-ei elatusmaksuja, kaikki olisi 18-22 vuotta minun omassa varassa (siis olettaen ettei löydy adoptioisää, tai elämänkumppania joka haluaisi ottaa osaa)
En ole kauhean varakas tällä hetkellä.
-jos kuolisin/sairastuisin huostaanotto ja orpous lapselle.
-lapsi olisi ehkä masentunut ettei tunne isäänsä tai sen puolen sukua, sisaruksiaan jne. Lapsi joutuisi jatkuvien kyselyjen kohteeksi: kuka on sun isä esim. kaverit, ja joutuisi selittämään. Suru isänpäivänä. (Siis olettaen ettei luovuttaja halua tiivistä suhdetta lapseen, ja hänellä olisi jo oma perhe)
-lapsi ei peri muita kuin äitinsä.
-lapsen psykologiset ongelmat isättömyyden takia, alhainen itsetunto, etenkin jos olisi poika. JA HUOM! Minulla EI OLE muita mieshahmoja elämässäni, tai ehkä yksi, ongelmatapaus.
-jos lapsi saa tutustua luovuttajaan, ja näkee että hänellä on oma perhe ja muita lapsia joille hän on isä , niin masentuu.
-kertokaa kaikki te yksin lapsen tehneet naiset, muita käytännön ongelmia, joita olette kohdanneet lapsenne kanssa, ja toisaalta jos nämä seikat jotka mainitsin olisi kierrettävissä, kuinka??

7

1956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ratkaisu ongelmaasi

      Tarjoan hedelmöityshoitoja.

      HYÖDYT SINULLE:
      * Hyvät geenit. Jos käytät hedelmöitysklinikkaa, et tiedä luovuttajan älykkyydestä tai ulkonäöstä mitään. Klinikka kertoo sinulle vain ammatin, jonka luovuttaja on heille kertonut (eivät he sitä tarkista) ja silmien hiusten värin.
      * Klinikkaan verrattuna säästät rahaa ja aikaa. Et joudu menemään klinikalle juuri sinä kellonaikana, kun inseminaatio-huone sattuu olemaan vapaana, vaan voit hoitaa mun kanssani luovutuksen esim. töistä päästyäsi.
      * Tulet nopeasti raskaaksi. Naisen hedelmällisyys voi laskea aika nuorenakin! Jos sinulla on jo paljon biologista ikää, vain osa miehistä kykenee enää hedelmöittämään sinut, jolloin laadukas spermani on sinulle hyväksi.
      * Jos hankit lapsen aviomiehen kautta ja teille tulee ero, lapsi joutuu seilaamaan kahden eri kodin välillä, jos teillä on yhteishuoltajuus. Jos lapsi on isällään esim. 1 viikonlopun kuukaudesta, hänellä on varaa hemmotella lapsi pilalle, jolloin lapsi kiukuttelee sinulle jatkuvasti, miten tyhmä olet, kun sinäkin et osta joka päivä karkkia. Nyt tällaista ei pääse käymään.
      Suomessa lähes 50 % avioliitoista päättyy eroon, arvioi Väestöliitto.
      * Olen kokenut luovuttaja ja hoidan homman turvallisesti, asiallisesti ja luottamuksellisesti.

      Olen akateemisesti koulutettu nuori mies ja olen auttanut useita naisia raskaaksi tällä tavalla, eli homma TOIMII minun siittiöillä. Yksi nainen on hankkinut jo 2 lasta kauttani, jolloin lapset voivat tuntea toisensa sisaruksiksi, koska ovat samannäköisiä. Kuudelle olen jo luovuttanut ja yli kymmenelle en luovuta yhteensä, koska Suomi on pieni maa.

      Asun Helsingin keskustassa. Luovutuspaikan voit valita, mieluiten lähietäisyydeltä, mutta sopivasta kulukorvauksesta voin tietysti lähteä mihin vain.

      Luovutus tapahtuu apteekista ostetulla neulattomalla ruiskulla. (Tai seksillä, mutta hinta on sama eli et voi maksaa luonnossa). Ruiskuna voi käyttää esim. Panadolin lasten särkylääkkeelle tarkoitettua kärjetöntä ruiskua. Muumimukit suosittelen unohtamaan.

      Perustiedot ulkonäöstäni: useimpien naisten mielestä tosi hyvä kroppa, 180 cm pituutta, ruskea hiukset ja siniset silmät. Täysin suomalaista syntyperää ja korkea älykkyys. Vanhempani ovat eri puolilta Suomea ja vielä hyvissä voimissa, joten sikäli terveet geenit. EI perinnöllisiä sairauksia suvuissa. Olen erittäin terve ja harrastan terveellisiä elämäntapoja.

