Mad about you.

sweetkiss

Oli perjantai-ilta. Ulkona tuuli todella lujaa, aivan jäätävästi ja satoi jäärakeita. Sisällä baarissa oli todella kuuma, sillä ilmastointi oli mennyt rikki..
Tanssin Pian kanssa vartalomme kiinni toisissamme ja minulla oli taas kerran minihameeni ja kireä toppini päällä. Kätemme vaeltelivat toistemme vartaloilla..Tunsin kuinka miesten katseet nuolivat ahnaina vartaloitamme.
"mä meen pia käymään vessassa.tuun kohta takas..älä karkaa mihkään... "sanoin ja lähdin hoippumaan alakerran vessaan.. "mitäs marialle kuuluu?"kuulin jonkun sanovan sivultani..käännähdin ja huomasin Antin seisovan siinä vierelläni, pienessä syvennöksessä.."No moi, Antti, mitäs tässä..on vähän kuuma..miten on ilta sujunut?onko ollut kivaa?"kysyin.."no mitäs tässä..ei kummempia..ootko sä juomassa vai autolla?" "oon juomassa..etkö vai oo huomannu?" "no joo, mä kattelin teitä äsken ja näyttikin vähän kyllä siltä että, kuuma tulee.." "aivan..mut mä meen nyt.."

Kävelin alas rappusia, ja menin vessaan. Laitoin siellä lisää huulikiiltoa, ja kun tulin sieltä huomasin Antin, joka kiusasi kaveriani Miiaa, joka myi lippuja ovella.."Antti, et sä saa kiusata Miiaa", sanoin ja Antti käännähti katsomaan mua.."No saanko mä sit sua kiusata Maria?" "ei, sä et saa kiusata ketään..mut mä saan kiusata sua.."hymyilin ilkikurisesti..ja lähdin..Antti tuli perääni ja veti mut mukaansa yhdelle sohvalle syliinsä.
"Mitä hittoa sä Antti luulet tekeväs?Sä oot töissä!"mutta ennen kuin ehdin sanoa mitään muuta Antti painoi huulensa huulilleni ja kietoi toisen kätensä selkäni ympärille ja toisella kädellä taivutti päätäni. Yllätyin tilanteesta täysin..olinhan aikasemminkin huomannut Antin katseen vaeltelevan vartalollani, ja myönnän sen, että mielelläni katselin häntäkin..olihan hän aika suuri, hyvännäköinen portsari..ja kiusasimme aina toisiamme..mutta en tajunnutkaan sitä aikaisemmin, että hän halusi minua..Avasin huuliani ja Antti työnsi kielensä suuhuni. Tutkimme toisiamme ja kielemme leikkivät keskenään..Antti veti kielensä suustani, ja halasi minua pitkään.."No mitäs pidit mun kielikorusta?" "Kerron myöhemmin, mut mun täytyy mennä takas töihin Maria, mut tavataan kohta.."Nousin Antin sylistä ja suoristin hameeni joka oli noussut..kävelin baaritiskille ja tilasin juoman ja liityin takaisin Pian seuraan..

"Missä sä oot Maria ollut?" "Voi Pia, sä et uskokaan mitä just äsken tapahtu..tuu tänne niin mä kerron sulle.." "Mitä? Oikeestiko? Et sä voi olla tosissas..Mä haen meille drinkit..Jotain makeeta ja vahvaa ja hyvää!"

Loppu illan mittaan tanssimme Pian kanssa paljon ja joimme myös..Kun kello tuli varttia vaille kolme, niin Pia päätti lähteä kotiin, mutta minä jäin vielä, sillä en halunnut vielä lähteä kotiin.."Pärjäätkö sä nyt varamsti?" "Joo, kiitti Pia, kyl mä pärjään..meen taksilla kotiin..Lähde vaan ja soitellaan huomenna kun ollaan selvitty..Moikka"

Menin aivan ylimmäiseen kerrokseen, ja pimeimpään nurkkaan istumaan drinkkini kanssa..

"Maria, Maria, herää!" Kuulin jonkun kaukaisuudesta kutsuvan minua..hitaasti avasin silmäni, ja huomasin tuijottavani harmaansinisiin silmiin, jotka jotenkin näyttivät tutuilta.."Antti, mitä? missä mä oon?Paljonko kello on?" "Kello on kolme ja tää yläkerta suljetaan.." "Okei mä meen alas..Kohta." Nousin yloös ja koitin astua askeleen, mutta en pysynyt pystyssä, ja rojahdin Antin syliin..Antti kiersi kätensä ympärilleni ja sanoi:"Maria, sä et oo siinä kunnossa, että voisit enää olla täällä..onko sulla kyytiä kotiin?" "No mä meen taksilla.." "Milläs aattelit sine taksitolpalle puolen kilsan päähän selviytyä? kun tuolla on niin mielettömän kylmäkin ja tuulee.." "Aijaa..no en mä sit tiedä millä menisin..vai etkö sä vois heittää mua?kyl mä voin maksaa sulle bensarahaa jos haluut?" "Okei, no mä vien sut mun autoon jo, niin nuku siellä mä pääsen kohta niin herätän sut sit.." Antti haki takkini narikasta ja laittoi sen päälleni ja nosti minut syliinsä. Kun pääsin autoon sisälle, vaivuin heti uneen..

"Maria! Herää nyt!" Aukaisin silmäni ja siinä oli Antti. "No niin, heräsithän sinä vihdoin..mihkä päin mä lähden ajaan?" "Ajaan? mä en nyt oikein ymmärrä..mihkä sun pitäis ajaa?" "No senkin höpsö..teille tietenkin..mä vien sut kotiin nukkuun jos muistat?" "Antti, kun mä en millään haluis mennä kotiin..niinenkö vois tulla sun luo? vaan nukkuun.."kysyin hiljaa.

Antti katsahti muhun, ja sanoi:"Okei tuu vaan..Nuku vaan..herätän sut sit perillä."

Heräsin siihen kun Antti nosti mut syliinsä ja kylmä viima tuli vastaan.."Antti, ollaanko me jo teillä?" "Joo, ollaan me..Ei, oo vaan rauhassa siinä mun sylissä, kannan sut mun luo.." "Mut jaksatko sä kantaa mut?" "Älä höpsi, Maria..paljonko sä painat? alle 50kg? sä oot kevyt ja hento kuin perhonen..no niin..istu tohon..käyn sulkeen oven."

Nousin ylös sohvalta, jolle Antti oli mut laskenut, ja otin takkini pois päältäni, se tippui lattialle.sitten kumarruin ja koitin ottaa kenkiä pois jaloistani, mutta tasapainoni petti..joten kaaduin selälleen sohvalle.. Antti tuli luokseni ja kyykistyi eteeni. Laittoi kätensä nilkoilleni, ja riisui pois kenkäni.
Nousin istumaan, ja katsahdin hänen silmiinsä.. Niissä oli jotain, mitä en pystynyt tunnistamaan.. Antti tuli lähemmäksi minua ja huulemme kohtasivat. Antin käsi siirtyi selälleni, ja hän veti minua itseensä päin..Tipahdin hänen syliinsä lattialle hajareisin istumaan.
Kieleni tutki Antin suuta..Kielemme kamppailivat keskenään..Käteni vaeltelivat Antin vartalolla..ja tunsin jonkun kovenevan allani..irtauduin Antista ja vedin henkeä..Antti nousi seisomaan pitäen minua edelleen sylissään, ja käveli makuuhuoneeseen. Antti laski minua hellästi sängylle ja silitti hiuksiani, ja poskeani. Ja meni polvilleen eteeni lattialle..Antti laittoi kätensä vyötärölleni, ja hitaasti nosti paitaani pois. Sitten Antti aukaisi rintaliivieni hakaset, ja hän heitti ne lattialle. Antti suuteli hitaasti kaulaani, ja rintojani..Hitaasti kylkiäni, ja vyötäröäni, kunnes huomasi harmikseen,että minulla oli edelleen hame ja sukat päälläni.. Antti työnsi minut selälleni makaamaan ja laittoi kätensä vyötärölleni. Nostin lantiotani ja annoin häne vetää sukkahousuni ja minihameeni päältäni. Päälleni jäi vain stringit. Nousin takaisin istumaan ja ojensin käteni Antin rintaa kohti. Katsoin häntä silmiin kysyvästi, ja aloin aukaisemaan hänen paitansa nappeja. Kun hänen paitansa tippui lattialle en voinut muuta kuin katsoa ahnaasti hänen liahksikasta ylävartaloaan, ja sivellä sormillani niitä täydellisiä lihaksia..
Siirsin käteni hänen vyölleen ja aukaisin sen..Antti nousi seisomaan, ja tiputin hänen housunsa hänen nilkkoihinsa.Antti astui housuistaan pois. Ja tartuin hänen boksereihinsa. Tiputin ne myös maahan, ja kun nostin katseen..Seisoi Antin miehuus, siinä edessäni ylväänä ja valmiina..Huokaisin syvään ja nielaisin. Antti silitti päätäni, ja aloin hitaasti tutkimaan hänen miehuutta.. Sivelin käsilläni hitaasti sen vartta. Nuolaisin pari kertaa. Suutelin hitaasti pieniä suukkoja, kunnes aloin hitaasti imemään sitä.Liikuttelin kieltäni edestakaisin, ja aloin nopeuttamaan tahtiani vähän kerrallaan.. Antti huokaili syvään ja hengästyneesti ja liikutti lantiotaan päätäni vasten. Antin kädet haroivat hiuksiani, ja hänen huokauksensa syvenivät. Antti purkautui karjahtaen suuhuni, ja nielin kaiken hänen lemmennesteestään..Nuolin vielä hänen kalunsa kokonaan ja annoin pienen suukon sen päähän.

Antti tuli vierelleni sängylle ja veti minua taaksepäin. Suutelimme pitkään ja kiihkeästi.. Antin huulet lähtivät seikkailemaan vartalollani....


*************************************************
JATKOA TULEE JOS HALUATTE!!

3

4201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihanaa

      Jatka ihmeessä

    • neo

      ehkä vähän liikaa puheen vuoroja mut muuten hyvä...

      • Juuh

        Sana Antti oli vähän liikaa siel mut muuten tosi loistava


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe