Langennut enkeli

faktat_kohilleen

Kaksi viikkoa ovat helteet jo jatkuneet yhtä soittoa, eikä loppua ole näkyvissä. Kuukausi on puolestaan kulunut siitä, kun oltiin golfreissussa Henkan kanssa. Nyt ajattelin viettää aikaa ihan vaan rauhassa kotosalla. Suunnittelin pyhittäväni tämän viikonlopun lähinnä auringonpalvonnalle ja levolle.

Makaan takapihallani viltillä selällään, tyyny pääni alla ja vain shortsit jalassa. Nyt nahka saa kunnolla väriä. Toki paras tulos saataisiin, jos heittäisin munasilleni, niin jalkojen välissä roikkuva norsunkärsäkin saisi tumman värin pintaan. Mutta vauhkoontuisiko siitä naapuruston naiset vallan, kun huomaisivat että tämä sonni olisi karsinasta vapaana ja kirmailisi kesälaitumella?

Seuraan aurinkolasien kätköistä, kun naapurin rouva pesee mattoja painepesurilla -on muuten seksikäs kroppainen nainen. En ole ennen edes pannut asiaa erityisemmin merkille. Rouvalla on päällään oranssi kankaiset minishortsit, jotka hyväilevät ihon pintaa ja paljastavat pitkät hyvin ruskettuneet gasellinsääret. Musta toppi, jonka alla rinnat pompahtelevat nätisti rouvan touhutessa mattojen kimpussa ja päässään hänellä on suuri valkoinen aurinkohattu. Melkein kävisi kateeksi naapurin isäntää, ellei rouva loisi vähän väliä, pitkiäkin katseita minuun. Taitaa rouvallakin olla kiima päällä -tuumin ja hymy nousee väkisin kasvoilleni. En tiedä, johtuuko tämä kuumuudesta, vaiko auringosta, vai mistä? Mutta mulla on kalu herkällä päällä koko ajan. Nytkään ei tarvitse kuin vilkaista rouvaa keimailemassa pesurin kanssa, niin auringon kuumentama kullíni, olisi hipaisusta täydessä terässä. Jatkuva puoliseisokki vähintään päällä ja ajatukset karkaavat aina seksiin. Aistiikohan tuo rouva minusta pursuavat naimahalut, vai kuvittelenko vain? En jaksa sen syvällisemmin miettiä. Riittää, että toinen pää on jo miettinyt asian valmiiksi ja seisoo päätöksensä takana ja sehän sopii minulle.

"dingdong"- Ovikello soi. Singahdan takapihan avoimesta ovesta talon läpi ovelle. Oven takana on kaksi konservatiivisesti pukeutunutta nuorta naista.
"Hei, me ollaan tuosta naapurista vähän matkan päästä ja tultiin kysymään sun kuulumisia?"- pidempi vaaleahiuksinen nainen sanoo pehmeällä äänellä määrätietoisesti.
"Hyvää kuuluu"- vastaan ja katson vuoronperään molempia naisia silmiin.
"Tässä ois sulle vähän lukemista" Nainen ojentaa vihkosta, jossa lukee kannessa "Jumalan sana on totuus"
Otan lehtisen vastaan ja kiitän. Huomaan lyhyemmän ja kurvikkaamman tummmahiuksisen naisen vilkuilevan kireitä vatsalihaksiani ja turvonneita rintalihaksiani salaa, tai ainakin yrittävän tehdä sitä salaa, mutta nurkkasilmällä havaitsen hänen silmiensä välillä eksyvän vaeltamaan pitkin ylävartaloani.
"Haluaisitko sinä keskustella Jumalasta. Koskaan ei ole liian myöhäistä siirtyä oikealle polulle" pidempi nainen jatkaa.
"no siinä olet aivan oikeassa" Totean hymyillen osoittaen vastaukseni tummahiuksiselle naiselle. "mulla on sauna lämpimänä, että lähetäänkös neidit kylypiä rässäyttelemään ja puhutaan siellä sitten lissää Jumalasta."- Ehdotan naama peruslukemilla.
"Ei, ei, ei me haluta häiritä, jos sinulla on peseytyminen kesken. Me voidaan tulla myöhemmin uudestaan, paremmalla ajalla" pidempi nainen vastaa anteeksi pyynnellen.
"Ei mitään hätää, sopiihan se toistekkin"- sanon rauhoitellen ja nyökkään hyväksyvästi. Jatkan vielä mielessäni, "mutta Jumalasta puhutaan silti vain saunassa ja sylikkäin" -kaluni saa sykäyksen rivosta ajatuksestani.
"Hei vaan sitten" kuuluu molempien naisten suusta melkein yhteen ääneen.
"Hei, hei" sanon ja tarkistan kääntyvien naisten alaselän kaarevuuden. "toimii"- ajattelen mielessäni ja suljen oven. Heitän vihkosen matkalla keittiönpöydälle ja havahdun. Voisi tosiaankin laittaa sen saunan lämpiämään. Oikeastihan se ei ollut edes lämmin, vaan en nyt jaksanut keskustella pidempään ja heitin samalla myös Rapalaa järveen, jos olisikin tärpännyt ja istuisin nyt neitojen kanssa kylmässä saunassa. No, hiki siellä olisi joka tapauksessa otettu pintaan ja punat poskille kylmästä kiukaasta huolimatta. Tuhoon tuomittu yritys, mutta yritys kumminkin. "Yrittänyttä ei panna" vai miten se sananparsi meni? Tuumiskelen samalla asetellen saunanpesän täyteen puita ja tuikkaan tulet perään. Rätinä vain kuuluu, kun rullalle kaareutuvien tuohien liekit nuolevat klapejen pintaa. Pian tuli ottaa vallan klapeista ja suljen pesän luukun. Avaan hieman tuhkaluukkua ja veto villitsee pesän humiseviin liekkeihin. Suuntaan takapihalle jatkamaan naapurin rouvan matonpesuharjoituksien seuraamista saunan lämpeämisen ajaksi..

10

7299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiukaan kuumat höyryt piiskaavat hikikarpaloita pitkin ruskettunutta ihoani, kun heitän vain lisää vettä kiukaalle. Pistän maaten selälleni ylälauteelle ja nostan jalkani yläviistoon seinää vasten. Yksin saunoessa, sitä on yksin ajatustensa kanssa. Palaan ajatuksissani hevostilalle, "jokohan Tarja ja Teija ovat saaneet sovittua? Meni kissatappeluksi sitten sekin ilta." Tuumiskelen. Naurahdan itsekseni muistikuvalle, kun Jari haastoi Henkan markanpainiin. Näytti niin kuin Jarilla olisi ollut jotain muutakin mielessä siinä hommassa kuin pelkkä paini. "En tiedä?" -hymyilen itsekseni. Sitten Mirjami, teinköhän oikein? Mitä jos olisin tehnyt toisin? Ikävä ainakin kalvaa.. aina..hmmm-m.. vai onko se sittenkään ikävää? "No nyt kyllä maistuisi kylmä saunabisse"-Ajatus katkaisee haaveilun. Ai niin, eihän mulla olekkaan kaapissa yhtään. Ei mutta, mähän käynkin paikallisessa terassilla vetämässä yhdet saunaoluset, tai no.. korkeintaan kahdet, sen teen. Nousen istumaan lauteelle ja heitän loput vedet sankosta kiukaalle ja selkä kyyryssä kärvistelen kiukaan tulikuumat henkäykset loppuun, ennen kuin sujahdan suihkuun viilentävälle pesulle.


      Hyppään pyörän selkään ja lähden polkemaan kohti paikallista. Ei pysty polkemaan kovinkaan ripeää tahtia, sillä hiki valuu jo norona, kuin saunan lauteilla hetkeä aiemmin. On tukalan kuuma. Hetkittäiset lämpimät tuulen henkäykset viilentävät sen hetken, jonka jälkeen on taas seisovan kuuma. Eipä tässä kyllä kiire ole mihinkään ja pitäähän tästä lämmöstä nauttia nyt täysin rinnoin, sillä tämä on hetkessä ohi ja kohta on edessä taas pirun kylmä ja pitkä talvi.

      Polettuani tovin, katseeni vangitsee kauempana oleva nainen joka on pyöränsä kimpussa rivitalon pihalla. "Onko tuo toinen niistä naisista, ketkä kävi ovella? hmmm."- tarkennan katsettani samalla hieman hiljennellen alamäkeen kiihtyvän pyörän vauhtia. "On se. Se on se. Se lyhyempi tummatukkainen uskistyttö"-varmistun asiasta. Nainen seisoo pyöränpumppu kädessä pyöränsä edessä ja pian tunnistaakin minut ja tervehtii jo kaukaa iloisesti. Tervehdin rennosti takaisin ja nainen pyllistää reilusti tielle päin ja alkaa pumppaamaan pyöränsä renkaaseen ilmaa. Katseeni lukittuu naisen takapuoleen. Levenevän lantion kruunaa pyöreä peppu "Siinä on kyllä lihat kohillaan"- tuumin mielessäni. Nainen pumppaa ja keinuttelee samalla tuota täyden kympin tiukkaa peppuaan tahdissa. "Tekeeköhän se tuon tahallaan?" -mietin mielessäni. Myös alakerran päällikön mielenkiinto heräsi välittömästi ja alkaa nostelemaan päätään nähdäkseen paremmin tuon herkkupalan. Kohdalle päästessäni päätti kesän jumala tarjota Brünolle silmäkarkkia koko rahalla. Auringon paistaessa suoraan naisen mustille housuille, housuista näki täysin läpi, aivan kuin niitä ei olisi ollenkaan jalassa ja nainen pumppaisi pelkissä seksikkäissä alushousuissaan "oi jumalauta"- Kauhea panetus valtaa minut ja pikku-Brünokin otti asennon salamana ja veteli kättä jo lippaan osoittaakseen kunnioitusta, kun edessäni avautui tuo taivaallinen näkymä. Pitsireunuksiset alushousut tekivät kunniaa täyteläisen pyöreille pakaroille, jotka keinuivat lantion mukana puolelta toiselle. "tekisi mieli hypätä pyörän selästä neidin taakse ja ottaa tiukasti lanteista kiinni ja vetää viikseen niin että neito karjahtelisi. TÄRR!RÄTS!TÄRR-RÄR!! pyörä alkaa tärryyttämään ja on suistua ojaan. Saan juuri ja juuri jalalla avustaen oikaistua pyörän takaisin tielle. Sillä säikähdyksellä hetkeksi unohtuu vallitseva kiimakin. Sydän rinnassa hakaten katson varovasti taakseni. Ryminä on kiinnittänyt myös naisen huomion, joka katsoo minua leveästi hymyillen. "Tekiköhän se tuon tahallaan?"- pohdin, puutteessa olevaa nuorta miestä ei saisi kyllä kiusata tuolla tavalla -jatkan polkemista itselleni nauraen ja nyt katse pysyy visusti tiessä..

    • "Aah"-aukaisen silmäni kämppäni sohvalta. Päätä särkee ja oksettaa. Sepä oli taas perinteiset "yhdet". Hauskaa oli, muistaakseni. Nojoo, mitäpä tuo haittaa. Ei muuta kuin nousta ylös ja suunnitella tämän päivän ohjelmaa. Täytän puolen litran tuopin täyteen kylmää vettä hanasta ja juon kerralla buranan kera. Kyllä se tästä iloksi vielä muuttuu. Laitan radion päälle ja takaoven auki. Heitän viltin takapihan nurmikolle varjoisaan paikkaan ja itseni selälleni siihen. Naapurin rouva sai näköjään matot pestyä ja näyttää nyt olevan nurmikonleikkuuhommissa. Siinä on tomera nainen, kun aina jotain tekemässä. Tässähän on mukava parannella rapulaa, kun haaveilee tuosta naapurin rouvasta. "Noiden reisien puristukseen kun pääsis, oijjoi" -Ajattelen mielessäni ja mua panettaa hirveästi. "Tykkäisköhän tuo naapurin isäntä huonoa, jos vähän pitäisin sen emäntää hyvänä? Ei kait semmoisesta voi suuttua" -Ajattelen mielessäni. Menipä taas ajatukset levottomiksi. Mieleeni muistuu eilinen uskistyttö. Oli kyllä makiat näkymät. Tähän on kyllä pakko saada joku selvyys, vaikka sitten nolaisin itseni lopullisesti. Ei ajatuskaan tunnu kulkevan tässä tukalassa ilmassa. Päätän lähteä selvittelemään ajatuksia pienelle kävelylenkille, toiveissa että törmäisin tuohon neitoon. Nyt mulla olisi aikaa ja halua jutella vaikka vähän pidempäänkin.

      Nousen ylös viltiltä, kyllähän tässä on jo olo hieman helpottanut ja virkistävä suihku varmasti auttaa lisää. Nakkaan pyyhkeen kaapista olalle ja sujahdan suihkuun ja hampaidenpesulle, ennen kuin lähden kävelylle.

      Munat pestynä vaahdosta ja puhtaat vaatteet laitettuani viimeistelen itseni parilla suihkauksella hajuvettä kaulalle. Noniin, meikähän alkaa oleen iskussa. Menen pihalle, täällähän on edelleenkin kuuma. Ei muuta kuin menox.

      Lähestyn heidän rivitaloa hitaasti askellen ja löydänkin toivomani. Tuo tummahiuksinen tyttö kävelee topakasti pyykkikori kädessään, mutta kuitenkin sen verran kaukana, että hän ei huomaa minua. Nythän mulla on tilaisuus käydä jututtamassa neitoa. Kävelen neidon perään ja näen hänen katoavan talon kulman taakse. Kuulen kun ovi pamahtaa kiinni. Jatkan kävellen ja kulman takaa avautuu taloyhtiön yhteinen pesu/varasto/sauna-rakennus. Näen maassa jotain mustaa, putosiko häneltä jotakin? Saavun vaatteen luo, ne ovat mustat pitsiset alushousut. Nappaan ne käteeni ja niiden näkeminen saa kaluni sykähtämään hetkessä puoliseisokkiin. "Voi pojat" Ajattelen epäuskoisena. Suljen alushousut kouraani myttyrälle ja lähden kävelemään kohti saunarakennuksen ovea. "Uskaltaisko noita haistaa?" Mietin mielessäni. Alakerran päällikkö antaa samantien tulikomentoja, johon minulla ei ollut mitään vastaansanomista. Nostan myttyräiset alushousut nyrkin sisässä nenäni eteen ja nuuhkaisen. "Nuuuh" Kaluni on salamana täydessä erektiossa. Mä olen ihan kiimassa. Nuuhkaisen toisen kerran. Hajuvesi, hentoinen virtsan vivahde ja paljon kiimaa. "Näiden omistajalla on satavarmasti kiima päällä" totean mielessäni ja kaluni nyökkää merkiksi, että on samaa mieltä. Saavun ovelle johon pysähdyn hetkeksi. Housuni etumus pullottaa valtoimenaan. Taputan muutaman kerran napakasti housujen päältä ja selvitän kurkkuni ja heitän ajatukseni hetkeksi muuhun ja aukaisen oven..

