ystävälleni väliaikaisesti, mutta en haluaisi hänen näkevän selailemia sivuja. Miten hävitetään, eikö niitä sivuja kutsuta historia?
Annan koneeni
auttakaa please
791
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 7
Vanhimmat
Jos ystäväsi ei ole utelias nörtti niin poista selaushistoria. Kuvassa on IE:n historianpoisto mutta kaikista selaimista löytyy vastaava toiminto: http://aijaa.com/FtPwzi
Teet vieras tilin ja lukitset oman tilisi.
Kertaluokkaa parempi ohje kuin pelkkä selaushistorian poisto. Kun teet ystävällesi uuden käyttäjätilin niin anna vain tavallisen käyttäjän oikeudet.
O.K. kiitti
Itse laittaisin hänelle oman käyttäjätilin, omasi laitat tietenkin salasanan taakse. Käyttäköön omaa tiliään.
W7. Mutta noissa käyttätileissä pitäisi lienee ensin admina määritellä mihin dokumentteihin toisilla tileillä oikeus päästä / jaetut kansiot tai jotakin sinne päin.
Vaikkapa OpenOffice jossa monella voi olla erilaisia omia asioita, paikkikuiteista alkaen.
Tämä siis tuon selainhistorian lisäksi, mikäli koneella on, kuten usein, erilaisia henkilökohtaisia asioita.
En ole tuohon perehtynyt kun olen ainoa koneen käyttäjä (kuitenkin aina vain rajoitetulla tilillä netissä), eli mite määritellä tileille rajaukset mihin niillä pääsee.
Ei tarvitse määritellä mitenkään koska oletuksena pääsee vain "Julkiset kansiot" -kansioihin. Jos haluaa antaa muille oikeuksia, ne määritetään kansion asetuksissa.