Firman "vanhat kuskit"

Nuori kuski vm 1979

Meidän firmassa on kaksi kaiken tietävää ja osaavaa vanhempaa äijää, jotka on suuna ja päänä joka asiassa, ovat omasta mielestään korvaamattomia sora kuskeja uusine kasetti yhdistelmineen. Mutta annas olla, kun pitäisi äkillisen tapaturman vuoksi käydä Hangossa vaihtamassa irtoperävaunu, niin molemmilta mölleiltä meni paskat housuu. Ei kuulemma löydä kärryä, eikä osaa ajaa terminaaliin ja ne paperien haut konttorilta tuntui olevan suurin pelko.
On se kumma, kun se naurettava nuorempi lippispää irtoperä puukenkä pelle hallitsee kärryn vaihdot tosta noin vaan ja onnistuu sorankin ajo uudella kasetti yhdistelmällä.

13

607

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaania.

      Hiphei ja olalle taputus sulle...

    • Mauri.

      Mut mites äijän käy ko pitäs lähtä antverpenii viemää kuorma hyttysiä ja tuua tullessas mäkäräisiä hampurista, ja kulettaa ne sallaa..

    • Z19

      Hyvä että on nuoria reippaita kuljettajia!Kyllä minäkin tunnen muutaman
      nuoren jotka tekee ensin ja puhuu sen jälkeen!
      Onnea ja menestystä Sinulle!Ei aina tarvitse välittää muiden puheista,
      helppo sanoa vierestä mutta näin se on parasta
      Aloitin rahtihommat vuonna 1977 ja samat kuviot oli silloin.Nuorten virheitä
      jauhamalla yrittivät vanhemmat unohtaa ja peittää omat töpeksinnät.

    • hgfyfgioggugo

      Vuonna 1979 syntynyt kuljettaja ei enää ole mikään nuori kuljettaja sehän on 34v karvakulli mies jolla on jo kokokemusta vaikka mistä mutta älyää kuitenkin vielä oppia eikä pelkää mitään uutta ja erikoista. Siinä iässä mies on parhaimmillaan.

    • noviisi vm -81

      Joo, nuo vanhat äijät seisoo pihalla työpäivän jälkeen farkkujen vyötärö kainaloissa raportoimassa isännälle muiden virheistä työssä ja kotona unohtaen kertoa omista epäonnistumisistaan. Joskus harvoin kerron isännälle jotain, niin hän on jo tietoinen asiasta "juu, Pena tossa kertoikin jo" .
      Noi vanhat äijät vapisee pelosta, jos jokin rutiini muuttuu pikaisesti, se aiheuttaa papoilla unettomia öitä.

    • Vanha äijä

      Vuosi ja sitte eläkkeelle ei tartte enää kunnella pikkurehtipenaelvisten itsekehuskelua, jos olisin olu aikoinani viksumpi olisin lukenu enemmän koulussa eipä olisi rattia pyöritellä. Paskareissu vaan tulipa tehtyä...Ja mikä parasta ei enää hultoasemien takapihoilla nukkumista haisevassa koirankopissa,,,eikä muuten tartte kohta enää kuseksia renkaisiin....

      • äijä minäkin

        eiköhän ne kopit haise ihan teidän itsenne ansiosta. meidän 7 vuotias1,7 miljoonaa ajettu vanha sotaratsu on juuri vaihtoon menossa ja hytti on kuin uutta vastaava kun sitä on pidetty siistinä eikä siellä ole TUPAKOITU!!!


      • Rahtari vm 1979

        Kyllä joutaisit vaikka heti eläkkeelle, moiset äijät haraa kaikkea uutta vastaan ja on tien tukkona, kun hoksottimet ei pelaa, niin ne ei pelaa. Olisit surkimus pitänyt hytin siistinä, niin ei tarvitsisi haisevassa kopissa nukkua. Meillä isäntä älähtää, jossei autoa pidetä siistinä sisältä ja ulkoa, koska puhdistukset tehdään työajalla ja työnantajan aineilla ja vehkeillä.


    • Kapitalistiriistäjä

      En yleensä alennu ottamaan kantaa näihin provoihin, mutta tällä kertaa niin hyvä aihe, että teen poikkeuksen. Olen irtisanonout omasta kuljetusyrityksestäni kaikki vanhemmat kuskit pikku hiljaa huomaamattomasti. Nämä mainitut vanhat äijät jarruttavat kehitystä eivätkä mutisemati hyväksy muutoksia, kuten palkan alennus, korvaukseton ylityö ja kesälomarahojen poisto esim. Nuoret velkaiset kaverit suövät kiltisti kädestäni eivätkä valita mistään. Hyvä näin.

      • Saksanseisojavoimaa

        Olet kyllä melkoinen satusetä. Yhdessä ketjussa kerrot miten huonoja kuskeja nuoret ovat kun tärkeintä on ajamisessa puukengät ja ketju farkkujen perseessä ja vanhat kokeneet ammattikuskit osaa ajohommat ja pitää auton ja paikat kunnossa. No nyt sitten se vanha kaarti onkin ihan perseestä ja kaikki potkit pois. Olet kyllä niin suuri paskanpuhuja ja satuilija ettei mitään määrää. Jos sinulla on pakonomainen tarve valehdella ja keksiä asioita niin yrittäisit tehdä ne edes samalla tavalla ja loogisesti niim ettei jutut ole ristiriidassa. Valehtelu on taitolaji mutta sitäkään taitoa sinulla ei ole. Puhumattakaan firman pyörittämisestä!


      • sakwau

        Sähän oikein runkku olet ,Äijä itse pitäisi olla jotain 70 v.n paikkeilla ,joskushan kirjoittelet olleesi 40 v yrittäjänä ,etkä varmasti ole saanut lupia ilman Kekkosen lupaa. Joten haista home kapitalitumputtaja.


    • Automaatti loota

      Nuori kuski ei vielä ymmärrä kun on akka ja kakarat kotona, ei sitä viitti lähtee mihinkään ylimääräseen, se verhotaan sitten niin että nuori kuski innostuu.....

      Jymäyttivät sua kuule....

    • kul yeahh

      Kuljettaja vm -79 on jo vanha ukko.
      Noin vanhaa ei oikein haluta töihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1857
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1737
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1333
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1151
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      859
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      805
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      745
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      737
    Aihe