O: Koirasuden narttupentuja

tiikerililja1

Video pennuista:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151767304739294

Vapaana kolme luovutusikäistä mustaa koirasuden narttupentua. Pennut ovat nyt (1.8.) 12-viikkoisia.

Susiprosentti: 25 %

Rodut: ceskoslovensky vlcak, siperianhusky, alaskanmalamuutti, saksanpaimenkoira, valkoinenpaimenkoira

Sisäsiitosprosentti: 0 %

Koko aikuisena: 60-70 cm/30-45kg

Pennuista tulee susimaisia, alkukantaisia, älykkäitä ja näyttäviä koiria, jotka sopivat moneen menoon. Kahdessa viimeisessä kuvassa on pentujen emä ja isä.

Sopivat tapauskohtaisesti myös kerrostaloon. Pentuja on sosiaalistettu mm. lapsiin ja toisiin koiriin, ne ovat matkustaneet autossa ja opetettu olemaan häkissä (automatkat).

Kuvia saman yhdistelmän aiemmista pennuista löydät kotisivuiltamme www.tiikerililja.nettisivu.org

Löydät meidät myös Facebookista nimellä Vieremä Wolfdogs!

Pennut luovutetaan mikrosirutettuina, useasti madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Ne saavat mukaansa kattavan pentupaketin, joka sisältää:

- pentukansion, joka sisältää kauppakirjan, mahdollisen osamaksusopimuksen, sukutaulun, todistuksen ell. tarkastuksesta ja tietoa mm. Ruokinnasta, sisäsiiteydestä, aktivoinnista, yms. Kansiossa koiran paperit pysyvät tallessa ja siistinä.

- Orion Pharman esitteitä: Koiran hoito-opas, Onko koirallani matoja? sekä Hyvinvointia lemmikillesi. Oppaissa on ytimekästä tietoa koiran madotuksista, rokotuksista, terveydenhoidosta, koulutuksesta, jne.

- pannan, hihnan, puruluita sekä ruokaa, jota pennut ovat täällä tottuneet syömään

Kasvattajan tuki kuuluu pakettiin! Autan uutta omistajaa mahdollisissa ongelmissa ja tarvittaessa mahdollisuuksieni mukaan tarjoudun ottamaan koiran takaisin!

Hinta 900 €. Varausmaksu 150€, joka vähennetään loppusummasta.

Pentuja, niiden vanhempia ja sukulaisia saa tulla sovitusti katsomaan. Kotimme sijaitsee Vieremällä, Pohjois-Savossa noin 30 km Iisalmesta pohjoiseen.
Hinta: 900 €
Yhteystiedot: Jenni Korhonen
[email protected]
040-5371738

11

617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiikerililja1

      Vanhempien kuvat löytyy Facebookista/kotisivuilta, pieni virhe ilmoituksessa :)

    • Koirasudet

      EN suosittele koirasutta perheeseen, jossa on lapsia. EIVÄT sovi kerrostaloon, eikä kauhean hyvin rivitaloonkan. EIVÄT ole sisäkoiria turkin ja aktiivisuuden vuoksi. Koirasusilla on todella kuuma sisällä. Ja näissä on juuri niitä rotuja, jotka ovat paksuturkkisia, ja viihtyvät paremmin ulkona tarhassa, sekä vapaana pihassa.

      Sanon nämä asiat KOKEMUKSELLA. Osa koirasusista on ERITTÄIN ARVAAMATTOMIA.

    • Koirasudet

      Lisäksi: En moiti koirasusia, mutta en arvosta ihmisiä, jotka pitävät koirasusia sisällä (niillä on kuuma). Koirasudet ovat ihan kivoja lemmikkejä, mutta osa saattaa olla vaarallisia, koska susi on arvaamaton ja vaarallinen eläin. Näissä on kuitenkin 1/4 sutta. Minulla on ollut 3 koirasutta maatilalla. (1 oli agressiivinen ja siksi se lopetettiin.) Muut olivat kilttejä.

    • On kyllä erittäin kallis SEKAROTUINEN koira tai siis pennut!

      • vituttaa valehtelija

        Noniinon ja sekarotuisilta koirilta vaikuttavat.


    • wolfgirl1

      Kumpa olisi olleet vaikka muutaman satasen halvempia niin olisin pennun ottanut jo ajat sitten;)

    • susihukkanen1

      Te KÖYHÄT ette ymmärräkään hyvän päälle.... :D

    • ruaah

      Siis mistä tuo neljäsosa sutta tulee... Joku neljästä "isovanhemmasta" on ollut susi?

    • Ihmettelijä

      Mua ainakin huolestuttaa, että SAMOILLA vanhemmilla teetetään jatkuvasti pentueita, joko täysin samoja yhdistelmiä tai sitten toista/molempia vanhempia eri yhdistelmiin. Sitten kaupataan näitä hienoja "koirasusia" mukavaan hintaan, kiva voitto kasvattajalle. Toivottavasti verottaja tietää.

      Kyllä mun nenään haiskahtaisi kuka tahansa kasvattaja, jolle tulee jatkuvasti penikoita. Nytkin ko. kasvattajalla on kolme pentuetta samaan aikaan.

      26 penikkaa jo alkuvuodelle 2014, tekee yhteensä 23 400€! Kehtaako vielä kasvattaja väittää, että tekee tätä ainoastaan koiriensa vuoksi ja vieden jotenkin rotua eteenpäin..

    • Ärsyyntynyt eläinrak

      Yhdyn edelliseen. Sitä paitsi en löydä missään kerrottavan, että onko tämä kyseinen kasvattaja käynyt kasvattaja koulutuksia ja onko hän oikeasti virallisen kasvattajan nimeä omaava kasvattaja koska Suomen lain mukaan koiria ei saa teettää kun kaksi rekistöröityä pentuetta. Muutenkin jos pentue koot ovat isoja niin miksi teettää kolme narttua paksuksi ja yrittää myydä 26 pentua samaan aikaan? Suomessa susikoirien menesty ei ole muutenkaan kauhean isossa nousussa niin miksi teettää pentuja yli tarpeiden? Kuuluuko tämä kasvattaja edes Suomen saarloos wolfhound ry:hyn? Kaverini osti tältä kyseiseltä kasvattajalta koiran ja se koira on ihan seko. Syy ehkä siihen että tämä minun kaverini ajatteli ensimäiseksi koiraksi ottaa susikoiran pieneen kerrostalo asuntoon Helsingissä jolla ei ole kokemusta koirien kanssa olemisesta ja kouluttamisesta. Kaverini myös sainoi että kasvattaja ei ollut "muistanut" rokottaa koiraa ja koira oli ostohetkellä 6kk. Tämä koira oli myös luultavammin ollut koko elämänsä ulkotarhassa...no joo ulkotarhassa on hyvä pitää koiria mutta itse eläinrakkaana ihmisenä en suostuisi moiseen. Vähintään täytyy olla edes aitauksessa joku paikka mihin pääsee lämpimään sisälle. Muutenkin miksi ostaa koira vaan pihalle räksyttämään? Osamaksulla? Kuka kasvattaja myy koiriaan osamaksulla? Muutenkin jos ei ole varaa koiraa ostaa niin parempi on että ei osta sitä sitten lainkaan koska tuskin on rahaa niihin kuluihin mitä siitä koirasta tulee. Osamaksun ymmärrän siinä tilanteessa jos ostat samalta kasvattajalta kaksi elukkaa koska kasvattaja kauppaa sinulle sitä niin hyvin "Tuo tulee paremmin toimeen jos otat hänen sisaruksen kaupanpäälle voit maksaa sitä vaikka osamaksulla." Näin minulle kerran yritettiin myydä mutta en tarttunut koukkuun.

      • jestas.

        Siinä taas kauheaa vaahtoamista, vaikka asiasta ei tietoa näytä olevan. Suomen laissa ei ole mitään mainintaa kasvatusmääristä. Ja aika monikin kasvattaja myi koiria osamaksulla. Siksi Kennelliitollakin on erillinen kaavakepohja koiran osamaksukaupalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2087
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1600
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1226
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      488
      1145
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1135
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe