Itselle katsominen

Voiko-olla-niin

Olen omistanut kortit puolisen vuotta. Säilytän yöpöydän laatikossa. Olen yrittänyt usein hypistellä niitä yms.. "tehdä niistä omiani" Aina välillä katson mitä kortit vastaavat erääseen kauan mieltä askarruttaneeseen asiaan (en pysty tätä toteuttamaan ihan heti) ja käsittämätöntä miten ne vastaavat joka kerta "oikein", kunnollisen sekoittamisen, muutaman kortin väärinpäin käännön jälkeen.
Jos kysyn jostain tietystä ihmisestä, häntä vastaava kortti tulee silloin esiin. Joskus teen hyvin yksinkertaisen pöydän, joskus monimutkaisemman, ja aina osuu vastaus niin kuin sen toivoisinkin menevän.. Eiväthän kortien merkitykset tosiaankaan ole "ympäripyöreitä"?!
Kertokaas nyt omia kokemuksianne omista katsonnoistanne? Mielipiteitä?

3

567

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • premiata

   Olen katsonut kerran itselleni ja kaikki mennyt oli kuten on totuus. Toista kertaa en katso.

   Toisaalta olen ennustanut monta massamurhaa ja pitänyt aina tauon kirjoittamisessa ennen niiden tuloa. Tuo ei perustu Tarot kortteihin.

   Mikä on sattumaa ja mikä ei on oman uskosi tulos. Jos leikkii pimeillä voimilla kannattaa uskoa Jumalaan. Sillä paha vihaa aina ihmistä, vain Jumala rakastaa.

   Vain yhtä asiaa tarot korttien ennustuksista en voi tietää. Se on tulevaisuus. Minulle se on eronnut tai leski. Toteutuuko, näyttää aika. Mutta itsekin voin siihen vaikuttaa.

   • eeeeeeeeeeei

    Höpö,höpö sä ja sun pimeän voimas.


  • tarotlover

   En minä niillä ainakaan ennusta niinkuin edellinen sanoo tekevänsä.
   Jos on vaikeita tilanteita niin nostan yhdden ainoan kortin yleensä, joskus 3 pöydän kortin ja koskaan ei ole mennyt vikaan :)

   Kortit eivät anna vastausta vaan minulle ne oikeat kysymykset joihin itse löydän vastaukset :)

   Eikä ne ympäripyöreitä olekaan koskaan, se onkin parasta. Tykkään myös Enkelikorteista. Niitä on nyt yhdistettynä Enkelitarot korteiksi joista en pitänyt..

   Mutta eipä tässä hirveästi tietoa ollut ainoastaan se että minä tykkään korteista ja tykkään että niissä on minun energiaani ja ne toimivat paljon paremmin jos ne ovat vieressäni, tyynyn alla, tai yöpaitani alla (jos mahdollista) yön ajan. Ja yhdet pikkuiset kortit ovat aina laukussani, jos tulee hätätilanne vaikka kaupungilla niin äkkiä yleisvessaan ja kortit kätöseen. Ei tarvitse kauaa sekoitella kun ne on koko ajan kanssani :D

   Yksi vinkki, kirjoita ylös aina päivämäärä ja minkä kortin sait. On hyvin mielenkiintoista katsoa kk päästä vaikka että onko joku kortti tai maa tai numero tullut useammankin kerran :) Sitä ei huomaa kun niitä nostelee koska ei välttämättä muista aina mikä tuli viime viikolla jne.
   Kirjoitan aina myös että mikä tilanne oli.

   Huomasin juuri vähän aikaa sitten että olin kysynyt samassa tilanteessa moneen kertaan asiaa, ja aina tullut sama kortti.... Tajusin että ehkä pitäisi nyt viimein tarkkaan katsoa ja tutkia mitä tuo oikein todella elämässäni meinaa eikä enää kysyä samaa asiaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   186
   5956
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   562
   2683
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   86
   1859
  4. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   364
   1300
  5. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1289
  6. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   282
   1223
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   238
   838
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   827
  9. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   9
   786
  10. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   59
   769
  Aihe