Mies ja nainen halaisi lapsen, muttei ole varaa. Ideoita?

Haluaisinauttaa.

Eli, minun isäni on naiseen rakastunut, ovat olleet pitkään yhdessä ja ihania ihmisiä molemmat. Mutta isälleni on tehty vasektomia joten hänen pitäisi pakaste-putki meiningillä lapsi hommata tämän naisen kanssa. Mutta molemmat on aivan rutiköyhiä eikä vuosikausien säästämiseen oikein ole enää aikaa koska molemmilla ikää alkaa olla. Onko ideoita? Onko tällaista varten olemassa joku taika rahoitus? vai pitäisikö vaan alkaa lottoomaan..

10

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin aajattelisin..

      joillain paikkakunnilla kunta maksaa tietyn määrän (meillä 5) ensimmäistä hoitokertaa, itsemaksetaan vain poliklinikkamaksut. epäselvää kuitenkin on, maksaako kunta tuossa tapauksessa, että mies on tehnyt vasektomian.. kannattaa ottaa yhteyttä lääkäriin ja kysellä!

      • Lottoamaan vaan

        Pakasteputkitouhu maksaa huomattavasti vähemmän kuin lapsen elättäminen. Taikarahoituksella tarkoitat ilmeisesti sossua, no tuskin sieltä myönnetään rahaa tarkoitukseen. Jospa sinä vaikka annat hoidon heille joululahjaksi? Tai puhu joku tutuntuttu luovuttajaksi muumimukilla.

        Spermasta ei kai saa lapsettomat pariskunnatkaan edes kela-korvausta, koska ei lasketa sairauden hoidoksi. Julkinen ei hoida tietääkseni kuin lääketieteellisestä syystä lapsettomia.


    • Jotainjärkeä

      Jos ei ole varaa edes lapsentekoon niin tuskin on varaa lapsen kasvatukseenkaan. Miksi siis edes yrittää? Kannattaisiko ensin mennä töihin ja miettiä asiaa uudestaan. Sosiaalihuollon hoitamia lapsia on tässä maassa aivan liikaa.

    • 19+16

      Niin, tuotapa yleensä aika tarkkaan kyselevät ennen vasektomiaa/sterilisaatiota, että oletko 100% varma ettet halua enää tehdä lapsia?
      Ei pidä mennä tekemään lopullista päätöstä ja sitten muutaman vuoden kuluttua katua sitä päätöstä. Edes sillä nojalla kun uusi "vauvantekokumppani" tulee kehiin.
      Sori vaan, mut näin se vaan on.

    • toivottavasti provo

      Omasta typeryydestä saa kyllä maksaa aivan itse. Jos on pitänyt putket laittaa poikki niin sitten ei pidä yhteiskunnan suuntaan ruikuttaa kun mieli muuttuukin. Muitakin ehkäisymenetelmiä on yllin kyllin ja koskaan ei voi sanoa ei koskaan. Ikinä ei voi tietää miten elämä vie ja jos sitten kuitenkin vielä uuden elämäntilanteen myötä niitä lapsia onkin ihan pakko saada lisää. Koko sterilisaatio on minusta kyseenalainen ehkäisymenetelmä nykyaikana. Niin moni vaihtaa kumppania kuin sukkia ja jostain ihme syystä niitä lapsia pitäisi sitten saada aina uutta liittoa siunaamaan. Ihan kuin parisuhdetta ei voisi ilman lapsia pitää vakavana ja täysiarvoisena. Ja sitten on uusioperheen uusioperheitä, huoh.

      Mutta asiaan. Kelakorvausta ei saa eikä yhteiskunta tue itse aiheutetun lapsettomuuden hoidossa. Kallista on jos siihen meinaavat ryhtyä. Kannattaa varautua, että parilla tonnilla aloitellaan ja jos ei heti tärppää, nousee summa helposti 10 000. Onko sen jälkeen vielä varaa pappaiässä elättää itse oman lapsensa? vai meinaavatko käydä yhteisellä kukkarolla?

    • Myös hedelmöitykseen

      Jos on tuloja, voi saada vaikka 20 000 luottoa jos on vakuuksia, kohtalaisilla
      tuloilla saa pankista ilman vakuuksiakin, toivottavasti saavat lapsen!

      • luottoa

      • Moikka5678
        luottoa kirjoitti:

        https://www.op.fi/op?id=22001&tk=/laske

        Maksimi ilman vakuuksia on 15 000 ja minimilyhennys kuuukaudessa 258€.
        Koittakaa! Jos luottotiedot kunnossa! Ja voihan molemmat henkilöt saada
        tuon summan luottoa parhaimmillaan


      • Kulutusluottoa

    • yks kaks

      helppoo,täällä mies joka,tekee sen tietyin ehdoin ja saletti onnistuu jos nainen ei ole liian lihava,,,itsellä jo neljä tervettä tyttöä ja ekalla onnistuu

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe