Päivitys Suomi24 Treffeissä

Hei,
tänään 31.7.2013 treffipalvelussa on tehty päivitys, joka on pitänyt sisällään alla olevia käyttäjien toivomia uudistuksia.

- Plus-käyttäjille on lisätty mahdollisuus tallentaa hakuja. Käyttäjät voivat tallentaa hakuehtoja sekä tehdä hakuja jo tallennetuilla ehdoilla hakusivun yläkulmassa olevasta alasvetovalikosta. Kaikilla Plus-käyttäjillä listalla on jo ihannekumppanihaku, joka tekee ihannekumppaniasetusten mukaisen haun.

- Asumismuotoon on lisätty Lasten kanssa -valinta.

- Tilastot -osion copyteksteihin on tehty muutos. Lähetetyt ja vastaanotetut viestit tilastoidaan viimeisen kuukauden ajalta.

Muissa Suomi24:n palveluissa ei ole tehty päivitystä.

Terveisin,
Piia
Suomi24

17

1369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiva juttu. Kyl tost voi vielä jotain hyötyä olla :-)

    • huohkaus

      Tervetullut uudistus suomi24@, johan tätä on tullut odotettuakin. Tallensin kolme erilaista hakuasetusta ja kokeilin klikkailla näiden mukaan hakuja, niin tuloksiksi antaa mitä tahansä.
      Kysymys kuuluukin, kuinka te treffipalstan paremmaksiuudistajat olette onnistuneet tyrimään tämänKIN?

      • Olen täydellinen aas

        eiväthän @suomi24 porukat testaa mitään, käyttäjät saavat suorittaa testauksen. raportoidut virheet osataan torpata kuitenkin..

        aina vika köyttäjässä, selaimessa tai nettiliittymässä.
        @suomi24 tekee täydellistä!!!


      • Hei,
        voisitko kertoa tarkemmin ongelmista, joihin olet törmännyt haun tallennuksessa?

        Terveisin,
        Piia
        Suomi24


      • huohkaus
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        voisitko kertoa tarkemmin ongelmista, joihin olet törmännyt haun tallennuksessa?

        Terveisin,
        Piia
        Suomi24

        Hei Piia @suomi24 !
        Olen tallentanut kolme erilaista hakuasetusta, mutta haen millä hyvänsä näistä tulee hakutuloksiksi 10864 profiilia ja tulokset ovat niitä jotka vastaavat profiilini ihannekumppania.


      • huohkaus
        huohkaus kirjoitti:

        Hei Piia @suomi24 !
        Olen tallentanut kolme erilaista hakuasetusta, mutta haen millä hyvänsä näistä tulee hakutuloksiksi 10864 profiilia ja tulokset ovat niitä jotka vastaavat profiilini ihannekumppania.

        Lisäisin vielä: Kun eilen nuo hakuastusten tallennukset tein, toimivat ne yhden kerran. Ja jos saatte joskus tuon hakuasetusten tallennuksen toimimaan (kuten se vanhassa @suomi24 treffi-versiossa toimi), niin laittakaa se tuohon etusivulle klikattavaksi!


    • yksin kotona

      Miksi plus asiakkaat voivat seurata toisten tilastoja? Se on huono uudistus jos näkee myös listatut suosikit, ärsyttää että muut tietää ketkä ovat suosikkejani.

    • treffit toimivaksi
      • Hei,
        treffipalvelua kehitetään koko ajan eteenpäin ja isoja sekä pieniä päivityksiä tullaan tekemään. Mitä tarkoitat oikeilla päivityksillä?

        Terveisin,
        Piia
        Suomi24


      • teffit kuntoon tack
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        treffipalvelua kehitetään koko ajan eteenpäin ja isoja sekä pieniä päivityksiä tullaan tekemään. Mitä tarkoitat oikeilla päivityksillä?

        Terveisin,
        Piia
        Suomi24

        Mahtaiskohan edellinen kirjoittaja tarkoittaa sellaisia päivityksiä, joita käyttäjät ovat toivoneet noissa linkatuissa viestiketjuissa ja niissä kejuissa, mitkä olette poistaneet. Ja sellaisia päivityksiä, jotka korjaisivat palvelussa jo sen uudistamisesta alkaen olleet viae ja bugit. Käytettävyyden eri selaimilla ja mobiilialustoilla muun muassa.

        On totta, että hakujen tallennusmahdollisuutta on toivottu. Mutta pettymys on se, että siitä tehtiin nyt maksullinen palvelu. Tärkeintä minun mielestäni olisi kuitenkin se, että päivittäisitte palvelua parempaan suuntaan ja poistaisitte esim. automaattisesti hakukriteeriksi tulevat kiikarissavalinnat. Kuka sitäkin ominaisuutta on muka toivonut? Joku propellihattu teidän tuotekehityksessä, joka ei ole koskaan nettideittaillut @suomi24 on ne keksinyt vai?

        Minusta tuntuu, että tästä treffien kehittämisestä on tullut joku juupas-eipäs-leikki ylläpitäjien ja käyttäjien kesken. Oletteko ottaneet jotenkin nokkiinne siellä ylläpidossa, kun uutta treffipalvelua on niin paljon mollattu? Teidän toimintanne ja nokkavat vastauksenne aiheuttavat sellaisen mielikuvan. Hyvää asiakaspalvelua se ei todellakaan ole. Ehkäpä poistatte kohta tämänkin ketjun, koska taas tulee kriitiikkiä?


    • Treffit kuntoon heti

      Kovin on taas "harmillista" ja "valitettavaa", jos tämäkään päivitys ei toimi. Itse en pääse sitä testaamaan, koska en osta plussa-pakettia. Enkä tule ostamaan niin kauan kuin ihan perustoiminnotkaan eivät treffeissä toimi. Kaikkein typerintä on se, jollei maksullisetkaan palvelut toimi. Mistä siinä @suomi24 sitten oikein maksetaan? Kuulostaa huijaukselta, jos todella näin on.

      Treffien hakutoiminnon ja pluspaketin ominaisuuksista on annettu jälleen hyviä ehdotuksia tuolla toisessa ketjussa, olkaa hyvä ja lukekaa ja mielellään olisi hyvä, jos ottaisitte onkeenne myös nämä hyvät ideat. Aivan samon kuin tuossa edellisessä viestissä linkatussa ketjussa on täyttä asiaa myös.
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11188124/#comment-62768883

    • treffitkuntoon pliis
    • treffit kuntoon

      Ja hei @suomi24 treffipalveluissa on todella oleellisen tärkeää pystyä kontaktoimaan toisia profiileja. Palvelussa tapahtuvan viestittelyn ja toisten profiilien kontaktoimisen dynamiikasta on eräs nimimerkki kirjoittanut tosi hyvin nettideittipalstalla:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11621461/#comment-62735752

      Palvelun tekninen toimivuus vaikuttaa äärimmäisen paljon siihen, miten siellä pystyy kontaktoimaan läsnä olevia profiileja. Heidät pitää pystyä ensin löytämään ja heidän huomionsa pitää pystyä herättämään ja heidät pitää pystyä saamaan lukemaan heille lähetetty viesti. Muuten ei ole mitään mahdollisuuksia päästä treffeille. Ja nettideittikeskustelussa jatkuvasti valitetaan, ettei viesteihin saa vastauksia. Ja mielestäni selitykseksi tähän ei kelpaa se teidän vakiovastaus, että treffeissä pitää olla aktiivinen ja lähettää paljon viestejä. Ja mielellään ostaa plus-paketti jotta pystyisi lähettämään mahdottomasti viestejä mahdollisimman monille. Ei se nettideitti oikeasti niin toimi.

      Sieltä pitää pystyä löytämään itselle sopivat mielenkiintoiset ja läsnä olevat profiilit ja saada heidät kiinnostumaan itsestä. Ja ainoastaan te siellä tuotekehityksessä pystytte kehittämään palvelunne teknistä toimivuutta sellaiseksi, että se tukee näitä tavoitteita. Miten on, ymmärrättekö tästä puolesta mitään?

      • Hei,
        ymmärrän hyvinkin mitä tarkoitat. Treffipalvelua kehitetään jatkuvasti eteenpäin ja tässä työssä käyttäjien palaute on ensiarvoisen tärkeässä asemassa. Tuotekehitys ei kuitenkaan ole nopeaa sinkoilua sinne tänne, ja siksi päivitysten tekeminen ja uusien ominaisuuksien julkaiseminen vie aikaa. Toivomme käyttäjiltä kärsivällisyyttä tässä asiassa.

        Terveisin,
        Piia
        Suomi24


    • Miks juuri plus-paketti pitää ostaa? Onko se niin tärkeää suomi24:ssä? En tue tuota ostamista, koska ei sillä mitään tee. Ei edeskään pöllöpiipari! Suosittelen vakavasti, että tämmöinen keksintö saadaan pois järjestyksestä, paitsi kun nyt se on liian myöhäistä. Ei kyl nykyajan internetin keksinnöistä saada edes euronjuustoa!

      • Hei,
        treffipalvelua voi hyvin käyttää ilman maksullisen Plus-paketin ostamista.

        Terveisin,
        Piia
        Suomi24


    • yök yök yäk

      Ei j-kaut - aika köyhää hakea täältä treffejä.

      Anteeksi vaan mutta naurettavaa.

      Ei itselle olisi ikinä tullut mieleenikään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1615
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1181
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      985
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      763
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      48
      760
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      751
    Aihe