      Koska hoidan homman ammattimaisesti eli esim. hanki pienintäkään riskiä sukupuolitaudeista hedelmöityshoitojen aikana vaikka hoito kestäisi useamman kuukauden, veloitan sinulta 400e/kk käteisellä. Kysy joltakin klinikan kautta raskaaksi hankkiutuneelle, paljonko klinikalle yhteensä meni rahaa, niin huomaat hinnan edulliseksi. Ja ehkä et halua klinikan psykologin kuulusteluun, miten aiot kertoa lapselle isästä ja miten lapsi sitten suuttuu, jos oletkin valehdellut hänelle jne.

      Tähän mennessä ei ole kauaa mennyt, jos nainen on ollut yhtään hedelmällinen, mutta jos homma venyy, saat pidemmän päälle alennusta kuukausihinnasta.
      En harrasta seksiä ilman kondomia hedelmöityshoitojen aikana enkä muutenkaan harrasta ikinä yhdenillan juttuja tai muuta riskialtista seksiä, kuten anaalia. Tätä kirjoittaessa en ole muutamaan kuukauteen harrastanut naisten kanssa seksiä ja olen hetero, joten miehiä en harrasta. Ja olen käynyt sukupuolitautitesteissä.
      Joten voimme aloittaa heti, jos voit itse olla varma terveydestäsi!

      Homma hoidetaan anonyymisti eli en kerro sinulle henkilötietoja eikä sinunkaan ole pakko kertoa minulle. Kuten muutkin palkkatyöni, hoidan tämän ammattimaisesti eli vaikka saisin vahingossa tietää, kuka olet, en todellakaan kirjaa henkilötietojasi ylös ja kukaan ystävistäni ei tiedä tästä sivuammatistani eikä tule tietämään.


      Kirjeenvaihtokeskustelua en tarjoa lainkaan: jos on kysyttävää, soita!

      Jos haluat olla anonyymi, hanki prepaid-liittymä ja uusi puhelin vaikka lähimmästä kioskista, ovat yllättävän halpoja.

      Tavataan ja sen jälkeen SINÄ voit päättää, haluatko tehdä minun kanssa lapsen vai et. Se on sinun päätös ja en ole sinuun ikinä yhteydessä, kun et itse ole enää minuun yhteydessä.

      Lapsiperheen elämää en hae elämääni ainakaan juuri nyt, siksi emme tule seurustelemaan ja et todellakaan joudu pelkäämään että soittelisin perääsi. Jos niin haluat, lapsi voi soitella mulle, kun hän on ainakin 18v.

      Toisaalta jos sinulla on varaa palkata lastenhoitaja, silloin voimme neuvotella muustakin, jos meillä sattuu olemaan yhteensopivat elämäntavat. Hyvin epätodennäköistä ja sen ehdimme selvittämään kasvotusten.

      Otan vain rajallisen määrän asiakkaita, joten soita nopeasti 044-945 0799! Ja ota numero ylös, koska netissä tieto ei aina säily.

      • Tuuloska

        Löysin tämän jonkun ajan takaisen kirjoituksen. Vieläkö palvelu on tarjolla? Onko tietoa ovatko syntyneet lapset (montako heitä on) tyttöjä vai poikia?


      • älä usko mitä sanoo
        Tuuloska kirjoitti:

        Löysin tämän jonkun ajan takaisen kirjoituksen. Vieläkö palvelu on tarjolla? Onko tietoa ovatko syntyneet lapset (montako heitä on) tyttöjä vai poikia?

        tuo on huijarityyppi, joka spämmää samaa viestiä joka paikkaan, älä ota todesta mitä hän kirjoittelee!


      • Tuuloska
        älä usko mitä sanoo kirjoitti:

        tuo on huijarityyppi, joka spämmää samaa viestiä joka paikkaan, älä ota todesta mitä hän kirjoittelee!

        Harmi :/


      • tttt1
        älä usko mitä sanoo kirjoitti:

        tuo on huijarityyppi, joka spämmää samaa viestiä joka paikkaan, älä ota todesta mitä hän kirjoittelee!

        Itse asiassa asia on juuri kuten kirjoittaa.


    • Samma här

      Voisi olla minun kirjoitukseni, koska olen miettinyt kaikki nuo samat asiat läpi. Tulin lopuksi siihen tulokseen, että kaikki voi mennä pieleen vaikka olisi alussa miten kiiltokuvaperhe. Ainoa mikä edelleen huolestuttaa on isättömyys.

      Jos olisi joku homomies, jonka kanssa sinä voisit tehdä lapsen puoliksi, niin se ratkaisisi monta noista ongelmista. Käy sateenkaariperheiden keskustelupalstalla katsomassa. Maantiede on yksi muuttuja siinä kuviossa, sillä olisi tietysti hyvä jos vanhemmat asuisivat lähellä toisiaan.

    • Anonyymi

      Isättömiä lapsia? Miettikää vähän?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1158
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1097
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1084
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1083
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1075
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1066
    9. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    Aihe