Mitä tarkoittaa facebookissa jos joku kavereista lisää esim Minut/ toisen "suljettuun ryhmään" ???
Facebook "suljettu ryhmä" ????
vasta aloitettu
1191
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Suljettuun ryhmään ei voi itse liittyä vaan ryhmään kuuluvan pitää "kutsua" mukaan.