Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Powerparkin kehitys

Pettynyt kävijä

Tässä hieman asiakanäkökulmaa Powerparkissa koettuna.
Olen vieraillut huvipuistossa säännöllisesti sen historian alusta saakka.
Huvipuiston viihdetarjonta laitepuolella ja oheispalveluissa on kehittynyt koko ajan myönteisesti ja se on saanut varmasti ihmisiä liikkeelle näkemään ja kokeilemaan uutta.

Onko silti tullut jokin raja vastaan, kun uusia laitteita ei enää kyetä rahoittamaan entisellä mallilla ja asiakasvirran kasvulla, vaan hinnoitteluvoiman painopiste on siirtynyt kaikkeen mahdolliseen maksullisesta pysäköinnistä alkaen.
Alueelle pääsystäkin joutuu pulittamaan jo 7 e ja yksittäinen laite on saman hintainen.
Käyn alueella yleensä sunnuntaisin, jolloin siellä luulisi olevan porukkaa, kun sääkin on suosinut. Havaintoni viimeksi oli, että onpa hiljaista.

Omaan kokemukseeni perustuen voin sanoa, että hinnoittelu on ylittänyt tietyn mukavuusrajan, jolloin se alkaa toimimaan itseään vastaan. Yksittäisiä laitelippujakaan en viitsi enää ostaa. Paras tunnelma tulee ihmisistä ja kun väkeä ei ole, viihtyvyyskin heikkenee. Aika monta jäätelönmyyntikojua oli suljettuna kesälomakaudella elokuun alussa melkein helteessä ja kahviakaan ei ilmeisesti saanut enää kuin alueen ravintolasta.
Kuulin, että Särkänniemikin kärsii samasta ongelmasta uudistuksista huolimatta, kävijämäärät ovat jääneet alle odotusten, kun pakotetaan ostamaan kallis päivälippu.

Omistaja ei ilmeisesti tajua hinnoittelullaan karkoittaneensa alueelta sen asiakaspotentiaalin, joka tulee sinne toistuvasti mieluiten lähinnä vain nauttimaan kesästä, elämästä ympärillä ja syömään kunnolla tai maistelemaan kesäherkkuja, tuoden samalla mahdollisesti muutaman muunkin asiakkaan tai lapsensa mukanaan.
Itse kuulun ainakin tähän kategoriaan. Ennen tuli käytyä alueella jopa 5-6 kertaa kesässä mm. ajamassa cartingia. Nyt sekin on jäänyt väliin, kun päästäkseen syömään on ensin maksettava 7 e ja nälkäiselle asiakkaalle paikalla ei ole enää mitään tarjottavaa, kun buffet-ravintolakin on historiaa.
Salaatteja suosivana ei ole järkevää maksaa painohinnoitellusta ruokailusta tuplahintaa. Kerran kävin ja ehkä viimeisen.. taidanpa seuraavaksi käydä jossain muualla tankkaamassa itseni ennen..jos vielä tulen. Ruuhkaa ei ollut, kun yksin sai parvekkeella syödä jäähtyneitä pizzapaloja. Sopii pieniruokaisille.

Pelkkä laitetarjonta ei riitä monituisille asiakkaille enää lisäarvoksi, kun ylihinnoiteltu asiakaskokemus jää kokonaisuutena huonoksi.
Toivottavasti muut eivät ole kokeneet samoin.
Jos paikka pyörii näinkin, niin hyvä, hinnoittelu on silloin kohdillaan.

Suosittelen kuitenkin, että asiakaskokemuksen suuntaa olisi syytä vaihtaa huvipuiston toiminnan ja tulevaisuuden turvaamiseksi.

1

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stadin perhe

      Itsekin olen vakiokävija Power Parkissa ja mielestäni paikka on jatkanut kehitystään hyvään suuntaan. Meidän perhe yleensä majoittatuu siellä ja joka vuodelle on löytynyt kiva mökki. Niissä on korkea taso ja ymmärtäähän sen toki että maksaa. Ite panostaisin enemmän ruokapaikkoihin jos saisin valita ensi vuoden siloitukset. Powerissa on paljon väkeä ja suosittelen hyvissä ajoissa varaamaan yöpymisen. Nyt viikonloppuna ei ole mitään tiloja kun seillä on rekka tapahtuma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe