Hullu isäpuoli, näinkö pitäs jatkaa!?

vuhif

Nii, mulla on helvetin hullu ja väkivaltanen isäpuoli.Se ei tykkää musta eikä mun pikkuveljestä, koska se vihaa meiän biologista isää.se on keksiny meistä sellasen pilkkanimen meiän biologisen isän mukaan, mutta en sano sitä tässä.sitten se joskus alkaa toistella sitä, ja mä&pikkuveli siitä ärsyynnytään useimmiten.Ite oon vahva ihminen, uskallan sanoa rohkeasti vastaan, jos mua haukutaan ynm.Mä oon siis 15v ja pikkuveli 11v.Meiän biologine isäki oli aikoinaan narsisti, se hakkas meitä remmillä, ku me oltii pienempiä.Tää isäpuoli taas ei hakkaa remmillä, mutta on esim.vetänäy mun pikkuveljee rappusista alas ja potkinu päähän ja kylkeen.Ja tässä pahin:Se alottaa haukkumisen, mä sanon vastaan, sitte se tulee mun lue tavaroita potkien, huutaa, että jos viellä sanon yhdenkin sanon, (haukun sitä vain takasin ja puolustan itteeni ja pikkuveljee), nii se sano hakkaavansa, tai jopa tappavansa mut!!JA VAAN SEN TAKIA, ETTÄ PUOLUSTAUDUN JA HAUKUN TAKASIN, KU SE ALOTTAA SEN HAUKKUMISEN!eli mun ja pikkuveljen pitää vaan olla hiljaa, ku se haukkuu meitä, me ei voida sanoo mitään, koska se hakkais meiät.Ja tiiän et se tekee niin, koska se sillo potki mu pikkuveljee ja se on hakannu joskus ihmisiä sairaala kuntoon.Äiti taas alistuu sille, isäpuoli vähän pussaa sitä, niin heti on niin ihana mies....kyllä äiti puolustaa usein meitäkin, mutta alistuu itekkin sen paskalle.Tää on ikävää, koska se isäpuoli on monesti ihan mukavakin, katotaa leffoja porukalle jne, mutta sitte on tämä toinen puoli!Sen tiiän, et aikuisena, jos oon rikas julkkis, nii en mainitse sitä missään enkä oo tekemisissä!teen tällähetkellä mallin-töitä.Kaikenlisäks me ei ikinä sovita anteeksi pyynnöllä mitään....nää riidat vaan haihtuu jotenkin, sitte parin päivän päästä sama jatkuu!tai sitte ku se on kännissä, (isäpuoli on muute paljon mukavampi kännissä), niin sillo joku humalaine anteeksi pyyntö tulee mieleen sillä, mutta selvinpäin ei pyytäisi ikinä anteeksi!Muhun ja pikkuveljeen on jäänyt paljon draumoja meiän entisestä biologisesta isästä, ja tulee jäämään tosta isäpuolestakin.....mutta vahvana oon pysyny, hyvin menee muuten :) ainoastaan yks juttu on, kun mua ala-aste ikäsenä haukuttiin, oltiin väkivaltasia (se mun biologinen isä, ei olla tekemisessä sen kanssa enää), niin muhun on jäänyt joku arkuus varsinkin koulussa, oon siis tosi hiljaa ja ujo tuolla yläasteella, vaihoin muutes koulua viime jouluna tähän nykyiseen...siellä pari tyttöä, keiden kanssa voin olla, mutta kaikki ruokailut oon yksin.Välitunnit myös, mutta ei se mitään, mä oon muuttanu tosi monesti ni ei siinä mitään :D Mutta pitäskö teistä ton isäpuolen jatkaa tätä asiaa näin!?!?

14

766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älkää alistuko tuol

      Jos elämäsi on tuollaista helvettiä niin olisiko teidän turvallisempaa ja järkevämpää asua jossain muualla. Suorannaisia hulluja ovat "isähahmonne". Äidinnekin on taipuvainen johonkin läheisriippuvuuteen kun retkahtaa yhä uudelleen tuollaisiin miehiin. Kyllähän ihminen voi mustasukkaisuuta tuntea, mutta järki-ihiminen ei sitä tuolla tavalla syttömiin uhreihin kohdista.
      Jos elämä on helvettiä ja ei tuo ole nuorten normaali kasvupaikka.
      Mitähän jos ottaisit tuosta tekstistä kopion ja näyttäisit sitä ensin vaikka koulukuraattorille ja sitten voisitte yhdessä neuvotella, miten eteenpäin.

    • tyttö14vw
    • gotoownhome

      Kestä yläaste loppuun ja mene opiskelemaan toiselle paikkakunnalle niin pääset asuntolaan asumaan. Pääset niin pois kaikesta kodin paskasta.

    • lammasäitinä

      Hienoa että olet vahva ihminen, ainakin osaat puolustautua. Mutta mitäs sitten kun olet muuttanut omillesi ja pikkuveljesi jää sinne äitisi ja isäpuolen luo? Miten luulet hänen elämänsä menevän?

      Juttele veljellesi joskus kahdenkesken luottamuksella, millaiset fiilikset hänellä on elämästä ja itsestään. Huolehdi jotenkin poismuutonkin jälkeen että veljelle käy hyvin. Sinulle ja veljelle voisi olla paras päästä sijaiskotiin kun kotiväkesi on tuon sortin urpoja. Äitisikin pitäisi paremmin ymmärtää miten lapsia saa ja ei saa kohdella. Olisi pitänyt teistä parempaa huolta, ilman sekoäijiä luonanne asumassa. Mutta selviät kyllä. Käy juttelemassa esim. koulun terveydenhoitajan kanssa asioista. Jaksamisia.

    • ei saa tehä noinn!!

      Aloin itkemään ron lukiessani. Oikeeati aun pitää sanoo jollekki tosta. Ei nui saa tehä kellekkään!!!! Säälin silleeat suaa

    • julsku99

      Toi on vähän samanlainen tilanne ku autoin yhtä tyttöö jupunoiden vanhempien kaa...
      Mut eka mitä teet, yritä puhuu äidilles. Niin että se sun isäpuoles ei oo kotona / maisemissa. Puhu kuinka vitun tyhmä se mies on jne ihan rohkeasti häpeilemättä. Jos ei muuten voit sanoo sun äidilles et ilmotat poliiseille / sossuille tms luulisi tekevänsä jo jotain lapsiensa eteen. Okei, se on ehkä vähän inhaa ja kiristysmäistä mutta niin sitä tekee oman henkensä puolesta ja se on ymmärrettävää.
      Tokaks, se mies ei näköjään kuuntele järkee, niin aina kun se potkii / lyö / hakkaa / mitä vaan soitat rohkeesti poliiseille. Ja kun ne tulee sieltä, (varmasti tulee) niin tottakai isäpuoles väittää vastaa mutta huudat vaikka ikkunasta tms aina että se vittu tekee niin.

      Toi on saatava loppumaan, voitte menettää henkenne. Mun äidillä oli aikoinaan sama tilanne isosiskoni ja -veljeni kanssa. Se oli kyllä toisaalta biologinen isä, mutta äiti (mun isosisaruksille) aina alistu ku se huus lapsillensa. Yhtenä yönä mun äiti vaan karkas sieltä asunnostaan lastensa mukana eikä ole sen jälkeen biologiselle puhunukaan, sisarukset pitänyt jotain yhteyttä harvoin känniläiseen isäänsä joka on kaiken lisäksi velkaa heille...

      Mutta se ykkös juttu. ILMOTA ihan kelle vaan, nuorten puhelimeen, äidilles SELVÄSTI, 112, sossut tms. AIKUSELLE ihmiselle joka pystyy auttamaan sua.
      Ja se on mahtavaa että osaat puolustautua, oikeesti. Mutta kannattaa kattoa raja johonkin ja vaan alistua itsekin ettei se oikeesti seuraavaks hakkaa taas teitä.

    • Coula

      D: Mite voi olla ni samanlaine tilanne?? 1. itelki oli JUURI SAMANLAINE isäpuoli! Mut onneks mutsi tajus lopulta 3v pääst ja me häivyttii.
      2. Ite oon iha hirvee hiljane ja ujo koulus mut jos joku haukkuu mua mä puolustan itteeni ja haukun samal mital takas.
      3. Pysyn iteki vahvana,välittämättä mun ja äidin kamalist väleist ja ettei oo kamuj traumat.
      4. Ur not alone!

    • Soita!

      Soita lastensuojeluun ja kerro asiasta. Tuo on laitonta käytöstä.

    • Voimiajatkoon!

      Onko sinulla isäsi aiheuttamia mustelmia, yms? Jos on, kun olet kutsunut poliisit voit näyttää mustelmia todisteina

    • HUOMIO KAIKKI!

      Teinä ottaisin paljon vaatteita,teltan,peittot,puhelimet ja karkasisin jonnekkin kauvvas vähähksi aikaa ja vaatisin isä puolta ja äitiäsi eroomaan että muuten ette kertoisi missä ootte...

    • 111113455678

      sun äitiäs ihmettelen miten se antaa omille lapsille tehä noin pitäs sun äitiltä potkia hampaat kurkkuun

    • Okk?

      No huh, kyllä mun isä poistais mun isäpuolen pois maailmankartalta jos sais tietää että se mulle noin tekis..

    • tyttö tietävä!

      vedä päähän sitä ota pannu kätee ja rohkeesti vedät päähän pläts! ei se oo sun oikee isä joten ole huoleti lyö vaa nii että lähtee taju ja sit mee valittaa mutsilles et se joi ja pyörty. Ja se heittää sen ulos kämpästä jos äitis ei usko ja ryhtyy vaikeeks kävele pois ku joku isabella holm. mut haloo mee sossuille itkee ei auta täällä puhuu asiasta mee puhuu face to face jollekki psykologille et haluut pois kotoa!

    • insku32

      Mulla itellä on melkeen sama tilanne oon kans 15v ja mun isä puoli oli aluks ihan mukava kun siihen tutustuin mut nyt siitä on tullu ihan hirvee huutaa mun äidille ja rikkoo tavaroita ja haukkuu mua oon sen verran rohkee et pystyn sanoa takas ja kerran kävin sen kimppuun mulla on ad/hd ja oon sanonu sille niin monesti että älä ärsytä mua ja kerran se ärsytti niin paljon et alkasin hakkaamaan sitä mun pikkusiskon nukella.. oon vaan niin kyllästyny koko vitun ihmiseen.. tottakai riitaan tarvitaan aina kaks mutta vaikka en edes sanois sille mitään niin se irvailee ja tönii mua.. oon vaa vitun väsyny jankkaamaan äitille mitä koko ajan tapahtuu oon soitellu sille töihin kaikesta mitä täälä on tapahtunu... kerran sain paniikki kohtauksen ku se puri mua sormeen MIETTIKÄÄ SORMEEN SE ON 46v JA KÄYTTÄYTYY NIINKU 2V PIKKUPENSKA pikkusen vituttaa.. Ite oon käyny koulupsygologilla ja sossulle puhuus mut se joka täältä lähtis niin oon mä vaikka en sillee oo tehny mitää.. ja se on musta iha vitun väärin et viaton joutuu lähtee ja sit joku apina saa leikkiä kuningasta täälä.. ymmärrän kaikkien niiden helvetin ja tuskan kenellä on äiti tai isäpuoli joka on hullu ja käyttäytyy vitun paskasti tietä kohtaan mutta onneks ne sellaset ihmiset saa omaan nilkkaansa ne asiat uskokaa pois :) Tsemppii kaikille jotka joutuu elään helvetissä <3 koittakaa jaksaa.. saatte vielä nauraa niille isi ja äitipuolille kun oma isä tai äiti huomaa mitä se touhu oikeesti on raukkaus on sokea se sokasee ihmisen ihan liian hyvin.. välitän mun isäpuolesta mut ei sekään saa tehdä ihan mitä se haluaa.. koittakaa jaksaa <3

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe