Bileet.

Sanna

Oli parjantai- ilta. Olin järjestänyt pienet juhlat muutamalle ystävälleni ja odottelin jännittyneenä keittiössä ovikellon soimista. Koko päivän olin leiponut ja laittanut ruokaa. Halusin tänään tarjota ystävilleni parasta ja varmistaa, että kaikki viihtyivät.

Viimein ovikello soi. Oven takana oli Katja, johon olin tutustunut vasta ihan äskettäin töissä. "No moi. Sä oot ensimäinen, joka tulee!" sanoin ja rutistin Katjaa tervehdykseksi. "Ai olisitko halunnu, että tuun myöhässä?", virnuili Katja. "Niinkuin Tommi ja Riina. Moneltakohan ne tänäänkin tulee? Joskus kahdeltatoista yöllä, kun me kaikki ollaan jo sammuttu", nauroin minä ja ohjasin hänet keittiön puolelle.

Keittiössä kaadoin hänelle ja itselleni lasin viiniä. Juttelimme siinä niitä näitä viiniä maistellen ja ruokia napostellen. Punastellen otin vastaan kehut ruuasta. Sienipiirakkakin oli kuulemma taivaallista. Tunnin sisällä loputkin vieraat ilmestyivät vähitellen. Tommi ja Riina tosin tulivat, niinkuin oli ennustettu, pari tuntia myöhässä.

Ruoka ja varsinkin juoma maistui kaikille hyvin. Soitimme lempi biisejämme (naapureiden mielestä ehkä liian lujalla) ja tanssimme olohuoneessa. Minä tanssin Katjan kanssa, välillä aika eroottisestikin. Ja sekös porukan ainoita miehiä, Tommia ja Akia innosti. Halusimme kiusata heitä oikein kunnolla. Yhtäkkiä Katja sai jostain idean alkaa strippaamaan. Itse ujona tyttönä en alkanut siihen hommaan vaan siirryin ns. katsomon puolelle.

Katja oli aika hyvävartaloinen ja kaikenlisäksi erinomainen ja notkea tanssia, joten kaikista oli varmaan ilo katsella hänen pientä esitystään, vaikka ihan huumorilla kaikki jutun ottikin. Kaikki taputtivat, vihelsivät ja kannustivat häntä jatkamaan. Välillä puhkesimme nauruun, kun hän teki jonkun oudon, liioitellun liikkeen tai jotain. Minulla kuitenkin alkoi liikkua päässäni hiukan muutakin. Kylläpä Katja näyttikin kauniilta tänään. En ollut tajunnutkaan, miten ihana nainen hän oli. Sen lisäksi, että oli hauska, älykäs ja mukavakin. Säikähdin huomatessani, että itseasiassa kiihotuin hänen katselemisestaan! Minulla ei sillä hetkellä ollut poikaystävää, mutta tällaiset ajatukset saivat minut kuitenkin hämmentyneeksi. Enhän kuitenkaan lesbo ollut, vaikka joskus saatoin naisten välistä seksiä ajatellakin yksin peiton alla ennen nukkumaan menoa...

Katjalla oli lopulta enää mustat pikkuhousut päällään, mutta hän jatkoi silti tanssiaan. Kaikki kannustivat häntä riisumaan loputkin, vaikka monia alkoi jo varmaan nolottaakin. Innostuneena ja hämmentyneenä odotin, että kuinka pitkälle tuo tyttö aikoi mennä.

Biisikin ehti jo vaihtua rauhallisempaan, joten tunnelma alkoi olla jo aika jännittynyt. Lopulta Katja riisui alushousunsakin, mille kaikki tietenkin kiljuivat innostuneena. "Hyvä esitys Katja! Oletko harkinnut uranvaihtoa?" sanoi Tommi ja lähti vessaan varmaankin luullen, että kaikki oli siinä. Tai sitten rauhottelemaan itseään...

Mutta ei se esitys ihan vielä siinä ollut. Katja tanssi vielä hetken aikaa edessämme ja kaiken kruunasi loppu, kun hän nopeasti levitti jalkansa lattialla, vilauttaen meille häpyään, siinä meidän kaikkien edessä. Kaikki taputtivat ja naureskelivat hiukan nolona. Katja kumarsi ja kysyi sitten, että oliko minulla jotain mekkoa tai vaikka t- paitaa, kun ei hän enää viitsinyt pukea kunnon vaatteita päälleen.

Menin hakemaan vaatteita. Pengoin kaappiani sydän pamppaillen, enkä meinannut löytää mitään kunnollista Katjan päälle. "Hulluko tuo nainen oli vai mitä?", minä mietin, "mutta toisaalta aika helvetin ihana hullu." Yhtäkkiä Katja tuli taakseni ja läimäytti kätensä olkapäälleni. Säikähdin oikein kunnolla ja kaikenlisäksi vielä punastuin. "No löytyykö sieltä mitään?", kysyi Katja virnuillen ja meni sitten kaivamaan vaatteitani. "Tää on ihan hyvä." hän sanoi lopulta ja puki päälleen rumimman ja virttyneimmän t- paidan, mitä kaapista löytyi. Mutta ei se Katjaa rumentanut. Päinvastoin, tuntui että tällähetkellä hän olisi näyttänyt jumalattarelta vaikka säkkikankaasta tehdyssä tuulipuvussa.

Tunnelma tuon tanssin jälkeen oli etten sanoisi kuuma. Lopulta kaikki jutut vaelsivat seksiin. Tommikin alkoi puhua jo aika levottomia, joten Riina päätti viedä pojan kotiin. Yleensä he olivatkin ensimäiset lähtiät sen lisäksi, että yleensä olivat myöhässä. Heidän lähdön jälkeen jäljellä oli vain minä, Katja, Aki ja Outi, joka alkoi kyllä näyttää jo aika väsyneeltä. Meillä muilla oli vielä energiaa vaikka mihin.

Lopulta Aki ja Outi lähtivät viimeisellä bussilla kotiinsa. Katja halusi jäädä yöksi, koska hänellä oli bussibysäkiltään vielä pitkä kävelymatka kotiinsa, mitä hän ei nyt jaksanut. Ei siinä mitään. Ajatukseni vaan alkoivat jälleen laukata ties missä.

Valvoimme vielä vähän aikaa, mutta pian meitäkin alkoi väsyttää. "Haluatko nukkua minun vieressä vai laitanko sulla patjan. Voi tuon sohvankin levittää, jos olet enemmän siihen mieltynyt", sanoin minä hiukan epävarmana. "No höhlä. Tietenkin nukun sun viekussa. Älä turhaan ala säheltämään", sanoi Katja ja lampsi suoraan makuuhuoneeseeni.

Mitään yöpukua Katja ei tietenkään päällensä laittanut, vaan heittäytyi sängylle alasti. "Eihän sua haittaa, jos mä oon näin estoton. Mä nyt vaan oon tällanen...vähän pöpi", hän sanoi ja katsoi minua kysyen suoraan silmiin. Katjan katseessa oli jotakin, mikä sai sydämeni lyömään lujempaa. "Ei siinä mitään", minä kuiskasin, "kiva vaan, jos voit olla oma itsesi."

Hetken yöpaitaa mietittyäni ajattelin että mitä sitä turhia hienostelemaan. Kun kerran Katjakin oli alasti, niin miksi en minäkin. Valot kuitenkin sammutin, ettei hän päässyt katselemaan vartaloani.

Ryömin peiton alle. Siinä vaiheessa vasta tajusin, että sängyssä oli vain yksi peitto. "Hei, haluatko, että haen sulle oman peiton?", kysyin ja nousin jo lähteäkseni, mutta Katja tarttui ranteeseeni ja veti minut takaisin viereensä. "Älä nyt turhaan sähellä", hän kuiskasi. Hän otti minut kainaloonsa, niin että makasimme siinä ihan lähekkäin. Pelkästään se jo tuntui ihanalta. Katjan rinnat koskettivat selkääni ja sileät sääret olivat vasten omiani. Katja laittoi toisen kätensä vyötärölleni. "Ihana nukkua tällee", kuiskasi Katja. Minä olin niin pyörryksissä, etten saanut sanottua mitään. Toivoin vain, että hän pysyisi siinä.

Aloin hengittää hiukan raskaammin. En voinut sille mitään. Katja varmaankin huomasi sen ja alkoi itsekin hengittää hiukan kovempaa, varmaankin tahallaan. Yhtäkkiä hänen kätensä alkoi liikkua. Hellästi se laskeutui vatsalleni ja alkoi silittää sitä. Minä jäykistyin jännittyneenä, mutta kiihottuneena. Vapisten hänen kätensä viimein siirtyi rinnalleni. Avasin suuni ja päästin pienen voihkaisun. Hän alkoi suudella niskaani samalla kun puristeli nänniäni ja välillä silitti niistä molempia taitavasti.

Olisin toki voinut olla siinäkin vaikka maailman loppuun asti, niin ihanalta se tuntui, mutta käännyin sitten häneen päin. Aloitimme pitkän ja täydellisen suudelman. Katjan kieli liikkui suussani hellästi. Hänen huulensa olivat niin erilaiset kuin kenelläkään miehellä. Suuret ja kiihotuksesta kovettuneet. Siirsin käteni hänen rinnalleen. Nänni tuntui kovana kämmentäni vasten. Hänellä oli hiukan pienemmät ja kiinteämmät rinnat kuin minulla. Kuljetin kättäni hänen koko vartalollaan. Se oli kuin samettia. Koko hetki oli kuin samettia.

Siirsin käteni hänen pyhimpäänsä. Häpyhuulet tuntuivat kuumilta ja paisuneilta kättäni vasten. Painoin hellästi etusormeni hänen sisälleen. Katja levitti reitensä kokonaan auki ja ynisi kiimaisena. Hän tuntui ihanan liukkaalta ja kuumalta sormissani. Hän alkoi vapista alkaessani pyöritellä liukasta klitorista sormieni alla. Oli ihana tuottaa hänelle mielihyvää. "Älä lopeta, älä lopeta", hän sopersi suuhuni enkä minä lopettanutkaan. Tunsin miten orgasmi hänen sisällään nousi ja lopulta hän kimposi ylös patjalta kaikki lihakset jäykistyneenä sen voimasta.

Nopeasti hän kuitenkin toipui orgasmistaan ja kävi minun kimppuuni. Hän nuoli rintojani, vatsaani ja suuteli jokaista kohtaa minussa. Hänen sormensa etsiytyivät märkään pilluuni ja kieli alkoi liikkua siellä nousseen helmen päällä. Minä suorastaan huusin nautinnosta. En ollut koskaan nauttinut mistään niin paljon. Lopulta kun viimein sain vapisuttavan orgasmin, se jatkui sykkivänä vielä pitkään sisälläni.

Onnellisena ja tyytyväisinä käperryimme toisiimme. Tuntui niin hyvältä vaan maata siinä hänen lähellään.

2

6108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • it's me

      onhan se ihanaa.. mmmm. mutta kirjoitappas lisää. oli hyvä tarina.. ;)

    • Ruby

      Ihanaa.. Jumalaista tekstiä! Ja kerrankin täysin oikein kirjoitettua ilman turhaa teinipornomaisuutta! Jatka toki...*kuiskaa*

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe