Pariisissa et kunnon ruokapaikkaa löydä hakemallakaan , lounasaikaan.
Pääsääntöisesti ruoka on pelkkää "moskaa" verrattuna suomalaiseen lounaspöytään.
Hinta asiaankuuluvasti törkeän kallis ja laatu pas-kaa.
Suomi saa olla kyllä ehdottoman ylpeä lounaskulttuuristaan ja sen hinnasta !
Jotkut hehkuttaa sitä, kuinka Pariisi on ruokailun "Mekka".
Hah haa !
Kyllä on , mikäli maksat itsesi kipeäksi. Sanotaan 35 eur. lounas, niin saat ihan "tuikitavallisen suomalaisen lounasravintolan" tason annoksen.
JA KUN NYT OLLAAN OIKEIN PARIISISSA, NIIN YLISTETÄÄN TAIVAISIIN PARIISILAISTA "HERKKUA". LIHAPULLA DE ...hienoja sanoja jne..
Roskaruokaa Pariisista
7
458
Vastaukset
- Paris10
Missähän sinä olet seikkaillut. Varmaan just pelkästään niillä turistialueilla... tuolla 35 eurolla saa jo vähän syrjemmästä hyvän illallisen viineineen. Kunhan vaan vähän viittii katsella mihin menee.
- Pariisin lintu
Mutta kun ne turistialueethan on yleensä juurikin niitä halpoja paikkoja. Joku St. Michelin turistirysä niin sieltähän irtoaa kolmen ruokalajin menu 15e:lla... Laatu ei ole parasta, mutta ei se kallistakaan ole.
- monta kertaa käynyt
"Pariisissa et kunnon ruokapaikkaa löydä hakemallakaan , lounasaikaan."
Jos ei osaa hakea, ei varmasti löydäkään.
Minkähänlaista oikein halusitkaan? Mitä söit?
Pariisissa on niin paljon ja niin erilaisia ravintoloita, että varmasti on jokaiselle jotakin, jos vain osaa ja viitsii etsiä! - Pariisin lintu
Komppaan muita, missäkähän päin olet viipottanut menemään :)
- pariisitar82
No, kyllä mä olen vähän samaa mieltä aloittajan kanssa. Esim. Pariisin ympäristössä ja Etelä-Ranskassa ei perinteisesti käytetä yhtä paljon pippuria ja suolaa kuin Suomessa, joten suomalaisen makuun ruoka saattaa maistua mauttomalta. Jos taas sattuu saamaan Pohjois-Ranskalaiseen tapaan tehtyä ruokaa (jota voi saada Pariisistakin), on ranskalaisesta ruoasta ihan eri kuva, koska he käyttävät suolaa ja pippuria samalla tavalla kuin mekin.
Olen itse syönyt 12-40€ maksavia aterioita. Huippuravintolat ovat tietenkin ihan omaa luokkaansa. - gjkbl.
pariisitar82 kirjoitti:
No, kyllä mä olen vähän samaa mieltä aloittajan kanssa. Esim. Pariisin ympäristössä ja Etelä-Ranskassa ei perinteisesti käytetä yhtä paljon pippuria ja suolaa kuin Suomessa, joten suomalaisen makuun ruoka saattaa maistua mauttomalta. Jos taas sattuu saamaan Pohjois-Ranskalaiseen tapaan tehtyä ruokaa (jota voi saada Pariisistakin), on ranskalaisesta ruoasta ihan eri kuva, koska he käyttävät suolaa ja pippuria samalla tavalla kuin mekin.
Olen itse syönyt 12-40€ maksavia aterioita. Huippuravintolat ovat tietenkin ihan omaa luokkaansa.Miksi ruuan pitää olla samalla lailla maustettua kuin meillä täällä. Eikö matkailija yleensä tutustu eri maiden makuihin.
- pariisitar82
gjkbl. kirjoitti:
Miksi ruuan pitää olla samalla lailla maustettua kuin meillä täällä. Eikö matkailija yleensä tutustu eri maiden makuihin.
Eihän sen tarttekaan olla samalla tavalla maustettu, mutta Ranskassa saattaa saada intialaisessakin ravintolassa ihan mautonta ruokaa, kun eivät laita riittävästi mausteita.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2764712Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1343050Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit452894Miksei Björn Wahlroos jaa rahaa köyhille?
Esimerkiksi Nordean tiloissa? Vai tuovatko ne köyhät hiekkaa marmorilattioille ja siksi ei pysty mursunviiksi pystyyn k362882Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?771816Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1061674Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?
Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn281521- 611438
- 951292
Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!
Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En2201204