    • Astun sisään rakennukseen ja pesukoneen jylinä valtaa tilan. "Taisi nyt housut myöhästyä pesusta" tuumin ja astelen kohti voimistuvaa pesukoneen ääntä. Saavun pesutiloihin ja kulman takaa avautuu pesukone, jonka päällä neito istuu. "Mitäh!?" katselen silmät pyöreänä, kun neidon käsi on housujen sisällä haarojen välissä. Toinen käsi vaeltaa pitkin rintakehää ja kaulaa, välillä pysähtyen rintojen päälle. Hänellä on silmät kiinni ja suu liikkuu huulet tiukasti painettuna yhteen. Käsi aaltoilee housujen alla ja neidosta näkee, että hän nauttii sormistaan täysillä. "That`s my girl" ajattelen ja hyvän olon tunne valtaa minut. Kalunikin on noussut jo seisomaan tuota kaunista näytelmää katsomaan.

    • Astun hitaasti eteenpäin nauttien näkemästäni ja pian neito havahtuukin minusta. Hän vetää käden nopeasti pois housuistaan ja hätääntyy. "enk..eik..eikä..eikö.." Neito alkaa selittämään takellen sanoissa.
      "shh shh shh" Hyssyttele etusormi pystyssä suuni edessä. Neito katsoo minua hengästyneenä. "Sulta tippu nämä matkalla maahan" näytän housuja ja menen neidon luo. "Tuo oli kaunista" jatkan ja siirryn neidon eteen. Hänen hengitys on edelleen kiivasta. "ei haittaa mitään" sanon ja otan hänen kädestä kiinni ja laitan sen housujeni sisään.
      Hän kietoo kätensä paksun kaluni ympärille. "Noin iso" ja sanoo haltioissaan silmät suurena.
      "Haluatko sä tuntea miltä se siellä tuntuu?" Kysyn ja laitan käteni neidon lantion päälle.
      "mä en ole ikinä ennen tehnyt sitä ja se on syntiä" Neito vastaa, mutta hänestä huokuu halu ja ihan kuin hän haluaisi, että suostuttelisin häntä vain enemmän.
      "Ei kenenkään tarvitse tietää" Sanon ja menen kiinni hänen haarojenväliin ja laitan pääni hänen kaulalle ja nuuhkaisen. Se sama hajuvesi tuoksuu mikä tuoksui alushousuissa. Käytän huuliani kevyesti kiinni hänen kaulassaan. Neito vetäytyy hieman "mutta minä ja jumala tiedettäisiin"
      "Ei tiedä, kun ei kerrota heille" kuiskaan ja laitan huuleni melkein kiinni hänen huuliinsa. Tunnen hänen rauhoittuneen hengityksensä lämmön vasten poskeani. Suutelen kevyesti ja neito alkaa suudella kiihkeästi ja nopeasti takaisin. Huomaa kyllä että taitaa olla myös neidon eka kerta kun suutelee. Ihan kuin koira nuolisi naamaa, mutta ei se haittaa. Niin kiimassa olen ja malttamattomana odotan hetkeä kun saan upottaa puutteessa olevan kaluni tuohon neitsytpimppiin. Vedän hänen housut pois, samalla kertaa pääly- sekä alushousut. Eteeni avautui nätillä sängellä oleva kumpu, jonka näkymän neito peittää sulkemalla haaransa ja laittamalla molemmat kädet sen päälle kuin häpeilisi itseään. "ei sun tarvi ujostella" Sanon ja lasken housuni nilkoihin ja kaluni vapautui housujen otteesta ponnahtaen ylväästi asentoon.
      "Ei tuo mahdu...tää on niin väärin...väärin." Neito sanoo levottomana, mutta avaa silti haarojaan hieman levälleen ja siirtää katseensa sivuun ja kätensä viereensä.
      Levitän pesukoneen päällä istuvan neidon haaroja ja asetun haarojen väliin kalu yläviistoon sojotttaen. Otan kalustani kiinni ja ohjaan sen pään kiinni pimppihuulien väliin. Tunnen kalullani kuinka valtavan märkä välikkö on "Tämähän janoaa sitä" sanon ja hieron valtavaksi turvonneella kaluni nupilla klitorista, joka lotisee kyrvänhimosta. Hän alkaa voihkimaan ja vastaamaan vartalonsa liikkeillä penikseni antamaan nautintoon. Pian hän vetää minut ihan kiinni jalkoväliinsä, kietoo jalkansa ympärilleni ja alkaa hinkkaamaan pimppiään minun vartalooni suuren kyrpänì jäädessä vartalojemme väliin. Märät pimmpihuulet liukuvat kovaa kaluani pitkin kun hänen lantionsa nytkyttää tiukkaa tahtia. Neidon nauttiessa, hänen voihkinta alkaa jo ylittämään pesukoneen jylinän. Hän kietoo kätensä kaulani ympärille ja vetää minut itseensä ja alkaa suutelemaan kiivasti. Itse tykkään hieman rauhallisemmasta tahdista joten rauhoitan liikettä suutelemalla hitaammin. Pian neito rauhoittaakin tahtia ja puree sitten alahuultani. "Ai"-teki kipeää, mutta taidan olla masokisti kun tykkäsin tuosta ja kaluni koveni kiveksi. En malta, en malta enään hetkeäkään tämä panetus vie kohta mun hengen tai mielenterveyden vähintään. Tätä olen odottanut kauon. Viimein saan työntää kaluni tuonne lemmentunneliin ja tämä kiima hellittäisi hetkeksi. Otan kaluni varresta kiinni ja alan työntämään paksua kaluani pimpin sisään hiljalleen. "Aih aih, sattuu"- neito sanoo hengästyneellä äänellään. Tuntuu aivan tajuttoman hyvältä kun kaluni nuppi liikkuu tiukan märän kolon huulilla neidon huohottaessa kovaan ääneen korvaani. Työnnän malttamattomana ja vedän hitaasti nauttien joka hetkestä. En ole saanut kuin nupin verran sisään. "eih, sattuu, sattuu" neito voihkien sanoo "En mä pysty.. En mä anna sulle" ja työntää mut pois sisältä ja sulkee haaransa. Neito kuitenkin levittää haaransa uudestaan ja vetää minut kiinni itseensä. Hän tarttuu kädestäni, jonka hän asettaa pimppinsä päälle ja painaa käteni lujasti kiinni klitorikseensa ja alkaa pyörittäämään kättäni siinä. "mä haluan orkun!"-Neito sanoo topakasti ja painaa käteni entistä lujemmin klitorikseensa ja alkaa tehdä sillä sivuttaista liikettä rivakasti. Neito voihkii kiivasti ja tarttuu toisella kädellään kiveksistäni ja alkaa puristelemaan niitä reippaalla kädellä. "Tämähän on vasta emäntä" -ajattelen häkeltyneenä. Neito alkaa suutelemaan ja puree huultani samalla. Hän hieroo kädellään kasseistani ja välillä puristelee niitä oikeasti kovasti, että oikein sattuu- "Aih!" välillä aristelen vedet silmissä, mutta omaksi hämmästykseni mä nautin siitä ja kaluni on jo niin kova, että kait sieltä kohta jo verisuonet paukkuu. Sanotaan, että "kivusta nautintoon matkaa on pelottavan vähän" ja kyllä näin on.
      Kiihkon rikkoo taustalta kuuluva ääni "Mitä täällä tapahtuu" Ja molempien katse kääntyy taakse..

      • Hexa

        Hyvä Brüno ;)
        Tästä tulee hyvä juttu, veikkailen ma...


      • Hexa
        Hexa kirjoitti:

        Hyvä Brüno ;)
        Tästä tulee hyvä juttu, veikkailen ma...

        Missä jatko?


      • JATKOA!
        Hexa kirjoitti:

        Missä jatko?

        Elä hyvä mies pidä meitä jännityksessä! Kaipamme jatkoa!!


    • Tunnistaisin tuon viskin polttaman äänen vaikka viiden promillen unissani. Se on Markku, lempinimeltään "mittari". Eräänlainen persoona, joka Helsingistä kaiken nähneenä muutti hieman pienemmälle paikkakunnalle rauhoittumaan ja toimii nykyisin kiinteistönhoitajana. Lempinimensä hän sai, kun hänellä oli mitta aina mukana ja hän nyt tykkää mitata vähän sitä ja tätä -ja aina. Hänet tunnetaan myös intohimoisena yleisurheilu-fanina ja tekeepä hän myös joka kesä kisamatkojakin ympäri maailmaa, joista hän kuitenkin hyvin vähäsanaisesti kertoo, niinkin sosiaaliseksi persoonaksi kuin onkaan.

      Neito tönäisee minut pois ja kerää vaatteensa vauhdilla syliinsä ja lähtee juoksemaan ovea kohti ja samalla purskahtaa itkuun. Kiihdyksissään hän juoksee Mittariin pahki oven kohdalla, vauhtiaan kuitenkaan hidastamatta.
      "No, mikäs se sille tuli"- Mittari murahtaa ja kääntää hölmistyneen katseensa minuun.
      "mu-mu-mustan miehen kyrpähän tuo on" -Mittari jatkaa hämmästyksestä takellen tuijottaen turvonnutta penistäni ja nyökytelleen lisäksi päällään kohdistaakseen näkemäänsä.
      "Eiih-heh, kyyyllä tämä ihan valkoisen sonnin vehje on" -Sanon naurahtaen, samalla sulkien kaluni alushousujeni kätköihin ja nostelen housujani vyötärölle.
      "Kerrohan Mittari, onko ne Helsingin naiset yhtä kiihkeitä rakastajia kuin täällä pohjoisen pikkukylillä?" -Kysyn samalla laittaen käteni Mittarin olkapäille ja poistumme huoneesta naurun sävytteisen keskustelun kera.

      "Phuuh-huh!" -Puhallan keuhkot tyhjäksi ilmasta ja samalla raavin hiuspohjaani. Makaan kämppäni sohvalla katsellen tyhjää kattoa. Lasken ruutuja katosta ja kuuntelen samalla kuinka sade rummuttaa peltikattoa. Sade oli kyllä kovin odotettu vieras pitkään kestäneiden helteiden jälkeen. Itsehän rakastan keskikesän vesisadetta, siinä on jotain joka sytyttää minussa jonkin sisäisen eläimen. Olen kesän lapsi joka rakastaa lämpöä, valoa, kesää ja sen aamuista raikkautta, sitä että keskellä yötä voit lähteä vaikka alasti luontoon. Mutta syksyisestä sateesta en niinkään välitä, mutta kesällä se sopii ja sitä rakastan. Ajatukseni harhailevat kaiken tunne skaalan jälkeen, milloin Teijassa, milloin Mirjamissa, mutta silti joka kerta ajatukseni karkaa lopulta tuohon tummaan neitoon. Miksi minä en vain asetu aloilleni, miksi helvetíssä mun pitää hyppiä kukasta kukkaan? Miksi mikään ei tunnu sille oikealta mulle? Tai sitten kaikki tuntuu?

      "Kop kop!"-Ikkunan koputuksen ääni lopettaa haaveiluni. Se on se uskistyttö, joka märän näköisenä koputtaa ikkunaan. -Nousen sohvalta aukaisemaan takapihanoven.
      "Tule, tule nyt, pian!"- Tyttö repii minua kädestä pihalle samalla.
      "Mutta ei mulla ole kenkiäkään jalassa" sanon hieman vastustellen.
      "Ei mullakaan, ei niitä tarvitse" Neito sanoo ja osoittaa katseellaan paljaita jalkojaan ja vetää minua mukaansa entistä voimakkaammin.
      "taas mentiin" -ajattelen, mutta nöyrryn hänen tahtoonsa kuitenkin salaa iloiten ja lähden paljain, mutta kevein jaloin, samalla paiskaten oven kiinni perästäni.

    • "Tule" -Neito kiskoo minua kädestä perässään. Märkä ruoho tuntuu pehmeältä ja kylmältä ja tottakai märältä jalkojeni alla. Neito pysähtyy suuren kuusen katveeseen ja kääntyy minua vasten. Hän tapittaa minua suoraan silmiin päättäväisenä.
      Kyllä on kaunis nainen- ajattelen katsellen hänen sateen kastelemia kasvojaan, joihin sade oli tehnyt pisaroita ja hiukset olivat liimautuneet märkinä tuppoina.
      "Mä haluan loppuun asti" -Neito sanoo ja kietoo nopeasti toisen kätensä kaulalleni ja toisen jalkansa jalkani ympärille ja työntää kielen kurkkuuni asti ja alkaa elämöidä vartalollaan minua vasten.
      Vaikka hieman vastahakoisesti suhtaudun asiaan, en voi mitään, päällikkö oli noussut vaivihkaan komentoon ja ottanut ohjat käsiinsä.
      "say no more"- Ajattelen ja tarraan neitokaista lanteista ja suutelen takaisin, -kiima sai vallan viimein. Liu`utan toista kättäni hänen reittä pitkin ylöspäin, samalla nostaen hänen hameensa helmaa mukana. Lantion kohdalla huomaan ettei hänellä ole alushousuja jalassa, se saa kaluni kovettumaan nytkähdellen kiveksi. Ohjaan neidon käden housujeni sisään ja neito ottaa neuvosta vaarin ja kuin tottunein ottein ottaa kaluni käsittelyynsä ja alkaa ujostelematta lypsämään sitä samalla hengittäen kiivastii korvaani.
      "Mä oon niin kaivannut tätä" neito sanoo samalla vatkaten kovaa kyrpääni ja hieroen itseään minua vasten.
      Liikutan käteni neidon vaginalle ja sanon "huomaan kyllä kuka on ikävöinyt"
      Samalla hieroen muutaman pyörähdyksen rantaviivalla ja pian jo sormeni sukeltaa salamana liukkaan onkalon sisuksiin. Jumalauta, tämä on aivan märkänä, sormeni soljuu vaon puristuksessa kitkatta, neidon voihkiessa entistä kiimaisempana korvani juuressa.
      "Tuntuu hyvälle, tuntuu hyvälle" -Neito sanoo äänenpainon vaihdellen hänen voihkinnan mukaan.
      En kestä enään. Nykäisen housuni alas ja kaluni ponnahtaa housujeni puristuksesta vapauteen. Otan neidon toisen jalan oikealle kyynärtaipeelleni ja nostan sen ylös. Painan neidot puuta vasten ja työnnän paisuneen kaluni neidon pimpihuulien suudelman puristukseen.
      "Hngh!"- Neito äänähtää kun työnnä kalun hieman sisään ja hänen hengityksensä kiihtyy samaa tahtia kun suudelmat.
      "laita se sinne kokonaan" -Neito sanoo, mutta työntää siltikin itsensä minua vasten painollaan ja kaluni uppoaa liukkaaseen koloon, jonka puristus on valtava. Otan neidon toisenkin jalan vasemalle kyynärteipeelle ja nostan hänet ilmaan ja paina puuta vasten. Neito kietoo kätensä kaulalleni ja alkaa voihkia kun nain häntä rivakasti. Neito voihkii koko ajan suurempaan ääneen, jolloin toppuuttelen häntä- "Shhh, joku voi kuulla" Sanon suudellen samalla häntä hengityksen käydessä kiivaana.
      "Siinäkö kuunnelkoot. Ei haittaah, nyt ei haittaa-haah" Neito sanoo pannen lantiollansa pimppinsä kaluni haljottavaksi ja antautuen täysin rakkauden taipaleella. Tuntuu tajuttoman hyvältä, kun kireä pimppinen nainen vuolee pimpillänsä kyrpääni koko matkalta ja huolella..

      • Hexa

        Tulihan sitä jatkoa sieltä...

        Hyvä Brüno. Hyvin kirjoitettua tavaraa ja lisää ootellaan ;)

        btw. Täällä ei näköjään liiemmin plussia jaella hyvillekään jutuile...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      294
      3286
    2. 202
      2908
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2504
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      224
      1969
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1398
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      163
      1252
    Aihe